Home > > Montague Keen, April 29, 2012

Montague Keen, 29 Απριλίου 2012

Αγαπητή μου Βερόνικα, γνωρίζω πολύ καλά το βάθος του πόνου που αισθάνεσαι, καθώς τόσες πολλές αναφορές για την μεγάλη απάτη σας έρχονται από τόσες πολλές διαφορετικές πηγές. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να κατανοηθεί, το πώς αυτοί οι άνθρωποι ήταν σε θέση να ξεγελάσουν τόσους πολλούς, για τόσο πολύ καιρό. Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι, βλέπουν μόνο, ότι θέλουν να δουν. Δυστυχώς, ήρθε η ώρα, που δεν έχουν άλλη επιλογή. Είναι καιρός να δουν τα πράγματα, όπως είναι, όχι όπως θα ήθελαν να είναι.

Έχετε σκληρά εξαπατηθεί από τους ανθρώπους, που είχατε τοποθετήσει την εμπιστοσύνη σας. Η Καμπάλ, είναι ειδική στην εξαπάτηση, έκανε χρόνια πρακτική. Νόμιζαν ότι είχαν καλύψει τα πάντα, αλλά δεν ήταν σε θέση να σας φιμώσουν όλους. Τον Ντέιβιντ Άικ, τον Άλεξ Τζόουνς, τον Γκίλαντ Άτζμον, τον Μιχαήλ Τσάριον, και πολλούς άλλους! Καθώς και οι δημιουργοί των ιστοσελίδων που έχουν δείξει τη δύναμη του χαρακτήρα, να σταθούν απέναντι στην κατάχρηση και τις επιθέσεις, που τους έχουν ισοπέδωσει με αυτά και έχουν το θάρρος να αποκαλύψουν την αλήθεια. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν θυσιάσει τη ζωή τους, για να σας φέρουν την πραγματική αλήθεια, να σας σώσουν από τη μοίρα που η Καμπάλ, είχε προγραμματίσει για εσάς.

Είναι καιρός να βρείτε τη φωνή σας, να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο, ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. Οι θρησκείες επίσης πήραν την εξουσία σας. Σας ανάγκασαν να ζείτε, υπό τον έλεγχό τους. Πρέπει να καταλάβετε, ότι είναι μέρος της Καμπάλ. Σας λέω, πως ο καθένας από εσάς, είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Τα σχέδια της Καμπάλ, να καταστρέψει τις ζωές τόσων πολλών από εσάς, είναι πλέον σε δημόσια θέα. Σκοπεύετε να καθίσετε και να μην κάνετε τίποτα, ώστε να αποτρέψετε τέτοιες αγριότητες;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, πρέπει να αντιμετωπιστεί. Πιστέψτε με, είναι καλύτερα να τη δείτε και να αναλάβετε δράση, παρά να μην κάνετε τίποτα και να δείτε όλα αυτά που είχατε στην κατοχή σας να καταστρέφονται, αγαπητή μου. Ο χρόνος είναι η ουσία. Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Μη χάνετε το πολύτιμο χρόνο σας, σε κοινοτοπίες που έχουν σχεδιαστεί, για να σας αποσπάσουν την προσοχή και έτσι αποσπάστε το μυαλό σας από τα προβλήματα, που έχετε να αντιμετωπίσετε. Το μέλλον του πλανήτη σας και της ανθρωπότητας, είναι στα χέρια σας. Όταν πραγματικά λάβετε υπόψη σας, ότι κάθε ένας από εσάς, είναι ένα ισχυρό Ον του Φωτός και συνδεθείτε με αυτό, τότε όλοι θα σωθούν. Εσείς - το 99% - έχετε τη δύναμη! Το 1% δεν είναι τίποτα, χωρίς εσάς. Είναι καιρός να πάρετε την εξουσία σας, πίσω. Εμπιστευτείτε, την καρδιά σας και όχι το κεφάλι σας. Το μυαλό σας, έχει αλλοιωθεί και είναι υπό τον έλεγχο της Καμπάλ. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη απόφαση, που θα έχετε ποτέ λάβει, έτσι πολλά εξαρτώνται από αυτό. Το μόνο που έχετε να χάσετε, είναι τα δεσμά του ελέγχου που έχουν καταστρέψει τη ζωή της ανθρωπότητας, εδώ και χιλιάδες χρόνια, επειδή ο άνθρωπος δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει. Του επιτρέψατε να συμβεί. Μέχρι αυτήν την ημέρα, συνεχίζετε να εμπιστεύεστε τους λάθος ανθρώπους. Πιστεύετε σε ότι λένε. Ακόμη αδυνατείτε να διακρίνετε, ότι κάνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λένε. Τα παραμύθια που οι πολιτικοί σας λένε, είναι ακριβώς αυτό - παραμύθια. Γιατί τους πιστεύετε κάθε φορά; Δεν έχουν καμία πρόθεση, να εκτελέσουν αυτές τις "υποσχέσεις". Όλοι είναι υπόλογοι στην Καμπάλ, αλλιώς δεν θα ήταν στην πολιτική.

Όταν ο Τζον Φ. Κένεντι, είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ, θυμηθείτε τι συνέβη σ' αυτόν! Αυτή είναι η μοίρα που καθορίζουν, για όποιον τολμά να μην συμπεριφέρεται όπως επιθυμούν και απαιτεί την ΑΛΗΘΕΙΑ. Σκεφτείτε, πόσο πολύ διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος σήμερα, εάν ο Κένεντι είχε τον τρόπο του και η αλήθεια είχε αποκαλυφθεί. Δεν συμπεριφέρθηκε, όπως ορίστηκε να κάνει και το πλήρωσε με τη ζωή του. Ήταν ένας άνθρωπος που έβαλε τους ανθρώπους του, πριν από τον εαυτό του. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Το μέλλον της ανθρωπότητας και του πλανήτη σας, είναι στα χέρια σας. Ναι, εσείς - όλοι σας. Είστε διατεθειμένοι να κάνετε ότι χρειάζεται, για να τους σώσετε από τα σκοτεινά σχέδια, της Καμπάλ;

Ο Πνευματικός Κόσμος, είναι δίπλα σας και θα σας βοηθήσει, στις δύσκολες στιγμές. Δεχτείτε, ότι εκείνοι που είχατε εμπιστευτεί, σας απογοήτευσαν. Βρείτε τη δική σας δύναμη. Ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε. Μαζί, θα απαλλάξουμε τον κόσμο, από την Καμπάλ. Υπάρχουν υπεραρκετά από όλα, στον κόσμο σας, για να φροντίσουν όλα τα ανθρώπινα όντα.

Μακάρι να τα είχα κατανοήσει όλα αυτά, όταν ήμουν στη Γη. Ήμουν πάρα πολύ απορροφημένος στην εργασία μου, για να μπορέσω να δω, τι είναι αυτό που συνέβαινε γύρω μου. Σαν Πνεύμα, αγαπητή μου, βλέπει κανείς τα πάντα! Τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί. Στη ζωή, είναι τόσο εύκολο να παρασυρθείς από αυτό που σχεδιάστηκε, για να σε ελέγχει και να σε μπερδέψει. Και πάλι, σας ζητώ να μην ξεπουληθείτε για τον φόβο, που συνεχώς χρησιμοποιείται για τον έλεγχο σας, όπως το “Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας”, που προωθείται από τους ίδιους τους ανθρώπους που προκαλούν την τρομοκρατία. Κρατήστε τους φίλους σας κοντά και τους εχθρούς σας ακόμη πιο κοντά. Αναγνωρίστε τους εχθρούς σας. Παρατηρήστε τις ενέργειές τους και ερευνήστε τα σχέδιά τους.

Οι φίλοι σας είναι όλοι γύρω σας και είναι στην ίδια βάρκα όπως εσείς, έτσι θα πρέπει να είστε όλοι εκεί, ο ένας για τον άλλον. Όταν είστε ενωμένοι, ανεξάρτητα από φυλή, ή θρήσκευμα και αποδέχεστε ότι είστε όλοι μαζί σε αυτό, τότε θα πετύχετε. Μαζί, μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της ζωής σας, να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη και να είστε εκεί ο ένας για τον άλλον, όσο ποτέ άλλοτε. Ξεχάστε όλα τα επιβαλλόμενα τμήματα που δημιουργήθηκαν, για να σας χωρίσουν από τους συνανθρώπους σας. Επιστρέψτε στο φως απ 'όπου ήρθατε. Ανακτήστε τον πλανήτη σας και γίνετε μέρος του σύμπαντος και πάλι. Ζήστε την ΑΓΑΠΗ, που αμαυρώθηκε από εκείνους που δεν επέλεξαν, να γνωρίσουν την ΑΓΑΠΗ. Κοιτάξτε, με την αγάπη στα μάτια σας, σε όλα τα ανθρώπινα όντα και όλη τη δημιουργία. Κοιτάξτε, για μια ακόμη φορά, με την αγάπη, στον όμορφο πλανήτη στον οποίο έχετε το προνόμιο να κατοικείτε.

Επιλέξατε να είστε στη Γη αυτή τη στιγμή, των μεγάλων αλλαγών. Επιλέξατε να επιφέρεται αυτές τις αλλαγές! Να αποκαταστήσετε τον πλανήτη σας! Να αφαιρέσετε τις επικίνδυνες χημικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται εσκεμμένα για να τον μολύνουν. Η Φύση και όλα τα ΦΥΣΙΚΑ πράγματα, θα γίνουν, η αναφορά της ημέρας σας.

Ξέρω, αγαπητή μου, ότι ονειρεύεσαι μια μέρα, που όλοι οι άνθρωποι θα ζουν σε αρμονία και ειρήνη. Εκείνη η μέρα πλησιάζει. Το πόσο σύντομα, είναι στο χέρι όλων σας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Δεχτείτε, ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό. Αλλιώς δεν θα είχε ζητηθεί από εσάς. Αφήστε όλα όσα κάνετε, να γίνουν με ΑΓΑΠΗ.

Αγαπητή μου, ξέρω ότι έχεις συνείδηση της αγάπης μου, ανά πάσα στιγμή. Είμαι πάντα ο λατρευτός σου, Μόντι.


Κανάλι: Veronica Keen
Website: Montague Keen Foundation
Μεταφραστής: Saradis

Share |