Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, April 4, 2012

SaLuSa, 4 Απριλίου 2012

Θέλατε δράση, θέλατε αποτελέσματα, και τώρα τα έχετε αν παρακολουθήσετε ορισμένους ανθρώπους που έχουν αποκτήσει φήμη για την επιτυχή ανακάλυψη της αλήθειας. Μία τεράστια ομάδα από εκατοντάδες διαφορετικό προσωπικό, είναι έτοιμο να συλλάβει τους εγκληματίες που βρίσκονται πίσω από τα πιο κυνικά και κερδοφόρα εγκλήματα εναντίον σας τον τελευταίο καιρό. Το μέγεθος αυτού του πρότζεκτ διασφαλίζει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα σηκωθούν και θα ασχοληθούν μ’ αυτό, καθώς θα είναι αδύνατο να το αγνοήσουν. Αυτό θα είναι το ξεκίνημα για πιο ελεύθερες ειδήσεις που θα πρέπει να αναφέρονται με ειλικρίνεια, και όχι φτωχά τροποποιημένες ώστε να προκαλούν σοκ. Επιτέλους η επανάσταση θα έχει γίνει, καθώς έχει καθυστερήσει εδώ και πολύ καιρό. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην επιτρέψετε οι αποκαλύψεις να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις για το τι πραγματικά πρόκειται. Ο χρόνος θα αποδείξει ότι όσοι εμπλέκονται στην προσαγωγή των ενόχων στη δικαιοσύνη, ενήργησαν για λογαριασμό του λαού και ότι δεν υπάρχει καμία υστεροβουλία στη βάση του.

Ο καθαρισμός καλύπτει πολλούς διαφορετικούς τομείς της ζωής, και ο δρόμος για τις προσωρινές κυβερνήσεις αποτελεί βασική, νούμερο ένα απαίτηση, αν πρόκειται αλλαγές να κυλήσουν ομαλά. Να είστε σίγουροι ότι έχουμε μια συνολική κατανόηση του τρόπου που σκέφτεστε και εργάζεστε, και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα. Οι σύμμαχοί μας είναι καλά προετοιμασμένοι για τις διαφορετικές ευθύνες τους και εμείς θεωρούμε ότι αυτά τα γεγονότα θα είναι ένα πετυχημένο άνοιγμα. Η πιο δύσκολη πρόκληση είναι η πρώτη μας συνάντηση, και θα είναι ένα πραγματικό άνοιγμα ματιών για τον καθένα. Ό, τι ξέρετε τώρα, θα απέχει πολύ από όλη την αλήθεια σχετικά με το τι έχει γίνει. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας τομέας της κοινωνίας ή της επιχείρησής σας που δεν επηρεαζόταν από τις συναλλαγές των Σκοτεινών. Μερικές φορές ακόμη και έντιμοι άνθρωποι έχουν άθελά τους εμπλακεί στις δραστηριότητές τους, αλλά δεν αποτελούν στόχο για μας.

Αγαπητοί μου, η βασιλική μάχη έχει αρχίσει, αλλά επειδή είμαστε σε υπεροχή, έχουμε κάθε λόγο να προβλέψουμε μια μεγάλη νίκη. Εσείς μπορείτε επίσης να λάβουν μερίδιο από τα εύσημα που χωρίς εσάς και την αποφασιστικότητά σας να φέρετε τις απαραίτητες αλλαγές, δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε σήμερα. Ο αριθμός των Εργατών του Φωτός έχει ανέβει κι άλλο, ανοίγοντας το δρόμο προς την Ανάληψη. Τα επίπεδα της συνείδησης συνεχίζουν να αυξάνονται, και αυτό είναι επίσης άλλο ένα σημάδι για το πόσο καλά τα πάτε στο έργο της προετοιμασίας σας για την Ανάληψη. Στον λίγο χρόνο που απομένει πριν από το κλείσιμο στο τέλος του, αυτό το έτος σας θα το βρείτε να είναι γεμάτο δράση και να δίνονται πολλά στον τρόπο καθοδήγησης.

Ήδη οι διάφορες χώρες και οι κυβερνήσεις τους έχουν καταλάβει ότι πρέπει να σταματήσει η επιθετικότητα, και ότι μας επιτρέπεται να λάβουμε τα αναγκαία μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει ειρήνη. Μέχρι σήμερα, η παρέμβασή μας για λογαριασμό σας περιορίστηκε για λόγους καρμικούς, αλλά τώρα με Θείο διάταγμα είμαστε σε θέση να επιβάλουμε το σχέδιο για την πνευματική σας εξέλιξη. Θα διαπιστώσετε ότι η πρόοδος έχει κάνει ξαφνικά ένα άλμα προς τα εμπρός, το οποίο έχει εκλάβει σε έκπληξη τους Σκοτεινούς, που δεν θα επέτρεπαν ποτέ μια τέτοια στροφή. Συνεχίζουμε πιεστικά προς τα εμπρός και να ξέρετε ότι τώρα είναι η σειρά του Φωτός να αναλάβει και να αρχίσει να δημιουργεί μια κοινωνία που θα μπορεί να εκφράσει την ελευθερία της να δημιουργήσει μια νέα ειρηνική πορεία προς τα εμπρός. Φυσικά, δεν χρειάζεται να αναθεωρηθούν όλοι οι νόμοι, αλλά πολλοί είναι παράνομοι ή έχουν συνταχθεί με ψευδείς συνθήκες. Γεγονότα όπως αυτό της 11ης Σεπτεμβρίου είχαν ως αποτέλεσμα πολλές άδικες και ανακριβείς αλλαγές, που απευθύνονταν σε φερόμενους ως τρομοκράτες που δεν ήταν όμως οι υπεύθυνοι. Παρόμοια περιστατικά έχουν ξαναγίνει, και κάθε φορά χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν τους ελέγχους πάνω σας.

