Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, November 30, 2011

SaLuSa, November 30, 2011

Όπως λέει και ο λόγος, συνεχίστε να βαδίζετε και μην αφήσετε τίποτα να σας αποσπάσει από το δρόμο που επιλέξατε. Μόνο εσείς ξέρετε πραγματικά τι χρειάζεται να σας ωθήσει προς τα εμπρός και ακριβώς πού έχετε θέσει τους στόχους σας. Κανονικά θα ήσασταν αρκετά χαρούμενοι να προοδεύετε με την δική σας ταχύτητα και σίγουρα χωρίς πίεση για κάτι διαφορετικό. Πρέπει όμως να γίνει κατανοητό ότι η Ανάληψη είναι τόσο κοντά που αν θέλετε να αρπάξετε την ευκαιρία να βγείτε από την 3η διάσταση θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι ξέρετε τι απαιτείται από εσάς. Όπως πολύ συχνά έχουμε ξαναπεί είναι η πρόθεση σας που είναι τόσο σημαντική, γιατί μόλις στέλνετε αυτή την ενέργεια , τότε έλκεται παρόμοια ενέργεια που ενισχύει τη δική σας, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την Ανάληψη. Αποσκοπεί να ανεβάσει τις δονήσεις σας φέρνοντας περισσότερο Φως στη ζωή σας και σκορπίζοντας το σε θετικές σκέψεις και δράσεις.

Μην σας προβληματίζει αν ο δρόμος σας είναι διαφορετικός από άλλους, αφού υπάρχουν περισσότεροι του ενός δρόμοι για την επίτευξη της Ανάληψης. Πραγματικά υπάρχουν χρονοδιαγράμματα που καλύπτουν κάθε πιθανό συνδυασμό πιθανοτήτων. Αν έχετε δουλέψει την επιλογή σας δεν μπορεί να υπάρχει λάθος δρόμος, αλλιώς η ελευθερία της επιλογής θα ήταν μάταιη. Εσείς είστε οι δημιουργοί του δικού σας μέλλοντος, είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι, και γι’ αυτό σας έχει ειπωθεί ότι εσείς δημιουργήσατε αυτή την πραγματικότητα σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει, γιατί τα καταφέρατε με το να σταθείτε στα δυο σας πόδια, αρνούμενοι να σκύβετε πλέον στους Σκοτεινούς. Είναι αλήθεια ότι εμείς και πολλά άλλα Όντα του Φωτός σας βοηθάμε, αλλά αυτό το κάνουμε μόνο αφού κάνετε τα πρώτα βήματα μόνοι σας. Εσείς θα δείξετε το δρόμο και εμείς θα βάλουμε περισσότερες πινακίδες σήμανσης έτσι ώστε να μην χάσετε την αίσθηση του προσανατολισμού σας.

Η εποχή που ζείτε είναι υπέροχη, γιατί ξεκαθαρίσατε ότι δεν θέλετε πλέον να έχετε καμία σχέση με την νοοτροπία του πολέμου και της αντιπαράθεσης. Είστε αρκετά θετικοί στο να ζητάτε παγκόσμια ειρήνη και εάν οι τωρινοί αρχηγοί σας δεν μπορούν να ανταποκριθούν δεν είστε προετοιμασμένοι να τους δείτε απλώς να υποχωρούν, αλλά επιμένετε να αντικατασταθούν από καινούριους αρχηγούς που μπορούν να το πετύχουν. Αγαπημένοι μας, τέτοιοι αρχηγοί βρίσκονται ανάμεσα σας και όταν θα έχουμε απομακρύνει τα εμπόδια και την εναντίωση σ’ αυτούς, θα σας οδηγήσουν στην ειρηνική και ευτυχισμένη εποχή που όχι μόνο ψάχνετε αλλά και αξίζετε. Τώρα υπάρχει στον κόσμο μια μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων που παρακαλούν για ειρήνη, όχι με κάθε κόστος αλλά με φιλειρηνικές διαπραγματεύσεις. Τέτοιου είδους εκκλήσεις απαντώνται από Όντα του Φωτός των ανώτερων βασιλείων, και μας υποστηρίζουν στη δουλειά μας με το να μας δίνουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουμε να πετύχετε διαρκή ειρήνη στη Γη.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να επιτευχθούν πριν το τέλος του 2012 και εδώ είναι που θα παίξουμε έναν μεγάλο ρόλο. Θα πρέπει να φύγετε γρήγορα από την κατάσταση που διατηρούσαν οι Illuminati, η οποία σας κρατούσε κάτω από τον έλεγχο τους. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν καταστάσεις έτσι ώστε να σας κάνουν να εξαρτάστε ολοένα και περισσότερο απ’ αυτούς. Με τον τρόπο αυτό έκαναν ότι μπορούσαν να σταματήσουν την άνοδο σας στην Νέα Εποχή, αφού κάτι τέτοιο θα σας έκανε πιο ανεξάρτητους. Η δύναμη τους όμως, έχει περιοριστεί πολύ και θα συνεχίσει να περιορίζεται μέχρι να καταφέρουμε να τους βγάλουμε από θέσεις εξουσίας και επιρροής. Ήδη πολλές από τις μυστικές βάσεις τους έχουν διαλυθεί και αχρηστευτεί, έτσι ώστε να είναι οριστικά εκτός χρήσης.

Τα πράγματα προχωράνε καλά, αν και από την δική σας πλευρά μπορεί να μην τα βλέπετε έτσι. Αποτελεί ένα γιγάντιο έργο το να καταφέρουμε να φτάσουμε στο σημείο που θα δώσουμε τη δυνατότητα στους συμμάχους μας να μπουν στην εξουσία. Μην φοβάστε, αφού είμαστε τόσο κοντά στο να βάλουμε τέλος στην παρεμβολή στη ζωή σας. Η δυαδικότητα φυσικά έδινε ίσες ευκαιρίες στο Φως και το Σκοτάδι να επιβληθούν και μέχρι πρόσφατα οι Σκοτεινοί ήταν η κυρίαρχη δύναμη. Αυτό δεν ισχύει πλέον και μέσα από τους συμμάχους μας προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη του Φωτός για να απομακρύνουμε τις αρνητικές ενέργειες που παραμένουν στη Γη. Το φως μπορεί να χαμηλώσει, αλλά ποτέ να νικηθεί από τους Σκοτεινούς, και η αλήθεια είναι ότι το Φως θα είναι πάντα νικηφόρο. Μην συγχέετε την επερχόμενη δραστηριότητα της Μάνας Γης με αρνητικά γεγονότα, αφού η εκκαθάριση που γίνεται είναι μια σειρά από θετικές δράσεις που θα οδηγήσουν στην αποκατάσταση της Γης. Όταν θα γίνονται φυσικές εκρήξεις και μετακινήσεις της Γης, κάποιες ψυχές θα φύγουν, αλλά αυτή είναι η επιλογή τους.

Στα γεγονότα του κόσμου σας κυριαρχεί η οικονομική κρίση, αλλά βλέπουμε ότι το αποτέλεσμα της μας βοηθάει να απομακρύνουμε τα μέλη των «Illuminati», τα οποία όχι μόνο μονοπωλούσαν τις χρηματοοικονομικές πολιτικές, αλλά τις χειρίζονταν προς το συμφέρον τους. Μερικά από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας συνδέονται μ’ αυτό. Τα χρήματα σας τα έκλεβαν είτε άμεσα είτε έμμεσα και τα κατεύθυναν στις τσέπες αυτών που βρίσκονταν στην κορυφή της πυραμίδας. Ο πλούτος του κόσμου θα ληφθεί πίσω και θα επανακατανεμηθεί δίκαια, και όλοι θα απολαμβάνουν μια ικανοποιητική ζωή, ενώ δεν θα έχετε φτώχεια ή δουλεία.

Μπορεί να έχετε προσέξει έναν περισσότερο από ποτέ αυξανόμενο αριθμό από πηγές να δημοσιοποιούν μηνύματα για την περίοδο που έρχεται. Να είστε επιλεκτικοί και αφήστε τη διαίσθηση σας να δουλέψει για σας, μείνετε στα πιστεύω σας μέχρι να έχετε μια καλή αιτία να τα αλλάξετε. Όπως έχουμε πει υπάρχουν πολλοί δρόμοι για την Ανάληψη, αλλά και μερικοί που βάζουν απλά τις ψυχές σε ένα συνεχές ταξίδι στην παρούσα διάσταση σαν να μην θέλουν κάτι άλλο. Αφήστε να ακολουθήσουν τον δρόμο που διάλεξαν, αφού θα τους δώσει ότι ακριβώς χρειάζονται για να προοδεύσουν. Δεν είναι στη δικαιοδοσία κανενός άλλου να τους πείσει για το αντίθετο, αλλά να είστε βέβαιοι ότι δεν θα μπορούσαν να είναι στη Γη χωρίς να έχουν μάθει πολλά χρήσιμα μαθήματα. Αυτό θα τους βοηθήσει πολύ σε κάποια στιγμή στο μέλλον, και αν είναι ψυχές με τις οποίες συνδέεστε τώρα, μπορεί να θελήσετε να μείνετε συνδεδεμένοι μ’ αυτούς σαν Οδηγοί.

Μερικές φορές μιλάτε ευχαριστώντας τα τυχερά σας αστέρια για τα καλά πράγματα στη ζωή και μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε πόσο κοντά στην αλήθεια είστε. Όταν κοιτάτε ψηλά στον ουρανό τη νύχτα, βλέπετε τους ήλιους από πολλά ηλιακά συστήματα. Κάθε ήλιος είναι η κατοικία εξαιρετικά υψηλών Όντων του Φωτός, τα οποία κατευθύνουν το Φως στο Σύμπαν σας. Μπορείτε να τα δείτε σαν Θεούς που στη συνέχεια ενώνονται με τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο και δρουν σαν κανάλια για να στείλουν τις ενέργειες παντού, ανεβάζοντας έτσι τις χαμηλότερες δονήσεις. Είναι μια συνεχής διαδικασία που επιτρέπει σταδιακά όλη τη ζωή να επιστρέψει στην Πηγή. Θυμηθείτε ότι, Όλοι είναι Ένας και τα πάντα έχουν την ύπαρξη τους στην ενέργεια του όλου.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και θέλω να σας μεταφέρω ευλογίες και αγάπη από τους πολιτισμούς που είναι μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.