Home > > Kris-Won, January 2, 2012

Kris-Won, January 2, 2012

διαστημόπλοιο Άλφα


Χαιρετισμούς από το διαστημόπλοιο Άλφα!

Αγαπητά αδέλφια και αδελφές, μας ευχαριστεί πολύ να σας μιλήσουμε, για τα ασταμάτητα επιτεύγματα που έχουμε κατορθώσει, τα οποία εμποδίζουν όλο και περισσότερο, αυτούς που συνωμοτούν ανώνυμα να συνεχίζουν με την υλιστική και εγωιστική ηγεσία στον κόσμο εξουσίας τους, την οποία είχαν διατηρήσει πάνω από τον πληθυσμό της Γης μέχρι τώρα.

Δεν θα κάνουμε καμία οικονομία σε τίποτα από την πλευρά μας, με μια προσπάθεια και με αδιάκοπες προσπάθειες, έτσι ώστε όλες οι δυνάμεις του καλού, η ειλικρίνεια και το Φως, να θριαμβεύσουν πάνω τους, και μπορεί να εκθρονιστούν για πάντα από την κυβέρνηση, και την κατανομή του πλούτου, που η Γαία μοιράζεται με όλα Της τα παιδιά ισότιμα και με βαθιά γενναιοδωρία. Είναι προφανές σε αυτούς, τους σκοτεινούς, αν και δεν θέλησαν να το κάνουν αυτό, να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Μητέρας τους, που επιθυμεί να τους δει όλους ευτυχισμένους, χαρούμενους και χωρίς να υποφέρουν από ελλείψεις ή κακουχίες κάθε είδους.

Εκείνοι που εξακολουθούν να κατέχουν, την απόκρυφη δύναμη του πεπρωμένου όλης της ανθρωπότητας και που μέχρι τώρα έχουν βασιλέψει σε πλήρη ατιμωρησία. Δεν έχουν ενδοιασμούς ή λύπη για τις συνέπειες των πράξεων τους, στο σύνολο του ανθρώπινου είδους, και τις επιπτώσεις των φαύλων αποφάσεων που έχουν προκαλέσει στην φύση αυτού του όμορφου πλανήτη, είναι εντέλει γνωστές στις Δυνάμεις του Φωτός, που σχηματίζεται από ένα ηχηρό και αποτελεσματικό συνασπισμό, μεταξύ εσάς, εργάτες του Φωτός και τμήματα μας από άλλους κόσμους. Επιτυγχάνουν τον εκτοπισμός τους από τα γραφεία τους και τις απόκρυφα οχυρά τους, προκειμένου να δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια κυβέρνηση, με επικεφαλής ηγέτες με καλή καρδιά, και όποιους η ανιδιοτελής πρόθεση τους καθοδηγεί, να βελτιώσουν τις συνθήκες όλων των κατοίκων της Γαίας, χωρίς διάκριση φυλής, γλώσσας, κουστούμια ή ιδεολογίες.

Η εμφάνιση του διαδικτύου και τα σύγχρονα κοινωνικά δίκτυα (τα οποία, φυσικά, ήταν ιδέες εμπνευσμένες από εμάς, στα μυαλά των επιστημόνων και των τεχνικών σας, προκειμένου να προωθηθεί μια παγκόσμια αφύπνιση, του συνόλου του παγκόσμιου πληθυσμού), έχουν εκπληρώσει το στόχο που σχεδιάστηκε από την συνείδηση, όλων των αδελφών και τις αδελφές, που ήλθαν να βοηθήσουν όλους εσάς, αυτές τις ώρες της μετάβασης και ανύψωσης, ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής.

Χάρη στην επικοινωνία μεταξύ σας, ήταν δυνατό να ανοίξουν τα μάτια, ακόμη και του πιο ταπεινού και απλού μυαλού, των κατοίκων της Γαίας. Χωρίς λογοκριμένες ή αλλοιωμένες πληροφορίες, ούτε παρέμβαση από πηγές πληροφοριών, που είναι κρυφά χειραγωγημένες από τις μεγάλες εταιρίες, όπως η εταιρίες πετρελαίου ή οι μεγάλες χρηματοπιστωτικές δημιουργίες. Αντί να βοηθούνται οι μικρές επιχειρήσεις, ώστε να μπορούν να ανοίξουν ένα μονοπάτι στη ζωή του για τον εαυτό τους, οργανισμοί και εταιρίες πετρελαίου κάνουν το αντίθετο, παρέχοντας περισσότερους πόρους σε τραπεζικές δημιουργίες, οι οποίες είναι ακριβώς αυτές που πνίγουν τους πολίτες, με καταχρηστικά ενδιαφέροντα και αδιαφορούν για την ανάγκη των πελατών τους για εμπόριο και υποθηκεύουν δάνεια τα οποία χρειάζονται, προκειμένου να μην βουλιάξουν και να επιβιώσουν, σε αυτόν τον τρισδιάστατο κόσμο.

Πιστέψτε με όταν σας λέω, ότι δεν θα επιτρέψουμε αυτή την κατάχρηση εξουσίας πάνω μάζες, και δεν θα το ανεχτούμε πλέον. Θα κάνουμε είναι ότι δυνατόν, στο να αποτραπούν από την συνέχιση της χειραγώγησης των αδελφών μας, που είναι μέρος της ίδιας Κοσμικής Οντότητας. Πρόκειται να αλλάξουμε ριζικά, τη σύνθεση και τη χαοτική, διεφθαρμένη και εξαθλιωμένη λειτουργία, του κοινωνικού και οικονομικού σας συστήματος, με μια πιο ειλικρινή, πιο διαφανή και ηθική κατανομή του πλούτου.

Τώρα έχουμε μόλις εισέλθει στο έτος 2012 της ιστορίας σας, μετρώντας από το ημερολόγιο που χρησιμοποιείται από τους περισσότερους από εσάς (εκτός από κάποιες Ασιατικές χώρες, οι οποίες έχουν δικό τους υπολογισμό του χρόνου), και είναι χρονιά, όπως όλοι γνωρίζεται ήδη, μεγάλης υπέρβασης και μιας σειράς αλλαγών στην ανθρώπινη ζωή, όπως ήταν ανεπτυγμένη μέχρι τώρα.

Είναι μια χρονιά βαθιάς αλλαγής, που όλοι μπορείτε να γίνετε μάρτυρες, που θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρέμβαση εγωιστικών συμφερόντων, από μεγάλες εταιρίες ή κυβερνήσεις με διεφθαρμένους πολιτικούς ή αγενείς. Μέχρι η νίκη να επιτευχθεί στο τέλος του έτους, για όλους όσους λαχταρούν την εξαφάνιση των κοινωνικών αδικιών και τον θρίαμβο της ισότητας, της δικαιοσύνης και της διεθνούς συνεργασίας, μεταξύ όλων αυτών που αποτελούν το ανθρώπινο γένος στον πλανήτη Γη, Γαία.

Και θα είναι μια βελτίωση, στις συνθήκες για τους κατοίκους, του όμορφου μπλε πλανήτη σας -μεγάλων ή μικρών-, γιατί μόνο η αύξηση της ευαισθητοποίησης και η διάνοια του ανθρώπου, που είναι η κυρίαρχη φυλή εδώ. Θα είναι επίσης δυνατή η βελτίωση φαινομενικά των συνθηκών, στο πώς αλληλεπιδράτε με τα ζώα, περισσότερο ή λιγότερο εξελιγμένα - τα φυτά, τα δάση, τα βουνά, τις θάλασσες και τους ωκεανούς.

Με αυτό τον τρόπο, θα ολοκληρωθεί το σχέδιο του Δημιουργού, εκφραζόμενο σε αυτό το επίπεδο της φυσικής εκδήλωσης, και η Γαία ως Πλανητικός Λόγος στο σύνολο της, ενώσω Αυτή ανυψώνει τον εαυτό της σε υψηλότερο επίπεδο συνείδησης. Όπου το κακό, η διαφθορά και το σκοτάδι, από ένα κομμάτι του παρελθόντος, και δίνει τη θέση του σε μια άνευ προηγουμένου ώθηση στη Νέα Γη, η οποία είναι πρόθυμη να αναδυθεί, όπως το μωρό γεννιέται από την μήτρα της μητέρας του.

Έχει έρθει η ώρα. Και είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι, που είμαστε σε θέση να τα πούμε, με τα αδέλφια μας και τις αδελφές μας, εντός της μέχρις ενός βαθμού-άπειρης σπείρας της εξέλιξης, σε όλα τα δημιουργηθέντα Σύμπαντα.

Να είστε ευτυχισμένοι, επειδή η πολυαναμενόμενη στιγμή, επιτέλους έφτασε!

Σε βαθιά Ειρήνη και Αγάπη με όλους σας ,

Πηγή: Διοικητής Sohin
Κανάλι: Kris-Won
Μεταφραστής: Saradis


< previous message | next message >


Share |