Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 25, 2013

SaLuSa, 25 Ιανουαρίου 2013

http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/January2013/salusa__25january2013.htm

Χαιρετίζουμε εκείνους από εσάς που συνεχίζουν να φορούν τον μανδύα της Αγάπης και του Φωτός και ανοίγουν δρόμο προς τη Νέα Εποχή. Οι στόχοι που έχετε θέσει είναι πιο κοντά από ποτέ και η επιμονή σας στο να βοηθάτε την εκδήλωσή τους θα φέρει σύντομα αποτελέσματα. Με τους σκοτεινούς σε υποχώρηση και ανίκανους να συγκεντρώσουν αρκετή υποστήριξη για να συνεχίσουν όπως και πριν, οι σύμμαχοί μας κάνουν πολύ πιο γρήγορη πρόοδο. Πολλές ενέργειες φθάνουν στην ολοκλήρωσή τους και ελπίζουμε να κανονίσουμε για μερικά πραγματικά θετικά σημάδια, για να σας πείσουμε. Αποφεύγουμε να δίνουμε ακριβή στοιχεία, καθώς εμπλέκονται τόσοι πολλοί παράγοντες, αλλά προσπαθούμε να σας δίνουμε κάποια ένδειξη για το τι συμβαίνει. Επί του παρόντος όλα τα θέματα προχωρούν ικανοποιητικά και τώρα είναι λιγότερο πιθανό να αλλάξουν εξ αιτίας οποιασδήποτε εξωτερικής παρέμβασης. Η βάση για τις αλλαγές έχει τεθεί εδώ και πολύν καιρό και πλησιάζει στο να δώσει αποτελέσματα.

Η αποκάλυψη προχωράει εμπρός από πολλές πηγές και η επίγνωση και η κατανόηση της παρουσίας μας εξαπλώνεται σε μήκος και σε πλάτος. Περισσότεροι άνθρωποι με εμπειρία από πρώτο χέρι βγαίνουν μπροστά, πράγμα το οποίο εμπνέει εμπιστοσύνη στους άλλους, για να εκφράσουν αυτό που ξέρουν. Όλα προχωρούν προς τη στιγμή, που θα μπορεί να γίνει μια επίσημη ανακοίνωση, η οποία θα μας επιτρέψει να παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας. Να είστε σίγουροι, ότι θα το κάνουμε με έναν ήπιο τρόπο, που δεν θα ξεπερνάει εκείνους, που δεν μας έχουν ακόμη αποδεχτεί . Κύριος στόχος μας είναι να διαφωτίσουμε τους ανθρώπους σχετικά με τον ρόλο μας στην εξέλιξή σας και για το πώς έχουμε ακολουθήσει την πρόοδό σας κατά τη διάρκεια χιλιάδων ετών. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να ηρεμήσουμε όσους φοβούνται την παρουσία μας και επαναλαμβάνουμε αυτό που έχουμε επισημάνει πολλές φορές, ότι σε καμία περίπτωση οι δράσεις μας δεν υπήρξαν απειλητικές για εσάς. Εμείς δεν θα βρεθούμε σε σύγχυση με τους Γκρίζους, που εργάζονται μέσα στις Μαύρες Επιχειρήσεις σας, ή στα μυστικά προγράμματα του στρατού σας.

Στη διάρκεια μιας περιόδου πολλών χρόνων έχουν γίνει προσπάθειες να αμαυρωθεί το όνομά μας, όμως εμείς έχουμε εμποδίσει να συμβούν τέτοια γεγονότα. Ματαιώσαμε μια πρόσφατη «ψευδεπίγραφη» επίθεση από το διάστημα, που ήταν να μας παρουσιάσει ως εισβολείς στη Γη σας. Δεν θα επιτρέψουμε να παραβιάζεται το διάστημα από εσάς και έχουν αποτραπεί πολλές απόπειρες να εκραγούν εκεί πυρηνικές συσκευές. Παρά το γεγονός ότι δεν μας έχει επιτραπεί να σταματήσουμε όλους τους πολέμους, έχουμε βάλει τέλος στις πυρηνικές συσκευές, που χρησιμοποιούνται για να ξεκινήσει ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Έχουμε σταματήσει την ολοκληρωτική καταστροφή της Γης σε πολλές περιπτώσεις από το τέλος του τελευταίου Παγκοσμίου Πολέμου σας και έχουμε καταφέρει να διασφαλίσουμε, ότι θα είστε όλοι εδώ σήμερα για να παρακολουθήσετε το τέλος της τελευταίας συμμορίας. Έχουμε, επίσης, διασφαλίσει, ότι αν και υπήρξαν προσπάθειες να αποτραπεί η επίτευξη της Ανέλιξής σας, έχετε φτάσει στη Νέα Εποχή. Θα συνεχίσουμε να σας προστατεύουμε, αλλά η επιθυμία μας είναι να συνεργαστούμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν και να βάλουμε τις αλλαγές σε πλήρη εξέλιξη.

Είναι ευχάριστο να βλέπουμε πόσο γρήγορα βάλατε στην άκρη την απογοήτευσή σας από το είδος της Ανέλιξης, που συνέβη στις 21 Δεκεμβρίου. Μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα που έχετε εργαστεί προς την κατεύθυνση αυτή, ήταν φυσικό που περιμένατε ότι θα σας ανέβαζε πολύ περισσότερο από ό,τι έκανε. Ωστόσο, έχετε ανυψωθεί σε ένα υψηλότερο επίπεδο δόνησης, όπως κάποιοι από εσάς τώρα συνειδητοποιούν. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή συνίσταται σε έναν μεγαλύτερο βαθμό ελέγχου και ηρεμίας και σε μια ικανότητα να εκφράζετε ένα επίπεδο Άνευ Όρων Αγάπης, που ίσως δεν είχατε νιώσει νωρίτερα. Η συνολική επίπτωση είναι εκείνη της αίσθησης ότι είστε Ένα με το Παν και η συνειδητοποίηση, ότι είστε όλοι συνδεδεμένοι. Δεν έχετε ακούσει συχνά, ότι αυτό που κάνετε σε έναν, το κάνετε σε όλους, καθώς είστε άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ σας μέσω της ενέργειας του Θεού; Ας πούμε ότι είστε όλοι ενωμένοι μέσα στην αμετάλλακτη Αγάπη και, τώρα που έχετε ανοίξει τους εαυτούς σας, με τις ανώτερες δυνάμεις που αναγνωρίζετε ως τον εντός Θεό.
Δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε την απογοήτευσή σας από ό,τι έχετε βιώσει, αλλά ρωτήστε τον εαυτό σας τι είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Ελπίζουμε ότι θα πείτε, η βοήθεια για την εκδήλωση της Νέας Εποχής και η υλοποίηση της Χρυσής Εποχής. Όλα αυτά υπάρχουν στις ανώτερες σφαίρες και όσο περισσότερο γίνεστε φωτεινοί, τόσο πιο γρήγορα θα τα φέρετε κάτω, σύμφωνα με τον Νόμο της Έλξης. Μοιάζει πολύ αυτό με την Πόλη σας του Φωτός, που περιμένει τις τελικές βελτιώσεις πριν αυτή εμφανιστεί, και αυτό δεν είναι μακριά, όπως εσείς υπολογίζετε τον χρόνο. Ό,τι είναι τώρα παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει, αλλά έχετε κατά νου, ότι όλα συμβαίνουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, γιατί εσείς θέλετε να είναι έτσι.

Φυσικά οι Εργάτες του Φωτός, έχουν καταβάλει μια τεράστια προσπάθεια, προκειμένου να εκδηλωθεί η ύψιστη έκφραση της Ανέλιξης. Αντί για επικρίσεις, θα έπρεπε να δέχονται ευχαριστίες για τις άοκνες προσπάθειές τους επί πολλά χρόνια, να φέρουν το Φως και την Αγάπη στη Γη. Είναι απόλυτα προσηλωμένοι στις συμβάσεις ζωής τους και αυτό δεν γίνεται χωρίς πολλή θυσία από την πλευρά τους. Δεν επιδιώκουν αναγνώριση για την αφοσίωσή τους, αλλά μερικές φορές είναι ωραίο να αναγνωρίζεται η εργασία που καταβάλουν. Τώρα έχετε όλοι κάποια ιδέα για το ποια είναι η θέση σας στη Νέα Εποχή και για το τι αναμένεται από εσάς. Σαν ένα ελάχιστο, να εκπέμπετε την Αγάπη και το Φως σας σε κάθε ευκαιρία και θα κάνετε αυτό που μπορεί να είναι αναμενόμενο από τον καθέναν. Δεν χρειάζεται όλοι να είστε σε έναν σημαντικό ρόλο, καθώς αποτελείτε μέρη της ομάδας και, πιστέψτε μας, κάθε συμβολή μετράει, εφ’ όσον εκείνο που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα.

Αυτό το έτος θα είναι συναρπαστικό, γι’ αυτό συνεχίστε να μιλάτε και να μεταδίδετε την πίστη σας για το μέλλον, όπου κι αν πηγαίνετε. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι καταβεβλημένοι από τις ενέργειες των σκοτεινών δυνάμεων και απεγνωσμένα χρειάζονται ανάταση. Η πιο γρήγορη διέξοδος από αυτό είναι να γυρίσετε την πλάτη σας στο σκότος και να συνδέσετε τον εαυτό σας και τις ενέργειές σας με όλα εκείνα που σχετίζονται με το όραμα που έχετε για το μέλλον. Είστε τόσο προνομιούχοι που βρίσκεστε στη Γη αυτόν τον καιρό, και πάντα γνωρίζατε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα. Γνωρίζατε ότι θα ήταν η ενηλικίωση του πολιτισμού σας και ότι το τελικό δώρο σας θα είναι η ανύψωσή σας σε Γαλαξιακά Όντα. Ωστόσο, μην τα περιμένετε όλα με τη μία, δεδομένου ότι εξαρτάται από την πρόοδό σας, την οποία πραγματοποιείτε με τον δικό σας ρυθμό. Δεν υπάρχει καμία προθεσμία και δεν υπάρχει καμία πίεση σε κανέναν να πάει πιο γρήγορα από όσο αισθάνεται άνετα, γι’ αυτό μη νιώθετε ότι μένετε πίσω.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και σας λέω εξ ονόματος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, ότι βρισκόμαστε κοντά σας, όσο περισσότερο μπορούμε προς το παρόν. Οι σύμμαχοί μας αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και πραγματικά αναμένουμε κάποια σημαντική πρόοδο πολύ σύντομα. Η αγάπη μας κατευθύνεται προς εσάς, όπως πάντα, και προς τον καθένα χωρίς εξαίρεση.

Σ’ ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey.

Πηγή: http://www.treeofthegoldenlight.com
Μετάφραση: Νίκος


Share |