Home > Ellenika > Sheldan Nidle - March 13, 2012

March 13, 2012

5 Etznab, 11 Ceh, 8 Manik

Γειά σας! Επιστρέφουμε! Ο καιρός είναι κοντά για την διανομή των κονδυλίων της ευημερίας σας. Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι έχουν υποσχεθεί, ότι οι μεταβιβάσεις κεφαλαίων από τον μυστικό παγκόσμιο οικονομικό οργανισμό τους είναι έτοιμες να ξεκινήσουν. Οι μεταβιβάσεις αυτές θα άρχιζαν μόνο, όταν η απαραίτητη προστασία τους θα ήταν εξασφαλισμένη. Η σκοτεινή συμμορία είχε σε ισχύ απαγορευτικές εντολές για τις μεταβιβάσεις αυτές στη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών. Αρχικά, τα μέλη της συμμορίας είχαν σκοπό να υφαρπάξουν τα κονδύλια, μόλις οι κυβερνήσεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους και τα συνοδευτικά διατάγματα του στρατιωτικού νόμου θα ήσαν σε πλήρη ισχύ. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί. Παρ' όλα αυτά, οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι ήθελαν να βεβαιωθούν, ότι οι φιλικότερες κυβερνήσεις είτε θα ήσαν στην εξουσία ή τουλάχιστον θα ήσαν έτοιμες να αναλάβουν την εξουσία, πριν ξεκινήσει στην πράξη η απελευθέρωση των κεφαλαίων. Η υλοποίηση αυτής της προϋπόθεσης συμβαίνει τώρα και έτσι οι μεταβιβάσεις των χρημάτων πρόκειται να συμβούν σύντομα. Η κίνηση αυτών των χρημάτων είναι ένα σήμα προς τις ιερές μυστικές κοινότητες, ότι η στιγμή έχει έρθει για να ξεκινήσουν την απομάκρυνση διαφόρων προσανατολισμένων στο σκότος καθεστώτων. Αυτό θα αρχίσει με εκτεταμένες συλλήψεις κορυφαίων κυβερνητικών αξιωματούχων στο εσωτερικό αυτών των καθεστώτων.

Το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης γι’ αυτές τις νέες κυβερνήσεις είναι η διασφάλιση της πλήρους νομιμότητας των πολλών διεθνών δικαστικών αποφάσεων και των ενταλμάτων σύλληψης εναντίον των πρώην ηγετών τόσο πολλών μεγάλων κυβερνήσεων σε όλον τον πλανήτη. Αυτό που συμβαίνει είναι η κατάργηση της ψευδούς νομιμότητας της Lex Romana (του Ρωμαϊκού Δικαίου). Η Εκκλησία χρησιμοποίησε αυτό το σύνολο κωδίκων μετά την πτώση της Ρώμης, κατά τον 5ο μ.Χ. αιώνα, για να νομιμοποιήσει την εξουσία της σε έναν κατά πολύ άνομο κόσμο, που ήταν η Δυτική Ευρώπη. Αυτή η νομική παράδοση συνεχίστηκε μέχρι τη σύγχρονη εποχή και παραμένει η βάση για τον καθορισμό της νομιμότητας του σύγχρονου εθνικού κράτους. Η παράδοση αυτή αγκαλιάστηκε από το σκότος και χρησιμοποιήθηκε για την επικύρωση των ενεργειών του από τις πρώτες μέρες της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Αυτή η εξουσία θα ακυρωθεί από την εγκαθίδρυση των νέων υπηρεσιακών κυβερνήσεών σας και στη συνέχεια μια νέα εποχή διακυβέρνησης θα τεθεί σε ισχύ. Αυτή η νέα διακυβέρνηση θα σηματοδοτήσει την έναρξη της τελευταίας φάσης του ταξιδιού σας της επιστροφής στην πλήρη συνείδηση και της επανασύνδεσής σας με την πνευματική και τη διαστημική οικογένειά σας.

Δικό μας καθήκον είναι να παρακολουθούμε τον κόσμο σας και να υποστηρίζουμε τις διάφορες δραστηριότητες, που θα οδηγούν στη νέα σας πραγματικότητα. Έχουμε δει πόσο είναι αποφασισμένοι οι Αναληφθέντες Δάσκαλοί σας, να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για την αποδέσμευση των κεφαλαίων της ευημερίας σας. Οι πολλές ομάδες σας οι αφιερωμένες στην επιστροφή του Φωτός στον κόσμο σας εργάζονται επιμελώς για να εξασφαλίσουν, ότι τα τσιράκια του σκότους θα συλληφθούν με τον κατάλληλο τρόπο και οι de facto κυβερνήσεις τους θα τεθούν εκτός λειτουργίας. Σημειώνεται μεγάλη πρόοδος. Οι σκοτεινοί αντιλαμβάνονται πραγματικά το γεγονός, ότι το σημερινό δίλημμά τους δεν μπορεί απλά να κρυφτεί κάτω από το χαλί και ότι είναι η επικείμενη εξαφάνισή τους που ευφραίνει τις καρδιές μας! Από τα τέλη της δεκαετίας του 1940 έχουμε εργαστεί για την αποκάλυψη. Όλες οι μεγάλες κυβερνήσεις του κόσμου σας ουσιαστικά αγνόησαν την ύπαρξή μας, ενώ φλέρταραν με τα πρώην μέλη της σκοτεινής Συμμαχίας Του Ανκάρα. Τώρα αυτή η συμμαχία με το σκότος είναι στο τέλος της και είναι καιρός για την πρώτη επαφή με το Φως και τις ανακοινώσεις που τη συνοδεύουν.

Οι ιερές μυστικές κοινότητες βάζουν τις τελευταίες πινελιές στις πολλές επίσημες ανακοινώσεις, που θα κηρύξουν την έναρξη της νέας διακυβέρνησης. Αυτές οι δημόσιες δηλώσεις θα σας εξηγήσουν, γιατί ήταν αναγκαία η εγκατάσταση νέων κυβερνήσεων και θα σας πουν σχετικά με το πρόγραμμα, που η καθεμία πρόκειται να ακολουθήσει. Η σκοτεινή συμμορία και τα τσιράκια της διαφιλονικούν για το πώς θα ξεφύγουν από τη μεγάλη πτώση, που είναι έτοιμη να τους χτυπήσει, και καθώς λογομαχούν, οι υπάκουες κυβερνητικές φατρίες τους εξακολουθούν να ξεστομίζουν τα συνήθη ψεύδη για την οικονομική κρίση, υποστηρίζοντας, ότι κάποιο είδος «ανάκαμψης» βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως γνωρίζετε, τίποτα δεν απέχει περισσότερο από την αλήθεια και ένας μη αντιμετωπίσιμος ωκεανός επισφαλών χρεών είναι έτοιμος να τους καταπιεί! Στο απεγνωσμένο κυνήγι της για κεφάλαια, η συμμορία έχει απειλήσει πολλές κυβερνήσεις, αλλά διαπίστωσε, ότι αυτές οι μέθοδοι απέτυχαν να παραγάγουν τα χρήματα που απαιτούνται, για να αναστραφεί η αυτοεπιβαλλόμενη οικονομική κατάρρευσή τους. Είναι καιρός να θέσουμε αυτούς τους απατεώνες υπό κράτηση και να σταματήσουμε τον πόνο, που ο καθένας από εσάς έχει βιώσει κατά την τελευταία πενταετία!

Νάμαστε! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας! Ερχόμαστε, φέρνοντας μερικά υπέροχα νέα! Κατά τις τελευταίες εβδομάδες, κάναμε την προετοιμασία της μεταφοράς τεράστιων χρηματικών ποσών στα οικονομικά ιδρύματα που έχουμε δημιουργήσει σε όλο τον κόσμο, για τη διανομή των κονδυλίων της ευημερίας σας. Οι συνεργάτες μας ήσαν πολύ επιτυχείς όσον αφορά στην εξασφάλιση της προστασίας των λογαριασμών αυτών και στην επίτευξη του στόχου της εκτόπισης των πολλών σημαντικών κυβερνήσεων. Αυτή την εβδομάδα που πέρασε ολοκληρώσαμε τις λίστες και τις διαδικασίες για την τοποθέτηση των νέων κυβερνήσεων στην εξουσία. Χρειαζόμασταν, πρώτ’ απ’ όλα, να πετύχουμε τις τελικές και νομικά δεσμευτικές συμφωνίες από το παλαιό οικονομικό σύστημα του σκότους, οι οποίες καθιστούν δυνατή τη σύλληψη και τη δίωξη της πληθώρας των κυβερνητικών και τραπεζικών αξιωματούχων. Οι συνεργάτες μας ορίζουν τώρα τις προκαταρκτικές ημερομηνίες για αυτές τις διώξεις. Επίσης υπάρχει ένα σταθερό χρονοδιάγραμμα για τις επίσημες μεταβιβάσεις διακυβέρνησης και έχουμε δεσμευτεί για τις επακόλουθες ανακοινώσεις, που θα μας κάνουν γνωστούς σ’ εσάς.

Σαν Αναληφθέντες Δάσκαλοί σας χρειαζόμαστε να σας συστηθούμε και να σας δώσουμε μια πλήρη εξήγηση για το τι αναμένει ο Ουρανός από όλους εμάς. Αυτή η τεράστια αλλαγή στην πραγματικότητά σας είναι πάνω απ’ όλα μια μετατόπιση στη συνείδηση. Αυτό σημαίνει, ότι οι πνευματικές ευθύνες σας θα αυξηθούν σημαντικά, και χρειάζεστε μια επίσημη λίστα με το τι είναι αυτές οι ευθύνες και με το πώς εμείς, μαζί, θα τις εκπληρώσουμε. Το ταξίδι σας στην πλήρη συνείδηση απαιτεί μια βαθιά δέσμευση προς τον βαθύτερο εαυτό σας και προς αυτή τη μεταμορφούμενη πραγματικότητα. Είναι καθήκον μας να συζητήσουμε αυτά μαζί σας, με τη δέουσα επισημότητα και σοβαρότητα, καθώς το θείο σχέδιο του Ουρανού χρειάζεται να αφιερώσουμε όλοι μας το ιερό κύρος μας στην αποκατάσταση των αδικιών, που επί μακρόν υπέστη η Μητέρα Γη. Ως προσκεκλημένοι της, θα εκφράσουμε με τις πράξεις μας τη μεγάλη Αγάπη που έχουμε γι 'αυτήν, και μάλιστα για όλη τη ζωή που υπάρχει σε αυτό το πολύ όμορφο βασίλειο.

Η ευημερία, που σε λίγο θα λάβετε, έχει σχεδιαστεί για να σας προχωρήσει πέρα από τις πεποιθήσεις που διατηρείτε, σχετικά με την ανεπάρκεια πόρων και τους περιορισμούς, που σας έχουν επιβληθεί από τους γονείς σας, τους φίλους σας και την κοινωνία. Η αφθονία είναι η φυσική σας κατάσταση ύπαρξης. Η ανεπάρκεια και ο περιορισμός απλά έχουν τεχνητά επιβληθεί σ’ εσάς. Ένα από τα θέματα που πρέπει να ενσωματωθούν στον τρόπο, με τον οποίο μπορεί να γίνει κάποιος Αναληφθείς Δάσκαλος, είναι η γνώση της απόλυτης αφθονίας της φύσης και του σύμπαντος. Αυτό είναι εκείνο, στο οποίο πρόκειται να βυθιστείτε σε μια ακόμη φορά. Η εκδήλωση της πλήρους δυναμικής σας, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εγγενείς περιορισμοί, που να έχουν τεθεί απέναντί σας, και ότι αρχίζετε να έχετε εμπειρία του ότι είσαστε ένα με τον Δημιουργό. Η αποστολή σας είναι να διαδώσετε την αγάπη σας, την καλή χάρη και το Φως σε όλα τα όντα που ζουν στη φυσική δημιουργία. Και ο φόβος, στο πλαίσιο αυτό, θεωρείται ως η αυταπάτη που αληθινά είναι. Το υπόλοιπο της ζωής σας πρόκειται τώρα με λαμπρότητα να ξεκινήσει!

Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας για το τι συμβαίνει γύρω σας. Μια μεγάλη αλλαγή στη συνείδηση αλλάζει με ταχείς ρυθμούς την πραγματικότητά σας, όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Το μεγαλύτερο μέρος του παραμένει αφανές, αλλά είστε έτοιμοι να πάρετε εκπληκτικά νέα, που θα αλλάξουν δραστικά τον κόσμο σας προς το καλύτερο. Να είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να απολαύσετε αυτά τα γεγονότα, που θα εξελιχθούν εμπρός σας!

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Nikos

Share |