Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 5, 2012

SaLuSa, March 5, 2012

Οι καλές ειδήσεις για τις αλλαγές δεν μπορεί να καθυστερήσουν για πολύ περισσότερο, καθώς θα θεωρηθούν ότι είναι πολύ σημαντικές για ολόκληρο τον κόσμο ώστε να μην δοθεί η ενημέρωση. Το Διαδίκτυο σφύζει από πληροφορίες, και όλο και περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν προς τα εμπρός. Μετά από μήνες και χρόνια προετοιμασίας, με μια ξαφνική ώθηση έχει ξεκινήσει μια ολόκληρη σειρά από συλλήψεις και παραιτήσεις, που αποπνέει φόβο μέσα από τις τάξεις των Σκοτεινών. Αφού θεωρούσαν ότι ήταν ασφαλείς και άμεμπτοι, διαπιστώνουν συγκλονισμένοι ότι είναι πλέον ευάλωτοι. Δεν θα υπάρξει ησυχία μέχρι οι “Πεφωτισμένοι” να απομακρυνθούν από τις θέσεις εξουσίας τους, και αυτό προχωρά με πλήρη ταχύτητα. Επιτρέπει και άλλες αποστολές να κινηθούν γρηγορότερα, και ανοίγεται ο δρόμος για να δρομολογηθούν οι κυβερνητικές αλλαγές. Είναι όλα μέρος της συνεχιζόμενης κατάρρευσης του παλαιού συστήματος, και άσχετα με το τι γίνεται για να το στηρίξουν αυτό δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Εσείς αγαπητοί μου έχετε πετύχει την πιο σημαντική νίκη, δεδομένου ότι χρησιμοποιώντας τη δύναμη της σκέψης σας φέρατε την ενέργεια για την εκπλήρωση όσων έχουν γίνει. Έχετε στείλει δυνατές προσευχές και σκέψεις ζητώντας ένα τέλος στους πολέμους που γονάτιζαν διαρκώς κάποιες χώρες. Οι πόλεμοι έχουν σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές. Σας άφησαν να γνωρίστε ότι έχετε βαρεθεί τον βιασμό της Μητέρας Γης, και τον αποδεκατισμό της Ανθρώπινης Φυλής. Με αγάπη στις καρδιές σας, προκαλέσατε τον ερχομό των αλλαγών, και αυτό δείχνει ότι όταν επικεντρωθείτε σθεναρά σε αυτό που θέλετε, μπορείτε να επιφέρετε την εκδήλωσή του.

Πράγματι, εσείς είστε αυτοί που έχουν ξεπεράσει τα ακραία εμπόδια, τα οποία πριν από λίγο καιρό φαινόταν ότι θα σας καταπιούν και θα στερήσουν την ελευθερία σας. Έχετε φέρει το Φως και την Αγάπη πίσω στη Γη, η οποία έχει γίνει τόσο ισχυρή που πυροδότησε το πλέγμα γύρω της. Τώρα αυτό λειτουργεί σαν προστασία σας, και είναι η εγγύηση της επιτυχούς ολοκλήρωσης του ταξιδιού σας μέσω της δυαδικότητας. Μην ξεχνάτε ποτέ πόσο ισχυροί είστε, και κρατώντας το βλέμμα σας σ’ αυτό που επιθυμείτε να δημιουργήσετε θα το πράξετε. Στο μέλλον θα φθάσετε σε ένα στάδιο, όπου θα έχετε την εμπειρία της ακαριαίας δημιουργίας. Ωστόσο, μέχρι τότε θα έχετε φτάσει σε μια υψηλότερη διάσταση και οι σκέψεις σας θα επικεντρώνονται μόνο σε ότι είναι καθαρό. Σαν άτομα μπορεί να μην έχετε τέτοια επίγνωση των σημερινών δημιουργικών σας δυνάμεων, αλλά ως Ανθρώπινη Φυλή είστε εσείς που συνεχώς δημιουργείτε και αναδημιουργείτε την πραγματικότητά σας. Με τίποτα άλλο, παρά μόνο με την ενέργεια της αγάπης, έχετε ξεπεράσει όλα αυτά που έκαναν οι Σκοτεινοί για να σας κρατήσουν υπό τον έλεγχο τους.

Είστε σε μεταβατικό στάδιο αποτίναξης των ενεργειών που δεν έχουν καμία θέση στο μέλλον σας, και ανεβαίνετε από το τέλμα των παλιών δονήσεων που σας κράτησαν πίσω. Τώρα μπορείτε να νιώσετε την όμορφη ενέργεια που τις αντικαθιστά, και σας μεταφέρει με ένα παλιρροϊκό κύμα ευτυχίας. Όχι μόνο θα κερδίσετε την ελευθερία σας, αλλά θα είστε ελεύθεροι να απολαύσετε όλα τα δώρα του Θεού, όπως είχε αρχικά προβλεφθεί. Θα απολαύσετε και θα εκτιμήσετε τα πάντα, που είναι σε άριστη κατάσταση και θα καταλάβετε ότι είναι μέρος του συνόλου. Όλα θα αλληλεπιδρούν σε μια χαρούμενη αρμονία που θα φαίνεται ότι διαρκέσει για μια αιωνιότητα. Είναι αυτό που θα έρθετε να αναγνωρίσετε σαν το πραγματικό σας σπίτι και τνη κατάσταση ύπαρξής σας.

Μερικές φορές όταν φέρνετε τη συνείδησή σας πίσω στη Γη φαίνεται κρύα και αφιλόξενη, αλλά ο χρόνος σας έχει σχεδόν φτάσει και μπορείτε να αρχίσετε να χαλαρώνετε. Είστε τώρα τόσο κοντά να αφήσετε πίσω τη δυαδικότητα, αφού έχετε σχεδόν συρθεί στα βάθη του σκότους που υπήρχε στη Γη. Είναι σχεδόν κατόρθωμα να έχετε περάσει μέσα από αυτό με ασφάλεια, και όπως μπορείτε να πείτε "να βγείτε από την άλλη άκρη". Τώρα που το επίπεδο της συνειδητότητάς σας έχει αυξηθεί, οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας θα επικεντρωθούν περισσότερο σε όλα αυτά που είναι σε ισορροπία και αρμονία. Αυτό θα επιτρέψει στα κατώτερα από αυτά να εξαφανιστούν, και με το χρόνο θα ξεχαστούν εντελώς. Ωστόσο, πρόκειται σύντομα να μάθετε την αλήθεια για το πώς σας έχουν παραπλανήσει και σας έχουν καταχραστεί για χιλιάδες χρόνια. Οι σκέψεις σας θα είναι απασχολημένες για κάποιο διάστημα μελετώντας τους λόγους, αλλά σύντομα θα ξεχάσετε αυτές τις περιόδους της ζωής σας.

Η αναγνώριση για εμάς και τα σκάφη μας συνεχίζει να αυξάνεται, και επιπλέον αποδείξεις σχεδόν δεν χρειάζονται παρά μόνο για εκείνους που παραμένουν σκεπτικιστές. Η συμμετοχή μας στην εξέλιξή σας αναγνωρίζεται επίσης, και αυτό κάνει την αποκάλυψη να είναι το τελευταίο κομμάτι στο παζλ της ζωής. Αυτή θα πρέπει να έρθει, έτσι ώστε να μπορέσει να ανθίσει η σχέση μας μαζί σας. Έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί, αλλά εκτός από την προσωπική επαφή δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα μέχρι να έρθει η επίσημη αναγνώριση. Τότε τα πράγματα πραγματικά θα απογειωθούν και η παρουσία μας θα γίνει αρκετά σύνηθες φαινόμενο. Ανυπομονούμε για εκείνες τις ημέρες, που θα είναι συναρπαστικές γεμάτες εκπληρώσεις. Τα μυστικά του διαστήματος θα ανοίξουν για εσάς, και πολλοί από εσάς θα ενωθούν μαζί μας για τις υπέροχες εκδρομές στο ηλιακό σας σύστημα. Στο κάτω-κάτω είστε λίγο ως πολύ Όντα του Διαστήματος όπως και εμείς, ανεξάρτητα από το ότι σας οδήγησαν να πιστεύετε το αντίθετο.

Καθώς η διαστημική σας τεχνολογία έχει κάνει άλματα προς τα εμπρός και οι ορίζοντες διευρύνθηκαν ακόμη περισσότερο, έτσι και η κατανόηση σας των άλλων κόσμων έχει ανοίξει και η δυνατότητα ατελείωτων μορφές ζωής έχει αυξηθεί. Έχετε ζήσει με την ιδέα ότι ήσασταν το μόνος ευφυές είδος ζωής στη δική σας πλευρά του Σύμπαντος. Πολύ σωστά αρχίζετε να πιστεύετε ότι στην πραγματικότητα σφύζει από ζωή, και θα πρέπει ακόμη να συμπεριλάβετε και τις άλλες διαστάσεις. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε πολά από τα διαστημικά μας ταξίδια είναι μέσω των δια-διαστασιακών μαύρων τρυπών, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η απόσταση δεν είναι πρόβλημα για μας. Για μερικούς αυτή η ιδέα δεν είναι αποδεκτή, αλλά αυτό θα αλλάξει όταν θα εμφανιστούμε σε σας στη Γη. Με τον καιρό θα εξοικειωθείτε με τα πρόσωπά μας, που είναι πολύ κοντά στην ανθρώπινη εμφάνιση, καθώς έχουμε πολλά να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε πολλά θέματά σας.

Λίγες εβδομάδες στο παρόν σας θα δουν τόσα πολλά να αποκαλύπτονται που θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, και εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτών. Εργαζόμαστε πολύ στενά με τους συμμάχους μας, που έχουν μεγάλη επιτυχία τελευταίως επιταχύνοντας τη δράση τους. Έχουμε στόχους για την ολοκλήρωση κάθε μέρους των δραστηριοτήτων μας, και ελπίζουμε να σημειώσουμε σημαντική πρόοδο κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο μηνών. Τουλάχιστον τώρα έχετε πλέον επίγνωση των επιτυχιών μας και γνωρίζετε ότι αυτό που έχει αρχίσει τώρα οδηγεί στο οριστικό τέλος των Illuminati.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, πολύ χαρούμενος να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές μαζί σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |