Home > Ellenika > Sheldan Nidle - October 2, 2012

2 Οκτωβρίου 2012

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

Γεια σας! Ερχόμαστε σήμερα, γνωρίζοντας ότι πολλά πράγματα πλησιάζουν στο σημείο, όπου θα μπορούν να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια σας. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας εργάζονται σκληρά για να ολοκληρώσουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, που θα δημιουργήσουν μια εκπληκτική νέα πραγματικότητα για εσάς. Παρακολουθούμε με μεγάλη ευχαρίστηση, καθώς τα πολλά αυτά έργα φτάνουν σε καρποφορία, γνωρίζοντας ότι είναι η αρχή γι’ αυτό που θα κάνει δυνατή την αποκάλυψη! Έχουμε την πρόθεση να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να κάνουμε μια σειρά ανακοινώσεων, που θα σας ενημερώσουν για την τεράστια έκταση των δράσεων που έχουν αναληφθεί για να φθάσει η Μητέρα Γη και η ανθρωπότητα σε αυτό το σημείο και θα περιγράψουν λεπτομερώς τις πολλές αλλαγές, που θα εξαγγελθούν από τους ηγέτες των νέων υπηρεσιακών κυβερνήσεων. Αυτές οι επίσημες δηλώσεις θα διαμορφώσουν το πλαίσιο για την εισαγωγή νέων τεχνολογιών, την πρώτη συνεργασία μας μ’ εσάς και ένα βασικό πρόγραμμα για το τι πρόκειται να λάβει χώρα ακριβώς πριν και μετά τις μαζικές προσγειώσεις μας. Έχουμε προσαρμόσει το περιεχόμενο των εν λόγω εκπομπών στο φως των όσων μας έχουν πει οι ηγέτες της νέας διακυβέρνησής σας και, ως εκ τούτου, θα τροποποιήσουμε επίσης τις πτυχές του χρονοδιαγράμματος, που πρόκειται να μοιραστούμε μαζί σας.

Είναι σημαντικό για εμάς, η συνεργασία μας να είναι από την αρχή ανοιχτή και αρκετά ευέλικτη, ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε συνετή αλλαγή στο πρόγραμμά μας, που θα κριθεί απαραίτητη. Ο κύριος λόγος μας για να έρθουμε εδώ, είναι να γίνουμε οι μέντορές σας και να χρησιμοποιήσουμε τις ικανότητές μας για να κάνουμε τη μετάβασή σας στην πλήρη συνείδηση όσο το δυνατόν γρήγορη, ομαλή και κατανοητή για σας. Κάτω από αυτό το διάταγμα έχουμε προβεί σε συνεχείς προσαρμογές της αποστολής μας, σύμφωνα με ό,τι αποφασιζόταν ότι είναι θεϊκά δυνατόν. Το επικοινωνιακό προσωπικό μας συνεχώς μας τροφοδοτεί με μια πλημμύρα πληροφοριών σχετικά με τις διάφορες συνειδησιακές ομάδες σας και τα διάφορα, συνεχώς μεταβαλλόμενα προγράμματά του. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να διαμορφώσουμε και να αναμορφώσουμε τους αμοιβαίους στόχους μας σ’ αυτή την αποστολή. Σκοπός μας είναι να σας μετακινήσουμε προς την πλήρη συνείδηση εντός του θεϊκού σχεδίου, που έχει συσταθεί για τον κόσμο σας από τον Άρχοντα Σούρηα** και το βασίλειο του Αιώνα*. Αυτό το ιερό βασίλειο είναι ο λόγος πίσω από αυτό που κάνουμε. Το θεϊκό σχέδιο γι’ αυτόν τον καιρό καθορίζει τον τερματισμό του εγκλεισμού της Μητέρας Γης και του δικού σας από το σκότος, και την από κοινού επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση.

Όταν φτάσαμε εδώ, στο δικό σας Γρηγοριανό έτος 1990, βρισκόσασταν κάτω από τον αντίχειρα των Ανουννάκι και κάτω από την άμεση εποπτεία των επί του πλανήτη υποτακτικών τους. Αυτές οι ομάδες των υποτακτικών σχεδίαζαν να παραβιάσουν τους όρους που προβλέπονται από τον Ουρανό, σχετικά με την προσωρινή άσκηση ελέγχου από μέρους τους πάνω σ’ αυτή την πραγματικότητα. Πήραμε τότε τη σύσταση από τον Ουρανό, ότι η αποστολή μας εδώ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες, που θα εκδίδονταν από τον Άρχοντα Σούρηα και ήμασταν επίσης πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με το τι το σκότος προετίθετο να κάνει και πώς σχεδίαζε να το πετύχει. Σύμφωνα με αυτά τοποθετήσαμε ένα σταθμό διοίκησης στον κόσμο σας, στην Αγκάρθα, και ζητήσαμε από τους Αγκαρθινούς να προτείνουν ένα βέλτιστο σχέδιο δράσης. Δουλεύοντας μαζί, δημιουργήσαμε μια κοινή διοίκηση και αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή με μια σειρά από ομάδες, που είχαν δεσμευτεί για την επιστροφή αυτού του κόσμου στο Φως. Η περίπλοκη διοργάνωση αυτής της συνδυασμένης επιχείρησης άλλαξε σημαντικά με την Εκεχειρία Του Ανκάρα, και από τότε έχουμε πραγματοποιήσει πολλές αναδιατάξεις, για να κρατήσουμε την αποστολή εντός των ορίων τόσο των θείων οδηγιών, όσο και των απρόβλεπτων εξελίξεων στο έδαφος.

Αυτές οι πολλαπλές αναδιατάξεις μας έφεραν με επιτυχία μέχρι το σήμερα. Οι προβλέψεις που διατυπώνονται σε μια σειρά συμφωνιών, που έχουν υπογραφεί, είναι κοντά στο να υλοποιηθούν και οποιεσδήποτε τελικές προετοιμασίες απομένουν βρίσκονται υπό διεκπεραίωση. Σύνδεσμοι ενταγμένοι σε πολλές θέσεις και ομάδες ζωτικής σημασίας μας κρατούν ενήμερους με μια σταθερή ροή πληροφοριών, τις οποίες χρησιμοποιούμε για να αξιολογήσουμε τι να περιμένουμε από τη στιγμή που οι ομάδες αυτές θα εγκατασταθούν στις μεταβατικές κυβερνήσεις. Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί τους αρμονικά και να συνεισφέρουμε τις ικανότητές μας για να προετοιμάσουμε το πεδίο σας για το σύντομο, τελικό ταξίδι του προς την πλήρη συνείδηση. Οι Αγκαρθινοί επίσης έχουν την πρόθεση να χρησιμοποιήσουν τους δικούς τους επιτετραμμένους για να καθοδηγήσουν τους νέους ηγέτες σε μια υψηλότερη μορφή διακυβέρνησης και να προετοιμάσουν όλους εσάς για τις νέες ευθύνες σας. Η πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον, το οποίο θα σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε με χαρά τον συναρπαστικό νέο κόσμο, που ο Ουρανός τόσο γενναιόδωρα ανοίγει για σας. Έχει έρθει η ώρα για ένα πολύ μεγάλο άλμα της συνείδησης σε μια εκπληκτική νέα πραγματικότητα!

Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες σε όλους σας! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε να ανακοινώσουμε, ότι μια σειρά ευλογημένων γεγονότων πρόκειται σύντομα να εκδηλωθούν σε αυτήν την πραγματικότητα! Πολύ καιρό πριν δόθηκαν στο σκότος συγκεκριμένες υπευθυνότητες σχετικά με τις δραστηριότητές του σε αυτό το πεδίο, οι οποίες περιελάμβαναν την αναγνώριση του πότε θα επιστραφεί αυτός ο υποβαθμισμένος κόσμος στο Φως. Αυτή η διάταξη έχει αγνοηθεί πλήρως από τη σκοτεινή συμμορία και τα πολλά τσιράκια της σε όλον τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο ο ΑΙΩΝ έφερε από το ένδοξο βασίλειό του, τα επτά μεγάλα Σεραφείμ. Αυτά τα Παντοδύναμα Όντα είναι εδώ για να ενορχηστρώσουν μια μεταμόρφωση αυτού του κόσμου προς το Φως, και να βάλουν στο δρόμο τους όποια γεγονότα έχουν, με οποιοδήποτε τρόπο, καθυστερήσει την εκδήλωση του θεϊκού σχεδίου γι’ αυτό το πεδίο. Σύμφωνα με αυτό, καλούμεθα να πράξουμε ό,τι χρειάζεται, για να επιτραπεί τους συνεργάτες μας να ολοκληρώσουν τις αλλαγές, που θα μετακινήσουν την πραγματικότητά σας έξω από τον ζυγό, που της επιβλήθηκε από τη σκοτεινή συμμορία. Προς το παρόν, το σκότος στήνει μια ολόκληρη σειρά από σκηνοθετημένα σενάρια, για να κρατηθεί στην παραπαίουσα εξουσία του.

Ήδη αυτή η σκοτεινή εξουσία αποδυναμώνεται από τα Σεραφείμ. Οι τρόποι του Ουρανού είναι, πρώτον, να περιμένει ευγενικά εκείνους που έκαναν αυτές τις επιλογές, να μάθουν, ότι οι παραβατικοί τρόποι τους δεν μπορούν πλέον να κρατήσουν. Στη συνέχεια, ο Ουρανός ενεργεί κατά τέτοιο τρόπο, που να αποδεικνύει κατηγορηματικά σ’ αυτούς, ότι είναι πράγματι καιρός να αφήσουν κατά μέρος αυτούς τους διάφορους «τρόπους». Αυτό κάνουν τώρα εκείνοι από τον ΑΙΩΝΑ. Έχουμε προετοιμαστεί για τις ιερές κρούσεις και την ανακούφιση που πρόκειται να ακολουθήσει. Επιπλέον, τα πολλά στοιχεία της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας ενεργούν σε συνδυασμό με αυτά τα πολύ ιερά όντα. Η στιγμή φτάνει για μια νέα ημέρα σε αυτό το πεδίο. Το μεγάλο Φως της Αλήθειας πρόκειται να ριχτεί πάνω σ’ αυτό το σκοτεινό μέρος και πρόκειται να συμβεί ένας πολύ αναγκαίος καθαρισμός! Γι’ αυτό υπάρχει μεγαλύτερη χαρά στο βήμα μας και ένα τραγούδι ανεβαίνει στη συλλογική ψυχή μας. Αυτός ο καιρός θα είναι η αρχή για πολλά πράγματα, που θα καλωσορίσουν το Φως στο νέο βασίλειό μας.

Καθώς προετοιμαζόμαστε γι' αυτή την παρέλαση των γεγονότων, προσευχόμαστε χαρούμενα στον Ουρανό και στο θείο σχέδιο, που έχουν με τόση αγάπη επιτρέψει σ’ αυτό το βασίλειο να βιώσει ξανά την απόλυτη χαρά της πλήρους συνείδησης. Το Θείο ετοιμάζει τα διάφορα μέσα, που θα μας ελευθερώσουν από ένα κακό, που μόνο προσωρινά είχε ριχτεί στον δρόμο μας. Είναι καιρός να επαναφέρουμε τις ενέργειές μας και να νιώσουμε για άλλη μια φορά τα αισθήματα, που συνοδεύουν την επιστροφή μας στην ιερή υπηρεσία, ως ένα μέρος του χορού από φυσικούς Αγγέλους, που ξεδιπλώνουν τις ευλογημένες δόξες του Ουρανού σε όλη την απεραντοσύνη της φυσικής δημιουργίας. Αυτή η υπέροχη κατάσταση είναι κάτι που δεν έχετε βιώσει για πάνω από δεκατρείς χιλιετίες. Η Ψυχή σας πρόκειται τώρα να επιστρέψει στην φυσική της κατάσταση, και τότε θα γνωρίσετε πλήρως την ευδαιμονία, που είναι ο άμεσος δεσμός με τον Ουρανό και την ιερή γενεαλογία σας! Να είστε σε μεγάλη χαρά και ευθυμία, Αδελφές και Αδελφοί μας, της ύψιστης έντασης!

Σήμερα, συνεχίσαμε τη σειρά των μηνυμάτων μας, που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν στο να σας εξηγηθεί η μεγάλη μετάβαση από το σκοτάδι στο Φως. Αυτό το ιερό ταξίδι σας έχει περάσει μέσα από πολλές μετενσαρκώσεις. Η μια γενιά έχει ακολουθήσει την άλλη, σε μια μεγάλη σειρά, που πρόκειται τώρα να σας φέρει πίσω στην καρδιά της αθανασίας της Ψυχής σας. Να είστε χαρούμενοι και έτοιμοι να δεχτείτε τα δώρα του Ουρανού! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

*Σχετικά με τον Άρχοντα Σούρηα, στη διεύθυνση
 https://docs.google.com/file/d/0B60wlwks09vKc29yVVB1SWMtWEU/edit

**Σχετικά με την έννοια της λέξης Αιών, ο αναγνώστης μπορεί να βρει πληροφορίες στη διεύθυνση
https://docs.google.com/document/d/1bJu85Bv4i9uVGBcq3JPEVZcaGCCh4xhBGdq1SHFglOE/edit

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


< previous message | next message >
Share |