Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 13, 2012

SaLuSa, February 13, 2012

Οι πιέσεις εντείνονται συνεχώς στις σκοτεινές δυνάμεις, που τις τελευταίες εβδομάδες έχουν χάσει τόσο πολλή δύναμη. Βλέπουν τα οικονομικά τους τερτίπια και τις περιστάσεις να στρέφονται εναντίον τους. Η ελίτ έχει εντοπιστεί εδώ και πολύ καιρό, και είναι πλέον γνωστή η προσπάθειά τους να φέρουν όλο τον κόσμο κάτω από μια κυβέρνηση. Θα τους δείτε σύντομα να αποσύρονται από την κυκλοφορία, και να τελούν υπό εποπτεία όπου δεν θα μπορούν πλέον να παρεμβαίνουν ή να εμποδίσουν τις αλλαγές που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι που εργάζονται για το Φως, και οι συλλογικές τους ενέργειες είναι μια ισχυρή δύναμη για την ανάδειξη της αλήθειας και την εκδήλωση του όραμάτος τους για την ειρήνη. Η αφύπνιση συνεχίζεται και περισσότερες ψυχές ψάχνουν για απαντήσεις πέρα από τα καθημερινά γεγονότα. Αρχίζουν να βλέπουν πώς έχουν ελεγχθεί αυστηρά οι ζωές τους, και να ζητούν την επιστροφή των δικαιωμάτων τους και την ελευθερία από τους περιορισμούς που τους επιβλήθηκαν.

Είμαστε ευχαριστημένοι που εσείς, η Ανθρώπινη Φυλή, παίρνετε στα χέρια σας τη μοίρα σας, και αρνείστε να οδηγηθείτε σε μια πορεία προς την καθολική υποδούλωση. Αυτό οδηγεί σε κάποιο βαθμό βίας, καθώς ζητάτε την ελευθερία σας, αφού εκείνοι που έχουν τον έλεγχο και ασκούν την εξουσία δεν είναι πρόθυμοι να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις σας. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, αλλά καταλαβαίνουμε ότι ο θυμός σας είναι ένα ισχυρό συναίσθημα. Αυτές οι καταστάσεις θα πρέπει να αλλάξουν μόλις πραγματοποιηθούν οι κυβερνητικές αλλαγές, δεδομένου ότι η νέα ηγεσία θα καταστήσει σαφές ότι αυτός ο διορισμός τους θα λειτουργήσει για το καλό όλων. Σε εκείνη τη φάση, ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να συμμετέχουμε ανοιχτά μαζί τους, ιδίως σε ότι αφορά αρκετές σημαντικές αλλαγές που θα χρειάζονται την υποστήριξή μας. Η παρουσία μας αντιπαρέρχεται σε μεγάλο βαθμό με την πρόσκληση μας να εμφανιστούμε, και οι πληροφορίες που έχουμε δείχνουν ότι ο ερχομός μας θα ήταν ευπρόσδεκτος.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχει κάνει επαφές σε όλο τον κόσμο, και ορισμένες χώρες ανταποκρίνονται με μεγαλύτερη ετοιμότητα από άλλες. Η μεγάλη πρόκληση για μας είναι σε αυτές που κυριαρχούν θρησκευτικές πεποιθήσεις, ιδιαίτερα της Καθολικής πίστης που πιστεύουν ότι είμαστε συνεργάτες με τον Διάβολο. Αυτό βοηθήθηκε ωστόσο, από την ανακοίνωση που έκανε το Βατικανό αναγνωρίζοντας την ύπαρξη μας. Στην πραγματικότητα ο αντιπρόσωπος μας τους έχει επισκεφθεί περισσότερες από μία φορές, και η ελπίδα μας ήταν ότι θα βελτιώσουν την κατανόησή τους για εμάς, δεδομένου ότι έλαβαν γνώση για την Ανάληψη. Οι διαφορετικές θρησκείες θα πρέπει να ευθυγραμμίσουν τις διδασκαλίες τους με την αλήθεια για την καταγωγή σας και τον αληθινό σκοπό της ζωής. Θα συνεχίσουν ωστόσο, να υπάρχουν όλο τον καιρό που χρειάζονται σε εκείνους που δεν είναι σε θέση να δεχθούν τις αλλαγές.

Η πρώτη σας γεύση από τις διαφορετικές απαντήσεις στην αλήθεια είναι συχνά, όταν «φεύγετε» και βρίσκεστε στις αστρικές περιοχές. Δεδομένου ότι σε αυτά τα επίπεδα θα βρείτε όλα εκείνα τα πράγματα που θέλετε στη Γη, και μπορείτε να δημιουργήσετε μέσω της σκέψης. Αυτά τα επίπεδα είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα που συναντάτε μετά την ανάληψη. Υπάρχει συνεχές φως, το σώμα σας είναι πιο αιθέριο και απαιτεί λιγότερη στερεά τροφή, ενώ οι ψυχές απολαμβάνουν τις διατροφικές συνήθειες με τις οποίες ήταν εξοικειωμένες πάνω στη Γη. Υπάρχει μια φρεσκάδα και καθαριότητα όπου κι αν πάτε, και αυτό που συχνά παρατηρείτε πρώτο είναι ότι το φως είναι τέτοιο που δεν ρίχνει σκιές. Έτσι, αγαπητοί μου, το μέλλον σας προσφέρει πολλές συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες, πολύ διαφορετικές από αυτές με τις οποίες είστε τώρα εξοικειωμένοι.

Οι εμπειρίες σας στη Γη μπορεί να είναι τόσο σοβαρές ώστε έχουν κάποιο κόστος, που φτάνει ακόμη και στην απώλεια της ζωής σας. Ωστόσο, ο άνθρωπος έχει μια ώθηση που δεν φαίνεται ποτέ να σιγάζει, και σπρώχνει τον εαυτό του όλο και περισσότερο μέχρι να φτάσει στα όρια. Αυτό το ενσωματωμένο πάθος και μεράκι μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στις πνευματικές σας αναζητήσεις. Ξέρετε ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να ανακαλύψετε και το οποίο θα διευρύνει την κατανόησή σας, αλλά συχνά χρειάζεται αρκετός χρόνος για να διαπιστώσετε ότι η γνώση είναι κρυμμένη μέσα σας. Στην πραγματικότητα, σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο, έχετε πραγματικά όλη τη γνώση, και η δυσκολία να μάθετε πώς θα την ανασύρετε. Σε αυτό το διάστημα, όταν επιδιώκετε να ανεβάσετε γρήγορα τα επίπεδα σας, η καλύτερη προσέγγιση είναι μέσω του διαλογισμού, αφού αυτός ο ήσυχος χρόνος επιτρέπει πιο εύκολα την επαφή που πρέπει να γίνει.

Ολόκληρος ο τρόπος ζωής σας πρόκειται να αλλάξει αρκετά εντυπωσιακά, και με τον καιρό πολλοί από εσάς θα γίνουν σαν κι εμάς, Γαλαξιακοί ταξιδιώτες. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει σύντομα να έρθουμε πιο κοντά και να μοιραστούμε ό, τι έχουμε να προσφέρουμε ο ένας στον άλλο. Μέσα από την παρουσία μας θέλουμε να σκέφτεστε περισσότερο ανοιχτά, και να βάλετε στην άκρη την περιορισμένη συνειδητότητα της Γης. Μερικοί άνθρωποι ακόμα και τώρα αρνούνται να δεχτούν την πραγματικότητα της ύπαρξής μας, και έχουν κλειστά μυαλά στα στοιχεία που υπάρχουν. Γι 'αυτούς η εμπειρία που οδηγεί στην Ανάληψη θα είναι πιο δύσκολη, καθώς η αλήθεια πρέπει να βγει και δεν μπορεί πλέον να κρύβεται από τα μάτια σας. Ωστόσο, θα γίνει κάθε προσπάθεια για να ανοίξουν τα μάτια όλων σας, αλλά όπως λέτε «δεν υπάρχει κανένας τόσο τυφλός όσο αυτοί που δεν θέλουν να δουν". Δεν είναι ο ρόλος μας και πραγματικά ούτε ο δικός σας να τους αναγκάσετε να δουν την αλήθεια και θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε την επιλογή που κάνει κάθε άνθρωπος.

Καθώς οι μεγάλες αλλαγές άρχισαν και γίνονται δημόσια γνωστές, αυτό θα φέρει μια μεγάλη ενδοσκόπηση ως προς το τι πρέπει να γίνει αποδεκτό. Είναι δύσκολο για κάποιους να δεχτούν ότι οι προσφιλείς πεποιθήσεις τους είναι ελλιπείς, ή πραγματικά ψευδείς. Ωστόσο, αν οι ψυχές πρόκειται να κάνουν ένα κβαντικό άλμα προς τα εμπρός, θα πρέπει να είναι απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό τους και να ξεπεράσουν ότι δεν έχει καμία θέση στο Φως. Δεν υπάρχει καμία ντροπή ή κριτική όταν πρόκειται για τέτοια θέματα, και θα πρέπει να σας επικροτούν όταν βρίσκετε τη δύναμη να προχωρήσετε. Ο καθένας πρέπει να έχει ανοιχτό μυαλό αυτή τη στιγμή, επειδή είστε έτοιμοι να αρχίσετε μια περίοδο έντονης δραστηριότητας. Αιφνίδια γεγονότα με απρόσμενα αποτελέσματα θα είναι σύντομα στις ειδήσεις σας, και θα ξέρετε σίγουρα ότι ορισμένα θέματα κλείνουν.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και μπορώ να σας πω ότι ήμασταν παρατηρητές για τόσο πολύ καιρό, που δεν υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε για σας, και σας βλέπουμε να φτάνετε σίγουρα στο ύψος των περιστάσεων, που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Βαθιά μέσα σας ξέρατε ότι παίρνατε την τελευταία σας ζωή στη δυαδικότητα, και πόσο σημαντικό θα ήταν αυτό για το μέλλον σας. Έτσι, όπως το βλέπουμε, η αφύπνιση θα πρέπει να επιταχυνθεί, και πολλές άλλες ψυχές θα πρέπει να συνοδεύσουν όσους έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά στις προετοιμασίες τους για να ανέβουν. Να θυμίσουμε ότι πρώτη και κύρια είναι η πρόθεση σας να ανεβείτε που σας βάζει στο σωστό δρόμο, και από κει και πέρα θα προσελκύσετε την προσοχή εκείνων που θα συνεργαστούν μαζί σας στη συγκεκριμένη διαδρομή. Σαφώς και πριν να εκφράσετε αυτή την πρόθεση, θα έχετε μάθει πολλά για τη διαδικασία και τι σημαίνει να ανεβείτε. Κρατήστε το στόχο στο μυαλό σας και ποτέ δεν θα πορευτείτε μόνοι σας, καθώς εμείς και οι οδηγοί σας είναι μαζί σας για την Αγάπη και το Φως.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |