Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 28, 2012

SaLuSa, 28 Μαρτίου 2012

Οι ειδήσεις για τις αλλαγές ταξιδεύουν πιο γρήγορα σε όλο τον κόσμο, και αυτό μας ευχαριστεί, καθώς εκείνοι με ανήσυχο πνεύμα αναζητούν τις απαντήσεις για το τι συμβαίνει. Κάποιοι φοβούνται το νόημα πίσω τους, αλλά και άλλοι αισθάνονται ότι κάτι σημαντικό και συναρπαστικό συμβαίνει στον κόσμο. Ευτυχώς η αλήθεια διαδίδεται μακριά και ευρέως, και είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που είστε στην πρώτη γραμμή προσπαθώντας να φτάσετε όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται. Όταν γίνει η αποκάλυψη, το έργο μας θα είναι πολύ πιο εύκολο αν έχουν ήδη προετοιμαστεί ως προς το τι να περιμένουν. Ο χρόνος επιταχύνει κατά ένα τέτοιο γρήγορο ρυθμό, που όλα γίνονται βιαστικά, και πολύ σύντομα μπορείτε να περιμένετε μερικές σημαντικές ανακοινώσεις.

Η ανθρωπότητα είχε επαρκή χρόνο για να αρχίσει να δίνει προσοχή στα πολλά μηνύματα, που έχουν ως στόχο να προλειάνουν το έδαφος για τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις. Αυτοί που βρίσκονται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας θα πρέπει να δουν πολλά που θα είναι ένα μεγάλο σοκ για την νοοτροπία τους, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τις κινήσεις μας. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να περιμένουμε μέχρι ένα μεγαλύτερο ποσοστό από εσάς να μπορεί να κατανοήσει τι πρόκειται να συμβεί. Αυτό βέβαια θα αλλάξει δραματικά, όταν τα μέσα ενημέρωσης απελευθερωθούν από τους περιορισμούς που τους επιβάλλονται από τους Σκοτεινούς. Η αλήθεια ήταν κάτι σπάνιο στο παρελθόν, αλλά καθώς αφαιρείται ο έλεγχος θα επανέλθει σε πλήρη ισχύ. Ακόμη και εκείνοι που θεωρούν ότι έχουν αφυπνιστεί θα εκπλαγούν από την πλήρη έκταση των ψεμάτων και της παραπληροφόρησης, που έχει σερβιριστεί σαν αλήθεια στο παρελθόν. Υπερβαίνει κατά πολύ ό, τι θα φανταζόταν κανείς, και θα αποκαλύψει την έκταση στην οποία έχετε ελεγχθεί.

Το να σας επιστρέψουμε την ελευθερία σας είναι υψίστης σημασίας στο μυαλό μας, και εμείς θα εξαλείψουμε όλα τα στοιχεία ελέγχου που έχουν χρησιμοποιηθεί για να σας κρατήσουν στη θέση σας. Οι υπεύθυνοι θα δώσουν σε κάποιο στάδιο, απάντηση για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας, έτσι σας ζητούμε να μην απασχολείτε τον εαυτό σας πάρα πολύ με το τι θα συμβεί σε αυτούς. Είναι πιο σημαντικό να επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες και την προετοιμασία για την Ανάληψη. Ζήστε όσο το δυνατόν περισσότερο σαν κάποιος που αντιλαμβάνεστε ότι είναι σε θέση να δώσει Απεριόριστη Αγάπη, να αποφύγει την κριτική και αντίθετα να δείξει απλόχερα συμπόνια. Βάλτε τα δυνατά σας και θα βρείτε δεξιοτεχνικά τον τρόπο να είστε ο Δεξιοτέχνης που πραγματικά είστε.

Με οποιαδήποτε μέτρηση, δεν έχετε ακόμη πολύ πριν βιώσετε τα οφέλη από τις αλλαγές που πρόκειται να υλοποιηθούν. Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, επιβλέπουμε και διασφαλίζουμε ότι η εφαρμογή τους θα γίνει ομαλά και αποτελεσματικά προς όφελος όλων. Η αποδέσμευση από τους οικονομικούς περιορισμούς και τους παράνομους φόρους, θα σας απαλλάξει από το βάρος που θέτουν αυτά πάνω σε κάθε άτομο. Ναι, θα πρέπει ακόμα στην πορεία σας να πληρώνετε για τις υπηρεσίες των άλλων, αλλά με τον ερχομό της αφθονίας αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προχωρήσετε σε ένα επίπεδο που θα έπρεπε να έχετε ήδη φτάσει, αλλά χωρίς τη σκόπιμη παρέμβαση από τους Ιλλουμινάτι και τα τσιράκια τους. Από δω και πέρα η Ανάληψη θα σας προχωρήσει ακόμα περισσότερο μέχρι που το χρήμα δεν θα είναι πλέον απαραίτητο.

Αφήστε οποιουσδήποτε δεσμούς έχετε στην τρέχουσα περίοδο, ώστε να μπορείτε να κάνετε χώρο για το νέο τρόπο ζωής που έρχεται. Να είστε προετοιμασμένοι και να ξέρετε ότι δεν θα έχετε την πλήρη εμπειρία του μέχρι να ανεβείτε, και στη συνέχεια θα αρχίσει μια άλλη φάση καθώς θα παίρνετε τη θέση σας ως Γαλαξιακά Όντα. Η εξέλιξη σας πρόκειται να κάνει κάποια τεράστια βήματα προς τα εμπρός, και θα σας επιστρέψει εκεί από όπου προήρθατε σαν ένα πλήρως συνειδητό Ον. Μέχρι τότε θα έχετε συγχωνευτεί με τον Ανώτερο Εαυτό σας και θα έχετε τη Συνείδηση του Χριστού. Επί του παρόντος, αυτό θα πρέπει να φαίνεται ότι είναι πολύ μακριά, αλλά να είστε σίγουροι ότι είναι το πεπρωμένο σας καθώς ταξιδεύετε προς τις υψηλότερες σφαίρες. Στη συνέχεια θα είστε σε θέση να ταξιδεύετε οπουδήποτε στα βασίλεια του Δημιουργού.

Εν τω μεταξύ είμαστε πιο ενεργοί αυτή τη στιγμή όπως μπορείτε να φανταστείτε, και περιμένουμε ορισμένες θετικές ενδείξειςννα περάσουν σε σας όσον αφορά την απομάκρυνση εκείνων που έχουν σχηματίσει το κορυφαίο κλιμάκιο των Illuminati. Αισθάνονταν ανέγγιχτοι στο παρελθόν, αλλά τώρα αισθάνονται τόσο ευάλωτοι καθώς τα τείχη του κάστρου τους έχουν καταστραφεί, και δεν έχουν να κρυφτούν κάπου που δεν θα τους βρούμε. Επίσης, θα πάρουμε τα περιουσιακά τους στοιχεία που είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχουν αποκτηθεί από παράνομη εμπορία ή παράνομη εγκληματική δραστηριότητα. Θα δοθούν πίσω σε εκείνους που τα κατέχουν δικαιωματικά, και θα χρησιμοποιηθούν για να ξεπεραστούν οι πολλές ανάγκες των ανθρώπων.

Ο πρόεδρος Ομπάμα εξακολουθεί να είναι μία φυσιογνωμία κλειδί στις επερχόμενες αλλαγές, και θα διευθύνει την αποστολή που θα φέρει την ειρήνη στον κόσμο. Εκείνοι που παίζουν με πολέμους, θα πρέπει να βρουν έναν άλλο τρόπο να διασκεδάσουν, και εμείς αντίθετα θα κάνουμε καλή χρήση των στρατιωτικών τους βάζοντας τους να εξυπηρετούν τους ανθρώπους. Όπως ξέρετε υπάρχουν πολλά να γίνουν για να αποκατασταθούν οι ζημιές της Μητέρας Γης, και να εξασφαλιστεί ότι οι λιγότερο ευνοημένοι θα έχουν γρήγορα ένα κατάλληλο βιοτικό επίπεδο. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούν να αναμένουν οι άνθρωποι, και θα προστεθούν και άλλα μόλις αρχίσουν να χρησιμοποιούνται οι νέες τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Οι πόλεμοι έχουν γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας, όπως πραγματικά έγιναν, καθώς και η αλήθεια για το ποιοι ήταν πίσω από αυτούς. Όλα όσα έχουν ποτέ συμβεί καταγράφονται στην Αίθουσα των Αρχείων, και εάν χρειαστεί, θα χρησιμοποιηθούν για να σας αποδείξουν την αλήθεια.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της ενσάρκωσης είναι ότι όταν επανεξετάζετε τη ζωή σας, την βλέπετε και την βιώνετε, όπως ακριβώς συνέβη. Δεν υπάρχει χώρος για αλλοίωση των πραγματικών περιστατικών ή άρνηση της αλήθειας, είναι εκεί για να τη δουν όλοι. Εκείνοι που αισθάνονται ότι «γλίτωσαν» στη Γη, θα πάθουν σοκ μόλις μάθουν ότι δεν είναι έτσι, επομένως κανένα ψέμα ή ρίξιμο της ευθύνης αλλού, δεν θα γίνει αποδεκτό. Αν δεν ήταν έτσι, κάποιες ψυχές θα αποποιούνταν την ευθύνη για όσα έχουν κάνει στη Γη. Η αλήθεια επιτρέπει την προσεκτική εξέταση των πράξεών σας και το πιο σημαντικό, των προθέσεων σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διευθετηθεί η ανάγκη για ορισμένα μαθήματα με τα οποία θα αποφευχθεί η επανάληψη και θα δώσουν στην ψυχή την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να ζήσει με ένα υψηλότερο επίπεδο κατανόησης. Αγαπητοί μου, κανείς δεν θέλει να σας δει να αποτυγχάνετε, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας δίνεται κάθε ευκαιρία να πετύχετε εκεί που δεν τα καταφέρατε προηγουμένως.

Νιώστε τις αλλαγές που επέφεραν οι υψηλότερες ενέργειες που γειώθηκαν στη Γη και προσθέστε τη δική σας διαδίδοντας το Φως σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Καθώς οι ημέρες περνούν, γίνεστε όλο και πιο ισχυροί και έχετε πολύ ισχυρότερες δυνάμεις δημιουργίας, χρησιμοποιήστε τες με σύνεση για το καλό Όλων.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |