Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, December 9, 2009

SaLuSa, December 9, 2009

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο ήχος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας για χαλάρωση και θεραπεία. Στην Γη χρησιμοποιείται με κακό τρόπο και σε συχνότητες που μπορούν να τρελάνουν και να προκαλέσουν αρρώστια. Όταν την χρησιμοποιούμε με αυτόν τον τρόπο, είναι ένας σιωπηλός φονιάς που δύσκολα ανιχνεύεται. Δεν θα επιτρέψουμε όμως η τεχνολογία να χρησιμοποιηθεί έτσι ενάντια στον κόσμο. Αυτό το πρόβλημα κακομεταχείρισης της τεχνολογίας υπάρχει εδώ και πολύς καιρός και σημαίνει ότι καινούργιες ανακαλύψεις, που θα ήταν σημαντικές για σας, κρατιούνται μυστικές για κερδοσκοπικούς λόγους. Δεν σας δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία να γνωρίσετε την πρόοδο που φέρνουνε. Αλλά η εξέλιξη δεν μπορεί να είναι στατική για πολύ καιρό και αυτοί που την καθυστερούν θα απομακρυνθούν από τις θέσεις ισχύος.

Η μαζική εξέλιξη της ανθρωπότητας ρυθμίζεται συνέχεια, και είναι δική μας και άλλων σας εμάς ευθύνη να σας εγγυηθούμε μεγάλα βήματα όταν χρειάζεται. Οι ανακαλύψεις και οι ιδέες περνάνε υποσυνείδητα σε άτομα που έχουν την ικανότητα να τις εξωτερικεύσουν για το καλό όλων. Δυστυχώς μερικοί εφευρέτες απειλούνται η εκβιάζονται από τις σκοτεινές δυνάμεις ώστε να παραδώσουν τις ανακαλύψεις τους σε αυτές. Το ίδιο έγινε με τους Γκρι, που δώσανε την προηγμένη τεχνολογία τους που χρησιμοποιήθηκε μόνο για στρατιωτικούς λόγους. Παρόλο αυτό, εφευρέσεις όπως το chip βρήκαν τον δρόμο τους προς την γενική χρήση, αλλά πολλά παραμένουν ακόμα κρυμμένα. Όλο αυτό θα αλλάξει με τον ερχομό μας και θα βιώσετε ένα μεγάλο βήμα προόδου. Θα προχωρήσετε ταχύτατα, πέρα από εκεί που θα έπρεπε να βρίσκεστε και θα έχετε όλο τον χρόνο να κάνετε όλο και περισσότερα πράγματα .

Ο χρόνος στην Γη ήταν μεγάλος εχθρός σας από την στιγμή που σπάνια έχετε αρκετό χρόνο διαθέσιμο για να εκπληρώσετε τα θέλω σας. Το να άνετε αυτό που ποθείτε θα σας απαλλάξει από όλες αυτές τις δουλειές απαραίτητες για την «λειτουργία του κόσμου» αν και η παραγωγικότητα παντρεύεται με την καλή διαχείριση του χρόνου. Σύντομα όλα θα αλλάξουν και θα μπορείτε να προσφέρετε την βοήθεια σας μέσο των ταλέντων σας. Έχετε αυτή την δύναμη και με την υποστήριξη της προηγμένης τεχνολογίας οι εμπειρίες θα είναι ευχάριστες. Η πρόοδος αυτή θα αποτελέσει μέρος της εκμαθήσεις σας για να πάρτε την θέση σας κοντά μας. Θα δείτε πως αυτές οι αλλαγές είναι μέρος της Ανάληψης σας που θα κορυφωθεί με την απόκτηση της πλήρης συνείδησης.

Γνωρίζουμε ότι μερικοί από εσάς νομίζουν ότι δεν χρειάζονται καμία υποστήριξη με τα προβλήματα τους, αλλά είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί επιτυχώς αυτός ο κύκλος και δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας στον χρόνο που απομένει. Υπάρχουν διάφορες απόψεις για το πως θα τελειώσει αυτός ο κύκλος αλλά για εσάς που μας έχετε βάλει στην καρδιά σας, υπάρχει μόνο ένας δρόμος και είναι αυτός της Ανάληψης. Δεν προαγγέλλουμε μία μαζική καταστροφή, παρόλο ότι μερικές ψυχές θα πρέπει να μεταφερθούν σε πιο σίγουρες περιοχές της Γης διότι και η ίδια η Γη θα συμμετέχει στην διαδικασία προετοιμασίας ανάληψης. Όλο το Ηλιακό Σύστημα μπορεί να εξυψωθεί, και εσείς θα ενωθείτε με τους άλλους πλανήτες για αυτό το γεγονός.

Ζείτε μια διπλή ζωή καθώς η καθημερινή σας ζωή κυλά όπως πάντα αλά παράλληλα ετοιμάζεστε για την Ανάληψη. Δεν μπορείτε ακόμα να απελευθερωθείτε εντελώς από τα παλαιά, αλά κινείστε σταδιακά προς έναν καινούργια τρόπο ζωής που ταιριάζει με τις προσδοκίες σας και με την καινούργια κατάσταση του μυαλού σας που επιτρέπει στις αλλαγές να έρθουν. Όσο περισσότερο προβάλλετε το μέλλον σας τόσο το βοηθάτε να έρθει. Αυτός είναι ο λόγος που σας είπαμε ότι εσείς και μόνο, έχετε δημιουργήσει την πραγματικότητα σας. Ο Θεός επιβλέπει ώστε όλα να είναι στην θέση τους καθώς σας δόθηκε η δυνατότητα της ελεύθερης βούλησης για να κάνετε αυτό που επιθυμείτε. Τώρα βιώνετε ένα ανώτερο επίπεδο αναδυόμενης συνείδησης για να δημιουργείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια. Κατανοείτε ότι έχετε την δύναμη, και με αυτήν την γνώση του πώς να την χειριστείτε με ευαισθησία.

Παρακολουθούμε εσάς και την πρόοδο σας όσο γίνεστε πιο δυνατοί και ικανοί να επιβάλλετε πράγματα για το καλό της ανθρωπότητας. Αυτό αποδεικνύει πόσο μακριά έχετε φτάσει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και πόσοι από εσάς έχουνε μετακινηθεί προς το φώς. Βιώνετε την διαφορά μετακίνησης από την τρίτη διάσταση στην τέταρτη/πέμπτη και αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσετε στο κατάλληλο επίπεδο αυτού του καινούργιου κύκλου. Ψάχνετε πάντα την καλύτερη έκφραση του εαυτού σας διότι γνωρίζετε ότι το πεπρωμένο σας είναι η επιστροφή στην Πηγή. Δεν θα ολοκληρωθείτε μέχρι κα το κάνετε, αλά εσείς επιλέγετε πόσο κοντά η μακριά είναι αυτή η στιγμή. Έχετε όλο τον χρόνο να κάνετε αυτήν την εμπειρία, διότι τα πάντα υπάρχουν είδη στο Παρόν.

Όταν θα βιώσετε την ανάληψη, η συνείδηση σας θα βρίσκεται πολύ πιο πάνω από ότι είναι τώρα. Θα είσαστε ένα τελείως καινούργιο πλάσμα, σαν κε εμάς, δυνατοί και ικανοί για Αγάπη άνευ όρων. Πολλοί από εσάς έχουν καταλάβει ότι η ζωή είναι ιερή και πρέπει να ευγνωμονούμε. Οφείλετε πολλά στα διάφορα βασίλεια που σας έχουνε στηρίξει στο ταξίδι σας μέσα στην δυαδικότητα. Κε αυτά εξελίσσονται, και θα έχετε την δυνατότητα να τα αποζημιώσετε για κάποια δική σας κακή διαχείριση πραγμάτων που έκαναν για εσάς. Είναι γραφτό να είσαστε οι Φύλακες της Γης, και έχετε πολλά να μάθετε για αυτό. Όταν θα φτάσετε στο επίπεδο τηλεπαθητικής επικοινωνίας με δαύτους, θα ξέρετε ακριβώς την αποστολή σας. Τα ζώα έχουνε κακοποιηθεί πολύ στο παρελθόν, παρόλο αυτά έχουνε μεγάλη αγάπη για τον Άνθρωπο.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σύριο, και πρέπει να σας πω ότι εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας σας θαυμάζουμε πολύ διότι κατεβήκατε σε μια κόλαση αυτοδημιούργητη και βρήκατε τον δρόμο της επιστροφής στο Φώς. Ποτέ πια δεν θα χρειαστεί να το ξανακάνετε και μάθατε καλά το μάθημα σας. Δεν ήταν μια τιμωρία που σας πήγε στα κατώτερα επίπεδα, επιλέξατε την δυαδικότητα για την αγάπη σας στον Δημιουργό, ξέροντας ότι δεν σας εγκατέλειπε ποτέ.

Ευχαριστώ SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.