Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 14 Αυγούστου 2015

SaLuSa, 14 Αυγούστου 2015

Όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι, αυτός ο Σεπτέμβρης αποτελεί βασικό σημείο μιας σημαντικής αύξησης των δονήσεων. Το πώς αυτός θα σας επηρεάσει εξαρτάται από το τωρινό σας επίπεδο, αλλά σαν τελικό αποτέλεσμα, πολλοί θα βιώσετε ανάταση. Συνολικά, αυτό θα σημαίνει μια αισθητή αλλαγή η οποία και θα φέρει μια ειρηνικότερη προοπτική και μια γενική έκφραση και επιθυμία για παύση των πολεμικών πράξεων. Πράγματι, η διάθεση για ειρήνη θα αυξηθεί σημαντικά, κι αυτοί που είναι στην εξουσία θα δεσμευτούν να εφαρμόσουν τις αλλαγές κάνοντάς την πραγματικότητα. Δε θα υπάρχει γυρισμός στα παλιά και καθώς έχει περιοριστεί η επιρροή των ιλλουμινάτι, ο κόσμος θα απελευθερωθεί από τον έλεγχό τους. Η επιθυμία για αλλαγή μεγαλώνει εδώ και καιρό, κι έχει φτάσει στο σημείο που πλέον δε γίνεται να είναι απαρνητή. Αρκετές ψυχές είναι έτοιμες να πιάσουν δουλειά όταν αυτό θα είναι ασφαλές, και ο καιρός αυτός έχει σχεδόν φτάσει. Θα υποστηριχτούν από ομάδες του Φωτός οι οποίες θα διασφαλίζουν το ότι οι πράξεις τους θα τους επιτρέπουν να προχωρήσουν δίχως παρεμβάσεις. Όπως φαντάζεστε, υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν τα πράγματα να μείνουν ως έχουν, και που απεχθάνονται να παραδώσουν τον πλουσιοπάροχο τρόπο ζωής τους έναντι μιας πιο δίκαιης κατανομής του πλούτου. Εντούτοις, κανείς δε μπορεί να εμποδίσει την υλοποίηση των αλλαγών, γι’ αυτό αντιμετωπίστε τις αλλαγές με πίστη για το μέλλον, γιατί με τον καιρό θα εκπληρωθούν όλες οι υποσχέσεις που σας έχουν γίνει. Δώστε χρόνο στην εφαρμογή των αλλαγών που θα συμβούν πολύ σύντομα άπαξ κι ‘αρχίσουν τα τύμπανα’.

Συμβαίνουν τόσα πολλά στα παρασκήνια κι εσάς σας κρατούσαν στο σκοτάδι στερώντας σας το δικαίωμα να μοιράζεστε και να απολαμβάνετε τα επιτεύγματα τα οποία θα ωφελούσαν όλους αντί για τους λίγους προνομιούχους. Αλλά η κατάσταση αρχίζει ν’ αλλάζει, κι αυτοί που σας κρατούσανε πίσω δε μπορούν πια να ορίζουν τις ζωές σας και οι αλλαγές θα αρχίσουν να έρχονται. Εδώ και καιρό σας έχει δοθεί η ιδέα του τι μπορεί αυτό να σημαίνει για εσάς και ξέρετε εκ τούτου ότι σας περιμένει μια τεράστια ανάταση. Για παράδειγμα, οι ιλλουμινάτι έχουν μπλοκάρει πολλές νέες εφευρέσεις και τις έχουν βάλει στο ράφι, αλλά σύντομα τίποτε δε θα μπορεί να τους σταματήσει από τη δημοσιοποίησή τους. Με αυτές θα μπορείτε τελικά να γίνετε ανεξάρτητοι και να μην κρατείστε όμηροι των αναγκών της ζωής. Ακόμα και τώρα υπάρχουν εφευρέσεις που περιμένουν τη δημοσίευσή τους, κάνοντας τις ζωές σας τόσο πολύ πιο εύκολες, όμως αυτοί που τις χρειάζονται περισσότερο θα πρέπει πρώτα να αναταθούν.

Εκείνοι από εσάς που έχουν επίγνωση της τρέχουσας κατάστασης επάνω στη Γη μπορούν κάλλιστα να βοηθήσουν το συνάνθρωπό τους ώστε να παραμείνει ήρεμος λέγοντάς του ‘να πάει με τον άνεμο’. Οι καιροί θα είναι δύσκολοι για κάποιους από εσάς ανάλογα με το πού ζείτε και με το ποιος κυβερνάει τη χώρα σας. Γνωρίζουμε τους σωστούς ανθρώπους και θα τους τοποθετήσουμε στη θέση τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά αυτό απαιτεί διπλωματία και ορθολογιστική προσέγγιση. Όπως αρχίζετε να καταλαβαίνετε, η αλλαγή του κατεστημένου που σας κρατούσε τόσο καιρό υπό τα δεσμά των σκοτεινών απαιτεί πολλούς χειρισμούς. Εντούτοις, τονίζουμε ότι ο χρόνος τους έχει παρέλθει κι ότι μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια η επιρροή τους θα είναι ολοένα και μικρότερη. Συνεπώς μπορείτε να σχεδιάζετε για το μέλλον, γνωρίζοντας ότι θα επιστρέψετε εκεί όπου ανήκετε ως ελεύθερες ψυχές.

Στο μεταξύ εμείς διατηρούμε την ‘αστυνόμευσή μας’ στο ηλιακό σας σύστημα διασφαλίζοντας την ανεμπόδιστη τελική επιστροφή σας στο Φως από τυχόν ανεπιθύμητους επισκέπτες. Υπάρχουν κάποιοι πολιτισμοί που θα ήθελαν να έρθουν σε επαφή μαζί σας, αλλά μέχρι να έρθει η ώρα θα πρέπει να κρατήσουνε τις αποστάσεις τους. Οι περισσότερες επαφές είναι ειρηνικές και ποθούν να μοιραστούν τη γνώση τους μαζί σας, κάποιοι άλλοι όμως έχουν απώτερους σκοπούς. Σας διαβεβαιώνουμε ότι βρισκόμαστε εδώ για τη διασφάλιση της ολοκλήρωσης του ταξιδιού σας κατά το πώς εσείς το θέλετε, επιστρέφοντας τελικά στην ελευθερία που σας δόθηκε με το να γίνετε ξανά Γαλαξιακά Όντα. Στην πραγματικότητα δε γίνετε να μείνετε ποτέ σας στάσιμοι καθότι παντού τριγύρω σας η εξέλιξη συνεχίζεται και γιατί με την ‘Ανάσα’ του ο Θεός σας πηγαίνει ολοένα και σε υψηλότερες δονήσεις. Η 3η διάσταση που γνωρίζετε έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και γι’ αυτό τελούνται παντού τριγύρω σας αλλαγές.

Εσείς που είσαστε έτοιμοι να ανέλθετε στις υψηλότερες διαστάσεις θα πρέπει τώρα, περισσότερο από ποτέ, να διατηρείτε την επικέντρωσή σας στο μονοπάτι σας μπροστά. Ορισμένοι από εσάς ίσως αποσπάστε από ό,τι συμβαίνει γύρω σας, γι’ αυτό να προσπαθείτε πάντα να αφήνετε τις αρνητικές καταστάσεις να σας προσπερνούν. Να επιτρέπετε στο στάδιο αυτό στους άλλους να ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι, και να τους προσφέρετε τη βοήθειά σας εφόσον αυτοί σας πλησιάσουν πρώτοι. Όταν θα έρθει η στιγμή η γνώση σας θα κληθεί και θα ήταν συνετό να τη δίνετε εκεί που θα ωφελεί τους άλλους. Να θυμόσαστε ότι οι Οδηγοί σας σας εντυπώνουν εύλογες ιδέες με τις οποίες διασφαλίζεται η ολοκλήρωση αυτής της ζωής βάση του πώς τη σχεδιάσατε. Αυτό μπορεί να σημαίνει αναζήτηση χρήσιμων πηγών πληροφόρησης, ή αντάμωση μιας επαφής που μπορεί να σας συμβουλεύσει για το βέλτιστο μονοπάτι που θα πάρετε. Η όποια απόκλιση σημαίνει πως θα πρέπει να ξαναπάρετε κάποια μαθήματα, στην περίπτωση όμως αυτή αυτά θα είναι πάντοτε ευκολότερα από την πρώτη φορά.

Καθώς περνάει ο καιρός θα μάθετε πολλά για το ταξίδι σας μέσα στην ύλη, και το γιατί είχατε τις εμπειρίες που είχατε. Ως αποτέλεσμα εξελιχθήκατε πολύ περισσότερο και πολύ γρηγορότερα από ό,τι θα είχατε κάνει, και τη γνώση αυτή θα την περάσετε στους άλλους. Θα έχετε πάντοτε βοήθεια την κατάλληλη στιγμή για το βήμα μπροστά, παρότι μπορεί να επιθυμείτε κάποιο άλλο μονοπάτι για το οποίο θα έχετε επίσης βοήθεια να βρείτε. Παρόλα αυτά, θα παροτρυνθείτε ν’ ακολουθήσετε το πιο επιβραβευτικό για να μη χάνετε το χρόνο σας. Όμως, όποια και να είναι η επιλογή σας, όλες οι ψυχές θα βρούνε τελικά το Μονοπάτι τους για το Φως. Το δώρο της ελεύθερής σας βούλησης τιμάται πάντοτε κι ως αποτέλεσμα μαθαίνετε πάντοτε με τρόπο που σίγουρα βοηθάει την προσωπική σας εξέλιξη.

Αργά μα σταθερά σας παρέχονται πληροφορίες σχετικά με άλλα είδη ζωής, καθότι σύντομα θα ανταμώσετε Όντα άλλου τύπου, κάποια από τα οποία διαφέρουν αρκετά από την ανθρώπινη μορφή. Εντούτοις σας μοιάζουν σε κάποια πράγματα, μα πρώτιστα είναι νοήμονα Όντα που σε πολλές περιπτώσεις σας ξεπερνούν εξελικτικά. Παρ’ όλα αυτά, δε σημαίνει απαραίτητα πως παλαιότερα είδη είναι και πιο ανεπτυγμένα από εσάς, καθότι κάποια από αυτά αφοσιώθηκαν τον περισσότερο καιρό στην προσωπική τους ανάπτυξη απ’ ό,τι στην πνευματική. Καθώς θα προχωράτε προς τις ανώτερες διαστάσεις θα διαπιστώσετε ότι τελικά δε χρειαζόσαστε κάποιο μόνιμο σώμα. Παρόλα αυτά, όταν θα το χρειάζεστε, θα το υλοποιείτε με τη δύναμη της σκέψης σας. Καθώς θα εξελίσσεστε πνευματικά θα διαπιστώσετε κάποιες διαφορές σε σχέση με τα γήινα βιώματά σας όπου οι χαμηλότερες δονήσεις έτειναν να σας κρατάνε πίσω.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και χαίρομαι που τώρα αφυπνίζονται τόσες πολλές ψυχές επάνω στη Γη προς την αλήθεια. Είναι δύσκολο να απορρίπτεις κάποιες φορές πεποιθήσεις που αποδεικνύονται λανθασμένες, όμως εφόσον θέλεις να εξελιχθείς δε γίνεται να είσαι άκαμπτος. Να είσαστε πάντοτε έτοιμοι να δεχθείτε την απώτερη αλήθεια εάν θέλετε να αναπτυχθείτε με τα βιώματά σας. Κανείς δε γίνεται να μείνει στάσιμος για πολύ, και ειδικά υπό τις τρέχουσες περιστάσεις με τις αλλαγές που συμβαίνουν παντού τριγύρω σας. Θα πρέπει όμως να προσέχετε καθότι υπάρχει ακόμα παραπληροφόρηση η οποία διασπείρεται για να σας μπερδέψει, γι’ αυτό να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας όσο μπορείτε περισσότερο. Σας εύχομαι τα καλύτερα στις περιπλανήσεις σας κι έχετε όπως πάντα την αγάπη μου.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |