Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 7, 2012

SaLuSa, 7 Μαΐου 2012

Λίγοι από εσάς έχετε κάποια πραγματική ανάμνηση των προηγούμενων ζωών σας, εκτός ίσως από τις περιστασιακές αναδρομές στο παρελθόν, όμως είχατε τόσες ζωές γεμάτες εμπειρίες που σας έφεραν εδώ που είστε σήμερα. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι, και τώρα πολλοί από εσάς στέκεστε στην πόρτα της Αναλήψεως, αλλά δεν κατανοείτε πλήρως πόσο μεγάλο είναι το κβαντικό άλμα που πρόκειται να γίνει προς τα εμπρός. Να είστε υπομονετικοί Αγαπητοί μου, και να ξέρετε ότι είστε ένας από αυτούς που επέλεξαν να είναι εδώ αυτή τη στιγμή, και ότι αυτό είναι πράγματι ένα μεγάλο προνόμιο και μια εμπειρία που ποτέ δεν θα ξεχαστεί. Ενώ η εξέλιξη συμβαίνει πολύ πιο γρήγορα στη δυαδικότητα, είναι κατά κάποιον τρόπο παράδοξο, γιατί τη βλέπετε σαν μια αργή διαδικασία. Ωστόσο, σε αυτή την ιδιαίτερη ζωή όλα έχουν επιταχυνθεί, και μόνο τα τελευταία χρόνια κάποιοι άρχισαν να αφυπνίζονται στην ταχεία αύξηση των επιπέδων της συνείδησής τους. Αυτός είναι πραγματικά ο λόγος για τον οποίο ήρθατε, γνωρίζοντας ότι με κάποιο τρόπο ο έσχατος καιρός θα είναι συναρπαστικός και εκπληρωτικός. Έτσι, σας ζητάμε να δείτε τη θετική πλευρά όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, γνωρίζοντας ότι είναι μόνο μια περαστική φάση. Η Χρυσή Εποχή είναι δελεαστική και όταν θα είστε εκεί, όλα όσα έχουν προηγηθεί, θα φαίνονται άσχετα και θα ξεχαστούν γρήγορα. Έχετε ολοκληρώσει το δύσκολο κομμάτι και τώρα το μόνο που μένει είναι να ξεκινήσει ο καθαρισμός που με τη βοήθειά μας, θα γίνει γρήγορα στην επόμενη φάση.

Πρόκειται να γίνετε οι πολεμιστές της αγάπης και της ειρήνης, και πολλοί λιγότερο έμπειροι πολιτισμοί θα απευθυνθούν σε σας για καθοδήγηση. Η ζωή υπάρχει παντού και δεν θα υπάρξει ποτέ κάποια στιγμή που θα μπορείτε να υποστηρίξετε ότι τα έχετε δει όλα, γιατί ο Δημιουργός σκέφτεται συνεχώς νέες δημιουργίες για υλοποίηση. Ξεκινήστε τώρα να σκέφτεστε την ειρήνη, λειτουργείστε εν ειρήνη όπου κι αν βρίσκεστε και μην αποσπάστε από οτιδήποτε έξω από τον εαυτό σας. Μπορείτε να το κάνετε και θα διαπιστώσετε ότι γίνεται εύκολο να παραμείνετε σ’ αυτό, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Γίνεται ένας τρόπος ζωής σύμφωνα με τον οποίο έχετε πάντα μια ηρεμία και την κατανόηση της ενότητας μέσα στην οποία διαμένετε. Θα είστε σε θέση να παραβλέπετε και να αφήνετε το Θεό να είναι μέσα σας και η ζωή σας θα αποκτήσει ένα νέο νόημα. Θα είστε επίσης κάποιος που βοηθά την άνοδο όλων των άλλων, που με το παράδειγμά σας, θα επιδιώκουν το ίδιο μονοπάτι.

Παρόλο που εργαζόμαστε στα παρασκήνια και αυτό το έχουμε κάνει για πάρα πολύ καιρό, σας οφείλονται πολλά για την πρόοδο που έχει γίνει πρόσφατα. Σε αυτό έχετε ασκήσει την ελεύθερη βούλησή σας για να αλλάξετε το παλιό πρότυπο των περιορισμών και του ελέγχου, σε ένα που σας επαναφέρει σε μια ελεύθερη κοινωνία όπου θα καθορίζετε το μέλλον σας. Αυτό μας επέτρεψε να εργαστούμε μαζί σας, αφού μας έχετε καλέσει για να βοηθήσουμε να απομακρυνθούν εκείνοι που σας έχουν αφαιρέσει τα δικαιώματά σας. Να είστε σίγουροι ότι θα γίνετε εντελώς ελεύθεροι και πάλι, και οι αδικίες εις βάρος σας θα επανορθωθούν. Πράγματι θα κερδίσετε περισσότερα από όσα είχατε πριν, δεδομένου ότι είστε έτοιμοι να λάβετε τα οφέλη των προηγμένων τεχνολογιών για να προετοιμαστείτε για την Ανάληψη.

Τονίζουμε και πάλι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα όσον αφορά την προσωπική σας ιδιοκτησία και τα περιουσιακά σας στοιχεία, αφού θα διαπιστώσετε ότι όλες οι ανάγκες σας θα καλύπτονται. Στην πραγματικότητα, πολλά θα είναι πολύ καλύτερα, ούτως ώστε η κοινωνία σας να είναι πιο ενωμένη σαν Ένα, όπου όλοι θα μοιράζονται τα οφέλη που πρόκειται να σας δοθούν. Ο χρόνος σας θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τις δικές σας επιθυμίες και θα μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς πώς να ξοδεύετε το χρόνο σας. Θα ενθαρρυνθείτε να γίνετε κοινότητες που καθορίζουν τα δικά τους επίπεδα υπηρεσιών του ενός προς τον άλλο, και τα υψηλότερα επίπεδα της συνείδησης θα αναδείξουν ότι καλύτερο στους ανθρώπους.

Δουλεύουμε σε υψηλό επίπεδο για να πείσουμε τους Σκοτεινούς να αποσυρθούν επιτέλους και να μας αφήσουν να επαναδομήσουμε τις κοινωνίες σας χωρίς τις παρεμβολές τους. Με ή χωρίς τη συνεργασία τους θα προχωρήσουμε και θα απομακρύνουμε τους τελευταίους προμαχώνες της εξουσίας τους. Υπάρχει εν πάση περιπτώσει, κατάρρευση και αποδόμηση γύρω τους, και δημιουργείται τριβή ανάμεσα στις τάξεις τους. Σύντομα θα τους παραμερίσουμε στην άκρη και θα τους αφήσουμε στη μοίρα που τους αξίζει, αφαιρώντας παράλληλα όλα όσα δεν έχουν θέση στη Νέα Εποχή. Όπως σας έχουμε πει και παλαιότερα, είμαστε το μέλλον σας και δεν θα εξαφανιστούμε μετά την Ανάληψη, αλλά θα συνεργαζόμαστε ακόμη περισσότερο μαζί σας για να προωθήσουμε τις αλλαγές που θα συνεχιστούν έως ότου γίνετε πλήρως συνειδητά Όντα. Στη συνέχεια, θα γίνουμε Ένα και θα είστε πλήρη μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, που καλούνται να συνεργαστούν μαζί μας αν αυτή είναι η επιθυμία σας. Να θυμίσουμε ότι η Ομοσπονδία αντιπροσωπεύει πολλούς διαφορετικούς αναληφθέντες πολιτισμούς, και θα βρείτε τη δική σας αστρική οικογένεια που είναι ήδη μαζί μας.

Η ζωή για σας θα γίνει συναρπαστική με λίγους ή καθόλου περιορισμούς ως προς το τι μπορείτε να κάνετε, θα γίνει πιο ικανοποιητική και θα εκπληρώσετε τα πιο τρελά σας όνειρα. H δουλειά και οι φροντίδες, όπως τις έχετε συνηθίσει δεν θα σας είναι πλέον βάρος και θα δείτε ότι η ζωή θα γίνει πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη. Ο Θεός ποτέ δεν θα σας καταδίκαζε σε μια ύπαρξη που θα σας έφερνε συνεχώς σε δυσάρεστες καταστάσεις, και η οποία Αγαπητοί μου ήταν το αποτέλεσμα της δικής σας δημιουργίας. Ωστόσο, τώρα αυτό είναι σχεδόν παρελθόν και βλέπουμε ήδη τόσους πολλούς από εσάς να είναι σε θέση να εξυψωθούν πέρα από τις χαμηλότερες δονήσεις. Η δυαδικότητα ήταν ένας πολύ σκληρός δάσκαλος, έχοντας βιώσει παράλληλα τη μοναξιά του χωρισμού από την Πηγή. Αναγνωρίζετε τώρα την Ενότητα όλης της Ύπαρξης, και έχοντας βρει τον Θεό μέσα σας θα το αναγνωρίσετε και σε άλλες ψυχές.

Βλέπετε τον εαυτό σας και μετά εμάς και σας φαίνεται να υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ μας, όμως υπάρχει λίγη, πέρα από το γεγονός ότι έχουμε ήδη πετύχει ένα επίπεδο πλήρους συνειδητότητας, που πρόκειται σύντομα να φθάσει και σε σας. Υπήρξε μια εποχή στο πολύ μακρινό παρελθόν, που ήσασταν σαν εμάς, αλλά επιτρέψατε στον εαυτό σας να πέσει στις χαμηλότερες δονήσεις, για να βιώσετε πλήρως τις προκλήσεις τους. Έτσι, στην πραγματικότητα, δεν είστε ξένοι προς τις ανώτερες διαστάσεις και αυτός είναι ο λόγος που θα προσαρμοστείτε τόσο εύκολα στις επερχόμενες αλλαγές. Το τι πρόκειται να συμβεί στη Γη σήμερα είναι μόνο η αρχή, και εάν είστε σε εγρήγορση θα παρατηρήσετε ότι τα γεγονότα διαμορφώνονται για ένα μεγάλο φινάλε. Δεν θα στερηθείτε το θέαμα να δείτε τα κορυφαία μέλη των Illuminati να οδηγούνται στη δικαιοσύνη. Τα σχέδια είναι στη θέση τους και τα μέσα για να προχωρήσουν είναι διαθέσιμα στους συμμάχους μας. Περιμένετε λίγο ακόμη και θα απολαύσετε τις τελευταίες ημέρες εκείνων που έχουν κακοποιήσει τον πολιτισμό σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και νοιώθω τη χαρά που αναπτύσσεται μεταξύ σας, καθώς βλέπετε τις αποδείξεις της προόδου που έχουμε κάνει. Όλα θα τελειώσουν όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό, και στο κάτω-κάτω ποιός θνητός από εσάς μπορεί να αψηφήσει το Λόγο του Θεού. Όπως και πολλές άλλες πηγές, σας στέλνουμε τεράστια ποσά αγάπης, που θα σας δώσουν δύναμη για τη νίκη.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |