Home > > Kris-Won, April 6, 2012

Kris-Won, April 6, 2012


Ε Σ Μ Ε Ρ Α Λ Δ Α

Χαιρετισμούς σε όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μας,

Εδώ σας μιλάει η Εσμεράλδα, επίσης μέλος του πληρώματος του μικρού διαστημόπλοιου, του οποίου είναι διοικητής ο Εσπαλλάν, ο οποίος έχει ήδη μιλήσει μαζί σας, καθώς και η άλλη αδελφή μου, η Σαλώμη, η οποία επίσης ήλθε σε επαφή με εσάς πριν. Υπάρχουν δύο ακόμη μέλη του πληρώματος του διαστημοπλοίου μας, που δεν έχουν μιλήσει ακόμα μαζί σας, αλλά θα το κάνουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ο Κρις Γουόν, το κανάλι που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε μαζί σας, γνωρίζει το όνομα των άλλων δύο μελών του πληρώματος του διαστημοπλοίου, που δεν έχουν ακόμη επικοινωνήσει μαζί σας.

Η Ειδική αποστολή μου στο διαστημόπλοιο, είναι κυρίως να συλλέγω, ταξινομώ, και σε ορισμένες περιπτώσεις τροποποιώ γενετικά, τα φυτικά δείγματα που συγκεντρώνουμε από την επιφάνεια της Γαίας, το πλανήτη σας, καθώς και από τον πυθμένα του ωκεανού.

Επίσης, πραγματοποιώ θεραπείες τεχνητής φωτοσύνθεσης, με εκατομμύρια δέντρα σε όλες τις ηπείρους σας, για τις οποίες πρέπει συνέχεια να κινούμαστε σταθερά από τόπο σε τόπο στα δάση σας, στις πεδιάδες / λιβάδια, και τις οροσειρές.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, εφαρμόζω επίσης μια ειδική μεταχείριση σε βραχώδεις σχηματισμούς, χαράδρες, στενά φαράγγια, κλπ. ορισμένων βουνών, προκειμένου να αποφευχθεί μια διαβρωτική φθορά που θα μπορούσε, μακροπρόθεσμα, να τους καταστρέψει! Και σε κάποιες περιπτώσεις, (επίσης) στα παγόβουνα, σε κατεψυγμένες περιοχές του πλανήτη σας, όπως στη Γροιλανδία, την Ανταρκτική ή την Αλάσκα, μεταξύ άλλων, όπου εκπέμπουμε αέρια ψύξης, προκειμένου να τους αποτρέψουμε από την τήξη, ως συνέπεια της αύξησης της πλανητικής θερμοκρασίας, που παράγεται από την αύξηση των ηλιακών εκλάμψεων του Αστεριού σας, Ήλιου.

Πολλοί από σας κατηγορούν, τις εκτοξεύσεις αερίων στην ατμόσφαιρα - όπως τα αεροζόλ, ή τα αέρια από τις εξατμίσεις αυτοκινήτων, ή τις τουρμπίνες των αεροπλάνων - ως παράγοντες που έχουν προκαλέσει, το λεγόμενο "φαινόμενο του θερμοκηπίου", αλλά ακόμη και αν έχει αρνητικές συνέπειες σχετικά με τη ρύπανση της πλούσιας σε οξυγόνο ατμόσφαιρά σας, το κάνει σε ένα μικρό βαθμό! Ωστόσο, πρέπει να σας πω ότι ο κύριος λόγος για την αύξηση της θερμοκρασίας, από την οποία υποφέρετε τα τελευταία χρόνια, οφείλεται στις ηλιακές εκλάμψεις, που φτάνουν την ατμόσφαιρα σας, με τη μορφή ακτινοβολίας και πολύ έντονης θερμότητας.

Όσο πιο κοντά ο πλανήτης, του Ηλιακού Συστήματος σας, βρίσκεται στον Ήλιο, τόσο πιο έντονα θα υφίσταται τις συνέπειες, των εν λόγω τεραστίων ηλιακών εκλάμψεων, που εμφανίζονται στο στέμμα του, και ο πλανήτης σας είναι ο τρίτος, πιο κοντά στο αστέρι σας, πίσω από τον Ερμή και την Αφροδίτη.

Αυτή η αύξηση των ηλιακών εκλάμψεων, καθαρά ορατών από τα παρατηρητήρια σας, έχει προκληθεί από την είσοδο του αστεριού σας, μαζί με όλους τους πλανήτες που βρίσκονται σε τροχιά γύρω του, σε μια λωρίδα που επηρεάζεται άμεσα, από τις φωτονικές και ραδιενεργές επιδράσεις, του Κεντρικού Ήλιου του "Γαλακτώδης Οδός", που είναι το όνομα που δίνετε στον Γαλαξία σας.

Αυτή η επιρροή του Κεντρικού Ήλιου, πάνω στον Ήλιο σας, παρέχει ένα ιδανικό πλαίσιο στο Κοσμικό Πυρ να συμπέσει με το Ατομικό Πυρ του κάθε ενός από εσάς, μια συνθήκη που ο Δημιουργός όλων των Συμπάντων αποφάσισε να χρησιμοποιήσει, ως ένα ιδανικό που μπορεί να βοηθήσει όλους εσάς, να κάνετε το κβαντικό άλμα που αρχίζετε να βιώνετε, και το οποίο θα σας ανεβάσει στην 5η Διάσταση, αναγεννώντας τον μεταβολισμό και την μοριακή δομή σας, μέχρι να γίνετε όντα με μια πιο διαφανή και κρυσταλλική εμφάνιση, αντί της σαρκώδους και αδιαφανούς, που είχατε μέχρι τώρα.

Όπως σας είπα πριν, η ειδικότητα μου στο διαστημόπλοιο, κάτω από τις εντολές του Εσπαλλάν, είναι της Βιολόγου, για να χρησιμοποιήσω έναν όρο με τον οποίο είστε εξοικειωμένοι, ακόμα κι αν ο τρόπος που εργάζονται οι Βιολόγοι μας, είναι «έτη φωτός» διαφορετικότεροι από εκείνους των Βιολόγων του πλανήτη σας. Με τις αρχαϊκές έννοιες που έχετε στη διάθεσή σας, δεν θα ήμασταν σε θέση να εκτελέσουμε το έργο μας σε ένα πλανητικό εργαστήριο, όπως κάνουμε τώρα, όπου δρούμε και στα δύο, το ορυκτό βασίλειο, καθώς και το φυτικό βασίλειο, στην κύρια στεριά της γης καθώς και στους ωκεανούς, τις θάλασσες σας, τα ποτάμια και τις λίμνες.

Λοιπόν, τώρα πρέπει να συνεχίσω με την εργασία μου, αλλά όχι πριν σας υπενθυμίσω ότι στο χρόνο που παραμένουμε μαζί σας, θα πρέπει να καταβάλλετε προσπάθειες για την διαφύλαξη, προστασία και συντήρηση του πλανήτη σας, και για την προετοιμασία της γης που θα χρησιμεύσει ως ενδιαίτημα, της νέας ανθρώπινης φυλής που θα κατοικίσει αυτόν τον όμορφο και τόσο πολύ ιδιαίτερο πλανήτη στο Σύμπαν: τη Γαία.

Σας στέλνω μια αδελφική αγκαλιά από εδώ.

Κανάλι: Kris-Won
Μεταφραστής: Saradis

Share |