Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 24 Απριλίου 2015

SaLuSa, 24 Απριλίου 2015

O δρόμος μπροστά θα είναι γεμάτος από ευχάριστες εκπλήξεις, που θα ‘ναι πολύ πιο εκπληκτικές απ’ αυτές που περιμένατε. Πολλές δε από αυτές θα εκπληρώσουν τις τρέχουσες προσδοκίες σας, βάση του τι αποβλέπατε από το μέλλον. Το μέλλον αυτό δεν είναι χαραγμένο, θα σας οδηγήσει όμως προς τη Νέα Εποχή για την οποία προετοιμαζόσασταν. Η μοίρα σας έχει αποφασιστεί από τις ανώτερες δυνάμεις, ο τρόπος όμως με τον οποίο θα κάνατε το ταξίδι σας επάνω στο μονοπάτι αυτό έγκειτο στις αποφάσεις της ελεύθερή σας βούλησης. Θα λέγαμε ότι έχετε περάσει τα δύσκολα, κι ότι πλέον οι αρνητικές δυνάμεις δε μπορούν να επηρεάζουν την πρόοδό σας όπως το έκαναν στο παρελθόν. Η δύναμή τους έχει ήδη περιοριστεί και δε διαθέτουν πια την ικανότητα να πράττουν κατά πώς θέλουν.

Στόχος σας τώρα πρέπει να είναι η επικέντρωσή σας περισσότερο στον εαυτό σας, προκειμένου να διασφαλίσετε το ότι δε θα γλιστρήσετε πίσω, έχοντας ήδη πετύχει τόσα. Το ταξίδι σας μέσα στη δυαδικότητα ήτανε σκληρό και απαιτητικό, και η δύναμή σας ακονίστηκε μέσα στη φωτιά της ζωής. Η θέση σας επάνω στη Γη είναι σα να ‘σαστε κάπως θεατές που ζουν τη ζωή τους μέσα στο δικό τους ενεργειακό πεδίο, όντας σχεδόν ανεπηρέαστοι από τα γεγονότα που συμβαίνουν έξω σας. Θα χρειαστεί βέβαια κάποιες φορές να βγείτε έξω, μπορείτε όμως να επιστρέφετε δίχως να έχετε επηρεαστεί από τις χαμηλότερες ενέργειες. Ρόλος σας είναι να είσαστε το ‘φωτεινό’ παράδειγμα στους άλλους ώστε να μάθουν και αυτοί από αυτό. Θα τους ελκύετε κι αυτό σας δίνει την ευκαιρία να τους βοηθήσετε ν’ ανεβάσουν τις δονήσεις τους. Όπως ξέρετε, ‘τα όμοια έλκονται’ κι όσο περισσότερο κινείστε προς αυτά, εκτελείται μια φυσική κάθαρση από όλες τις χαμηλότερες ενέργειες.

Σ’ ό,τι αφορά το κάρμα, ίσως ακόμα να δοκιμάζεστε, αλλά καθώς ανυψώνεστε θα σας είναι ευκολότερο ν’ αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις. Αυτοί είναι οι καιροί μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις των τελευταίων ζωών των περισσοτέρων σας, που καθώς θα προοδεύετε θ’ αρχίσετε να κατανοείτε το πού απαιτούνται να είναι οι επόμενες εμπειρίες σας. Μπροστά σας κείτεται ένα πανόραμα επιλογών, και θα βοηθηθείτε προκειμένου η επιλογή που θα κάνετε να είναι σοφή και τέτοια που να διασφαλίζει τη συνέχεια της προόδου σας. Η διαφορά μεταξύ του παρελθόντος και του τώρα είναι ότι πλέον διαθέτετε επαρκή διαφώτιση για να κάνετε τις δικές σας επιλογές. Η Μητέρα Γη έχει προσφέρει αρκετά τον εαυτό της για την εξέλιξη της Ανθρωπότητας, επίσης εξελισσόμενη, και πολλοί από εσάς θα την ακολουθήσετε.

Όπως γνωρίζετε όλα συμβαίνουν μέσα στο ‘Τώρα’ που είναι και ο λόγος βάσει του οποίου μπορούμε να βλέπουμε μέσα στο μέλλον σας, βλέποντας το προς τα πού τείνετε να κατευθυνθείτε. Αυτό που στα σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι θα συνεχίσετε την πρόοδό σας αρκετά γρήγορα μέσα στο Φως, και ότι θα ξαναγίνετε πάλι Γαλαξιακά Όντα. Για ακόμα μια φορά θα σας δοθεί βοήθεια καθώς βαδίζετε στο μονοπάτι σας από αυτούς που το έχουν ήδη διανύσει επιτυχώς. Η ζωή θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που τώρα βιώνετε, και η πιο αισθητή αλλαγή θα είναι ο βαθμός της ελευθερίας που θα αποκομίσετε για να ταξιδεύετε μέσα στο Σύμπαν. Φαινομενικά θα έχετε ατελείωτες ευκαιρίες για να συναντήσετε άλλες μορφές ζωής, και να γίνετε μέντορές τους.

Προς το παρόν σας είναι δύσκολο να συλλάβετε αυτά που κείτονται μπροστά σας, γιατί το Σύμπαν είναι τόσο αχανές, και γεμάτο παντού από μορφές ζωής. Έχετε επίσης μπροστά σας πολλές άλλες διαστάσεις τις οποίες μπορείτε να εξερευνήσετε, και το μόνο που σας περιορίζει είναι η ίδια σας η δόνηση. Η νοήμουσα ζωή βρίθει σε αφθονία, και ο Άνθρωπος της Γης θ’ ανακαλύψει ότι έχει να μάθει και να βιώσει πάρα πολλά. Να φανταζόσαστε πάντοτε τη δυνατότητα να ταξιδεύετε με τη δύναμη του νου, έτσι ώστε η απόσταση που τώρα αντιλαμβάνεστε να μην αποτελεί πια εμπόδιο. Συγκριτικά ο χρόνος σας επάνω στη Γη μοιάζει σα να ήσασταν σε καραντίνα, κι αυτό δεν και ψέμα. Λόγω ανάγκης έπρεπε να προστατεύεστε από εξωτερικές επιρροές, παρότι επιτρέπονταν σε άλλα Όντα να επικοινωνούν μαζί σας.

Έχοντας κατά νου όλα τα πράγματα, μπορείτε τώρα ν’ αρχίσετε να καταλαβαίνετε το γιατί οι εμπειρίες σας επάνω στη Γη έπρεπε να εποπτεύονται και να σχεδιάζονται προσεκτικά. Όποιες κι αν ήτανε αυτές, σας παρακαλούμε να θυμόσαστε ότι ήσασταν, όπως θα λέγατε, ‘στην ταχεία’ προκειμένου η εξέλιξή σας να είναι γρήγορη, κι ότι ο καθένας σας προθυμοποιούνταν να λαμβάνει μέρος σε αυτό. Να επιστρέφει πίσω στη Γη, τον όμορφο αυτό πλανήτη που μια μέρα στο άμεσο μέλλον θα επιστρέψει πίσω στην αρχική του κατάσταση. Έχετε ακούσει για τους Κήπους της Εδέμ σας, κι αυτές οι ημέρες θα επιστρέψουν πάλι καθώς η Μητέρα Γη θα παίρνει ξανά τη θέση της μέσα στις ανώτερες δονήσεις. Η εξέλιξη συνεχίζεται και το ύστατο επιτυγχάνεται όταν επέλθει η τελειότητα, όπου όλη η ζωή επιστρέψει πίσω στον Θεό. Όμως πριν επιτευχθεί αυτό το επίπεδο υπάρχουν πάρα πολλά τα οποία θα πρέπει να βιωθούν. Χαρείτε τους εαυτούς σας ανακαλύπτοντας τα θαύματα που βρίσκετε μπροστά σας, και συναντήστε τα πιο θεϊκά Όντα που ζουν μέσα στις ανώτερες διαστάσεις.

Πίσω στην παρούσα σας κατάσταση τώρα, θα βιώσετε σύντομα κάποια γεγονότα που εναγωνίως περιμένατε. Να μην εμπιστεύεστε τους σκοτεινούς που έχουν συχνά παραβεί τις υποσχέσεις τους να επιτρέψουν στο Φως να προοδεύσει σύμφωνα με το πώς σχεδιάστηκε. Αναπόφευκτα παραβήκαν το λόγο τους, και προκάλεσαν καθυστερήσεις στην παράδοση των οφελών της Νέας Εποχής. Περιμένουν και είναι έτοιμοι να αποκαλυφτούν, και τα σχέδια για τις εξαγγελίες που είναι να γίνουν όσο το δυνατόν συντομότερα προχωρούν καλά. Αναφερόμαστε στην περίοδο που μεσολαβεί πριν το Νέο Έτος, που είναι η πιο κοντινή ευκαιρία για να γίνουν αυτά. Άπαξ και ξεκινήσουν θα ακολουθήσουν αμέσως και άλλοι, και τότε οι σκοτεινοί δε θα μπορούνε πια να επηρεάζουν το αποτέλεσμα.

Αγαπημένοι Μας, θαυμάζουμε την αποφασιστικότητα που δείχνετε για να νικήσετε στη μάχη με τους σκοτεινούς, κι αυτό έχει ήδη επιτευχθεί με την αφοσίωσή σας να εδραιώσετε το Φως επάνω στη Γη. Η εδραίωσή του έχει αρχίσει και πλέον δεν υπάρχει επιστροφή, και με κανένα τρόπο δε μπορεί αυτό να σταματήσει. Η μάχη έχει κερδηθεί και το μόνο που παραμένει είναι να συμμαζέψετε αφότου εκπληρωθεί το κάρμα που έχει εναπομείνει. Είναι φυσικά αρκετά νωρίς να αξιώσετε μια ολοκληρωτική νίκη, η δοξασμένη όμως αυτή στιγμή θα έρθει μέσα στην πορεία της ζωής των περισσοτέρων σας. Οι χαμηλότερες ενέργειες διαρκώς μειώνονται από τις συνεχιζόμενες ενέργειές σας να εδραιώσετε το Φως επάνω στη Γη.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και είναι ευλογία για εμένα που έχω οριστεί και συνεχίζω αυτή την επικοινωνία μαζί σας. Ξέρουμε ότι ανταποκρινόσαστε καλά στις πληροφορίες που σας παρέχουμε, και βλέπουμε ότι το Φως αυξάνει γρηγορότερα με ένα καταπληκτικό πλέγμα να χτίζεται γύρω από τη Γη. Έχετε την αγάπη μας μαζί σας καθώς κρατάτε την προσοχή σας επάνω στο στόχο για μια πλήρη επιτυχία.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |