Home > Ellenika > Sheldan Nidle - June 12, 2012

12 Ιουνίου 2012

13 Etznab, 11 Moan, 8 Manik

Γειά σας! Επιστρέφουμε! Ολοκληρώνουμε το τελευταίο απαιτούμενο επίπεδο της νομικής διεργασίας. Πολλά έχουν κατατεθεί επίσημα και οι νομικές ομάδες μας είναι απασχολημένες με τη σύνταξη των εγγράφων για τις τελευταίες εκκρεμούσες καταθέσεις. Συναντιόμαστε, επίσης, κάθε μέρα με τα πρόσωπα των μελλοντικών υπηρεσιακών κυβερνήσεων και οριστικοποιούμε τα πρωτόκολλα, που θα ακολουθήσουν οι πολλές ομάδες των συλλήψεων. Τα διάφορα κοινωνικά προγράμματα, που θα συσταθούν από τις νέες υπηρεσιακές κυβερνήσεις χρειάζεται να συνοδευτούν από εκτεταμένες αναρτήσεις λεπτομερών αρχείων κατά τη στιγμή των πρώτων ανακοινώσεων αυτών των κυβερνήσεων. Τα έγγραφα αυτά έχουν συνταχθεί από το προσωπικό μας και πρόκειται να περαστούν σε επίγεια ηλεκτρονικά αποθηκευτικά συστήματα (servers), ώστε να είναι διαθέσιμα όταν χρειαστούν. Οι αμυντικές δυνάμεις μας έχουν ασκήσει το ρόλο τους στις διαδικασίες και παρακολουθούμε στενά τις στρατιωτικές δυνάμεις της συμμορίας και είμαστε έτοιμοι να τις εξουδετερώσουμε, όταν πάρουμε αυτή την εντολή από τους συνδέσμους μας. Η τελική ώθηση θα μπορέσει να πάει προς τα εμπρός, μόνον όταν ο Ουρανός θα μας δώσει το σήμα της εκκίνησης. Αναμένουμε αυτό το γεγονός να συμβεί πολύ σύντομα.

Οι ηγέτες των ιερών μυστικών κοινοτήτων σας οριστικοποιούν το νέο οικονομικό σύστημα και ετοιμάζονται να ειδοποιήσουν τις νέες κυβερνήσεις να προβούν σε δημόσια ανακοίνωση σχετικά με την οικουμενική παραγραφή του χρέους και το υποστηριζόμενο από σταθερές αξίες σύστημα σκληρού νομίσματος. Η πτυχή αυτή είναι ουσιαστικά έτοιμη να τεθεί σε εφαρμογή και είναι μόνο λίγα στοιχεία της τελευταίας στιγμής, που καθυστερούν την ολοκλήρωση αυτού του έργου. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις δραστηριότητες της συμμορίας και επίσης στη συνεχιζόμενη πρόκληση αναστάτωσης, που μυστικά υποκινείται από τις μεγαλύτερες κυβερνήσεις σας. Εκείνοι που έχουν τόσο αλαζονικά κυβερνήσει τον κόσμο σας βρίσκονται σε κατάσταση πανικού, που αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Οι ενέργειες που διατάσσονται από αυτούς τους «ηγέτες» έχουν σκοπό να προκαλέσουν μια αλυσιδωτή αντίδραση, που θα επιδεινώσει σε μεγάλο βαθμό το χάος, που έχει απλωθεί σε όλον τον πλανήτη. Όλα αυτά πρέπει να διατηρηθούν σε αποδεκτά επίπεδα. Έχουμε πει στα αμυντικά σκάφη μας να μην παρεμβαίνουν εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Είμαστε μόνο για να παρατηρούμε και να αναφέρουμε τι συμβαίνει στα πολλά προβληματικά σημεία του κόσμου σας.

Μια άλλη πτυχή αυτής της επιχείρησης διεξάγεται από τις ομάδες που τελούν υπό την καθοδήγηση των Ανελθόντων Κυρίων. Είναι πρόθυμοι να αρχίσουν τη διάδοση των πνευματικών αληθειών, που έχουν μάθει στη διάρκεια των χιλιετιών. Γνωρίζουν ότι αυτές οι ιερές αλήθειες έρχονται σε αντίθεση με μια σειρά από συστήματα θρησκευτικών σας πεποιθήσεων και νιώθουμε ότι αυτές δεν μπορούν να τεθούν σε κυκλοφορία, παρά αφού θα έχει συμβεί η αποκάλυψη. Είμαστε πλήρως διατεθειμένοι να βοηθήσουμε αυτές τις ιερές κοινότητες να φέρουν στο προσκήνιο αυτές τις θαυμάσιες πληροφορίες, που θέτουν τις βάσεις για ένα κύκλο αποκαλύψεων, που θα ανακοινωθούν από τους Ανελθόντες Κυρίους. Επιπλέον, αυτό θα επιτρέψει τελικά και σ’ εμάς επίσης, να ξεκινήσουμε μια σειρά εκπαιδευτικών εκπομπών για την αληθινή ιστορία της Γης. Αυτές οι πρώτες συζητήσεις μπορεί αρχικά να σας προκαλέσουν σύγχυση. Ωστόσο, θα αποτελούν μια εισαγωγή σε μια ολόκληρη γκάμα συνομιλιών, που θα σας επιτρέψουν να αρχίσετε να καταλαβαίνετε την αληθινή προέλευση και ιστορία σας. Αυτό επίσης είναι πιθανό να σας εκπλήξει, αλλά είμαστε πεπεισμένοι, ότι μακροπρόθεσμα η αλήθεια θα σας φέρει χαρά. Θα είναι θετική απόδειξη, ότι μια καινούργια εποχή έχει αρχίσει για σας!

Οι επερχόμενες αλλαγές είναι αυτό που κάθε ένας από εσάς λαχταρούσε βαθιά μέσα του. Ακόμη και τα μέλη της σκοτεινής συμμορίας διαισθητικά καταλαβαίνουν τι πρόκειται να συμβεί. Είναι μόνο η φορτωμένη με φόβο κοσμοθέασή τους, που τους έχει κάνει τόσο ανήσυχους για αυτή την αλλαγή. Είναι πολύ απλά ένας καιρός, που έχει προφητευτεί μέσα από τους αιώνες από κάθε μεγάλη θρησκεία και παράδοση στον κόσμο σας. Είναι μια χρυσή εποχή, την οποία είστε έτοιμοι να βιώσετε και είναι ο λόγος για μας να είμαστε τώρα εδώ, όπως ίσως έχουμε αναφέρει και πριν! Η διοικητική μέριμνα γι’ αυτό που ετοιμάζεται είναι περίπλοκη, αλλά η ουσία του πράγματος είναι πολύ απλή. Οι παλιοί, σκοτεινοί τρόποι των παγκόσμιων κοινωνιών σας θα εξαφανιστούν ξαφνικά και θα αντικατασταθούν από κάτι λογικό και υγιές. Αναμενόταν να τα έχετε όλα σε ισχύ πριν από μιάμιση δεκαετία, αλλά οι μεταβαλλόμενες συνθήκες στον πλανήτη Γη απαίτησαν μια ορισμένη ευελιξία. Αυτή η απότομη αναδημιουργία της πραγματικότητάς σας είναι ουσιώδες προπαρασκευαστικό βήμα, που οδηγεί στο μεγάλο γεγονός των μαζικών προσγειώσεών μας. Αυτό θα σας βάλει σε μια λεωφόρο προς την πλήρη συνείδηση. Θα σας πάει στην Έσω Γη και στη μεταμόρφωσή σας σε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός.

Ευλογίες, Αγαπητοί! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε αυτήν την ημέρα με περισσότερες καλές ειδήσεις! Οι συνεργάτες μας ολοκληρώνουν τα τελικά βήματα προς την παγκόσμια ελευθερία σας. Η υλοποίηση μιας σειράς διατεταγμένων συλλήψεων πολλών σημαντικών κυβερνητικών και εταιρικών ηγετών θα σηματοδοτήσει την απαλλαγή του κόσμου σας από τον ανήθικο κανόνα του σκότους. Η νέα διακυβέρνηση και η νέα παγκόσμια οικονομία θα σπάσει τη ράχη μιας εξουσιαστικής δομής, που έχει κυριαρχήσει στον κόσμο σας για σχεδόν δεκατρείς χιλιετίες. Αυτή είναι η στιγμή που επιλέχθηκε από τον Ουρανό για μια νέα εποχή, που θα φέρει το μεγάλο Φως του Πνεύματος και θα μας ευλογήσει με μια χάρη, που είναι απαλλαγμένη από όλη την δουλεία και τις μεγάλες απάτες του σκότους και των αλαζονικών υποτακτικών του. Χαιρόμαστε με το γεγονός ότι αυτή η θεία δράση έχει ανατεθεί σ’ εμάς και ότι έφτασε μια νέα χρυσή εποχή, για να σας πάει όλους προς την πλήρη συνείδηση. Μπορούμε επιτέλους ανοιχτά να συναντηθούμε πάλι μαζί σας και να σας μεταδώσουμε άμεσα την ιερή σοφία των αιώνων.

Η κίνησή σας προς την ελευθερία θα είναι μια χαρούμενη στιγμή! Πολλά γεγονότα θα ακολουθήσουν, που θα σας φέρουν την ευημερία και την αφθονία που από καιρό έχουν προφητευθεί από τον Ουρανό. Η πραγματικότητά σας θα γίνει ένα μεγάλο σχολείο, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να μάθετε για τον κόσμο σας, τη φυσική δημιουργία, και το Πνεύμα. Αυτή η θεία γνώση θα είναι μόνο η αρχή μιας εκπαίδευσης, που θα σας προετοιμάσει για τη νέα σας ζωή ως πλήρως συνειδητά όντα. Το δικό μας ιερό καθήκον είναι να σας οδηγήσουμε και να σας παράσχουμε τις συμβουλές και την καθοδήγηση, για να σας επιτραπεί να επιτύχετε τους πολυάριθμους στόχους, που εσείς οι ίδιοι θέσατε πριν γεννηθείτε σε αυτό το πεδίο. Οι πολλοί ουράνιοι οδηγοί σας θα μας βοηθήσουν στο έργο αυτό και θα καταστήσουν δυνατό για σας να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας με χαρά και βαθιά ειρήνη. Όταν τελικά ανελιχθείτε από αυτή τη ζωή, τα επιτεύγματά σας θα είναι πολλά. Ο κόσμος, παρομοίως, πρόκειται να μεταμορφωθεί και να επιστρέψει στη φυσική του πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης.

Η Μητέρα Γη είναι ένα σπουδαίο Ον. Το Πνεύμα της έχει περιβάλει και καθοδηγήσει όλους εμάς από τη γέννησή μας. Θα αποτίσουμε φόρο τιμής στην ομορφιά της και τη σοφία της. Έχουμε περπατήσει τα μεγάλα ιερά μονοπάτια αυτού του κόσμου και είχαμε το προνόμιο να προσευχηθούμε και να διαλογιστούμε στα πολλά σημεία δύναμης αυτού του πλανήτη. Είμαστε χαρούμενοι για ό,τι έχουμε διδαχθεί και ό,τι έχουμε μάθει μέσα από τους αιώνες. Η Μητέρα Γη είναι ένας αυστηρός δάσκαλος. Κατανοεί πλήρως τι χρειάζεστε και χρησιμοποιεί τα τεράστια ταλέντα σας, για να βοηθήσει στο να επιτύχετε ό,τι χρειάζεστε, προκειμένου να εκπληρώσετε τις ένδοξες και ιερές αποστολές σας. Στον κόσμο της επιφάνειάς της και στις ιερές πόλεις του εσωτερικού της μάθαμε όλοι για το Πνεύμα, για τη δικαιοσύνη και για την αληθινή έννοια του θάρρους. Ως προς αυτό θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες, για τη σοφία που μας δόθηκε από τη Μητέρα Γη. Σύντομα αυτές τις μεγάλες χαρές θα τις μοιραστούμε με όλους εσάς!

Σήμερα, συνεχίσαμε τα μηνύματά μας. Ερχόμαστε εδώ με μεγάλη χαρά και βαθιά αφοσίωση στην ολοκλήρωση όσων ο Ουρανός έχει διατάξει για την ιερότατη των σφαιρών. Πολύ σύντομα θα προσγειωθούμε εδώ και θα σας πάρουμε στα τελευταία βήματα προς την πλήρη συνείδηση! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακές φράσεις που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |