Home > > Kris-Won, February 13, 2012

Kris-Won, February 13, 2012

SALOMI


Χαιρετισμούς, σε όλους σας!

Αυτή Είναι η δεύτερη φορά που επικοινωνώ μαζί σας, από αυτό το κανάλι, το οποίο είναι πολύ γνωστό και αγαπήθηκε από κάποιους από εμάς. Υπάρχει μια σχέση μεταξύ μας, εδώ και χιλιάδες Γήινα χρόνια, μόνο σε αυτόν τον πλανήτη, αλλά γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο από πολύ παλαιότερα, συμπεριλαμβάνοντας και τις στάσεις, σε άλλα μέρη του Αστρικού Κόσμου. Έτσι μπορούμε να μιλάμε, για μια αμοιβαία γνωριμία πολλών Χρόνων πριν.

Αλλά αυτό δεν είναι βολικό, ή δεν είναι σημαντικό τουλάχιστον, να μιλάμε για το παρελθόν, έτσι ας διαθέσουμε τους εαυτούς μας στην παρούσα στιγμή, που είναι η πραγματική ώρα του Σύμπαντος, το ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.

Αυτή τη στιγμή, ζούμε σε μια συναρπαστική εποχή, Ω ναι! Όλοι μας, αδελφοί και αδελφές, που σας επισκεφτήκαμε από άλλα σημεία του διαστήματος, ζούμε με μεγάλη χαρά και μεγάλη προσδοκία αυτή τη μέρα, την οποία εσείς ως πλανητικά όντα, θα ανεβείτε στο επόμενο σκαλί της εξέλιξης, και μαζί σας τα άλλα νεαρότερα αδέλφια σας και αδελφές σας από τα ζώα, τα λαχανικά και ακόμη μικρότερα βασίλεια.

Τι ωραίο εξελικτικό άλμα και πόσο ελκυστικό είναι για τις Υψηλότερες Νοημοσύνες ολόκληρου του Κόσμου! Ορισμένοι από αυτούς που σας επισκέφτηκαν, αν και δεν το γνωρίζετε ακόμη, είναι ιδιαίτερα εξελιγμένες Οντότητες, καθαρού Φωτός και Αγάπης, οι οποίες ήλθαν να σας προσφέρουν, ενθάρρυνση και την βοήθεια, σε αυτές τις στιγμές που ζείτε.

Γνωρίζουμε, ότι πολλοί από εσάς γίνεστε ανυπόμονοι, παρατηρώντας πώς ο κόσμος δεν φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο, αλλά να δείχνει πως πάει προς το χειρότερο κάθε μέρα, με αυτή την οικονομική κρίση που βιώνετε, αυτές τις ακραίες καιρικές μεταβολές και την αύξηση της εγκληματικότητας και την ανασφάλεια σε πολλές πόλεις και πρωτεύουσες των εθνών σας.

Αλλά πάντα πριν δύσει ο ήλιος, η χειρότερη καταιγίδα θα φαίνεται, επίσης σαν ασθενής που ήταν άρρωστος, θα περνάει από μια στιγμιαία κρίση, μετά την οποία θα νιώθει ανακουφισμένος και θα έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του και την υγεία του, πίσω στο σώμα του. Μετά την ίαση του θα νιώθει τόσο δυνατός όσο ποτέ, ή ίσως και ολόκληρο το σώμα του να γιατρευτεί και να νιώθει καλύτερα από ποτέ, επειδή τα κύτταρα του έχουν αναζωογονηθεί και τα παλιά έδωσαν τη θέση τους στα νέα.

Αυτό είναι που η Γαία κάνει αυτή τη στιγμή, σε αυτό το σπουδαίο έτος για εσάς. Ανανεώνεται! Αλλά πριν αυτό επιτευχθεί, θα πρέπει να περάσει από μία προσωρινή κρίση, την οποία βιώνετε τώρα.

Για τον λόγο αυτό, σας ζητάμε να μην χάσετε την πίστη σας, να μην απογοητεύεστε, και συνεχώς να κρατάτε το χαμόγελο σας στο πρόσωπο, παρά πιστεύοντας ότι ο κόσμος καταρρέει ή ότι η κοινωνία φθείρεται.

Γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο να μείνετε αισιόδοξοι, όταν όλα όσα βλέπετε γύρο σας είναι τόσο μελαγχολικά, τόσο βρώμικα, και τόσο σκοτεινά! Αλλά ζητάμε την προσπάθεια σας, να διατηρήσετε την ελπίδα στις καρδιές σας, σε αυτό όλα θα αλλάξουν πολύ σύντομα. Με την βοήθεια μας φυσικά! Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό.

Κρατήστε την πίστη σας με αυτές τις πληροφορίες και κάποιες άλλες, που έχετε πάρει μέσα από διαφορετικά κανάλια από διάφορες χώρες. Συγκρίνετε πόσο όμοια είναι τα μηνύματα που σας στέλνουμε, μέσα από τα διάφορα αυτά κανάλια! Αυτό θα πρέπει να σας κάνει να σκεφτείτε, πως τα μηνύματα που σας μεταφέρουμε είναι πραγματικά και πως είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε (και το κάνουμε).

Λίγη ακόμη υπομονή, αδελφοί και αδελφές μου, αδελφοί και αδελφές μας, και θα δείτε πώς η Νέα Γη που σας περιμένει, μπορεί να είναι ένα ονειρικό μέρος και διαρκούς ευτυχίας, που θα σας γεμίσει με χαρά και ευχαρίστηση προς τον Δημιουργό.

Σας ευλογώ και παροτρύνω, να είστε χαρούμενοι και ευτυχείς την κάθε στιγμή της ημέρας, απόγευμα και νύχτα. Διανοητικά συνδεδεμένοι με εμάς και με κάποιο τρόπο να γνωρίζετε, πως είμαστε ........ βρισκόμαστε εκεί.

Να είστε ευτυχισμένοι και χαμογελάτε, και βοηθάτε άλλους να χαμογελάνε επίσης.

Πηγή: SALOMI
Κανάλι: Kris-Won
Μεταφραστής: Saradis

Share |