Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 22, 2012

SaLuSa, February 22, 2012

Εσείς οι άνθρωποι έχετε πετύχει το φαινομενικά αδύνατο, αντιστρέφοντας τις τύχες των Illuminati. Τα καταφέρατε εστιάζοντας στο Φως, και δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο του Φωτός που περιβάλλει σήμερα τη Γη. Δεν έχουν πλέον τις αρνητικές ενέργειες για να τραφούν, οι οποίες τους επέτρεψαν να έρθουν τόσο κοντά στο να καταλάβουν τον κόσμο. Όπου υπάρχουν χαμηλότερες δονήσεις, αυτές μεταλλάσσονται και αφαιρούν την ικανότητά τους να επιβάλουν την βούληση τους στη δική σας. Μιλήσατε δυνατά και απαιτήσατε ευεργετικές αλλαγές που γίνονται τώρα, και έτσι θα συνεχίσουν μέχρι να αναλάβουν εντελώς εκείνοι του Φωτός. Παρά το γεγονός ότι ο καθαρισμός έχει μόλις αρχίσει, θα πρέπει να σας συγχαρούμε για την ανυποχώρητη υποστήριξή σας, και θα δείτε σύντομα κάποια απτή απόδειξη της επιτυχίας σας.

Κάθε ένας από εσάς έχει περάσει πολλές ζωές δουλεύοντας γι’ αυτό το τελευταίο έτος στον κύκλο της δυαδικότητας. Υπάρχουν κάποιες που έχουν πλέον ξεχαστεί, όμως αποτελούν μέρος του σχεδίου για την επιστροφή σας στο Φως. Σε όλες τις εποχές ο Θεός ήταν παρών και με τη διασφάλιση του Θεού για τη δύναμη του φωτός στο να ξεπεραστεί το σκοτάδι, βγήκατε μέσα από την πιο σκοτεινή περίοδο στην ιστορία της Ανθρωπότητας. Μπορεί να αισθανθήκατε κατά καιρούς ότι ο Θεός σας έχει εγκαταλείψει, αλλά αυτό έγινε επειδή είχατε χάσει την επαφή με την Πηγή. Ο διαχωρισμός ήταν μια πραγματική εμπειρία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε ποτέ να είστε πραγματικά αποχωρισμένοι. Εσείς και ο Θεός είστε Ένα, και εσείς και όλη η άλλη ζωή είστε Ένα, και δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Καθώς ανεβαίνετε προς τα πάνω γίνεστε περισσότερο του Φωτός, και η Ανάληψη θα ρίξει τη βαρύτητα του φυσικού σώματος. Το να είσαι ελεύθερος είναι μια αρκετά συναρπαστική εμπειρία, και κυριολεκτικά θα ξαναγεννηθείτε.

Ζητάμε εσείς οι εργάτες του Φωτός να περπατήσετε ψηλά και να μοιράσετε συνειδητά το Φως σας όπου κι αν πάτε, έτσι ώστε όταν συναντάτε μια διαταραχή να μπορείτε να εφαρμόσετε θεραπεία με το να είστε απλά εκεί. Να είστε βέβαιοι ότι η παρουσία σας είναι εξυψωτική για τους άλλους, και μπορείτε να παρατηρήσετε ότι ιδίως τα μικρά παιδιά μπορούν να το αισθανθούν. Συχνά αντιδρούν με τρόπο που επιβεβαιώνει την ευαισθητοποίησή τους. Η ενέργειά σας είναι από την φύση της για θεραπεία, και αναμφίβολα κάποιοι από εσάς είναι τακτικοί θεραπευτές στην υπηρεσία των άλλων.

Ακούγοντας προσεκτικά τα νέα, πολλοί από εσάς γνωρίζουν ότι η τραπεζική αδελφότητα λογοδοτεί για τις διεφθαρμένες οικονομικές συναλλαγές της. Είναι η έναρξη περισσότερων μεγαλύτερης εμβέλειας δράσεων, που θα αφαιρέσει τελικά τον καρκίνο που έχουν φέρει στην κοινωνία σας. Στην προσπάθεια για έλεγχο του παγκόσμιου πλούτου, έχουν επιφέρει άθελά τους το δικό τους θάνατο. Οδηγούν επίσης, σε πολιτικούς που έχουν επωφεληθεί από τα εγκλήματά τους, οι οποίοι επίσης θα απομακρυνθούν. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα πληρώσουν το τίμημα για το τι έχουν κάνει, και οι επερχόμενες κυβερνητικές αλλαγές θα διασφαλίσουν ότι οι μελλοντικοί σας εκπρόσωποι είναι υπεράνω τέτοιων πράξεων, και είναι αληθινοί και ειλικρινείς.

Μέχρι να μάθετε πώς σας χειρίστηκαν και σας χρησιμοποίησαν οι σκοτεινοί, θα έχετε μικρή ιδέα για το πόσο μακριά έχουν φτάσει τα πλοκάμια τους. Εμπλέκονται ακόμη και ορισμένοι δικαστές που τους θεωρούσατε ότι είναι πέρα από κάθε δωροδοκία και διαφθορά. Κανείς δεν θα ξεφύγει, καθώς γνωρίζουμε ακριβώς ποιοι είναι ένοχοι, και έχουμε όλα τα στοιχεία που θα τους καταδικάσουν. Οι κοινωνίες σας θα καθαριστούν και θα επανακινηθούν με ανθρώπους που ξέρετε ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε. Θα είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία νέων νόμων, και την αναβίωση του Συντάγματος το οποίο υποστηρίζει τα δικαιώματά σας. Θα απελευθερωθείτε από τις πολλούς άδικους νόμους που έχουν φέρει οι σκοτεινές δυνάμεις, και οι άνθρωποι που φυλακίστηκαν άδικα θα ελευθερωθούν. Όπως ακούγεται είναι σαν να χρειάζεται πολύς χρόνος για να γίνουν όλα αυτά, αλλά θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα θα κινηθούν οι υποθέσεις. Ερχόμαστε πιο κοντά σ’ εκείνη τη στιγμή, που θα αρχίσει με τέτοιο τρόπο, που θα γνωρίζετε με βεβαιότητα τι συμβαίνει.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχει μεγάλη εμπειρία στην παροχή βοήθειας σε πολιτισμούς για να περάσουν μέσα από την Ανάληψη, αν και η δική σας είναι μια μεγαλύτερη πρόκληση. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν ανέβει ταυτόχρονα οι άνθρωποι και η Γη, αλλά υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα γίνει με επιτυχία. Θα πρέπει να αισθάνεστε πολύ χαρούμενοι που είστε αυτοί που βρίσκονται στη Γη σε μια τέτοια θαυμάσια ευκαιρία. Η σημασία όλων αυτών δεν θα περάσει απαρατήρητη από κανέναν, αφού το να έχεις μια τέτοια εμπειρία είναι πραγματικά μοναδικό. Θα παρακολουθούμε με αγωνία την όλη διαδικασία, έτοιμοι να υποδεχτούμε τα νεότερα μέλη της Γαλαξιακής Κοινωνίας.

Δεν υπάρχει επιστροφή, εκτός βέβαια αν την επιλέξετε και κάποιες ψυχές θα θέλουν να διατηρήσουν τους δεσμούς τους με εκείνους που θα παραμείνουν στις χαμηλότερες διαστάσεις, αν και θα μπορούσαν να έχουν ανέβει. Από δω και πέρα θα υπάρχει συνέχεια όφελος και μια συνεχής ροή Φωτός θα συνεχίσει να σας καθοδηγεί προς τα εμπρός και προς τα πάνω. Λόγω της εμπειρίας σας θα χρειάζεται η βοήθεια σας για όσους βρίσκονται ακόμα σε 3D δονήσεις. Η θέση σας θα είναι παρόμοια με αυτή που είναι η δική μας τώρα, και αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας όταν επιθυμείτε να είστε στην υπηρεσία του συνόλου. Να είστε σίγουροι δεν θα υπάρχει ποτέ μια θαμπή στιγμή και σκεφτείτε το μέγεθος του γαλαξία σας, και τα εκατομμύρια των πλανητών και ήλιων που σφύζουν από ζωή.

Σκεφτείτε θετικά καθώς κινείστε μέσα στους τελευταίους μήνες της δυαδικότητας, και μην ασχολείστε πάρα πολύ με την τύχη των Σκοτεινών. Θα αντιμετωπιστούν με πλήρη δικαιοσύνη και θα τους δοθεί κάθε ευκαιρία να επανορθώσουν και κάθε βοήθεια για να βρουν το δρόμο τους πίσω στο Φως. Να ξέρετε ότι κάθε ψυχή θα καταλήξει ακριβώς εκεί που είναι γραφτό, σε ένα επίπεδο που θα της επιτρέψει το επόμενο στάδιο εξέλιξης της. Αυτός, αγαπητοί μου είναι και ο λόγος για όλα αυτά, και αυτό ισχύει για όλους, ακόμα και αν δεν το γνωρίζουν αυτό. Σε καμιά διαδρομή δεν περπατάτε μόνοι σας και ο Δημιουργός στέλνει πάντα την Αγάπη και το Φως που είναι το γάλα της ζωής.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και από τα πλοία μας κοιτάμε κάτω στη Γη και παρακολουθούμε στενά τα κατορθώματά σας, καθοδηγώντας και προστατεύοντας σας όταν είναι απαραίτητο. Αυτή τη στιγμή αρχίζετε να ακούτε για δράσεις μας που εκτελούνται για λογαριασμό σας. Έχουμε ολοένα αυξανόμενη εξουσία να παρεμβαίνουμε σε οποιαδήποτε προσπάθεια να ξεκινήσει ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, και δεν χρειάζεται να φοβάστε τις απειλές που ξεστομίστηκαν από αυτούς που έχουν κάτι τέτοιο στο πρόγραμμα τους. Ζητήσατε ειρήνη και αυτό είναι που θα πάρετε, καθώς είναι καιρός να απομακρυνθείτε από το σκοτάδι των ψυχών που είχαν στον έλεγχο τους εσάς και τη Γη σας για τόσο πολύ καιρό. Συνεχίστε και μην αποσπάστε από το φόβο που κάποιοι Σκοτεινοί προσπαθούν να δημιουργήσουν, μέσα από την επιθυμία τους να ξεκινήσουν μια άλλη σύγκρουση. Αυτό δεν θα επιτραπεί σε καμία περίπτωση. Ο Θεός να Ευλογεί Όλους σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |