Home > > Montague Keen, May 13, 2012

Montague Keen, 13 Μαΐου 2012

Χαιρετισμούς, αγαπητή μου, και σε όλους όσους προσπαθούν να αφυπνίσουν τους άλλους, στο Φως. Καθώς πολλοί περισσότεροι κινούνται προς την έξοδο από την τρίτη διάσταση, περιορίζουν την τριτοδιαστατική σκέψη και βλέπουν για πρώτη φορά, πώς το σύστημα ελέγχου, λειτουργεί πραγματικά.

Τα χρήματα δημιουργήθηκαν, αποκλειστικά για το σκοπό του ελέγχου. Χρησιμοποιήθηκαν επανειλημμένα, για να σας κρατήσουν παγιδευμένους. Οι τράπεζες έχουν σχεδιαστεί, για να εξασφαλιστεί ο μέγιστος δανεισμός, από χώρες που δεν έπρεπε να ακολουθήσουν ποτέ αυτό το μονοπάτι. Σκεφτείτε το γεγονός, ότι το χρήμα δημιουργήθηκε από το ΤΙΠΟΤΑ. Ο κόσμος σας, εκβιάζεται εξαιτίας του. Αυτό είναι ένα μέρος του κακού, στο οποίο εναντιωθήκατε.

Όλα αυτά, σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν προσεκτικά. Είναι έγκλημα, κατά της ανθρωπότητας. Αποκτούν πολλά χρήματα, από τον πόλεμο και μπορούν να υπάρχουν, εξαιτίας της ενέργειας του πόνου που δημιουργούν. Δεν έχει σημασία πόσα δίνετε, θέλουν πάντα περισσότερα. Εξασφαλίζουν, ότι το κόστος διαβίωσης συνεχίζει να αυξάνεται, προκαλώντας μέγιστη πίεση στη ζωή σας.

Θέλουν, τον πλανήτη σας και έχουν βάλει πολύ χρόνο και προσπάθεια, στην απόκτηση του. Δεν το βάζουν εύκολα κάτω, έτσι η αφύπνιση της ανθρωπότητας, δεν ήταν μέρος του σχεδίου τους. Όλοι είστε ένοχοι για την ενδυνάμωση τους, δεδομένου ότι δεν μπορεί να υπάρξει, χωρίς τη συνεργασία σας. Σας βλέπουν ως τους λιγότερο άξιους θνητούς, που πρέπει να χρησιμοποιούνται ως δούλοι και υπηρέτες! Που υπάρχουν, μόνο για να τους βοηθήσετε να πραγματοποιήσουν, το όνειρό τους - την απόλυτη κυριαρχία, του πλανήτη σας.

Αυτό, δεν θα επιτραπεί να συμβεί. Θα χρησιμοποιήσουν, όλα όσα περνούν από το χέρι τους, για να σας διατηρήσουν υπό έλεγχο! Αλλά, όσο αφυπνίζεστε μαθαίνετε, ότι είστε εσείς - το 99% - που έχει την εξουσία. Χωρίς εσάς, δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν στον πλανήτη Γη.

Δεν τους χρειάζεστε. Αυτοί, σας χρειάζονται. Πάρτε πίσω τη δύναμή σας. Γίνετε αυτό που είστε. Θα πρέπει να ασχοληθείτε, με ένα τόσο σκοτεινό κακό, που θα είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να καταφέρουν, να το κατανοήσουν. Τώρα όλοι βγαίνετε από το τούνελ. Μπορείτε να δείτε, το φως στο τέλος και καθώς πλησιάζετε, θα σας αγκαλιάσει. Τότε θα αποδεσμευτείτε, από όλη την πίεση και τον πόνο, που σας έχει επιβάλει η Καμπάλ. Θα είστε επιτέλους ελεύθεροι. Τα πάντα στον κόσμο σας έχουν σχεδιαστεί, για να σας κρατάνε υπό έλεγχο! Τράπεζες, θρησκείες, κ.λ.π. Αλλά η αλήθεια, θα σας απελευθερώσει.

Απόλαυσες, το να μοιραστείς την αλήθεια σου, την περασμένη εβδομάδα, με τον MJ. Αυτός επίσης μοιράστηκε, την αλήθεια του μαζί σου. Ήταν υπέροχο, το πώς προέκυψε η πλήρης εικόνα. Όλοι εργάζεστε για τον ίδιο σκοπό, παρόλο που παίρνετε διαφορετικές διαδρομές. Ο Τζον Μακ, θέλει να γνωρίζει ο MJ, ότι το έργο του έχει εκτιμηθεί. Βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Αν και είναι περίεργο για κάποιους να το αποδεχθούν, αυτό θα γίνει σαφές σε όλους πολύ σύντομα. Ο Τζον αγωνίστηκε σκληρά για να το φανερώσει προς τα έξω, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με μεγάλη και ισχυρή αντιπολίτευση. Δεν μπορεί πλέον να κρατηθεί μυστικό. Η ώρα, για την Αποκάλυψη και τη τιμιότητα, είναι τώρα.

Οι κυβερνήσεις σας - οι άνθρωποι τους οποίους ψηφίζετε - σας κρατούν στο σκοτάδι, για τόσα πολλά. Όπως σας υπενθυμίζω συνεχώς, «τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται». Η ανθρώπινη φυλή, έχει χρησιμοποιηθεί και κακοποιηθεί, από εκείνους, που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να είναι στον Πλανήτη Γη. Μπορεί να φαίνονται ότι μοιάζουν με σας, αλλά δεν πρέπει να σας ξεγελάει, δεν είναι τίποτα σαν εσάς. Απαιτούν την πίστη και τον σεβασμό σας, επιμένοντας ότι είναι ανώτεροι από εσάς, όταν τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Προσπαθήστε, όσο το δυνατό περισσότερο, να δημιουργείτε αγάπη και γέλιο δυνατό. Αυξάνει τις δονήσεις για όλους. Είναι καλή ενέργεια. Οι τηλεοράσεις σας, παράγουν καταθλιπτικά και εκφοβιστικά προγράμματα, για να μειώνουν τους κραδασμούς σας. Μην τα παρακολουθείτε. Έχουν χρησιμοποιηθεί, για να σας κρατήσουν ελεγχόμενους. Ακόμη και οι λαμπτήρες φωτισμού σας, έχουν σχεδιαστεί ρητά, με σκοπό τη μείωση των κραδασμών σας. Έχουν κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν, στην προσπάθειά τους για παγκόσμια κυριαρχία. Αυτοί είναι άνθρωποι που έχουν συνηθίσει, να τα έχουν όλα με το δικό τους τρόπο, για 2000 χρόνια.

Όσοι επέλεξαν να είναι στη Γη τώρα, ήρθατε εδώ για να διασφαλιστεί ότι οι άνθρωποι, είναι έτοιμοι για τη Μετάβαση και ότι γνωρίζουν τι αναμένεται από αυτούς. Θα πρέπει να ερευνήσουν, τι αυτό συνεπάγεται και να προετοιμάσουν τους ανθρώπους, προκειμένου να αποφευχθεί ο φόβος και το άγχος. Οι φίλοι σας από άλλους πλανήτες, έχουν τεράστια επιτυχία αχρηστεύοντας πυραύλους και βόμβες, εμποδίζοντας έτσι τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι η πρώτη φορά, που η Καμπάλ είχε να αντιμετωπίσει το γεγονός, ότι δεν είναι τόσο ισχυροί όσο οι ίδιοι είχαν πιστέψει. Έχουν να πάρουν μαθήματα: ο κόσμος δεν είναι δικός τους. Δεν μπορούν πλέον να καταστρέφουν τις χώρες, για μια ιδιοτροπία. ΟΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΑΚΤΙΚΕΣ τους, δεν θα λειτουργήσουν πια.

Το πιο σημαντικό μήνυμα που πρέπει να αποδεχτείτε, είναι να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ οποιουδήποτε είδους, στη ζωή σας. Σταθείτε ψηλά και δυναμικά. Γνωρίστε ποιοι είστε και επίσης γνωρίστε, ότι κάνετε το σωστό. Δεν έχει σημασία με τι θα απειληθείτε, δεν πρέπει να φοβάστε. Ο φόβος χρησιμοποιείται, για να σας κρατήσει ελεγχόμενους. Πρέπει να σας κρατήσουν μέσα στο φόβο. Γι' αυτό το κόστος διαβίωσης, συνεχίζει να αυξάνεται. Πιστέψτε ότι θα προστατευτείτε και έτσι θα γίνει. Πιστέψτε στον εαυτό σας, καθώς όλα αυτά θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Ξεχάστε όλα τα σκουπίδια που σας δίδαξαν. Δεν γεννηθήκατε στην αμαρτία! Αυτό είναι πολύ γελοίος λόγος. Δεν υπάρχει Θεός εκδικητικός. . . μόνο η ΑΓΑΠΗ.

Ότι είχατε διδαχθεί, είναι το ακριβώς αντίθετο από την πραγματική αλήθεια. Συγχαρείτε τον εαυτό σας για τη σωτηρία του, από όλα όσα έχουν κάνει για σας. Τα μωρά που γεννιούνται στον κόσμο σας σας χρειάζονται δυνατούς, ώστε το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να εξασφαλίσετε έναν καλύτερο κόσμο γι' αυτά και τις μελλοντικές γενιές.

Πρόοδος σημειώνεται, για την οποία ακόμη δεν είστε ενημερωμένοι. Η πλήρης εικόνα θα αναδυθεί σύντομα. Όταν δείτε πόσο σημαντική είναι η κάθε συμβολή, στην επιτυχία της μετάβασης, θα καταλάβετε ότι όλα όσα κάνετε μετράνε.

Υπάρχουν έντιμοι επιστήμονες που προσπαθούν, να σας συμβουλέψουν για το τι συμβαίνει! Και άλλοι, οι οποίοι χρησιμοποιούν τη γελοιοποίηση για να εξασφαλιστεί, ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν θα γίνει κεντρική είδηση. Αυτές οι τακτικές που χρησιμοποιούνται πάντα. Μπορείτε να το βιώσετε μαζί μου, όταν οι σκεπτικιστές έκαναν ότι μπορούσαν για να αποτρέψουν τους ανθρώπους, από τη γνώση σχετικά με την μεταθανάτια ζωή. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι εξακολουθούν να το αποφεύγουν αυτό, ακόμα και τώρα. Μια μέρα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την αλήθεια. Σε όλους εσάς, λέω, μαζί, είμαστε αήττητοι! Απολαύστε την γνωριμία, όλων αυτών των νέων ανθρώπων. Βρίσκονται εκεί για έναν λόγο, που θα καταστεί σαφής όταν έλθει η ώρα. Ο καθένας έχει ένα ρόλο να διαδραματίσει, στην αποκατάσταση πλανήτη σας προς το Φως. Να είστε θαρραλέοι, να είστε δυνατοί. Να ξέρετε ότι κάνετε το σωστό. Σύντομα, όλα θα αποκαλυφθούν και η ειρήνη θα αποκατασταθεί.

Ξέρω ότι μερικές φορές, νιώθεις ότι γίνεσαι εγώ, λόγω της αφοσίωσής σου στην εργασία, κλπ. Μοιραζόμαστε μια ψυχή και έτσι είμαστε ένα. Στη ζωή, ήμασταν σαν ένα. Εμείς τώρα, απλά εργαζόμαστε από διαφορετικές θέσεις. Η Αγάπη ήταν και συνεχίζει να είναι, αυτό που μας οδηγεί. Με Αγάπη, όλα είναι πιθανά.

Ο λατρευτός σου, Μόντι.


Κανάλι: Veronica Keen
Website: Montague Keen Foundation
Μεταφραστής: Saradis

Share |