Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, December 2, 2009

SaLuSa, December 2, 2009

Πολλοί από σας θα αναρωτιέστε γιατί οι καιροί που πλησιάζουν ένα τέλος είναι πάντα γεμάτοι προβλήματα που μας δοκιμάζουνε σκληρά. Γιατί αυτή η αλλαγή δεν γίνετε ήρεμα και απαλά, από το παλαιό στο καινούργιο, με ευτυχία. Η αλήθεια είναι ότι οι νέες ενέργειες που έρχονται, μπερδεύονται με τις παλαιές μέχρι να ξεκαθαριστούνε. Αυτό είναι αναπόφευκτο ανάμεσα σε αυτές. Το αποτέλεσμα έχει ήδη αποφασιστεί και η ανάληψη δεν μπορεί πια να επισκιαστεί. Η ανάληψη έχει ξεκινήσει και θα φτάσει στην ολοκλήρωση της όσο πλησιάζει το τέλος, και τότε θα λάβετε μέρος σε αυτήν την διαδικασία ολοκληρωτικά και με μεγάλη χαρά.

Να γνωρίζετε ‘ότι κάθε φορά που μετενσαρκώνεστε, φορτώνεστε με όσα ακριβός μπορείτε να σηκώσετε., και εσείς που βρίσκεστε εδώ τώρα το επιλέξατε ως τελευταία ευκαιρία να καθαρίσετε τις καρμικές σας ευθύνες. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν που μας φαίνονται πολύ χαοτικά όλα, κυρίως όταν οι δυνάμεις του σκότους κάνουνε τα πάντα για να σάς αποσπάσουνε την προσοχή από τον σκοπό σας. Θα κατανοήσετε λοιπόν ότι δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, το «σχέδιο» συνεχίζει και λειτουργεί και θα σας ανεβάσει σε υψηλές διαστάσεις. Οι τελευταίες μέρες θα σας ανταμείβουν πολύ και ότι ευχηθήκατε για το Φώς θα έρθει σε σάς. Η συνείδηση σας θα αυξηθεί πάρα πολύ χάρη σε υψηλότερες ενέργειες που σας στέλνονται από μακριά. Αγαπημένοι μου, δεν μπορείτε να αποτύχετε αν έχετε θέσει σωστά τον στόχο σας προς την Ανάληψη, και έχετε αφιερώσει τον εαυτό σας σε αυτό.

Η μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό πλέον δεν ανήκει πια στις υψηλότερες διαστάσεις, και η δύναμη του Φωτός την σπρώχνει προς την Γη η οποία θα την μεταλλάξει. Το Φώς περικυκλώνει την Γη και αυξάνετε σε ένταση μέχρι το καθορισμένο κριτικό σημείο, και όλα αλλάζουνε. Ότι δεν ανήκει σε αυτό, θα μετακινηθεί σε επίπεδα με παρόμοια συχνότητα. Το σύμπαν λειτουργεί σας μια μηχανή πολύ καλά γρασομένη, και η τεράστια διάσταση της δεν αποτελεί πρόβλημα εφόσον ακολουθείσει τους νόμους του Δημιουργού. Όταν θα είσαστε πλήρως συνειδητοποιημένοι θα κατανοήσετε τέτοια θέματα, αλλά για τώρα σας ζητιέται πολύ λόγο της δομής του εγκεφάλου σας. Όσο θα μαθαίνετε τόσο θα έχετε περισσότερες ερωτήσεις να κάνετε. Όλα έρχονται στον καιρό τους και μόλις μπείτε στο «τώρα» θα προσαρμοστείτε στο να πηγαίνετε όπου θέλετε μόνο με την δύναμη της σκέψης σας.

Όπως καταλαβαίνετε , η Ανάληψη σας αποκαλύπτει έναν τελείως καινούργιο τρόπο ζωής. Δεν θα χρειάζεται να δουλεύουμε διότι οι ανάγκες μας θα ικανοποιούνται μέσο της δύναμης της δημιουργίας. Αυτή η ,ελευθερία είναι κάτι που δεν έχετε βιώσει πάνω στην Γη λόγο των περιορισμών που βιώνετε. Τον χρόνο που διαθέτετε σπάνια τον χρησιμοποιείτε όπως θέλετε και δεν έχετε ευκαιρία να ερευνήσετε το νόημα της ζωής. Είναι σημαντικό να απολαμβάνετε αυτές τις στιγμές γαλήνης και ειρήνης για να μπορείτε να ανέβετε σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης που θα σας συνδέσουν με τον Ανώτερο Εαυτό σας.

Παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, καταφέρατε και σταθήκατε στο Φώς. Αυτό αποδεικνύει σταθερό χαρακτήρα και σκοπό στην ζωή. Ικανότητα να εστιάζετε και να μην επιτρέπετε σε τίποτα ασήμαντο να τραβά την προσοχή σας. Δεν υπάρχει λόγος να παρασέρνεστε από το χάος γύρο σας παρά μόνο για να βοηθήσετε κάποιον άλλον που ένιαι θύμα αυτού του χάους. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε την κατανόηση σας και εκφράζετε την αγάπη σας για την ζωή. Τέτοιες πράξεις καλοσύνης προσελκύουν το Φώς. Ι ζωή σας δίνει συνέχεια τέτοιες ευκαιρίες και για αυτόν τον λόγο η πνευματική πρόοδος πάνω στην Γη μπορεί να επιτευχθεί πιο γρήγορα.

Η αφύπνιση στην αλήθεια μπορεί να προκαλέσει σοκ σε μερικούς από σας, που έχετε αποδεχτεί τους πολιτικούς ηγέτες σαν να είναι ειλικρινή και να νοιάζονται για σας. Δυστυχώς, οι περισσότεροι είναι μόνο για την πάρτη τους και ακολουθούν τα βήματα των οικογενειών που διήκουνε τον κόσμο σας. Αυτό το καθεστώς πρέπει να τελειώσει και η Διαγαλακτική Ομοσπονδία που συνεργάζεται με τους συμμάχους μας, δουλεύει για αυτό τον σκοπό. Είσαστε τυχεροί διότι εμείς γνωρίζουμε το σχέδιο και μπορούμε να τους βοηθήσουμε να σας απελευθερώσουνε από τις σκοτεινές δυνάμεις, νιώθοντας ότι τους προστατεύουμε.

Καθίστε κε μελετήστε το τι γίνετε. Θα σας φανερωθεί ένα σχέδιο που θα σας δείχνει την πρόοδο για να κατακτήσουμε κάποιες αλλαγές που πλησιάζουνε. Οι κακές πράξεις έναντι της ανθρωπότητας δεν θα μπορέσουν πια να κρυφτούν και οι υπεύθυνοι θα εντοπιστούνε. Η ιστορία είναι στο να κάνουμε, και αυτός ο κύκλος δυαδικότητας θα τερματιστεί με μία ανάληψη στο Φώς των ανωτέρων διαστάσεων. Έτσι σχεδιάστηκε και ο καθένας θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει την ανάληψη του. Αγαπημένοι μου, νιώθουμε τις ανάγκες σας και τον αγώνα σας να βρείτε τρόπους για να βγείτε από το σκοτάδι, όπως επίσης και το καλωσόρισμα σας για τον ερχομό μας στην Γη. Δεν θα σας απογοητεύσουμε, αλλά δώστε μας την δυνατότητα να επιλέξουμε την πιο κατάλληλη στιγμή για τον ερχομό μας. Η ανακοίνωση του ερχομού μας θα είναι αναγκαία για να σμίξουνε όλες οι χώρες μαζί. Είναι σημαντικό ο καθένας να καταλάβει ότι ερχόμαστε για το καλό όλον σας, χωρίς διακρίσεις. Η αποστολή μας μπορεί να ξεκινήσει από της μεγαλύτερες δυνάμεις, αλλά οι αποφάσεις που έχουνε παρθεί θα εφαρμοστούν πάνω σε όλους. Φέρνοντας όλους σας μαζί, θα αποφευχθούν αντιδράσεις εναντίον μας, εφόσον θα είναι γνωστό ότι ερχόμαστε κοντά σας για να φέρουμε ,ειρήνη στον κόσμο σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σύριο και σας φέρνω τις ευλογίες πολλών φίλων σας. Είσαστε πολύ πιο συνδεδεμένοι με μας από ότι νομίζετε κε με τον καιρό αυτά που μας συνδέουνε θα φανερωθούν. Δεν είμαστε ξένοι για σας και έχουμε δουλέψει μαζί πολλές φορές. Αυτή η φορά θα ξαναφέρει κοντά παλαιούς φίλους.

Ευχαριστώ SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.