Home > > Montague Keen, June 3, 2012

Montague Keen, 3 Ιουνίου 2012

Έχω υποσχεθεί αρκετό καιρό τώρα, ότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ θα αποκαλυφθεί, όταν γενναίοι άνδρες βρουν το θάρρος να την απαιτήσουν. Το Βατικανό είναι υπεύθυνο, για την εγκληματική συνωμοσία και τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, κατά της ανθρωπότητας. Ο λαός πρέπει να απαιτήσει αποζημίωση, για τα θύματα. Πολλές χώρες υπέφεραν, στα χέρια αυτού του βάρβαρου ιδρύματος.

Η Ιρλανδία έχει κάνει το πρώτο βήμα, για να διώξει την τυραννία του Βατικανού, από το νησί της Ιρλανδίας. Τότε οι άνθρωποι, θα είναι σε θέση να ανακτήσουν την αληθινή κληρονομιά τους. Το Βατικανό δεν είναι υπεύθυνο, μόνο για το βιασμό των παιδιών! Είναι επίσης υπεύθυνο, για τον βιασμό της χώρας της Ιρλανδίας και το ξαναγράψιμο της ιστορίας της. Όταν η πλήρης αλήθεια απελευθερωθεί, ο κόσμος θα είναι ελεύθερος από την τυραννία των πονηρών κανόνων, που κρύβονται πίσω από το αποκαλούμενο δόγμα.

Το φως της αλήθειας, αποκαλύπτει όλα όσα είχαν κρυφτεί. Ποτέ δεν περιμένατε να δείτε τα εγκλήματα του Βατικανού, να εκτίθενται στη διάρκεια της ζωής σας. Αυτό αγαπητή μου, δεν είναι παρά το πρώτο βήμα, για την εξάλειψη του κακού ελέγχου. Υπάρχουν πολύ περισσότερα, που θα αποκαλυφθούν. Οι άνθρωποι μίλησαν. Το Βατικανό θα πέσει, σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, που είναι! Γιατί χωρίς την υποστήριξη των ανθρώπων, δεν μπορεί να υπάρξει.

Δεν χρειάζεται, να υπακούτε στις εντολές της Καμπάλ. Ξανά, λέω, «τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται». Ξυπνάτε σε αυτό το γεγονός και βλέπετε τα πράγματα όπως είναι, όσο ποτέ άλλοτε. Η Καμπάλ, κατάφερε να σας κρατήσει υπό έλεγχο - πάντα δουλικοί με τις επιθυμίες τους, για 2000 χρόνια - ένα όχι και τόσο μικρό κατόρθωμα, από κάθε άποψη! Τώρα θα πρέπει να ξυπνήσετε και να πάρετε πίσω, όλα όσα είναι δικά σας δικαιωματικά. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι η θέληση να το κάνετε. Έχετε κάνει το μισό δρόμο, προς αυτό. Κοιτάξτε μέσα σας, εκεί είναι που θα βρείτε την αλήθεια.

Είναι τόσες πολλές οι πληροφορίες, που αποστέλλονται σε εσάς, που είναι δύσκολο να συμβαδίσετε με αυτό. O P.W. είναι μια μεγάλη πηγή δύναμης. Η δίψα του για γνώση και τα πραγματικά γεγονότα, είναι ο απόλυτος συνδυασμός. Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη σοφία. Έχουμε το προνόμιο, να τον έχουμε μαζί μας.

Τα σατανικά σχέδια της Καμπάλ, εκτίθενται κάθε μέρα. Η μυστικές συναντήσεις τους, δεν είναι πλέον τόσο κρυφές. Θα απαντήσουν, για ότι έχουν κάνει στην ανθρωπότητα. Το τι σκοπεύουν να κάνουν και τι θα τους επιτραπεί να κάνουν, θα είναι αρκετά διαφορετικό. Έχουν θέσει τον εαυτό τους, υπεράνω όλων των άλλων! Αλλά τώρα που εκτίθενται, θα δουν όλοι πόσο γελοίοι είναι πραγματικά. Η πραγματική εξουσία έχει μεταφερθεί στους ανθρώπους, οι οποίοι δεν θα ζουν πλέον ως πρόβατα.
Η αποστολή σας, είναι να επιστρέψετε την λογική στον κόσμο σας! Να αφαιρέσετε, όλα όσα είναι διεφθαρμένα και να σταματήσετε να υπακούτε τις εντολές της Καμπάλ. Όχι άλλες δολοφονίες! Οι άνθρωποι της κάθε χώρας, έχουν το δικαίωμα να ζουν με αξιοπρέπεια και ειρήνη και να μην έχουν καταστάσεις ανατρεπτικής δημιουργίας, τόσο τρομερές ώστε ο απλός πολίτης να αποζητά να αναλάβει δράση. Αναρωτηθείτε, πόσες χώρες είχαν το ίδιο σενάριο να εκπληρώσουν για τον εαυτό τους, έτσι ώστε να ξεκινήσουν ένα πόλεμο. Μην αφήνετε τους πολεμοκάπηλους, να ρίχνουν στάχτη στα μάτια σας. Σκοτώνουν χιλιάδες, χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι όλα, μέρος του παιχνιδιού τους. Δεν έχουν κανένα σεβασμό, για την ανθρωπότητα. Δεν είναι σας εσάς. Είστε θερμόαιμες ανθρώπινες οντότητες, που έχουν κάθε δικαίωμα να ζουν στον πλανήτη Γη. Είναι ψυχρόαιμοι, αδιάφοροι και χωρίς συναισθήματα! Ενδιαφέρονται μόνο, για τον έλεγχο και τη δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους, στην οποία θα αντιμετωπίζεστε και αναμένεται να ζείτε ως σκλάβοι, μόνο για να τους υπηρετείτε. Είναι αυτό που θέλετε, για τον εαυτό σας και τις μελλοντικές γενιές; Αυτή είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρετε τώρα, για την ώρα είναι η ουσία. Θυμηθείτε ότι, κάνοντας τίποτα δίνετε τη συγκατάθεσή σας.

Θα έχετε την πλήρη υποστήριξη, στην αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της ειρήνης, για όλη την ανθρωπότητα. Όταν επιστρέψετε στο Πνεύμα, θα δείτε αυτοπροσώπως, πως είναι δυνατόν να ζείτε χωρίς το σύνολο των τεχνητών περιορισμών, που έχετε αντέξει μέχρι σήμερα στη Γη. Έχετε θάρρος και πίστη, στους εαυτούς σας - ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε. Όσοι ανήκουν στην Καμπάλ, άρχισαν να φοβούνται. Κοιτάξτε, όλες τις βιαστικές νομοθεσίες που προωθούν κρυφά, οι οποίες δημιουργούν ακόμα περισσότερους περιορισμούς στη ζωή σας. Δεν έχουν τη συναίνεση του λαού, για τη δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους. Μην υπνοβατείτε σε αυτό. Βγείτε από την υπνωτική κατάσταση, στην οποία διατηρηθήκατε τόσο καιρό. Έχετε να χάσετε τα πάντα, αν παραμείνετε σε αυτή την κατάσταση. Η απόφασή σας, θα επηρεάσει την ανθρωπότητα, για τις επόμενες γενιές. Η ώρα για δράση, είναι ΤΩΡΑ!

Θα πρέπει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια, που θα τοποθετηθούν στο δρόμο σας και όλες τις ριψοκίνδυνες δοκιμασίες, που χρησιμοποιούνται για να αποσπάσουν την προσοχή σας, από αυτό που πραγματικά γίνεται. Η Καμπάλ, είναι απελπισμένη να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της, πριν τελειώσει ο χρόνος. Δεν μπορούν να το κάνουν, χωρίς εσάς. . . Έτσι, ποίος έχει την εξουσία;

Μαζί, στην αγάπη και το φως, θα καταφέρετε να φέρετε την ειρήνη στον κόσμο σας. Τροφή, σπίτι, και ρούχα, μειονεκτούν. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Εισέρχονται και αφήνουν τον κόσμο σας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Έχετε επιτρέψει, στη διαφημιστική εκστρατεία του Χόλιγουντ, να διαστρεβλώσει την ιδέα σας, για την πραγματικότητα. Αυτό έγινε εσκεμμένα για να διασφαλιστεί, ότι θα ακολουθήσετε μια ψευδή αίσθηση της πραγματικότητας. Τίποτα δεν έγινε τυχαία. Ήταν όλα προγραμματισμένα προσεκτικά. Ο κόσμος σας σήμερα, προσπαθεί να εξέλθει από τα σχέδια που έγιναν στο Συμβούλιο της Νίκαιας, πριν από 2000 χρόνια. Πίστεψαν, ότι τα σχέδια αυτά θα αποδώσουν καρπούς το 2012. Μήπως πίστεψαν πραγματικά, ότι η ανθρωπότητα θα εγκατέλειπε και ότι ο Κόσμος του Πνεύματος και οι συνάνθρωποι σας από το σύμπαν, θα αποτύγχαναν στο να σας σώσουν;

Κάθε ένας από εσάς, είναι πολύτιμος: ένας φάρος φωτός, σε έναν κόσμο σκότους. Το φως, ξεπερνά γρήγορα το σκοτάδι. Θα τα καταφέρουμε. Η αλήθεια, σας περιμένει.

Προσπάθησε να ξεκουραστείς λίγο, αγαπητή μου. Ξέρω ότι είναι συναρπαστικό, όταν οι άνθρωποι αναλαμβάνουν δράση με έρευνα, η οποία ρίχνει φως σε ότι συμβαίνει. Τώρα ανακαλύπτεται, ότι τα μεγάλα μυαλά του παρελθόντος, άφησαν πολλά στοιχεία στα κείμενά τους, τα οποία τώρα έρχονται στο φως. Ο συγχρονισμός είναι ιδανικός. Όλα συγκεντρώνονται όμορφα, αγαπητή μου.

Ο λατρευτός σου σύζυγός, Μόντι.

Κανάλι: Veronica Keen
Website: Montague Keen Foundation
Μεταφραστής: Saradis


< previous message | next message >


Share |