Από δω και πέρα θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του τι συμβαίνει και θα ενημερώνεστε μέσα από διάφορες πηγές πληροφοριών, μέχρι που να μπορούμε να σας παρέχουμε μια κανονική και αξιόπιστη πηγή. Σκοπεύουμε να ανοίξουμε το δικό μας κανάλι, και έτσι να είμαστε βέβαιοι ότι σας παρέχονται όλα αυτά που χρειάζεται για να έχετε ένα θαυμάσιο υπόλοιπο έτος. Μην ανησυχείτε για τυχόν μικρές αντιπαραθέσεις, δεδομένου ότι δεν θα κλιμακωθούν σε κάτι πιο επικίνδυνο. Έτσι, αφού ψάξετε για κάποια σημάδια ότι τα πράγματα κινούνται προς τα εμπρός, θα υπάρχει πληθώρα στοιχείων που να δείχνουν ότι έτσι είναι. Υπάρχουν ακόμα μερικές πηγές που έχουν δημιουργηθεί για να βγάλουν προς τα έξω παραπληροφόρηση, οπότε χρησιμοποιήστε την κρίση σας και την διαίσθησή σας για να καθορίσετε ποιες από αυτές είναι αξιόπιστες.

Θα ρωτήσετε «τι πρέπει να κάνουμε, ενώ γίνονται οι αλλαγές» και εμείς σας προτείνουμε να ζήσετε όσο το δυνατόν τη ζωή σας όπως πριν. Ωστόσο προσέξτε, αν όπως αναμένεται, θα υπάρξει πολύ σύντομα μια περίοδος όπου θα διαταραχθούν οι ζωές σας, καλύψτε τον εαυτό σας εξασφαλίζοντας ότι έχετε τρόφιμα και άλλα απαραίτητα για λίγες ημέρες. Ό, τι και να συμβεί εμείς μαζί με τους συμμάχους μας θα βεβαιώσουμε ότι ορισμένες επιχειρήσεις έχουν ολοκληρωθεί αποτελεσματικά, με την όσο το δυνατόν μικρότερη ενόχληση για εσάς. Όπως θα περιμένατε, έχουμε τα πάντα στο χέρι και αυτό περιλαμβάνει και την ασφάλειά σας. Οι Σκοτεινοί θα πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο, και ακόμα και τώρα σχεδιάζουν θηριωδίες, αλλά επειδή τους γνωρίζουμε θα τις αποτρέψουμε από το να συμβούν.

Εισέρχεστε στην τελική φάση της Ανάληψης, και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι αλλαγές είναι μέρος των προετοιμασιών που γίνονται εδώ και πολύ καιρό. Όπως πάντα, είναι σημαντικό ότι μέχρι που να μπορούμε να ανοίξουμε ένα ελεύθερο μέσο ενημέρωσης, να μην ακούτε ψευδείς αναφορές που αναμένεται να δημιουργήσουν φόβο. Κάποιο χάος είναι αναπόφευκτο, αλλά ταυτόχρονα δεν θα είναι διαρκές. Να ξέρετε ότι η στρατιωτική δράση δεν θα κατευθύνεται ενάντια στο λαό, αλλά για την υποστήριξη του. Οι επιχειρήσεις μας διενεργούνται για να σας φέρουν το ταχύτερο δυνατό προς την κατεύθυνση της Ανάληψης. Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας είμαστε του Φωτός, και εκτελούμε εντολές υψηλότερων όντων που χαράζουν το πεπρωμένο σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και πολύ ευχαριστημένος που τα θέματα μπορούν τώρα να βγουν σε δημόσια θέα. Οι πληροφορίες μπορούν τώρα να κυκλοφορήσουν γνωρίζοντας ότι θα φτάσουν σε σας και στο μέλλον θα υπάρχει μια απευθείας γραμμή με σας. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, αλλά για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε το χέρι μας στους σκοτεινούς. Ό, τι πληροφορίες και να μπορέσουν να μαζέψουν δε θα είναι σε θέση να παραβιάσουν τα συστήματά μας, καθώς είναι τεχνικά πολύ προχωρημένα γι’ αυτούς. Στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο, καθώς έχουμε πρόσβαση στις επικοινωνίες τους και τίποτα δεν μένει μυστικό ή πέρα από την πρόσβασή μας. Είμαστε συνήθως ένα βήμα μπροστά από αυτούς, γι' αυτό είμαστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων μας. Η νίκη είναι δική μας, και μοιραζόμαστε τη χαρά μαζί σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |