Home > > Montague Keen, December 2, 2012

Montague Keen, 2 Δεκεμβρίου 2012

Montaque Keen: «Οι άνθρωποι αφυπνίζονται»

2 Δεκεμβρίου 2012

Αγαπημένη μου Βερόνικα, τώρα μπορείς να το δεις να συμβαίνει γύρω σου: οι άνθρωποι αφυπνίζονται. Αρνούνται να δεχθούν εκείνα που δέχονταν τυφλά στο παρελθόν. Η απαίτηση της Δικαιοσύνης αποκτά δύναμη σε τόσο πολλές χώρες. Υπάρχει αποφασιστικότητα για υποστήριξη άλλων ανθρώπων που κακομεταχειρίζονταν, ενώ ο κόσμος εθελοτυφλούσε. Αυτή η κατάσταση δεν θα επιτραπεί να συνεχίσει. Τα φοβερά παιδιά τώρα βρίσκουν τους εαυτούς τους απομονωμένους και περιορισμένους. Είναι πολύ δύσκολο να δεχθούν τη νέα κατάσταση.

Αυτός ο Δεκέμβριος θα αποκαλύψει πάρα πολλά. Κάνουμε σταθερή πρόοδο, αγαπημένη μου. Πολλά συμβαίνουν πίσω από τη σκηνή, για τα οποία μέχρι τώρα δεν έχετε πληροφόρηση. Στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχει πολλή ανησυχία: υποβλήθηκαν ερωτήσεις και ζητήθηκαν εξηγήσεις. Οι σκοτεινοί δεν μπορούν να συνεχίσουν να διατηρούν εκείνα που απέκτησαν με τα μέσα της διαφθοράς. Είναι καιρός ο καθένας να μάθει ποιος είναι, την πραγματική ιστορία και τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Εσύ, αγαπημένη μου, με την ομάδα σου αγωνίζεστε για τα πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία της αληθινής ιστορίας. Αυτό θα ρίξει διαφορετικό φως σε όλα που έχετε διδαχθεί. Επίσης, προσπαθείτε να αλλάξετε την ενέργεια, ώστε να υπάρχει μόνο το φως, ενώ όλοι οι δεσμοί της διαφθοράς να εξαλειφθούν από τον πλανήτη.

Ήρθε καιρός να καλωσορίσετε τους φίλους σας από άλλες διαστάσεις. Περιμένουν στον ουρανό για να σας βοηθήσουν στη Μετάβασή σας. Γίνετε ενήμεροι: κοιτάξετε στον νυχτερινό ουρανό σας. Δημιουργούν γύρω σας μια προστατευτική ασπίδα. Έχουν συμβάλει στην παρεμπόδιση των πολέμων, που προγραμματίζονταν για να σας κρατήσουν στη σκλαβιά και το φόβο. Μόνο όσοι είναι εντελώς τυφλοί και φοβισμένοι θα υποστήριζαν τη διαφθορά: εκείνοι που φοβούνται να χάσουν τα κοσμικά αγαθά τους.

Αγκαλιάστε τις αλλαγές που σύντομα πλησιάζουν. Αφήστε την αγάπη της ανθρωπότητας και τον όμορφο πλανήτη σας να είναι το φως που σας καθοδηγεί, καθώς σας ανοίγεται ο καινούριος κόσμος. Να γνωρίζετε ότι εμείς στις πνευματικές σφαίρες είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα που κάνετε προς τα εμπρός. Να είστε διακριτικοί σε σχέση με αυτό που δέχεστε ως αλήθεια. Οι σκοτεινοί έχουν πολλούς αποστόλους που προσποιούνται ότι σας καθοδηγούν, καθώς στην πραγματικότητα δεν είναι αληθές αυτό που κηρύσσουν ή διοχετεύουν ως μηνύματα. Η παραπληροφόρηση αποτελεί μια μεγάλη επιχείρηση. Μην πέσετε σε αυτήν. Αφήστε την καρδιά σας και τον ανώτερο εαυτό σας να σας καθοδηγήσουν σε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι προς το μέλλον σας.

Όλες οι κυβερνήσεις θα διαλυθούν. Θα χάσουν τη δύναμη και τον έλεγχο, ενώ οι άνθρωποι θα ενωθούν και θα αναλάβουν τη διακυβέρνηση. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Κάθε ανθρώπινη ύπαρξη θα διαθέτει όσα χρειάζεται, για να ζήσει επάνω στη Γη. Κάθε παιδί θα μεγαλώνει σε ασφαλή κοινωνία. Εκείνοι που κακοποιούν παιδιά, ανήκουν σε μια χαμηλότερη μορφή ύπαρξης και δεν θα βρίσκουν πλέον χώρο στον Νέο Κόσμο σας. Αυτοί πρέπει να εκτεθούν, να καταδικαστούν από τους ανθρώπους των οποίων κατέστρεψαν τις ζωές. Όλο αυτό αποτελεί μέρος της διαδικασίας κάθαρσης.

Όταν αποκαλυφθεί η αληθινή σας ιστορία, οι θρησκείες θα εκτεθούν – διότι σας είχαν υπό έλεγχο – ως θεσμοί διαφθοράς, όπως αναμφισβήτητα είναι. Τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας είναι τα χειρότερα στην ιστορία του πλανήτη σας. Κυβερνούν χρησιμοποιώντας το Φόβο, δημιουργώντας ψευδείς θέσεις και καταστάσεις, για να ενσταλάξουν το Φόβο του θανάτου· όταν στην πραγματικότητα ο θάνατος είναι η επιστροφή στο σπίτι, για άλλη μια φορά, από το ταξίδι σας στη Γη. Σας περιμένει εορτασμός, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι σας βγαίνουν να σας χαιρετήσουν. Γιατί πρέπει να φοβάται κανείς εκείνη την άπειρη αγάπη; Είναι η μόνη αλήθεια, ενώ όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στην ψευδαίσθηση.

Καθώς πλησιάζει η εποχή των Χριστουγέννων, αναρωτηθείτε τι περιμένετε να γιορτάσετε. Εκείνο που σας είχαν πει ότι συνέβη, δεν είχε συμβεί ποτέ. Ναι, υπήρχε ο IESA ή ο ESSA, ο οποίος αναστήθηκε. Έκανε όλα εκείνα που σας είπαν ότι τα έκανε ο Ιησούς. Όμως δεν έζησε στην εποχή στην οποία αναφέρουν οι θρησκείες. Εκείνος έζησε στη Δύση, όχι στην Ανατολή. Ελέγξτε το οι ίδιοι. Έχετε αποδεχθεί έναν μύθο σαν πραγματικότητα. Εκείνος έζησε 2600 χρόνια νωρίτερα από την Ιουδαϊκή παράδοση. Η Σύνοδος της Νίκαιας είναι υπεύθυνη για αυτόν το ΜΥΘΟ και την καταστροφή όλων όσων ήσαν καλά στον κόσμο σας. Ήρθε καιρός να δείτε την αλήθεια – την αλήθεια των όσων επιχειρήθηκαν για χάρη της απληστίας και άσκησης ελέγχου επάνω σας.

Θα υπάρξουν καταστροφές: σεισμοί κ.λπ., μερικές θα προκληθούν με τεχνητό τρόπο. Άλλες θα είναι φυσικές. Η φύση δέχεται σημαντικές αλλαγές που απαιτούνται. Βοηθήστε και προστατέψτε εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί κατά τη διάρκεια αυτών των αλλαγών. Θα επιστρέψουν πολλοί από εκείνους που έχουν ολοκληρώσει τη δουλειά τους επάνω στη Γη. Αυτό θα μοιάζει με μαζική έξοδο, όμως αυτό έτσι έχει σχεδιαστεί. Να είστε προετοιμασμένοι για το απροσδόκητο.

Αγαπημένη μου, βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο, όσο αφορά το φίλο και αρωγό σου. Όλα θα πάνε καλά. Οι σκοτεινοί δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να δημιουργήσουν προβλήματα. Έχεις ανάγκη τους σωστούς ανθρώπους να σε βοηθήσουν στο σχέδιο μας. Μην αμφιβάλλεις ποτέ για το αποτέλεσμα, όπως έχει σχεδιαστεί γι’ αυτό τον καιρό. Εμπιστεύσου έναν που βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί για σένα. Έτσι προορίστηκε να είναι. Σύντομα όλα θα ξεκαθαριστούν. Βερόνικα, αγαπημένη μου, χρειάζεσαι αυτή τη στήριξη. Έχεις διανύσει πολύ επικίνδυνο δρόμο μόνη σου και χωρίς φόβο. Η αγάπη σου και η πίστη σου σε μένα είναι υποδειγματικές. Είναι καιρός να δεχθείς βοήθεια, προκειμένου να ολοκληρώσεις αυτό το ταξίδι.

Ναι, έχω τοποθετήσει τρία κόκκινα τριαντάφυλλα στο φως, όπως συνηθίζω, για να σου δώσω να καταλάβεις ότι σε προσέχω. [Το φως είναι τοποθετημένο στον τοίχο του γκαράζ μου, μέσα στον κήπο]. Αισθανόσουν πεσμένη και χρειαζόσουν ενθάρρυνση.

Σε παρακαλώ να ευχηθείς από μένα χρόνια πολλά στην Ciara για τα γενέθλιά της. Φαίνεται σαν να ήταν χθες που γεννήθηκε, όμως έχουν περάσει έντεκα χρόνια τόσο γρήγορα! Η Ciara έφερε μεγάλη χαρά στην οικογένεια. Είναι ένα όμορφο παιδί με όμορφη ψυχή: πράγματι, μια πολύ ιδιαίτερη ψυχή.

Προχώρησε μπροστά με την καρδιά σου γεμάτη αγάπη και με τη σίγουρη γνώση ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο.

Με πολλή αγάπη

Μόντυ

Κανάλι: Veronica Keen
Μετάφραση: Λούντα
Website: Montague Keen Foundation
http://lightworkers.org/channeling/172318/people-waking


Share |