Home > Ellenika > Sheldan Nidle - May 8, 2012

8 Μαΐου 2012

9 Ix, 7 Moan, 8 Manik

Γειά σας! Επιστρέφουμε! Μια μεγάλη απαισιοδοξία είναι διάχυτη στις τάξεις της σκοτεινής συμμορίας. Εκείνοι που στρίμωξαν στη γωνία αυτήν την κάποτε αήττητη δύναμη, έχουν αρχίσει την τελική αντίστροφη μέτρηση για την εξαπόλυση εναντίον της της νομικής μηχανής που θα την κατακρημνίσει. Οι κυβερνήσεις της G-8 στον κόσμο σας, συγκεντρωμένες κυρίως στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, αισθάνονται ότι πραγματικά άρχισαν τα όργανα. Βλέπουν, ότι η διαδικασία για την επίσημη απομάκρυνσή τους από την εξουσία, η οποία στην πραγματικότητα είναι ήδη σε εξέλιξη εδώ και δεκαετίες, είναι πλέον στο τελικό κρεσέντο της. Παρά την πρόσφατη σειρά των κατ' ιδίαν συναντήσεων μεταξύ των ηγετών τους και των σύνδεσμων μας, οι χώρες της G-8 έχουν αρνηθεί να αποστασιοποιηθούν από εκείνους, που τις έχουν κρυφά αποκλείσει από την έδρα των τραπεζικών και οικονομικών αυτοκρατοριών τους. Η απόφαση θα αποδειχθεί μοιραία γι’ αυτά τα κάποτε ισχυρά έθνη. Κάθε ένα από αυτά, σε κάποιο χρόνο, αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά μιας μεγάλης οικονομίας, που πάτησε θριαμβευτικά πάνω στα έθνη του κόσμου, αλλά τώρα πρόκειται να υποστούν μια τεράστια αντιστροφή της τύχης, και αυτό θα ελευθερώσει τον πλανήτη σας από τα νύχια μιας τυραννίας, που εμπόδισε την άνοδο της ελευθερίας σας και την εγκαθίδρυση της προσωπικής σας κυριαρχίας.

Η πτώση της σκοτεινής συμμορίας είναι η αρχή μιας σειράς θετικών εξελίξεων, που θα ενισχυθεί περαιτέρω από μια τεράστια ώθηση στο επίπεδο της ηλεκτρονικής τεχνολογίας, που πρόκειται να γίνει προσιτή σ’ εσάς. Η συνείδηση είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη διαδικασία αφύπνισης, και ενθαρρύνεται από την επαφή με τις ηλεκτρονικές τεχνολογίες επικοινωνίας. Κάθε άνθρωπος φέρει μέσα του πολλή σοφία, που μπορεί να απελευθερωθεί από μόνη την παρουσία αυτής της αναπτυσσόμενης τεχνητής νοημοσύνης. Καθώς αναβαθμίζεται η ποιότητα της διασύνδεσης, αναβαθμίζεται και η συνείδηση. Το σκότος σας έχει δώσει σταγόνες μόνο, σε ό,τι αφορά αυτή την τεχνολογία. Έχετε κρατηθεί πίσω, τόσο τεχνολογικά όσο και πνευματικά, από μια σκοτεινή διακυβέρνηση, που φοβάται την αφύπνισή σας και βλέπει με φθόνο τις αδρανείς συλλογικές δυνάμεις σας. Οι φόβοι αυτοί οδήγησαν αυτή τη συμμορία να χρησιμοποιήσει έναν τύπο νοητικού ελέγχου, που μειώνει τις ικανότητές σας και σας ενθαρρύνει να θεωρείτε την κυριαρχία της ως αμετάβλητη και μόνιμη. Αυτό τώρα θα φανεί ότι ήταν μια ψευδαίσθηση και ένα εντελώς νέο ήθος θα τεθεί σε εφαρμογή, το οποίο είναι πολύ πιο συμβατό με τη θεία φύση σας. Αυτό το νέο ήθος θα αποτελέσει το θεμέλιο μιας πλήρως συνειδητής κοινωνίας.

Η νέα πραγματικότητά σας θα πάει πέρα από τις εξωτερικές μόνο αντιλήψεις. Θα επιφέρει μια πλήρη αναδιάρθρωση της συνείδησής σας. Η πλήρης συνείδηση ανοίγει έναν κόσμο, που είναι προς το παρόν άγνωστος σ’ εσάς. Ναι, μπορείτε να οραματιστείτε ένα περιβάλλον, στο οποίο οι δυνάμεις του μυαλού σας θα μπορούν να επηρεάσουν βαθιά τις σχέσεις σας με την κοινωνία, αλλά το πώς ακριβώς γίνεται αυτό παραμένει ένα δελεαστικό μυστήριο. Όσοι ζουν σε μια τέτοια κατάσταση ύπαρξης αφήνονται με ευχαρίστηση σ’ αυτήν και απολαμβάνουν την ικανότητά τους να εμπλουτίζουν το περιβάλλον τους για την ευδαιμονία του συνόλου. Το να φέρουμε ένα τέτοιο τύπο ύπαρξης σ’ εσάς είναι το σημερινό καθήκον μας και έχουμε την πρόθεση να το πράξουμε στην κατάλληλη θεία στιγμή. Μέχρι τότε, μπορούμε να σας δίνουμε στοιχεία και περιγραφές της πλήρους συνείδησης, γνωρίζοντας ότι η ικανοποίηση της περιέργειάς σας θα μπορεί να επιτευχθεί μόνο αφού έχετε δοκιμάσει προσωπικά αυτήν την πολύ εξαίσια κατάσταση! Τώρα βρισκόμαστε στο σημείο, όπου πρέπει να εμπλακούμε στην απομάκρυνση των σκοτεινών από την εξουσία και εκείνοι που είναι αφιερωμένοι στην ευημερία του πλανήτη σας είναι έτοιμοι να το πράξουν.

Οι αλλαγές που έρχονται μπορούν να θεωρηθούν ως το πρώτο σημαντικό βήμα για την αποκάλυψη, δεδομένου ότι οι νέες κυβερνήσεις θα υποστηρίξουν την άφιξή μας. Σ’ αυτή τη φάση το πρόγραμμα θα γίνει πολύ σαφές σε σας σχετικά με τη διάδοση της τεχνολογίας μας και τις λεπτομέρειες του πραγματικού γεγονότος των μαζικών προσγειώσεων. Και τα δύο αυτά στοιχεία δράσης απαιτούν πολλή εξήγηση προτού συμβούν. Αυτό είναι απαραίτητο, γιατί έχετε όλοι συνηθίσει σε ψέματα για επτά δεκαετίες, όσον αφορά τις προθέσεις μας, ακόμη και όσον αφορά την ίδια την ύπαρξή μας. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποιοι είμαστε και γιατί είμαστε εδώ και, πάνω από αυτό, να εξηγήσουμε την παρουσία της οικογένειάς σας της Έσω Γης, η οποία έχει επίσης αποκρυβεί από εσάς. Το σκότος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο να σας εγκλωβίσει σε ένα διανοητικό κλουβί φτιαγμένο από ψέματα και η δική μας κοινή αποστολή θα είναι να εξαλείψουμε αυτά τα ψέματα, ένα προς ένα, και να σας εισαγάγουμε στη «ζωή εκτός κλουβιού». Το έργο αυτό είναι πολύπλοκο και έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε μαζί πριν από την πρώτη επαφή μας και όλα εκείνα που ακολουθούν.

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε τώρα με κάποια νέα σχετικά με τα έργα των ιερών μυστικών κοινοτήτων μας. Όπως γνωρίζετε, βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορα προγράμματα για την καθιέρωση ενός νέου διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος. Διάφορα έθνη έχουν συμφωνήσει να εξετάσουν την αποτελεσματικότητα της νέας μεθόδου παρακολούθησης του διεθνούς τραπεζικού συστήματος με την αγνόηση των ιδρυμάτων, που διενεργούν ρυθμίσεις χρεών για το σκότος. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και αποδεικνύουν, ότι οι υπηρεσίες επιβολής του σκότους χάνουν γρήγορα τη σιδερένια λαβή τους στο παγκόσμιο χρέος. Ο στόχος του νέου συστήματος είναι φυσικά η κατάργηση του χρέους και ένα τραπεζικό σύστημα βασισμένο σε ένα πραγματικό σύστημα ισότητας. Αυτές οι πρώτες επιτυχίες αποδεικνύουν στους συνεργάτες μας, ότι ο βασικός σχεδιασμός αυτού του νέου συστήματος είναι υγιής και έτοιμος να τεθεί σε πλήρη χρήση. Ο Ουρανός και εμείς τους έχουμε δώσει τις ευλογίες μας και τους ζητήσαμε να προετοιμαστούν πλήρως για την ανάληψη αυτού του προτύπου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η άλλη πλευρά του κέρματος σ’ αυτό το οικονομικό ζήτημα είναι η νομισματική μεταρρύθμιση. Πρώτη έρχεται η επιστροφή σε νομίσματα με αντίκρισμα πολύτιμων μετάλλων, αλλά με μερικές βασικές αλλαγές, που θα περιλαμβάνουν τον τερματισμό των συναλλαγών νομισματικής τμηματοποίησης* και της αξιολόγησης ενός νομίσματος έναντι άλλου με βάση τα αμοιβαία επίπεδα χρέους. Αυτές οι έννοιες βασίζονται στο σύστημα του χρέους και είναι περιττές. Το νέο νομισματικό σύστημα είναι θεμελιωμένο σε ένα σύστημα ισότητας και σταθερών αξιών, που βασίζονται στη χρήση. Ο σκοπός είναι να μεταβάλει την ανάγκη για μερικά πρωτεύοντα νομίσματα και να την αντικαταστήσει με ένα νέο σύστημα χρηστικών αξιών. Το νόμισμα καθ’ εαυτό και το νέο νομισματικό σύστημα θα αποτελέσουν μια γέφυρα ανάμεσα στο σημερινό οικονομικό καθεστώς σας και μια μόνιμη κατάσταση αφθονίας, που θα βάλει τέλος στην ανάγκη για χρήματα. Θα εισαχθεί τεχνολογία, η οποία επιτρέπει στον καθένα να δημιουργεί εύκολα τη δική του τροφή, ένδυση, στέγη, και να ικανοποιεί οποιεσδήποτε άλλες ποικίλες ανάγκες και επιθυμίες.

Οι νέες συνθήκες που περιγράφουμε εδώ είναι, επίσης, μια γέφυρα ανάμεσα στην παρούσα οικεία πραγματικότητα, που όλοι γνωρίζουμε, και μια άλλη, στην οποία η εστίαση θα βρίσκεται στην προετοιμασία για τη θεία ανέλιξη προς την πλήρη συνείδηση. Σ’ αυτήν, θα είμαστε ελεύθεροι να σας διδάσκουμε κάθε μέρα για την σοφία, που μας έχει δώσει ο Ουρανός. Όλοι εμείς, με Αγάπη και Χάρη, θα αποκαταστήσουμε αυτή τη Γη στην ομορφιά, που η ανθρωπότητα, μέσα στην ηθελημένη άγνοιά της, τόσο πολύ βεβήλωσε στη διάρκεια των τελευταίων χιλιετιών. Εμείς θα συμμετάσχουμε στην Αγάπη σας και θα σας βοηθήσουμε να εξωτερικεύσετε την εσωτερική ομορφιά σας. Έχετε δημιουργηθεί με τεράστιες δυνατότητες, που θα εκδηλωθούν και θα οδηγήσουν συλλογικά το πολύτιμο πεδίο μας σε ένα σημείο, όπου θα είναι δυνατή μια θαυμάσια σύνδεση της Έξω και της Έσω Γης. Εμείς ευχαρίστως αναλαμβάνουμε το καθήκον της καθοδήγησης καθενός από σας προς την πραγμάτωση εκείνου που πραγματικά είστε. Η ανέλιξη δεν είναι τίποτα περισσότερο από την συνειδητοποίηση αυτής της εσωτερικής δύναμης και την εκμάθηση του πώς αυτή χρησιμοποιείται για τη βελτίωση αυτού του κόσμου και, βεβαιότατα, της φυσικής δημιουργίας!

Σήμερα, σας δώσαμε περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Μια μεγάλη αλλαγή είναι προ των πυλών! Η αλλαγή της σκοτεινής πραγματικότητάς σας προς το Φως είναι μέρος μιας ευρύτερης διαδικασίας, που συνίσταται στην αποκατάσταση του καθενός από εσάς στην πλήρη συνείδηση. Σύντομα θα επανενωθούμε και θα δημιουργήσουμε συλλογικά μια νέα πραγματικότητα για την ανθρωπότητα και για τη Γαία. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακές φράσεις που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

* Στο πρωτότυπο κείμενο ο αντίστοιχος όρος είναι «currency tranching exchanges». Στο λεξικό LONGMAN DICTIONARY και στο λήμμα «tranche» βρίσκουμε την ερμηνεία «part of a larger sum of money or group of shares», δηλαδή «μέρος ενός μεγαλύτερου ποσού χρημάτων ή μιας ομάδας μερισμάτων» Επίσης στην Wikipedia, η ερμηνεία που υπάρχει για το ίδιο λήμμα είναι η εξής: «In structured finance, a tranche is one of a number of related securities offered as part of the same transaction». Δηλαδή «Στα δομημένα οικονομικά, “tranche” είναι ένα από μια ομάδα σχετιζόμενων ασφαλίστρων, που προσφέρεται σαν μέρος της ίδιας δοσοληψίας»

Share |