Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 14, 2012

SaLuSa, March 14, 2012

Οι σκοτεινοί έχουν υποταχθεί στην πίεση, που ασκείτε εσείς πάνω τους. Ποτέ δεν θεώρησαν, ότι θα μπορούσατε να ασκήσετε τόση πίεση, που θα τους εμπόδιζαν από το να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους. Λόγω των αναδυόμενων επιπέδων συνείδησης, που φτάνουν συνεχώς σε νέα ύψη, δεν έχουν τις ενέργειες που απαιτούνται, για να στηρίξουν την επιτυχία τους. Τα μυστικά τους αποκαλύπτονται και σε κάθε τους κίνηση, έρχονται αντιμέτωποι με τις προκλήσεις για την εξουσία τους. Βλέπουν τις βάσεις τους να καταστρέφονται ή να αφαιρούνται, για να αποτραπεί η ολοκλήρωση των σχεδίων τους. Είναι σε δύσκολη κατάσταση, αλλά εξακολουθούν να μην θέλουν να καταλάβουν ή να δεχτούν, ότι οι μέρες τους τελείωσαν. Ωστόσο θα τους αντιμετωπίσουμε σε κάθε τους κίνηση για να εξασφαλίσουμε, ότι δεν θα μπορούν να προξενήσουν κάποιο ιδιαίτερο περιστατικό. Γνωρίζουμε τα πάντα, για τις ψευδούς σημασίας λειτουργίες τους,και θα απαντήσουν για τις προδοτικές τους ενέργειες, να οργανώσουν έναν ακόμη Παγκόσμιο Πόλεμο. Δηλώνουμε ξανά, αυτός ο πόλεμος δεν θα επιτραπεί και ζητήθηκε από τους Ιλλουμινάτι, να βάλουν ένα τέλος στις απόπειρες δημιουργίας του. Μια Νέα Εποχή γεννιέται τώρα και η πρόοδος της, δεν θα σταματήσει ή διακοπεί, από οποιαδήποτε εξωτερική παρέμβαση.

Ως εκ τούτου αγαπητοί μου, δεν έχετε κανένα λόγο να φοβάστε, ακούγοντας για σχέδια που προκαλούν καθυστερήσεις και θα ήταν καλύτερο, να τα αγνοήσετε, καθώς εμείς η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είμαστε υπεύθυνοι. Ούτε εσείς, ούτε εμείς, έχουμε κάνει τόσο δρόμο, για να ματαιωθεί από την απογοήτευση και όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, η νίκη είναι δική μας. Ο κύκλος των σκοτεινών άρχισε να κλείνει και θα τοποθετηθούν, εκεί που δεν θα μπορούν πλέων να επηρεάσουν την εξέλιξη σας. Οι Νόμοι του Σύμπαντος, είναι σαφείς και αμετάκλητοι και τόσο το σκότος όσο και το Φως, πρέπει να τους υπακούουν. Ο ένας που έχει σημαντικά χρησιμοποιηθεί, είναι ο Νόμος της Έλξης, μολονότι για ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας, δεν κατανοήσατε τις συνέπειες των ενεργειών σας. Οι σκοτεινοί τις κατανόησαν και αξιοποίησαν το πλεονέκτημα της αγνοίας σας, ενδυναμώνοντας τον εαυτό τους σε βάρος σας. Ωστόσο, όσο παίρνετε Φως εις εαυτόν, γοητεύετε περισσότερο τη Γη και μετατρέπει τα πεδία προς εύνοια σας.

Είναι γεγονός, ότι στο τέλος το Φως κερδίσει συνεχώς τις μάχες με το σκοτάδι, ακόμη και αν έχουν στιγμιαία κέρδη. Τι μεγαλύτερο βραβείο υπάρχει, εκτός της Ανάληψης σας, για την οποία έχετε κάνει τόσο πολύ δρόμο να διεκδικήσετε. Κατά καιρούς κλαίτε προς τον Θεό, πιστεύοντας ότι σας έχει εγκαταλείψει, όταν στην πραγματικότητα εσείς δημιουργήσατε τον αποχωρισμό σας. Κατηγορείτε τον Θεό για τον θάνατο και την καταστροφή, όμως ήταν άνθρωπος αυτός που πήγε πολεμώντας από απληστία και λαγνεία, για του γείτονα τα υπάρχοντα. Σας πήρε πολύ χρόνο να δείτε, πόσο άσκοπο ήταν και πως πραγματικά δεν υπάρχουν νικητές και ότι όλοι είναι χαμένοι. Στο τέλος, πολύ σωστά απαιτείτε ένα τέλος στον πόλεμο και αυτή η έκλυση σας, απαντήθηκε από τον Θεό. Άμεσα αποφασίστηκε από τον Θεό, ότι ο πόλεμος τελείωσε και είναι θέση μας να το διασφαλίσουμε αυτό.

Αυτή η φευγαλέα γαλήνη που ψάχνετε για αιώνες, σύντομα θα είναι δική σας και όλες οι μορφές επιθετικότητας, θα πρέπει επίσης να απαγορευτούν σε αυτούς, που θα αγνοήσουν το Θείο Διάταγμα. Οι ψυχές που φιλοξενούν ακόμη σκέψεις του είδους, θα ανακαλύψουν ότι οι δονήσεις τους, είναι τέτοιες που δεν θα τους επιτρέψουν να εισέλθουν, στο υψηλότερο δονητικό επίπεδο της αναλήψεως. Δεν υπάρχει χώρος για τίποτα άλλο, εκτός από Φως και Αγάπη που υπάρχει στις υψηλότερες διαστάσεις. Αν έχετε την πρόθεση να αναληφθείτε, σιγουρευτείτε ότι έχετε εκκαθαρίσει τις αποσκευές σας, που φέρατε μαζί σας. Κάθε λέξη, ενέργεια ή πράξη, που είναι κατώτερης δονήσεως, θα έχει την αίσθηση του διαφορετικού, έτσι πρέπει να είστε σε θέση να τα αφαιρέσετε σταδιακά, από την ομαλή αλληλεπίδραση σας με τους άλλους. Να είστε για τους άλλους, ότι εύχεστε να γίνει στον εαυτό σας και να δημιουργείτε ειρήνη και αρμονία γύρω σας.

Όπως παρατηρούμε, ο χρόνος επιταχύνει γρηγορότερα από ποτέ και η εβδομάδα φαίνεται μόλις λίγες ημέρες και η κάθε εβδομάδα, γεμίζει με τέτοιο ισχυρό δυναμικό, που θα αλλάξει τις ζωές σας. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εξακολουθούν να είναι συγκρατημένα και λίγα από αυτά που συμβαίνουν, φτάνουν στα αφτιά σας. Ωστόσο, εργαζόμαστε με επιτυχία προς έναν ελεύθερο Τύπο, και μόλις αρθούν οι περιορισμοί, θα ενθουσιαστείτε με τις αποκαλύψεις για τα καθημερινά γεγονότα. Όταν θα είναι ασφαλές για εμάς να εμφανιστούμε σε εσάς, τότε το πρόγραμμα της τηλεόρασης θα γίνει φυσιολογικό, επιτρέποντας μας να σας πούμε για τα σχέδια μας και το μέλλον σας. Το σημαντικότερο είναι, να ηρεμήσουν οι ανθρώπινοι φόβοι και να αποδειχθεί ότι ήρθαμε εν ειρήνη και ότι είμαστε οι μελλοντικοί σας εαυτοί. Ότι σχεδιάζεται, είναι για την ανάληψη και το όφελος σας και οποιεσδήποτε αλλαγές γίνουν, θα κερδίσετε πολύ περισσότερα, από ότι είναι πιθανό να χάσετε.

Όσο θα είστε προς την ανάληψη, με την Μητέρα Γη, ολοκληρωτική κάθαρση πρέπει να λάβει χώρα και αυτό θα γίνει στη ξηρά, στις θάλασσες και στην ατμόσφαιρα, που έχουν ρυπανθεί σοβαρά. Έχει λάβει χώρα εν μέρει, μέσω της παρουσίας μας και χρήση της ανώτερης τεχνολογίας μας. Σκοπός μας, ήταν πάντοτε να κρατήσουμε την ισορροπία στη Γη και αυτό κάναμε, ακόμη και κατά τον εμποδισμό της, να κλίνει πολύ μακριά από τον άξονα της. Οι σεισμοί είναι πολύ φυσιολογικοί, αλλά μειώσει τις επιρροές τους, όπου αυτές ήταν μεγάλη απειλή για την ανθρωπότητα. Είναι τρόπος έκφρασης της Γης, κατά την συμμετοχή στον καθαρισμό της και ζωτικής σημασίας, εάν πρέπει να επιστρέψει στην πρότερη κατάσταση της.

Αργά ή γρήγορα, όλοι σας θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την αλήθεια, σχετικά με την παραμονή σας στη Γη. Αυτά που σας έχουν πει, είναι πολύ μακριά από την αλήθεια και συχνά διαστρεβλώνονται, για να ταιριάζουν στην περίπτωση όσων σας ελέγχουν. Ωστόσο γεννηθήκατε ελεύθεροι και έχετε το δικαίωμα, να εκφράζεστε ως Πνευματικές Οντότητες, έχοντας φυσικές εμπειρίες. Αυτός ο βαθμός ελευθερίας, θα είναι δικός σας πολύ σύντομα και θα ξεχάσετε τις δύσκολες ώρες στη δυαδικότητα, αν και τα μαθήματα που διδακτήκατε θα παραμείνουν μαζί σας. Θα καταλήξετε να ευγνωμονείτε, την μεγάλη αυτή εμπειρία που είχατε και πόσο πολύ ώθησε την επανάσταση σας. Αυτό ήταν που πραγματικά σας έκανε να έλθετε στη Γη και ήταν μια υπέροχη διαφωτιστική περίοδος, για την οποία εν τέλει δεν θα έχετε μετανιώσει.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και είμαστε τόσο ευχαριστημένοι βλέποντας σας, να παίρνετε τις αποδείξεις που επιθυμείτε, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι οι σκοτεινοί είναι σε υποχώρηση. Δεν υπάρχει μέρος να κρυφτούν ή να αποφύγουν την δικαιοσύνη, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την τύχη τους. Όπως με κάθε ψυχή που περπάτησε στη Γη, όλοι σας δεσμεύεστε από Συμπαντικό Νόμο και κανείς δεν είναι υπεράνω. Οι Νόμοι ωστόσο δεν τιμωρούν, αλλά δίνουν την ευκαιρία να επανορθώσετε τα λάθη σας. Όλα οδηγούνται ηθεληματικά, τελώντας υπό την ενέργεια της Ανιδιοτελούς Αγάπης, αφού ξέρετε πόσο αγαπητοί είστε στον Θεό.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Saradis

Share |