Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 4, 2012

SaLuSa, 4 Ιουλίου 2012

Σε ότι αφορά την κατανόηση του τι συμβαίνει στον κόσμο, υπάρχουν ουσιαστικά δύο πλευρές, αυτοί που δεν γνωρίζουν ή δεν ενδιαφέρονται και όσοι γνωρίζουν, αλλά δίνουν διάφορες ερμηνείες. Χρειάζεται κάποιος με ένα πολύ ανοιχτό σύστημα πεποιθήσεων να δεχθεί αλλαγές που μεταβάλλουν όλη την ιδέα για το νόημα της ζωής. Το πιο δύσκολο μέρος είναι η αποδοχή ότι πολλοί από εκείνους που είχατε αφ’ υψηλού ήταν μαριονέτες των Illuminati, διαιωνίζοντας τα ψέματα που σας κράτησαν στη δουλεία τους. Ευτυχώς, η αύξηση των δονήσεων βγάζει τους ανθρώπους έξω από το σκοτάδι, και καθώς τα επίπεδα της συνείδησής τους αυξάνονται, αρχίζουν να αμφισβητούν τις πεποιθήσεις τους. Τώρα υπάρχουν πολλές αληθινές πληροφορίες και ακολουθώντας το ένστικτό σας θα αρχίσετε σίγουρα να καταλαβαίνετε την αλήθεια. Αναζητώντας τον εαυτό σας προετοιμαστείτε για μια ακόμα μεγαλύτερη κατανόηση, καθώς με τον ερχομό μας μαζί με πολλά άλλα προηγμένα όντα, θα αντικρύσετε κατάματα την αλήθεια.

Η διάκριση της αλήθειας δεν έχει καθόλου να κάνει με τη νοημοσύνη, η οποία στην πραγματικότητα μπορεί συχνά να είναι εμπόδιο, και για πολλούς ανθρώπους είναι απλώς θέμα διάκρισης. Ούτε μπορεί να σας εγγυηθεί την αλήθεια η στροφή σε θρησκευτικά κινήματα, καθώς αυτό που ξεκίνησε σαν μια ειλικρινή προσπάθεια να διαφωτίσει τους ανθρώπους έχει διαφθαρεί. Θα διαπιστώσετε ότι αυτοί που διδάσκουν την αλήθεια δεν σας την επιβάλλουν, αλλά απλά σας την παρουσιάζουν ως ένα χρήσιμο εργαλείο για τη δική σας ανάπτυξη και αναζήτηση. Η επιβολή ελέγχου μέσω του φόβου για τις συνέπειες αν δεν ακολουθηθούν ορισμένες πεποιθήσεις, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια τρομερή διαστρέβλωση της αλήθειας.

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε είναι βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο σας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να γίνετε ο εαυτός σας και θα ξέρετε ενστικτωδώς τι είναι αποδεκτό και έχει το δαχτυλίδι της αλήθειας. Ωστόσο, να είστε πάντα ανοιχτοί στην επέκταση της κατανόησής σας, γιατί καθώς εξυψώνεστε θα εξελιχθεί αλματωδώς. Αντιμετωπίστε το σιγά-σιγά, μέχρι να νιώσετε άνετα με όσα έχετε αποδεχθεί, και θα διαπιστώσετε ότι το επίπεδο της συνειδητότητας σας θα επεκταθεί πολύ γρήγορα. Θυμηθείτε ότι αν αυτό που σας δίνεται δεν συντονίζεται με σας ή δεν περιέχει τις ανώτερες ενέργειες της Αγάπης και του Φωτός, είναι απίθανο να είναι αλήθεια.

Όταν μπορέσουμε να συναντηθούμε ανοιχτά μαζί σας διερευνήστε με όλα τα μέσα ό, τι σας δίνουμε, αφού δεν είμαστε Θεοί, αλλά μπορεί να φαινόμαστε έτσι καθώς έχουμε πολύ μεγαλύτερη κατανόηση. Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα και οι προηγμένες τεχνολογίες μας είναι το αποτέλεσμα της μεγαλύτερης κατανόησης και χρήσης των φυσικών πηγών ενέργειας με τις οποίες είναι γεμάτο το Σύμπαν. Οι επιστήμονές σας έχουν συχνά επίγνωση των προηγμένων τεχνολογιών, αλλά δεν διαθέτουν την τεχνογνωσία για να τις βάλουν σε λειτουργία. Ωστόσο, ορισμένοι έχουν βοηθηθεί από άλλους εξωγήινους για πολλά χρόνια, μαζί με τις γνώσεις που αποκτήθηκαν αντιγράφοντας τη μηχανική προηγμένων τεχνολογιών από σκάφη που συντρίφθηκαν. Αντί να μοιράζονται τέτοιες προηγμένες τεχνολογίες, έχουν κρατηθεί μυστικές σε μεγάλο βαθμό, για λόγους εξουσίας και ελέγχου του κόσμου. Με τον ερχομό μας όλα αυτά θα αλλάξουν, όπως και τέτοια μυστικά θα αποδεσμευθούν προς όφελος όλων, μαζί με την ελεύθερη πρόσβαση στις τεχνολογίες μας.

Έχετε κάθε δικαίωμα να ενθουσιάζεστε με την προοπτική για ένα θαυμάσιο μέλλον, απαλλαγμένο από περιττά στοιχεία ελέγχου ή οι περιορισμούς στην ελευθερία σας. Με αυτό θα έρθουν επίπεδα ευτυχίας που δεν έχετε αισθανθεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Προς τούτο, οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν εντοπιστεί και έχουν ήδη αφαιρεθεί για να απαλλαγείτε από τον καρκίνο που έχει σχεδόν καταστρέψει τον πολιτισμό σας. Μετά από αυτό θα ακολουθήσει καθαρισμός που θα αφαιρέσει όλα τα απομεινάρια των αρνητικών ενεργειών τους, και την ικανότητά τους να σας επιβάλονται. Η ειρήνη είναι κοντά και όλα τα προβληματικά σημεία θα παρακολουθούνται και θα καθαριστούν έτσι ώστε να απομακρυνθούν όλες οι ενδείξεις των πολέμων και των στρατιωτικών δυνάμεων. Η ειρήνη δεν είναι μια επιλογή, είναι το δικαίωμά σας να ζείτε ελεύθεροι από παρεμβολές με τον δικό σας τρόπο και τη δική σας κουλτούρα.

Όταν η φύση των σκοτεινών εγκλημάτων της συμμορίας αποκαλυφθεί είναι κατανοητό ότι θα υπάρξει τεράστια οργή, και θα είναι μία περίοδος δοκιμασίας να παραμείνετε ήρεμοι και να μην χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας. Να θυμίσουμε ότι οι ικανότητες και οι τεχνολογίες μας είναι τέτοια ώστε ούτε ένας εγκληματίας δεν θα ξεφύγει από την υποχρέωση να λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθήσετε να πάρετε τη δικαιοσύνη στα χέρια σας, αλλά αφήστε τα θέματα να πάρουν τη δική τους πορεία. Ο χρόνος σας θα είναι πολύ καλύτερο να δαπανηθεί στο να βοηθήσετε να έρθει η σταθερότητα στην περιοχή σας, η ηρεμία και η διάδοση όπου αυτό είναι αναγκαίο. Δεν χρειάζεται ωστόσο, να κάνετε μόνοι σας τα πάντα, καθώς οι σύμμαχοί μας θα αναλάβουν εξέχοντα ρόλο και τελικά, θα είμαστε επίσης μαζί σας.

Είστε στα πρόθυρα μιας ιστορικής νίκης κατά των σκοτεινών και πολύ σύντομα θα σταματήσουμε τις ενέργειές τους. Είχαν κάθε πρόθεση να φύγουν με μια φλόγα δόξας, αλλά θα περιορίσουμε τις δραστηριότητές τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα επιτραπεί να εξελιχθούν ορισμένες καταστάσεις και με αυτόν τον τρόπο ελπίζουμε να πιάσουμε τους σκοτεινούς κατά τις πράξεις τους. Ξέρουν ότι ο χρόνος τους είναι περιορισμένος και ότι έχει απομείνει ελάχιστος πριν βγουν από την κυκλοφορία και απομακρυνθούν. Η ζωή θα γίνει κουραστική για κάποιο διάστημα για τους περισσότερους ανθρώπους και κάποια ταλαιπωρία είναι αναπόφευκτη, λόγω της έκτασης των αλλαγών. Μην ανησυχείτε γι 'αυτό καθώς σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα θα αποζημιωθείτε και με το παραπάνω. Όσοι από εσάς πληγούν λιγότερο θα πρέπει να προσπαθήσουν να βοηθήσουν όποιον το χρειάζεται, μοιράζοντας οτιδήποτε μπορείτε.

Τι μεγάλη περιπέτεια έχετε μπροστά σας, και ξέρετε ήδη ότι η Ανάληψή σας είναι εξασφαλισμένη. Και να σκεφτείς ότι μετά από χιλιετίες έχετε έρθει στο τέλος της δυαδικότητας, έχοντας περάσει μέσα από μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους που έχετε βιώσει ποτέ. Ταυτόχρονα, ήταν και μία περίοδος πολύ σημαντική για την εξέλιξή σας. Σας έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθείτε με ένα ρυθμό άνευ προηγουμένου όσο ήσασταν στις χαμηλότερες δονήσεις. Ευτυχώς μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να αναιρέσετε αναμνήσεις, αντί να θυμόσαστε πολλές ζωές που μπορεί να μην ήταν της ανώτερης τάξης.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και σας χαιρετώ εξ ονόματος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός. Είμαστε απλώς μια ομάδα από τις πολλές που συγκεντρώνονται γύρω από τη Γη σας, για να παρακολουθήσουν ένα γεγονός που θα είναι μοναδικό, όσον αφορά την Ανάληψη, και για τη μελλοντική σας απόλαυση και ενδιαφέρον όλο το περιστατικό καταγράφεται. Εκπρόσωποι πολιτισμών, ακόμη και από άλλα Σύμπαντα είναι παρόντες, καθώς έχουν ένα ενδιαφέρον για το τι συμβαίνει στο σύμπαν σας. Είστε αστέρια από μια μεγάλη παγκόσμια εκδήλωση που κυριολεκτικά θα ανάψει τον κόσμο σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Βούλα
Share |