Home > > Kris-Won, March 19, 2012

Kris-Won, March 19, 2012

Espallán


Ομιλία Espallán.

Εν ολίγοις, είμαι ο διοικητής ενός μικρού πλοίου, επανδρωμένο από πέντε ανθρώπους. Στην περίπτωση μας, είχατε επαφή με ένα από τα άτομα του πληρώματος μου, Salome, και αυτό ήταν που κράτησε την επαφή με το κανάλι που χρησιμοποιώ τώρα. Σοβαρά γεγονότα, είναι αυτά που με έκαναν να αποφασίσω να σας στείλω αυτή τη δήλωση, ότι ενώ υπάρχει εξαιρετική σοβαρότητα [σε σχέση με αυτή την κατάσταση], είναι σκόπιμο να ενημερώνεστε για τα τρέχοντα γεγονότα στη Γη.

Οι Illuminati έχουν δημιουργήσει ένα σχέδιο για να προκαλέσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με τα υπάρχοντα πυρηνικά όπλα, που θα μπορούσε να έχει καταστροφικά αποτελέσματα και αδιανόητη καταστροφή.

Με την δειλή ευλογία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και εκμεταλλευόμενοι το προπολεμικό κλίμα που υπάρχει σήμερα, στην κυβέρνηση και στρατιωτική ηγεσία του Ισραήλ, να σχεδιάσει την ένοπλη εισβολή στο Ιράν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι θα κάνουμε τα πάντα που περνούν από το χέρι μας, για να αποτρέψουμε αυτόν τον πόλεμο, στον οποίο χιλιάδες αθώοι άνθρωποι θα πεθάνουν, και όλα αυτά για να παχύνουν τα τεράστια κέρδη των σκοτεινών αρχόντων του πολέμου.

Θα επαναλάβω ότι θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν, για να αποφευχθεί η ενεργοποίηση αυτής της ένοπλης σύρραξης, εντός των ορίων που έχουν δημιουργηθεί μέσα από τη Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία, σχετικά με τα μέτρα που έλαβε Ομοσπονδία κόσμων, σε σχέση με τις εσωτερικές λειτουργίες των ανθρωπιστικών επιστημών, σε πλανήτες με ελεύθερη βούληση.

Ζητάμε από όλους τους άνδρες και τις γυναίκες με ανοιχτό μυαλό και αναπτυγμένη διαίσθηση, που μπορεί να προσδώσει αξιοπιστία σε αυτό το μήνυμα, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μπορούνε να κάνουν μια προσπάθεια να διαμαρτυρηθούν ή να αποδείξουν ανοιχτά και χωρίς φόβο, έτσι ώστε όλες οι χώρες που θα συμμετέχουν σε αυτή την εισβολή του Ιράν, δεν θα παράσχουν την υποστήριξή τους, ούτε την στρατιωτική ή την υλικοτεχνική, γι 'αυτή τη γενικευμένη επίθεση.

Ειδικότερα, ζητάμε από τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών που επιδεικνύουν, τόσο φυσικά όσο και μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, να αναγκάσουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να μην ξεκινήσει μια ένοπλη εισβολή, η οποία θα μπορούσε να έχει συνέπειες που δεν μπορούν καν υποψιαστούν.

Επίσης, η δύναμη της προσευχής της ομάδας θα είναι μεγάλη βοήθεια, προσεύχεστε για την ειρήνη, την αρμονία και την αδελφοσύνη μεταξύ των εθνών του πλανήτη.

Ας πράξουμε αυτό, σε συμφωνία, ενωμένοι βαθύτατα, για να αποφευχθεί η άχρηστη και απάνθρωπη σφαγή, με τρόπο αντιδραστικό από όλους εσάς, που νοιάζεστε για την έναρξη μιας τρομερής σύγκρουσης, η οποία είναι στην πραγματικότητα ανεπιθύμητη από κάθε άνδρα ή γυναίκα, που μπορεί να ονομάζεται «άνθρωπος» - με την έννοια του ότι αυτό συνεπάγεται.

Δικός σας στη συνείδηση,
Espallán


Σημείωση: Αν και το μήνυμα μπορεί να φαίνεται λίγο ζοφερό, λόγω του θέματος, παρακαλούμε μην ξεχνάτε ότι έχουμε υπενθύμισε αμέτρητες φορές, πώς διοχετεύεται μέσω άλλων πηγών όπως ο Matthew και SaLuSa και ότι δεν θα υπάρξει πλέον πυρηνικός πόλεμος ή πυρηνική δραστηριότητα. Παρ 'όλα αυτά, είναι πάντα χρήσιμο να οραματίζεστε έναν κόσμο ειρήνης και αρμονίας και να προσευχηθείτε για κάτι τέτοιο το επόμενο διάστημα, αν αυτό είναι αυτό που ζητάτε.

Με αγάπη,
Steve

Πηγή: Espallán
Κανάλι: Kris-Won
Μεταφραστής: Saradis

Share |