Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 9, 2012

SaLuSa, 9 Μαρτίου 2012

Μα τι ταξίδι είναι αυτό που κάνετε μέσα στη δυαδικότητα, και μια μέρα θα είστε σε θέση να φέρετε στο νου σας κάθε στιγμή ζωής που επιθυμείτε να δείτε. Το σημερινό επίπεδο συνείδησης σας είναι τέτοιο που πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν με ελεγχόμενο τρόπο, αλλά μερικές φορές μπορείτε να έχετε μια μικρή ανάκληση έξω από το τυπικό. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν επισκέπτεστε μέρη ή χώρες που έχουν νόημα για κάποια προηγούμενη ζωή σας. Μερικές φορές είναι κάτι απλό όπως η μυρωδιά, ή μια οικειότητα με μια ορισμένη περίοδο στην ιστορία σας. Στην πραγματικότητα όλες οι εμπειρίες από τις πολλές ζωές σας είναι ακόμα αναμνήσεις στο υποσυνείδητο σας. Σας εξυπηρετούν καλά και μετράνε, για παράδειγμα, σε πολλές από τις προτιμήσεις σας στο ντύσιμο, και είναι δύσκολο να μην έχετε παρατηρήσει πώς τα στιλ φαίνονται να κάνουν κύκλο και γυρίζουν ξανά. Φυσικά και επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας και την πολιτιστική ανατροφή και είναι αναμενόμενη η συμμόρφωση σας με τους συνομήλικούς σας, αλλά μπορείτε ακόμα να βρείτε το δικό σας πεδίο προτιμήσεων.

Τα τελευταία χρόνια θα ξέρετε ότι πολλοί Σπόροι των Άστρων έχουν τιμήσει τη Γη σας, και όπως βλέπετε μπορείτε κάλλιστα να πιστέψετε ότι πρόκειται για μη κομφορμιστές. Συχνά είναι πολύ ιδιαίτερα όντα, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να επισκέπτονται τη Γη για πρώτη φορά. Συνηθίζουν να εκφράζονται όπως ακριβώς αισθάνονται και ανάλογα με την προσωπικότητα τους. Για κάποιους φαίνονται επαναστάτες, αλλά αυτό είναι απλά λόγω της ικανότητάς τους να δουν πέρα και πάνω από ένα «φυσιολογικό» άτομο. Είναι ελεύθερες ψυχές που δεν είναι συνηθισμένες να τις εμποδίζουν ή να τις περιορίζουν όπως συνηθίζετε εσείς κάνοντας αυτό που αναμένεται από εσάς. Γι’ αυτό λοιπόν πρόκειται να τους δοθεί η ελευθερία να εκφραστούν πλήρως, και συχνά ακόμη και σε πολύ νεαρές ψυχές η σοφία τους είναι πολύ πιο πέρα από το μέσο άτομο. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να μιλήσουν με τη σκέψη τους, και να ακουστούν τα λόγια και οι συμβουλές τους. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν έρθει στη Γη αυτή τη ιδιαίτερη στιγμή, και έχουν πολλά να προσφέρουν στην προετοιμασία σας για την Ανάληψη. Έχει ειπωθεί ότι όλη η γνώση βρίσκεται στο εσωτερικό σας, αλλά δεν έχει ο καθένας τη δυνατότητα να την αξιοποιήσει όταν το θέλει.

Είναι, θα μπορούσατε να πείτε, κάποιες στιγμές, που “όλα δουλεύουν για εσάς” καθώς μπαίνετε σε μια περίοδο, που οι αλλαγές γίνονται διαδοχικά και γρήγορα. Για πολλούς λόγους εκείνοι που είναι Εργάτες του Φωτός, θα κληθούν να συμμετάσχουν σε πολλές δραστηριότητες, για τις οποίες έχουν προετοιμαστεί εδώ και πολλές ζωές. Θα υπάρχουν ψυχές που το βρίσκουν τόσο δύσκολο να κατανοήσουν τι συμβαίνει, αφήνοντας την σύγχυση να τους καταβάλλει ή τον φόβο να τους κυριεύει. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να τους ηρεμήσετε από τις σκέψεις και να τους βοηθήσετε όπου αυτό είναι αναγκαίο. Η παρουσία σας και η ήρεμη προσέγγιση σας θα είναι καθησυχαστική, και θα περιορίσει τις ανησυχίες τους. Δίνοντας τους χρόνο θα γίνει προφανές στους περισσότερους ανθρώπους ότι από το χάος μια νέα εποχή αναδύεται, κάτι που θα δώσει τις απαντήσεις και θα φέρει στους ανθρώπους αυτό που θέλουν.

Πολλοί από εσάς έχουν ζήσει σε παρόμοιες καταστάσεις, όπως η διάλυση και η καταστροφή της Ατλαντίδας. Αυτές οι μνήμες εξακολουθούν να παραμένουν βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σας και πιθανόν να προκαλέσουν φόβο, αισθανόμενοι ότι αντιμετωπίζετε παρόμοια καταστροφή. Ωστόσο, αυτή τη φορά όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, θα έχει διαφορετικό τέλος, όπως αποφασίστηκε θεϊκά. Δεν έχει σημασία τι θα βρείτε στο δρόμο σας, τίποτα δεν θα σταματήσει την Ανάληψη που λαμβάνει χώρα. Σας επιβεβαιώνουμε εκ νέου ότι είναι η πρόθεσή σας να ανεβείτε που θα σας μεταφέρει, επειδή έχετε πάρει αυτή την απόφαση άμεσα θα βοηθηθείτε σ' αυτό. Πρόκειται να κινηθείτε σε ένα μονοπάτι που θα ανυψώσει τις δονήσεις σας, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να είστε έτοιμοι.

Γνωρίζοντας τι είναι αυτό για το οποίο στοχεύετε στη ζωή σας θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, και ένα επίπεδο βεβαιότητας ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας, δεν θα αποσπαστείτε από το στόχο σας. Η σκέψη ότι ο χρόνος σας στη δυαδικότητα έφτασε στο τέλος του, πρέπει να σας δώσει μια υπέροχη ώθηση και την ικανότητα να κρατηθείτε σταθερά στην πορεία που επιλέξατε. Οι εργάτες του Φωτός έρχονται από μόνοι τους τώρα, γιατί σύντομα θα χρειαστούν, για να βοηθήσουν στην ενημέρωση ως προς το τι συμβαίνει και γιατί. Αν κάποιες ψυχές το απορρίψουν, δεχτείτε το ως επιλογή τους και επιτρέψτε τους να βιώσουν αυτό που έχουν επιλέξει. Όλα αυτά γίνονται αποσκοπώντας ότι το τέλος της εποχής όπως την ξέρετε, θα έχει υπηρετήσει το σκοπό του. Βιώστε το σε οποιοδήποτε σχήμα ή μορφή, είναι αυτό για το οποίο έχετε έρθει στη Γη, ώστε να βοηθήσει στην περαιτέρω πνευματική εξέλιξη σας. Μην κάνετε το λάθος να κρίνετε τον εαυτό σας σαν ακατάλληλο να αναληφθεί, αφού οποιαδήποτε και αν ήταν η ζωή σας μέχρι τώρα, μπορείτε πάντα να αλλάξετε πορεία.

Αγαπητοί μου, η ζωή στη Γη δεν είναι πικνίκ, αλλά δεν προορίζεται για να σας αλέσει σε σκόνη. Αναλαμβάνετε ότι θεωρείτε ότι μπορείτε να χειριστείτε και εξακολουθείτε να έχετε ελεύθερη επιλογή ως προς το πόσο μακριά θα πάτε. Πράγματι, η συγκεκριμένη ζωή είναι τόσο σημαντική για εσάς, καθώς είναι η ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά καθαρίζοντας τα υπολείμματα του κάρμα. Κάποιοι από εσάς έχετε ήδη φτάσει αυτό το στάδιο και μπορείτε να αφοσιωθείτε στην εργασία για το Φως. Εάν είστε κάποιος που δεν αισθάνεται ακόμη εκπλήρωση με τον τρόπο αυτό, με απλά λόγια σκεφτείτε ότι θέλετε να υπηρετήσετε το Φως, με όποιο τρόπο σας επιτρέπουν οι ικανότητές σας. Να είστε σίγουροι, ότι αφού το κάνετε αυτό θα χρησιμοποιηθείτε σε εύθετο χρόνο, και πολλοί εργάτες του Φωτός θα χρειαστεί να συμμετέχουν τους τελευταίους μήνες πριν από την Ανάληψη. Μόλις μπορέσουμε να εμφανιστούμε ανοικτά και να συνεργαστούμε μαζί σας, θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιηθείτε.

Προς το παρόν ασχολούμαστε με τις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή, και παρόλο που υπάρχει απειλή πολέμου, δηλώνουμε και πάλι ότι δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν θα επιτραπεί στη Νέα Τάξη Πραγμάτων να επωφεληθεί από οποιαδήποτε κατάσταση που θα δημιουργήσει, αφού εμείς μπορούμε εν πάση περιπτώσει, να απενεργοποιήσουμε τα όπλα, αν το θέλουμε. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι από τις ίδιες μας τις πράξεις, έχει δηλωθεί η ειρήνη και το τέλος του πολέμου σε αυτόν τον κύκλο. Θα μας χαροποιούσε αν οι ηγέτες σας αναγνώριζαν αυτή την εξέλιξη, και την ανακοίνωναν στον κόσμο. Ο πρόεδρος Obama θα είναι ίσως ο πρώτος που θα κάνει μια σημαντική ανακοίνωση που να υποδεικνύει σαφώς τη θέση του ως ειρηνευτής. Έχει επικριθεί και κατηγορηθεί τόσο για δραστηριότητες πέρα από τον έλεγχό του, αλλά όλα αυτά θα αλλάξουν πολύ σύντομα.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και εύχομαι σε όλους σας απεριόριστη ειρήνη, χαρά και αγάπη. Θα τα απολαύσετε όλα αυτά στο εγγύς μέλλον, και δεν θα υπάρξει κανένα πισωγύρισμα στο πώς ήταν.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |