Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 29 Μαΐου 2015

SaLuSa, 29 Μαΐου 2015

Το παλιό σύστημα συνεχίζει να διαλύεται καθώς πια δεν εξυπηρετεί την ανάγκη της επέκτασης των επιπέδων της συνειδητότητάς σας. Όσοι επίσης υπηρετούν τα ενδιαφέροντά σας εργάζονται κύρια με τις παλιές ενέργειες, οι οποίες όσο παραμένουν καθυστερούν αισθητά την περαιτέρω πρόοδο προς το Φως. Παρόλα αυτά όμως, οι Εργάτες του Φωτός έχουνε φωνή, κι αυτοί που ψάχνουν τη διαφώτιση θα ανταμωθούν με τους ανθρώπους εκείνους που θα μπορούν να τους οδηγήσουν στον κατάλληλο δρόμο. Η διαίσθησή σας παίζει μεγάλο ρόλο όσον αφορά την καθοδήγησή σας στην κατεύθυνση εκείνη που καλύτερα καλύπτει τις ανάγκες σας, και κάποιες φορές έρχεται και εμπλέκεται και το κάρμα, το οποίο μπορεί να απαιτεί το βίωμα μιας περιόδου με συγκεκριμένο τρόπο. Να είσαστε σίγουροι, για μια φορά ακόμα, ότι δε συμβαίνει τίποτε τυχαίο σχετικά με τη σπουδαιότητα της προόδου σας, και πως όλες οι εμπειρίες έχουν την αξία τους. Ίσως κάποιες φορές οι αιτίες αυτές να μην είναι άμεσα προφανείς, συχνά όμως εκ των υστέρων αρχίζετε να βλέπετε το μάθημα που πρέπει να πάρετε. Σε τούτες τις στιγμές του τέλους κάποια μαθήματα ήταν σκληρά, σας συμβουλεύουμε όμως να προσέξετε το μήνυμα που πήρατε. Εντούτοις, μην ανησυχείτε για το βαθμό της προόδου σας, γιατί εφόσον διαχειρίζεστε τις εμπειρίες σας, έχοντας σκοπό να μάθετε από αυτές, θα εξελιχθείτε. Στην πραγματικότητα, δε θα είχατε φτάσει έως εδώ εάν δε βαδίζατε στο μονοπάτι του διαφωτισμού σας.

Η Εποχή αυτή θ’ αποδειχθεί πολύ αποδοτική όσον αφορά την καθοδήγησή σας πίσω στα ανώτερα επίπεδα της συνειδητότητας, και στην πραγματικότητα αυτός ήτανε πάντοτε ο σκοπός αυτών που άρχισαν να αφυπνίζονται προς τους αληθινούς τους εαυτούς. Να θυμόσαστε ότι προθυμοποιηθήκατε με ανυπομονησία να βιώσετε την ‘έλλειψη’, προκειμένου να δοκιμάσετε την ικανότητά σας να ανταπεξέρχεστε απέναντι σε μια τέτοια κατάσταση. Ήτανε γνωστό ότι πάντοτε είχατε τη δυνατότητα να το κάνετε αυτό, και τώρα ξέρουμε πόσο καλά έχετε ξεπεράσει τα εμπόδια που βρέθηκαν στο μονοπάτι σας προς το διαφωτισμό. Ακόμα και έτσι όμως, έχετε αρκετό δρόμο μπροστά σας για να φτάσετε στο επίπεδο της πλήρους συνειδητότητας. Εκείνοι από εσάς που έχετε αφυπνιστεί συνειδητοποιείτε γρήγορα τις ελλείψεις και την παραπλανητική καθοδήγηση που σας κράτησαν σε μια κατάσταση σύγχυσης, οι Οδηγοί σας όμως εργάζονται σκληρά μαζί σας προκειμένου να διασφαλίσουν τη διαφώτισή σας. Οι σημαντικότερες πτυχές των εμπειριών σας είναι εκείνες που τονίζουν την αλήθεια της εξέλιξής σας, και σας δίνουν μια καθαρότερη εικόνα της πραγματικής σας κληρονομιάς. Είσαστε Θεοί υπό κατασκευή και το μέλλον σας κείτεται όχι επάνω σε κάποια Γη σαν αυτήν που τώρα γνωρίζετε, αλλά μέσα στις ανώτερες διαστάσεις του Φωτός.

Μαθαίνετε από πολλές πηγές ότι πρόκειται να μπείτε σε μια περίοδο εκτενών αλλαγών, κι αυτό έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει. Εάν ζείτε τη στιγμή αυτή σε περιοχές όπου πρόκειται να συμβούν μεγάλες αλλαγές, σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνονται μέτρα για τη διασφάλιση της ασφάλειάς σας. Φυσικά θα υπάρξει κάποια απώλεια ζωών, για τις ψυχές όμως εκείνες που εμπλέκονται σε αυτό, θα αποτελεί μια επιθυμητή απελευθέρωση από τις τρέχουσες εμπειρίες τους. Να θυμόσαστε ότι τίποτε δε συμβαίνει τυχαία, και πως όλα τα συγκεκριμένα μεγάλα γεγονότα έχουν σχεδιαστεί με προσοχή σε σχέση με τα σχέδια των ζωών όλων των ψυχών που εμπλέκονται. Επίσης, συνειδητοποιήστε ότι η συνειδητότητά σας όσο είσαστε επάνω στη Γη περιορίζεται από τις χαμηλές δονήσεις μέσα στις οποίες ζείτε, με την αύξηση όμως του Φωτός που δέχεστε αφυπνίζεστε. Προσπαθήστε να πορεύεστε μέσα στη ζωή με πλήρη επίγνωση ότι στ’ αλήθεια είσαστε άτρωτοι, και πως άσχετα με το τι σας συμβαίνει τώρα, θα ανακάμψετε πλήρως αφότου αφήσετε τη Γη. Δείτε τις εμπειρίες σας σα να παίζετε σε ρόλους και προσπαθήστε να καταλάβετε τα μαθήματα που αυτοί σας διδάσκουν.

Η χρονιά αυτή είναι μια χρονιά αλλαγών και μέσα στο προσεχές μέλλον θα διαφωτιστείτε με την αλήθεια της ύπαρξής σας. Δεν είσαστε το σώμα σας αλλά ένα όμορφο Ον του Φωτός, και όταν απογυμνωθείτε από το φυσικό σας σώμα θα είσαστε ελεύθεροι από τους περιορισμούς που βιώνατε. Μέσα στις ανώτερες διαστάσεις ανακτάτε την τελειότητα που έχετε μέσα στο ανώτερο δονητικό σας σώμα, το οποίο θα σας αποκαλυφθεί έτσι όπως ήσασταν όταν οι ψυχές σας ήταν νέες. Δε χωράει τίποτε υποδεέστερο μέσα σε αυτές, συνεπώς όλες οι δοκιμασίες και οι ταλαιπωρίες που τώρα βιώνετε δε θα σας απειλούν πια. Κινείστε και υπάρχετε μέσα στις λεπτότερες δονήσεις που ανταποκρίνονται στη δύναμη της σκέψης. Σύντομα θα προσαρμοστείτε σε αυτές και θα χαίρεστε την ελευθερία που αυτές σας παρέχουν. Όταν ‘καταφτάνετε’ μετά το θάνατο του φυσικού σώματος, η δύναμη της σκέψης σας επιτρέπει να το ‘αποκαταστήσετε’ στην αρχική του μορφή ως ένα νεαρό Ον για μια φορά ακόμα. Πράγματι, εάν έχετε σκοπό να φαίνεστε ως άνθρωπος, να θυμόσαστε ότι μπορείτε να ‘σκεφτείτε’ το πώς θα θέλατε να σας βλέπουν. Συνεπώς εάν κάποιος σας ήξερε μονάχα σαν ενήλικα, μπορείτε να παρουσιαστείτε έτσι αντίστοιχα.

Προς το παρόν τα σχέδια για το άμεσο μέλλον προχωρούν καλά, παρότι τα σχέδια αυτά είχαν κατακρατηθεί πίσω από την επιρροή των σκοτεινών. Προσπαθούν σε κάθε στροφή να καθυστερήσουν το αναπόφευκτο, μάταια όμως γιατί γνωρίζουμε τις προσπάθειες που σχεδιάζουν. Αφότου, όπως θα λέγατε, ‘η μπάλα αρχίσει να κυλάει’ η πρόοδος δεν έχει σταματημό, και θα συμβούν πολλές αλλαγές σχετικά γρήγορα. Όταν όλα θα είναι στη θέση τους, εσείς και η Γη θα είσαστε έτοιμοι να δεχθείτε τις πρώτες επίσημες επισκέψεις μας, και θα ‘ναι ώρα για γιορτή. Σας βεβαιώνουμε ότι από τη μεριά μας όλα είναι έτοιμα για την άφιξή μας, και πως τίποτε δε μπορεί να το σταματήσει αυτό. Γι’ αυτό και σας μιλάμε για το θαυμαστό μέλλον της ανθρωπότητας προκειμένου να εξιτάρουμε τις προσδοκίες σας. Φυσικά σας ζητούμε να έχετε υπομονή, γιατί κανένα συμβάν δε θα υλοποιηθεί έως ότου έρθει η κατάλληλη στιγμή, τις υποσχέσεις μας όμως θα τις κρατήσουμε.

Υπάρχουν πάρα, μα πάρα πολλές ψυχές που φοβούνται το μέλλον αντικρίζοντας το οικείο τους περιβάλλον που τους φαίνεται ότι καταρρέει. Με την κάθε ευκαιρία που σας δίνεται προσπαθήστε να μεταφέρετε την ιδέα πως όλα είναι για το καλύτερο, και πως θα πρέπει να καθαρίσουν τα παλιά προκειμένου να επιτραπεί η υλοποίηση των νέων. Σε Προγενέστερες Εποχές οι καιροί του τέλους επέφεραν μεγάλες αλλαγές για να μπορέσουν τα πράγματα να ξεκινήσουν εντελώς από την αρχή, και υπάρχουν τέτοιες αποδείξεις ακόμα και μέσα στην πρόσφατη ιστορία σας. Να θυμόσαστε πάντοτε ότι είσαστε νικητές και πως θα πρέπει να λέτε ότι περάσατε τη δοκιμασία δίχως να πρέπει να την επαναλάβετε. Είσαστε όλοι σας οι καλύτεροι, παρότι μπορεί να μην το βλέπετε ακόμα αυτό. Όταν θα μάθετε ότι όλοι σας είσαστε Αδέλφια, άσχετα με χρώμα ή αντιλήψεις, και καταλάβετε τη Μοναδικότητα όλων των ψυχών, θα βρεθείτε στο δρόμο της πλήρους κατανόησης. Φερθείτε σε όλους όπως θα φερόσασταν στον εαυτό σας και θα τους βοηθήσετε να συνειδητοποιήσουν τον αμετάβλητο σύνδεσμο που υπάρχει μεταξύ όλων σας.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και χαίρομαι που μπορώ και σας δίνω περισσότερη πληροφόρηση, σε μια ώρα που τόσοι πολλοί από εσάς είσαστε έτοιμοι για την αλήθεια. Υπάρχουν πολλά ακόμα για να αποκαλυφτούν, όλα τους όμως θα έρθουν στην ώρα τους, και σίγουρα δε θέλουμε με μιας να σας κατακλύσουμε με περισσότερες πληροφορίες. Ξέρουμε ότι με το να σας δίνουμε λίγη από την αλήθεια αυτό σας κάνει να σκέφτεστε διαφορετικές πιθανότητες και καθώς το κάνετε, οι Οδηγοί σας σας εντυπώνουν ακόμη περισσότερες από αυτές. Ξεκάθαρα, πολλές ψυχές δεν είναι έτοιμες για την αλήθεια, και δε θα τους επιβληθεί κάτι τέτοιο. Κάποιες βρίσκονται ακόμα στα χέρια της εκδοχής της αλήθειας που τους παρέχεται μέσω θρησκευτικών διδαχών, όπου όμως αυτές έχουν λάθος, και οι διδάσκαλοί τους αφυπνιστούν, οι ίδιοι τους θ’ αλλάξουν μόνοι την προσέγγισή τους. Έχετε καλή πίστη και μη φοβόσαστε ποτέ γι’ αυτά που σας επιφυλάσσει το μέλλον σας. Να ξέρετε ότι έχετε πολύ αγάπη μαζί σας στο ταξίδι σας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |