Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 23, 2012

SaLuSa, 23 Μαΐου 2012

H ανάληψη εξελίσσεται εδώ και πολλά χρόνια, έτσι ώστε να μην σας υπερισχύσει. Αυξάνονταν ήπια και τώρα αναγνωρίζετε τη διαφορά που κάνει για εσάς. Είναι από πολλές απόψεις μια λεπτή διαδικασία αύξησης των δονήσεων σας, έτσι ώστε να μπορείτε σταδιακά να απορροφήσετε όλο και περισσότερες. Πάρα πολύ ενέργεια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα μπορούσε να είναι επιζήμια για την πρόοδό σας, αναστατώνοντας όσους αργούν να ανταποκριθούν. Επηρεάζει όλες τις ψυχές με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και αυτός είναι ο λόγος που ορισμένοι εμφανίζουν κάποια συμπτώματα που θα μπορούσαν να αποδοθούν στην κακή λειτουργία των συστημάτων του σώματος.

Τώρα ίσως μπορείτε να καταλάβετε γιατί την 21η Δεκεμβρίου 2012, η μεγάλη εισροή ενέργειας που θα οφείλεται στην ευθυγράμμιση του Ήλιου σας και του Μεγάλου Κεντρικού Ήλιου, πρόκειται να "χωρίσουν" εκείνους που είναι έτοιμοι να ανέβουν από εκείνους που δεν είναι. Η επιλογή είναι δική σας, όπως πάντα, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε αν επιθυμείτε όπως πάντα να παραμείνετε στη σημερινή σας διάσταση. Δεν θα κάνει καμία διαφορά στην εξέλιξη σας σε μακροπρόθεσμη βάση, αφού ευκαιρίες για να ανέβετε, θα εξακολουθούν να έρχονται περιοδικά. Πράγματι, αν θέσετε το μυαλό σας σε αυτό, με την καθαρή δύναμη της θέλησης και της πρόθεσης θα μπορούσατε να ανέβετε οποιαδήποτε στιγμή ως άτομο.

Ο Θεός έφτιαξε το βασικό σχέδιο αιώνες χρόνου πριν, για να εξασφαλίσει, ότι ο τρόπος που θα κλείσει αυτός ο κύκλος, θα είναι θρίαμβος για εκείνους που επιδιώκουν να επιστρέψουν στο Φως. Μέσα από πολλές ζωές στις χαμηλότερες δονήσεις στο σύμπαν σας, έχετε γίνει, από τις γήινες εμπειρίες σας, πολύ ανώτεροι από ό, τι ήσασταν όταν κατεβήκατε σε αυτές. Δεν θα ήταν απαραίτητα απολαυστικό να κοιτάξετε πίσω σε μερικές από τις ζωές σας, αφού η εξέλιξη σας έχει γίνει και μέσω κάποιων πολύ αρνητικών εμπειριών. Σε όλες τις εκφάνσεις δεν θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας ως τον ίδιο με εκείνον που είστε σήμερα. Αυτό δεν είναι αναγκαίο ούτως ή άλλως, αλλά παρ 'όλα αυτά, εάν επιμένετε, όλα μπορούν να αποκαλυφθούν από τα στοιχεία που τηρούνται στα Ακασικά Αρχεία.

Κάθε ζωή της κάθε ψυχής καταγράφεται, και φυσικά εκείνες που σας έχουν ανυψώσει θεωρούνται οι πιο σημαντικές. Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια των πολλών ζωών σας, καθώς προοδεύετε, είστε κάθε φορά το συνολικό άθροισμα των εμπειριών σας. Τίποτα δεν είναι ποτέ χωρίς κάποια αξία για εσάς, το οποίο είναι και ο λόγος που έχετε ένα σχέδιο ζωής. Επιλέγετε από ό, τι χρειάζεστε για την περαιτέρω εξέλιξή σας, και κάποια κεφάλια πιο σοφά από τα δικά σας είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας συμβουλεύσουν τι είναι καλύτερο για σας.

Ο Φύλακας Άγγελός σας θα μείνει κανονικά μαζί σας σε κάθε ζωή και αυτός είναι ο τρόπος που υπηρετεί εσάς και τον Θεό. Θα σας προστατεύσει, αλλά την ίδια στιγμή θα σας καθοδηγήσει μέσα από οποιεσδήποτε δυσάρεστες εμπειρίες μπορεί να έχετε επιλέξει να περάσετε. Δεν είναι προς το συμφέρον σας να τον αποφύγετε, δεδομένου ότι θα έρθει πίσω σε σας και πάλι. Μάθετε ό,τι είναι αυτό που πρέπει να καταλάβετε και κανονικά δεν θα να κληθείτε να το ξαναζήσετε.

Πολλοί από εσάς έχετε, να το πούμε έτσι, ήδη φτάσει στο τέλος του δρόμου τώρα, και θα γνωρίζετε ενστικτωδώς ότι είναι έτσι. Η τελευταία σας περίοδος στη Γη θα είναι καλά υπό τον έλεγχό σας, και θα περάσει πολύ εύκολα καθώς βιώνετε μια εσωτερική γαλήνη. Προέρχεται από τη γνώση ότι έχετε επιτύχει τους στόχους σας, και ήσασταν σε θέση να σπάσετε τους δεσμούς σας με τους γήινους συνδέσμους που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Πράγματι, για όσους δεν έχετε ακόμη πλήρως απαλλαγεί από τις εν λόγω σχέσεις, όσο περνάει ο καιρός θα διαπιστώνετε ότι αυτές γίνονται όλο και λιγότερη ελκυστικές για σας.

Αυτή τη στιγμή, όταν μερικά από τα πιο εκπληκτικά γεγονότα θα λάβουν χώρα, αποβλέπουμε στους Εργάτες του Φωτός για να βοηθήσουν εκείνους που θα είναι φοβισμένοι από αυτά που συμβαίνουν. Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα θα φαίνεται ότι όλα είναι έτοιμα να καταρρεύσουν, και εν μέρει αυτό θα συμβεί. Ωστόσο, όλα έχουν προβλεφθεί και προγραμματιστεί, ως μέσο για να απαλλαγείτε από όλα αυτά που στέκονται στο δρόμο σας για μια ειρηνική κατάληξη της ζωής. Οι απαντήσεις στα προβλήματά σας είναι γνωστές σε εμάς, και μαζί με τους συμμάχους μας, θα τα τακτοποιήσουμε όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι το είδος των πληροφοριών που οι άνθρωποι θα χρειαστούν, και σύντομα θα έχουμε πρόσβαση στον κόσμο, έτσι ώστε όλοι θα ακούν τις φωνές μας.

Θα υπάρξει μια σειρά από αποκαλύψεις που με διαφορετικούς τρόπους θα σας σοκάρουν όλους, καθώς άσχετα με το πόσο προετοιμασμένοι αισθάνεστε ότι είστε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάνε πολύ βαθύτερα. Κάποιες αξιώσεις θα είναι εντελώς απίστευτες και τα πλήρη στοιχεία δεν θα δοθούν για να ικανοποιήσουν την περιέργεια του κόσμου, αλλά απλώς για να επιστήσουν την προσοχή στα ειδεχθή εγκλήματα εναντίον σας. Θα εξηγηθούν πολλά από αυτά που σας έχουν προβληματίσει και αναμφίβολα θα σας επιτρέψουν να καταλάβετε γιατί τόση εγκληματικότητα έχει μείνει ατιμώρητη τα τελευταία 50 περίπου χρόνια. Πράγματι, θα μπορούσατε να πάτε πίσω στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και να αναρωτηθείτε γιατί μόνο τόσο λίγοι επικεφαλείς κλήθηκαν να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους κατά της Ανθρωπότητας. Ήταν συμπαιγνία Αγαπητοί μου, όπου υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από τις μεγάλες δυνάμεις στην καταγραφή των πληροφοριών και επέτρεψαν έτσι στους εγκληματίες να πάνε με το μέρος τους παρά να τους δικάσουν.

Δεν έχει σημασία πόσο καιρό πριν έγιναν τα εγκλήματα ή αν καταστράφηκαν τα αποδεικτικά στοιχεία, καθώς μπορούμε να πάμε πίσω στο χρόνο για να τα ανακτήσουμε. Δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής από τη δικαιοσύνη και την αλήθεια, και οτιδήποτε άλλο εκτός από την αλήθεια μπορεί να προσδιοριστεί τι είναι. Αυτό δεν το λέω για να σας τρομάξω, αλλά το ίδιο ισχύει όταν πεθαίνετε, όταν γίνεται επανεξέταση της ζωής σας. Δεν μπορείτε να πείτε ψέματα στον εαυτό σας, όπως κάνουν ορισμένοι για να πειστούν ότι τα γεγονότα είναι διαφορετικά από αυτό που πραγματικά είναι. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού πώς αλλιώς θα μαθαίνατε παρά από τα λάθη σας. Όλοι σας κάνετε λάθη, τα οποία δεν καταγράφονται εναντίον σας, αλλά απλά σαν εμπειρίες.

Θα λέγαμε, απολαύστε τις υπέροχες εμπειρίες που είχατε στη Γη, καθώς μπορεί ποτέ ξανά να μην έχετε τις ίδιες. Μερικές φορές το να πηγαίνετε από το ένα άκρο στο άλλο, αυξάνει το βάθος της εμπειρίας σας. Στο μέλλον, η ζωή σας θα είναι πιο σταθερή και σε μια ομαλή πορεία, και δύσκολα θα υπάρχουν ακρότητες εκτός και αν επιλέξετε να είναι έτσι. Οι περιπέτειες θα είναι ο τρόπος ζωής σας, και αυτό θα σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Ωστόσο, δεν θα έχει σημασία πόσο μακριά ταξιδεύετε, τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι μόνο μια σκέψη μακριά, και με στιγμιαία ταξίδια θα έχετε εύκολη πρόσβαση στους φίλους σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και μπορώ να δω τις πιθανότητες που είναι μπροστά σας, και είναι υπέροχο να είμαι σε θέση να αναφέρω ότι έχετε κερδίσει τη μέρα. Όλα θα πάνε όπως έχετε οδηγηθεί να πιστεύετε, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι πολύ καλύτερα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |