Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, September 19, 2012

SaLuSa, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτός ο χρόνος επιταχύνθηκε και μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει περιστατικά λιγότερα από ότι αναμένονταν. Δεν ήταν καταστροφικά, όπως πολλοί προφήτευσαν, ούτε εκπλήρωσαν την υπόσχεση των αλλαγών που πρόκειται να σας υψώσουν. Ωστόσο, τα επίπεδα συνειδητότητάς σας έχουν αυξηθεί αρκετά σημαντικά, η Ανάληψη εξακολουθεί να είναι εξασφαλισμένη. Κοιτάζοντας γύρω, είναι προφανές ότι τα θεσμικά όργανα που είχαν στην κατοχή τους εξέχουσες θέσεις στον κόσμο σας, είναι σε στάδια της κατάρρευσης, για τα οποία δεν υπάρχει διαφυγή. Η αλήθεια είναι όπως την αναμέναμε, και αποκαλύπτει πολλά για αυτούς, αφού δείχνει πως έχουν χειριστεί τα γεγονότα προς όφελός τους. Μπορείτε ακόμη να συνειδητοποιήσετε ότι είχαν μια ατζέντα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, για να σας υποδουλώσουν και να αποκτήσουν τον έλεγχο του κόσμου. Μπορείτε να δείτε πόσο κοντά ήταν στην επίτευξη των στόχων τους, καθώς επίσης και το μεγάλο κίνημα ανάμεσα στους ανθρώπους που συνειδητοποίησαν το σχέδιο τους και το νίκησαν.

Είστε αυτοί που αποφασίσατε να αναλάβετε τη μοίρα του πολιτισμού σας. Έχετε τη δύναμη να καθορίσετε πώς θα επιλύσετε την τελευταία φάση και οραματίζεστε μια ειρηνική μετάβαση. Αυτό δημιουργεί τη γραμμή του χρόνου που θα ολοκληρώσει τον κύκλο, σύμφωνα με τη βούλησή σας. Ωστόσο, η Μητέρα Γη έχει επίσης να απαντήσει σε αυτό και επιθυμεί να προβεί σε καθαρισμό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για να ανέβει. Όσο περισσότερη αγάπη και Φως μπορείτε να στείλετε σε αυτήν, τόσο πιο εύκολα θα περάσει ο τελευταίος καιρός. Φυσικά, οι αναμενόμενες αλλαγές θα αρχίσουν πολύ σύντομα, καθώς η Νέα Εποχή πρέπει να ξεκινήσει, έτσι ώστε να σπάσει το παλιό μοντέλο. Το νέο περιμένει να εισαχθεί, και τα οφέλη του θα μοιράζονται σε όλους σας. Ολοκλήρωση δεν μπορεί να υπάρξει, ωστόσο, μέχρι να έχετε ανέβει, καθώς οι σκοτεινοί δεν πρόκειται να είναι δικαιούχοι σε αυτό που για εκείνους ανήκει στο Φως.

Οι αλλαγές θα έρθουν και νέες κυβερνήσεις θα πάρουν τη σκυτάλη από την παλιά φρουρά. Οικονομικές αλλαγές θα προχωρήσουν για να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει ποτέ μια επανάληψη της διαφθοράς που θα τους οδηγήσει κάτω. Αυτό σίγουρα θα συμβεί σύντομα, και η παρουσία μας θα αναγνωρισθεί, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να σας πλησιάσουμε. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να έχετε σκεφτεί, δεν υπάρχει καμία βιασύνη για να ολοκληρωθούν οι αλλαγές πριν από την Ανάληψη. Πράγματι, η διαδικασία αυτή πάντα θα τρέχει μέσα στο νέο έτος, όταν θα έχουμε μια μεγαλύτερη ευκαιρία να εργαστούμε από κοινού. Χρειαζόμαστε εκείνους που είναι του Φωτός, να είναι μέρος των ομάδων μας έξω, χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας για τη βελτίωση όλων. Τότε θα είμαστε όλοι πραγματικά σε θέση να προχωρήσουμε με ταχύ ρυθμό, γνωρίζοντας ότι δεν θα πρέπει να παρεμποδίζεται ή σκοπίμως να καθυστερείται το έργο μας.

Αυτό που αναμένεται να λάβει χώρα, θα το κάνουμε και ως προς την πρόοδο θα διαπιστώσετε ότι θα σας οδηγήσει μακρύτερα από ότι θεωρούσατε πιθανό. Θα είναι μια υπέροχη στιγμή που θα δείτε να απαλλάσσεστε από όλα τα παλιά προβλήματα που έχετε πίσω στην κατοχή σας. Είναι καιρός να επιταχύνουμε τις προσπάθειες προς τα εμπρός και να προχωρήσουμε σε έναν νέο κόσμο που αντανακλά την εξύψωσή σας στις υψηλότερες διαστάσεις. Θα υπάρξουν άφθονες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων του Φωτός, όπου μπορείτε να επουλωθείτε, καθώς πρόκειται να αποκατασταθείτε πλήρως σε άριστη κατάσταση. Τελικά, θα πρέπει επίσης να είστε σε θέση να αντιστρέψετε τη διαδικασία γήρανσης και να επιστρέψετε σε μια νεανική εμφάνιση, και έτσι θα συνεχιστεί μέχρι να γίνετε ένα Γαλαξιακό Ον. Όλες αυτές οι αλλαγές σας περιμένουν και αυτές δεν είναι πάρα πολύ μακριά στο μέλλον. Σκεφθείτε θετικά γι’ αυτά και θα βοηθήσετε να εκδηλωθούν πολύ νωρίτερα από ότι έχουμε τη δυνατότητα.

Αν και ο καθαρισμός πραγματοποιείται, μπορεί να φαίνεται ότι όλα είναι σε κάποια κατάσταση αποσύνθεσης, και αυτό είναι το πραγματικό σημείο, που οι παλαιοί τρόποι και τα συστήματα πρέπει να οδηγηθούν. Ό,τι δεν μπορεί να κρατήσει τις υψηλότερες δονήσεις καθαρές, δεν έχει θέση σε αυτές. Έτσι, μην απελπίζεστε ή παθαίνετε κατάθλιψη, καθώς όλα είναι έτοιμα πλέον για να αντικαταστήσουν τα παλαιά συστήματα. Όλα θα έρθουν σε εύθετο χρόνο και τελικά δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα. Γνωρίζουμε από την εμπειρία μας τι ακριβώς απαιτείται για να εξισορροπήσετε στις υψηλότερες διαστάσεις. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός έχει απεριόριστους πόρους και το προσωπικό της είναι πλήρως εξοικειωμένο με αυτό που χρειάζεται να γίνει. Εν αγνοία των περισσότερων από εσάς, είμαστε ακόμα πάρα πολλοί που ασχολούμαστε, για να διατηρήσουμε τη γη καθαρή από τη ρύπανση, αλλά οι προσπάθειές μας θα ήταν πολύ χειρότερες από ότι γνωρίζετε.

Στο μέλλον δεν θα υπάρξει επανάληψη της ρύπανσης που έχετε συνηθίσει να βιώνετε. Η χρήση των ρυπογόνων τύπων μηχανημάτων ή εγκαταστάσεων δεν θα είναι πλέον αναγκαία και ούτε θα επιτρέπεται. Αντ’ αυτών, θα έχετε νέες μεθόδους λειτουργίας που θα είναι «καθαρές» για να τις χρησιμοποιήσετε. Οι μεγαλύτερες αλλαγές θα είναι στην παρούσα μορφή του ταξιδιού σας, και ο κινητήρας της εσωτερικής καύσης θα εξαφανιστεί τελικά από τη χρήση. Εκτός από αυτό, τα νέα οχήματα θα είναι πολύ πιο γρήγορα και πιο ασφαλή στη χρήση. Θα πρέπει να χρησιμοποιούν ελεύθερη ενέργεια, η οποία θα είναι πηγή δύναμης για τα σκάφη μας. Ο καθένας θα μπορεί να τα χρησιμοποιεί, και αυτά θα είναι απολύτως χωρίς ρύπανση. Αυτές οι αλλαγές έχουν προγραμματιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, και είναι έτοιμες να προχωρήσουν αμέσως, μόλις υπάρχει ασφάλεια να εισαχθούν.

Φυσικά, είμαστε πολύ πρόθυμοι να σας γνωρίσουμε, και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κινηθούν τα πράγματα προς τα εμπρός. Η Αποκάλυψη σέρνεται μέσα από τις προσπάθειες των συμμάχων μας, αλλά προφανώς θα θέλαμε να επιταχυνθεί. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν περιέλθει στην αντίληψή μας και την αποστολή μας, και μαθαίνουν τον σκοπό της, είναι αυτοί που θα σας δουν μέσα από την Ανάληψη, τόσο κοντά είστε στη συνάντησή μας. Φυσικά, υπάρχουν ακόμα και εκείνοι που για διάφορους λόγους επιθυμούν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στις αλλαγές. Προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο με τα μηνύματα της παραπληροφόρησης, αλλά, αν είστε καλά ενημερωμένοι, δεν θα σας εξαπατήσουν. Πάντα να χρησιμοποιείτε τη διαίσθησή σας και να είστε έτοιμοι να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας, αν είστε αρκετά σίγουροι ότι γνωρίζετε την αλήθεια.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και σας φέρνω την αγάπη μας για τις υπέροχες προσπάθειές σας για να φέρετε αυτόν τον κύκλο σε μια ταχεία ολοκλήρωση. Δεν θα προχωρήσετε μακριά, πριν εσείς εμπλακείτε περισσότερο στις δραστηριότητες στο τέλος του χρόνου. Μπορεί να υπάρξει κάποια αναστάτωση στην κανονική σας ζωή, αλλά σύντομα θα αποκατασταθεί. Δεσμευόμαστε από τον Συμπαντικό Νόμο που ισχύει για τους εαυτούς μας με έναν τρόπο που δεν έρχεται σε αντίθεση με την ελεύθερη βούλησή σας, έτσι δεν μπορούμε απλώς να επιταχύνουμε τα γεγονότα επιβάλλοντας τους εαυτούς μας σε εσάς. Οι σκοτεινοί το γνωρίζουν αυτό και εξακολουθούν να παρεμβαίνουν, επειδή δεν αναγνωρίζουν τους νόμους, όπως εμείς. Ωστόσο, αν τα θέματα δεν προχωρήσουν μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, είμαστε εξουσιοδοτημένοι να λάβουμε πιο άμεση δράση.

Σε ευχαριστούμε, SaLuSa.

Κανάλι: Mike Quinsey.
Μετάφραση: Βούλα

Website: Tree of the Golden Light


Share |