Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, November 25, 2011

SaLuSa, November 25, 2011

Εσείς που παρακολουθείτε τι συμβαίνει στον κόσμο, δεν μπορεί να μην προσέξατε ότι οι προβλέψεις μας για την έκβαση γίνονται πραγματικότητα. Τα μαζικά τραπεζικά και οικονομικά προβλήματα είναι ξεκάθαρο πως οδηγούν σε μια κατάρρευση που δεν υπάρχει περίπτωση να αποτραπεί. Ζείτε σε έναν κόσμο ο οποίος βρίσκεται σε μια κατάσταση χάους και οδεύει σταθερά σε μια έκρηξη. Οι άνθρωποι τώρα βλέπουν τι πήγε στραβά με το παλιό σύστημα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν πραγματικές απαντήσεις που θα αντιμετωπίσουν ουσιαστικά τα προβλήματα. Ένας αριθμός κυβερνήσεων συμφώνησαν συλλογικά να υποστηρίξουν μια καινούρια προσέγγιση στο τραπεζικό σύστημα, αλλά μένει να δούμε ποιος θα τους κινητοποιήσει σε δράση. Αυτή η κατάσταση μας δίνει την ευκαιρία να προωθήσουμε τους συμμάχους μας, οι οποίοι με τη βοήθεια μας μπορούν να φτιάξουν ένα περίγραμμα με το τι είναι απαραίτητο για να προχωρήσετε σε έναν καινούριο δρόμο που θα λύσει τα προβλήματα σας. Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπ’ όψιν το πρόγραμμα Αφθονία που θα ακολουθήσει αυτές τις αλλαγές, έτσι δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε την αποστολή με κάποια μορφή σε πέρας. Πολλά από αυτά που αναμένεται να γίνουν είναι συνδεδεμένα με την ανακοίνωση της Αποκάλυψης, η οποία είναι έτοιμη και απλά αναμένεται να συμφωνηθεί η ακριβής ημερομηνία.

Καθώς περνάει κάθε εβδομάδα, η ανάγκη να αρχίσουν οι αλλαγές γίνεται και πιο πιεστική, αλλά δεν θέλουμε να αρπάξουμε τα όπλα ενώ περιμέναμε με υπομονή τόσο καιρό. Στην πραγματικότητα δεν θα υπήρχε κανένα κέρδος αν αρχίζαμε πολύ νωρίς, αφού η δράση μας πρέπει να είναι συντονισμένη με εσάς, για να εξασφαλίσουμε έναν δρόμο ομαλής επιτυχίας. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις δραστηριότητες των Σκοτεινών, οι οποίοι αν και βρίσκονται σε αποδιοργάνωση, μπορεί ακόμη να είναι απειλή. Απομακρύναμε όμως την δυνατότητα τους να προκαλέσουν μια μαζική καταστροφή και αποτρέψαμε την παρέμβαση τους στην Μέση Ανατολή. Οι χώρες εκεί πρέπει να αντιμετωπίσουν τα δικά τους προβλήματα και να δράσουν κατά το δυνατόν, σύμφωνα με τις ανάγκες των ανθρώπων τους. Στο παρελθόν η Δύση είχε θέσει σκοπίμως τις βλέψεις της στις πετρελαιοπηγές και συχνά δημιουργούσε προβλήματα και πολέμους για να τις εξασθενήσει και να αναλάβει. Η αποικιοκρατία απομάκρυνε τις χώρες και τον πλούτο τους από τους φυσικούς κατοίκους τους και αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί όταν θα αποκατασταθεί η ειρήνη.

Έχουν γίνει τόσα πολλά που σας άφησαν σε μια κατάσταση στέρησης ελευθερίας με το πρόσχημα ότι είστε ελεύθεροι, κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Η πραγματική ελευθερία θα αποκατασταθεί όταν θα έχουμε απομακρύνει τους Σκοτεινούς και οι καινούριες κυβερνήσεις τηρούν το Σύνταγμα. Πολλοί νόμοι που έγιναν πρόσφατα και είναι παράνομοι θα ακυρωθούν και θα αποκατασταθούν οι άνθρωποι που τιμωρήθηκαν ή φυλακίστηκαν. Αυτές οι αλλαγές θα γίνουν με τη βοήθεια μας για να διασφαλιστεί ότι αποκατασταθήκατε ως Κυρίαρχα Όντα. Όλες αυτές οι δράσεις θα ετοιμάσουν το δρόμο για μεγαλύτερα πράγματα που θα έρθουν με την Ανάληψη και μετά. Έτσι μπορείτε να καταλάβετε ότι μπροστά σας βρίσκεται μια πολυάσχολη αλλά και πολλά υποσχόμενη εποχή.

Μέχρι τώρα οι περισσότεροι από εσάς που παρακολουθούν τις διάφορες πηγές με αξιόπιστες πληροφορίες, θα έχουν αντιληφθεί πόσο υπέροχη είναι η εποχή που έρχεται. Αυτό θα πρέπει να κάνει πιο ανεκτό το ταξίδι σας κατά τη διάρκεια των αλλαγών, οι οποίες με την τεχνολογία μας θα γίνουν ομαλά και αρκετά γρήγορα. Τα σχέδια μας ανανεώνονται αμέσως μόλις γίνει αντιληπτό ότι κάποιες αλλαγές είναι αναγκαίες και είμαστε έτοιμοι να δράσουμε μόλις είναι έτοιμα τα αναγκαία προκαταρτικά. Τα πάντα είναι τόσο κοντά στην ολοκλήρωση που ξέρουμε ότι πολύ λίγος χρόνος χρειάζεται μέχρι να μπορέσουμε πραγματικά να προχωρήσουμε.

Να είστε θαρραλέοι και σταθείτε στο ύψος σας όταν αντιμετωπίζετε επιθέσεις στα πιστεύω σας, μιας και όταν κάποιοι άνθρωποι καταλάβουν ότι ο κόσμος αλλάζει μόνιμα είναι απρόθυμοι να παραιτηθούν από αυτά που έχουν. Θα ξέρουν κατά βάθος ότι δεν μπορούν να σταματήσουν την εξέλιξη αλλά προσπαθούν να αντισταθούν στις αλλαγές λόγω του φόβου που αισθάνονται. Αν σας καλέσουν να τους βοηθήσετε να καταλάβουν, προχωρήστε χωρίς να τους υπερφορτώστε με τις γνώσεις σας – απλά δώστε όσα χρειάζεται για να τους ξεμπλοκάρετε και να τους βάλετε στο δρόμο της κατανόησης. Μερικές ψυχές είναι εδώ για να ζήσουν την Ανάληψη από απόσταση, χωρίς να έχουν καμιά επιθυμία να εμπλακούν. Όλες οι εμπειρίες όμως σας βοηθούν να προχωρήσετε και συχνά το αποτέλεσμα είναι να σπέρνονται σπόροι που θα γίνουν μια ευκαιρία για απόκτηση μεγαλύτερης γνώσης.

Η ελεύθερη βούληση λειτουργεί πάντα, ανεξάρτητα από τις επιλογές που κάνει μια ψυχή, γιατί είναι γνωστό ότι αν εμπλακείτε σε μια αρνητική κατάσταση πάντοτε θα επανέλθετε γρήγορα. Στο κάτω – κάτω η ζωή σας είναι άπειρη και είστε αθάνατοι, και ο Δημιουργός δεν έχει απαιτήσεις από εσάς εφόσον σας έχει αποδεχτεί σαν κάποιον που θέλει να μαζέψει εμπειρίες έξω από την Πηγή. Κάθε ψυχή αναπτύσσεται από τη συλλογική εμπειρία και τα επίπεδα συνειδητότητας ανεβαίνουν πολύ γρήγορα. Όπως επάνω έτσι και κάτω, και στη Γη όλοι σας ανυψώνεστε από την μεταξύ σας αύξηση των επιπέδων συνειδητότητας των άλλων. Είστε σαν Μία Μεγάλη Ψυχή και με την παρούσα αφύπνιση σας μπορείτε να «αισθανθείτε» την Μοναδικότητα μέσα στην οποία ζείτε. Είναι αλήθεια ότι ό,τι κάνετε σε έναν το κάνετε σε όλους τους άλλους. Όταν φτάνετε σε αυτό το επίπεδο κατανόησης δέχεστε μεγαλύτερη υπευθυνότητα για τις σκέψεις και τις πράξεις σας, αντιλαμβανόμενοι ότι δημιουργείτε ενέργεια που επηρεάζει άλλους.

Πολλοί από εσάς ετοιμάζεστε για τους εορτασμούς του τέλους της χρονιάς, που είναι ένας καλός περισπασμός από την καθημερινή κατάθλιψη στην οποία εστιάζουν τα ΜΜΕ. Πάρτε την ευκαιρία να απολαύσετε συναντήσεις με τα μέλη της οικογένειας να ενώνονται και να ανανεώνουν την αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους. Το να δίνεις είναι καλό για την ψυχή όταν όμως γίνεται χωρίς την προσδοκία για ανταπόδοση. Είναι μια μεγάλη ευχαρίστηση ειδικά όταν έχει να κάνει με τα παιδιά και βλέπεις τις εκφράσεις τους χαράς και ευτυχίας. Συνήθως δεν υπολογίζουν το κόστος και συχνά ευχαριστιούνται πολύ από δώρα που είναι πολύ απλά. Οι ενήλικες μερικές φορές έχουν διαφορετική άποψη, αλλά όπως πάντα η σκέψη είναι που μετράει και θα πρέπει να εκτιμάται.

Ανάλογα με τον βαθμό αφύπνισης σας, αυτή τη χρονιά θα έχετε περισσότερα να γιορτάσετε απ’ ότι συνήθως μια και το 2012 είναι σχεδόν επάνω σας και θα είναι εξαιρετικό. Δεν θα έχει καμία σχέση με καμία άλλη χρονιά αλλά για τους καλύτερους λόγους και ευχαριστούμε εσάς που ήρθατε στη Γη για να διαδώσετε το Φως. Θα είναι μια χρονιά που θα την θυμούνται για πολύ καιρό και για την οποία θα μιλάνε σε όλο το Σύμπαν. Το γεγονός ότι ξεπεράσατε τους Σκοτεινούς και διασφαλίστηκε η Ανάληψη, είναι η εμψύχωση που διασφαλίζει ότι το Σύμπαν είναι ασφαλές και η Ανάληψη θα ολοκληρωθεί.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και αισθάνομαι ιδιαίτερα προνομιούχος να δουλεύω με τόσο όμορφες ψυχές. Σας ευλογώ όλους και σας στέλνω την αγάπη μου.

Ευχαριστούμε SaLuSa ,
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.