Home > > Sheldan Nidle - 9 Ιουλίου 2013

Sheldan Nidle - 9 Ιουλίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

12 Ben, 1 Kumku, 9 Eb

Γεια σας! Επιστρέφουμε με περισσότερες πληροφορίες για σας. Η πραγματικότητά σας μεταβάλλεται! Οι σκοτεινοί είναι πανικόβλητοι και όλο και πιο απεγνωσμένα αναζητούν τρόπους για την επίλυση των επιδεινούμενων διλημμάτων τους. Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ξεφύγουν από την επιδείνωση της κατάστασής τους, χρησιμοποιώντας τις παλιές, δόλιες μεθόδους τους. Το Φως είναι ακαταμάχητα στη διαδικασία της ανάκτησης αυτού του βασιλείου και της επαναφοράς του με ασφάλεια στην αποδεκτή γι’ αυτό κατεύθυνση. Αυτή η κατεύθυνση έχει μέχρι στιγμής οδηγήσει σε μια σειρά από αποφάσεις, που επιτρέπουν στις ποικίλες δυνάμεις του Φωτός να ετοιμάσουν ένα νέο οικονομικό σύστημα και νέα διακυβέρνηση για τους λαούς της επιφάνειας της Γης. Η Γαία είναι πολύ ευχαριστημένη με ό,τι έχει επιτευχθεί. Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας υποστηρίζονται από μια ομάδα ατόμων αφιερωμένων στην απώθηση του σκότους από την εξουσία και στην εγκαθίδρυση μιας νέας εποχής για όλους. Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει μια σειρά από διακηρύξεις, που θα επιτρέψουν στα νέα νομίσματα με αντίκρισμα σε χρυσό να τερματίσουν επίσημα την εποχή του ψεύτικου χρήματος και να βάλουν τέλος στον μηχανισμό τμηματοποίησης, τον σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους λίγους να συσσωρεύουν τεράστια πλούτη πάνω στις πλάτες των πολλών. Αυτό, πάντως, είναι απλά μία από τις πολλές μεταρρυθμίσεις, που έχουν ενσωματωθεί στο νέο οικονομικό σύστημα.

Ο βασικός λόγος ύπαρξης του νέου οικονομικού συστήματος είναι να παράσχει καθολική ευημερία και να σπάσει τη ράχη των καρτέλ των ιδιωτικών τραπεζών. Στον κόσμο σας υπήρχαν πάντα εκείνοι που χρησιμοποιούσαν τις τράπεζες για να συγκεντρώσουν μεγάλο πλούτο για τον εαυτό τους και να τον απομονώσουν στα χέρια λίγων ευνοουμένων. Αυτό πρόκειται τώρα να τελειώσει και να μετατραπεί σε ένα σύστημα, το οποίο θα παράγει πλούτο για όλους. Αυτό το νέο σύστημα πρόκειται να σας πάει γρήγορα πέρα από τις ισχύουσες θεωρίες σας περί του φυσικού σύμπαντος και τις περιορισμένες φιλοσοφίες σας του παρελθόντος, και να προβάλει ενεργά τον συμπαντικό νόμο της αφθονίας, φέρνοντας πλούτο σε καθέναν επάνω στον πλανήτη σας. Με τον τρόπο αυτό, θα δημιουργήσει μια εντελώς νέα πραγματικότητα, που δεν θα έχει ανάγκη το χρήμα όπως το γνωρίζατε. Αυτή η κοινωνία θα γίνει γρήγορα μια κοινωνία χωρίς χρήμα, βασιζόμενη σε τεχνολογίες, οι οποίες καθιστούν την κατασκευή και την καλλιέργεια παρωχημένες, μεταβάλλοντας έτσι την ίδια τη φύση του πώς εσείς οι ίδιοι προσδιορίζετε τους εαυτούς σας. Όταν θα μπορέσετε να προχωρήσετε πέρα από τον σημερινό τρόπο ζωής σας, που είναι εργασία για επιβίωση, το είδος της εργασίας σας και το ύψος της αμοιβής σας θα πάψουν να σας προσδιορίζουν. Στη συνέχεια, αυτό που πραγματικά είστε βαθιά μέσα σας, σε συνδυασμό με τα αναξιοποίητα ταλέντα σας, θα μπορέσει να έρθει στο προσκήνιο, δημιουργώντας μια κοινωνία, όπου ο καθένας γίνεται ένα ιερό Ον, που τιμάται απλά γι’ αυτό που πραγματικά είναι.

Οι κοινωνικές μάσκες που πρέπει να φοράτε και τα διλήμματα που τώρα σας επιβαρύνουν πρόκειται να διαλυθούν και, μόλις συμβεί αυτό, ο αληθινός και υπέροχος εαυτός σας θα μπορεί να αναδυθεί. Αυτό το νέο, όμορφο Ον και ο ιερός κόσμος στον οποίο ζείτε, θα απορροφήσουν την προσοχή σας, οδηγώντας στην κατανόηση της συμπαντικής ενότητας. Όλοι διαθέτετε Ζωή και τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στα θαύματα, που σας παρουσιάζει κάθε μέρα. Αυτό είναι το πραγματικό «νόμισμα». Καθώς θα αλληλεπιδράτε μεταξύ σας μέσα σε αυτό το νέο φως, θα βιώσετε τη Ζωή με ένα νέο τρόπο, μαθαίνοντας πώς να την υποστηρίζετε, και την εκπληκτική πνευματική ενέργεια, που εισρέει σε όλα όσα είσαστε και όλα όσα κάνετε. Τώρα είστε στο δρόμο προς την πλήρη συνείδηση! Όλες οι γαλαξιακές κοινωνίες ενστερνίζονται τέσσερις ιερούς νόμους, δοσμένους στους φυσικούς Αγγέλους από τον Ουρανό. Αυτές οι εκδοχές της ευγένειας λαμβάνονται υπ’ όψιν καθημερινά από κάθε άτομο και από τους συμβούλους του. Ο Ουρανός και ο φυσικός κόσμος συνδυάζονται, διαμορφώνοντας μια πραγματικότητα, που υπολογίζει πλήρως τις δυνατότητες του καθενός και τη σύνδεσή του με το Πνεύμα. Από αυτή την συγχώνευση προκύπτει μια οργανική μέθοδος διοργάνωσης, την οποία ονομάζουμε «δυναμική των ρευστών ομάδων». Σ’ αυτήν περιέχονται αρχές, που διαμορφώνουν τον πυρήνα της δομής των γαλαξιακών κοινωνιών μας.

Μέρος της αποστολής μας είναι να σας διδάξουμε αυτό με έναν πολύ χρήσιμο και πρακτικό τρόπο. Το πρώτο βήμα για σας είναι να ανακτήσετε τη φυσική αίσθηση του εαυτού σας. Αυτή χάθηκε όταν εγκλωβιστήκατε μέσα στις αλλότριες δομές των σημερινών σκοτεινών κοινωνιών σας, που σας κάνουν να αισθάνεστε μόνοι και χαμένοι μέσα σ’ αυτές. Αυτός ο ξένος τρόπος ύπαρξης και αίσθησης πρόκειται να αντιστραφεί, με πολλή ήρεμη συζήτηση, που θα σας επαναφέρει στην αναγνώριση του ποιοι δημιουργηθήκατε να είσαστε. Οι περισσότεροι από εσάς έπρεπε να ψάχνετε ολόγυρα για να επιβιώσετε, επιλέγοντας εργασίες που δεν εξέφραζαν τον πραγματικό εαυτό σας, και είναι η δουλειά των ατομικών συμβούλων σας να σας καθοδηγήσουν με αγάπη για να βρείτε τον αληθινό εσώτερο εαυτό σας. Εδώ, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας θα μπορέσουν να εκτελέσουν το δικό τους μέρος, με το να σας διδάξουν τρόπους να κοιτάξετε μέσα σας και να ελευθερώσετε την αρνητική αυτοκριτική, που σας ενσταλάχτηκε από τους σκοτεινούς κυρίους σας, ώστε να σας ελέγχουν. Σκοπός μας είναι να σας ελευθερώσουμε, ώστε να μπορείτε να ξαναβρείτε αυτόν τον Εσώτερο Εαυτό, ένα ουσιώδες προαπαιτούμενο για την επιστροφή σας στον αρχικό σκοπό σας: την πλήρη συνείδηση. Αυτή η θεϊκή κατάσταση θα φέρει μαζί της τεράστιες αποκαλύψεις για τον Ουρανό και την ιστορία της ουράνιας καταγωγής σας, και θα σας ξανακάνει οικείους τους λόγους, για τους οποίους επιλέξατε τη συγκεκριμένη ομάδα, μέσα στην οποία γεννηθήκατε.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Σας ευλογούμε, αγαπητοί! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ένα μεγάλο πέπλο Φωτός περιβάλλει τώρα τον αγαπημένο μας κόσμο. Το Φως χαμηλώνει, φέρνοντας μαζί του γαλήνιες ευλογίες από την Καρδιά του Αιώνα!* Τα γεγονότα για τα οποία εδώ και καιρό μιλάμε, πρόκειται να γίνουν πραγματικά και αυτή η ιερή γη θα δει έναν καινούργιο τρόπο εκδηλωμένο επάνω της. Εμείς από κοινού ευλογούμε το μεγάλο αυτό γεγονός και ετοιμαζόμαστε για την εμφάνισή μας προς εσάς. Στον λίγο χρόνο που απομένει, πολλά θαυμαστά πράγματα θα συμβούν. Αυτός ο μήνας του Ιουλίου, είναι εκείνος στον οποίο ανακηρύχθηκε η ελευθερία τόσο της Αμερικής όσο και της Γαλλίας, και έτσι αυτός ο μήνας θα αναγνωρίσει τώρα μια νέα γέννηση ελευθερίας. Οι ιεροί συνεργάτες μας είναι στη μέση μιας διαδικασίας, η οποία πρόκειται να θέσει νόμιμα ένα τέλος στην ιδιωτική εταιρεία, που έχει διοικήσει τον κόσμο σας εδώ και αιώνες. Ο χρόνος της άρχισε να φθίνει, όταν η τεράστια φιλαργυρία της υπερέβη ακόμη και τα όρια της αυτοσυντήρησης! Η κατάρρευσή της έγινε θέμα χρόνου, συνδυασμένη με την αλαζονική περιφρόνησή της για τη νέα πραγματικότητα, η οποία θα παράσχει ελευθερία και ευημερία για όλους!

Οι ευλογίες του Ουρανού είναι ένα σταθερό θείο δώρο, που γεμίζει αυτό το πεδίο με Αγάπη, Φως, και ανερχόμενη συνείδηση. Το Φως μας έχει εμπιστευτεί το καθήκον να βγούμε εμπρός και να σας διδάξουμε να ενισχύσετε το πνεύμα σας και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας για τον Ουρανό και τη μακρινή καταγωγή σας. Η ιστορία αυτή ξεκινά πολύ καιρό πριν, στο ηλιακό σύστημα του Βέγκα και περιλαμβάνει μια φυλή υδρόβιων ανθρώπων και το μεγάλο δώρο που τους απέστειλαν οι Γαλαξιακές Ιεραρχίες. Αυτή η χορήγηση της πλήρους συνείδησης ανύψωσε τους προγόνους μας στο Φως και στην ιερότητα της φύσης του. Και έτσι ξεκίνησε μια μετανάστευση, που μας έφερε τελικά εδώ, περίπου 900.000 χρόνια πριν. Ήρθαμε με τις ευχές της Ιεραρχίας της Γης και αρχίσαμε ένα ταξίδι, που μας απομάκρυνε και στη συνέχεια μας επανέφερε στην πλήρη συνείδηση. Αυτή είναι η κεντρική ουσία μιας αληθινής ιστορίας, την οποία σκοπεύουμε να σας εξηγήσουμε πλήρως, μαζί με τις πολλές πνευματικές πτυχές της και τα ευρύτερα πλαίσια.

Έχουμε πολλά να διευκρινίσουμε στο πλαίσιο αυτής της ιστορίας. Το πιο σημαντικό είναι ο λόγος για τον οποίο πήγαμε πίσω, προσωρινά, στην περιορισμένη συνείδηση και το γιατί και το πώς θα επιστρέψετε τώρα εσείς, εύκολα και γρήγορα, στην πλήρη συνείδηση και πάλι. Η κατάσταση του θαύματος, που είναι η πλήρης συνείδηση, πήρε σ’ εμάς πολλές ζωές και πολλή επίπονη πειθαρχία και πρακτική για να την πετύχουμε σε περασμένους καιρούς. Αυτό μας εξόπλισε με γνώση από πρώτο χέρι, η οποία τώρα αποτελεί τον πυρήνα της διδασκαλίας μας για εσάς. Η επικείμενη μεταβατική φάση είναι απαραίτητη για να ξετυλιχτεί το σκοτεινό κουβάρι των αντιλήψεών σας και να εισρεύσει το καθαρό Φως του Ουρανού. Οι οδυνηρές εμπειρίες μας από το σκότος μπορεί να κάνουν δύσκολο σε μερικούς από εμάς να ξεχάσουν και να επιτρέψουν σ’ αυτόν τον νέο τρόπο να εισχωρήσει και να διαποτίσει τις μυριάδες των σκέψεών μας. Να θυμάστε, ότι αυτή η μεταμόρφωση του βασιλείου σας, προετοιμάζει εσάς για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση, και ο δικός μας σκοπός είναι να σας καθοδηγήσουμε σε αυτό και στη συνέχεια να εποπτεύσουμε εκείνα που ο Ουρανός ορίζει για μας! Ωσαννά στον Δημιουργό όλων μας!

Σήμερα συνεχίσαμε τα μηνύματά μας σχετικά με τις μεταμορφώσεις που τώρα συμβαίνουν σε όλην αυτή την πραγματικότητα. Έρχεται η ώρα για μας να υμνήσουμε και να γιορτάσουμε την απελευθέρωσή σας! Το πεδίο του θανάτου και της ένδειας πρόκειται να μεταβληθεί σε βασίλειο Αγάπης, Φωτός και ευημερίας! Μια εποχή γεμάτη με ελευθερία, προσωπική κυριαρχία και αθανασία! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

*https://docs.google.com/document/d/1bJu85Bv4i9uVGBcq3JPEVZcaGCCh4xhBGdq1SHFglOE/edit?pli=1


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

< previous message | next message >


Share |