Home > Ellenika > Sheldan Nidle - February 14, 2012

February 14, 2012

3 Oc, 3 Zac, 8 Manik

Ντράτζο! Επιστρέψαμε! Σε αυτή τη μέρα αφιερωμένη στην αγάπη και το ειδύλλιο στον κόσμο σας, πολλά συνεχίζουν να συμβαίνουν πίσω από τις σκηνές. Οι ιερές μυστικές κοινωνίες της Ανατολής και της Δύσης συναντήθηκαν για να καταστρώσουν ένα σχέδιο ώστε να αντικαταστήσουν τις κυριότερες κυβερνήσεις του πλανήτη σας. Όπως γνωρίζετε, η πιο κρίσιμη αλλαγή είναι το «δεδομένο» (de facto) καθεστώς των ΗΠΑ. Η παράνομη αυτή οργάνωση ελέγχει την Αμερική επίσημα από το τέλος του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου, και ο πρωταρχικός σκοπός της είναι να καθιερώσει τις μεγάλες τραπεζικές οικογένειες και τους στενούς τους συμμάχους σε θέσεις ακαταμάχητης δύναμης. Κάθε πρόεδρος από το Λίνκολν και μετά αναγκάστηκε να υποταχθεί σε αυτούς παραβάτες και την μονομερή τους ατζέντα να υποτάξουν την εσωτερική και εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ σε κάθε ιδιοτροπία τους. Αυτή η πειρατεία της αμερικανικής δημοκρατίας υποστηρίζονταν από εκτεταμένη διαφθορά, δωροδοκία, και περιστασιακά, κάποια καίρια δολοφονία. Αυτή η αναίσχυντη εγκληματικότητα πρόκειται τώρα να σταματήσει και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του ριζικού μετασχηματισμού των υπηρεσιακών κυβερνήσεων. Οι σκιώδεις μαριονέτες-αφέντες θα συλληφθούν και θα συρθούν δημοσίως στην φυλακή, ενώ οι επακόλουθες δίκες τους θα αποκαλύψουν την πραγματική έκταση της ποταπής τους ατζέντας για την ανθρωπότητα.

Η σημερινή σκέψη είναι ότι αυτή η προσωρινή διακυβέρνηση θα αποτελέσει γέφυρα μεταξύ της σημερινής κρίσης που μαστίζει τον κόσμο σας και των δομικών στοιχείων της εν τη γενέσει γαλαξιακής κοινωνίας σας. Είχαμε λεπτομερείς συζητήσεις με εκείνους που θα ηγηθούν αυτής της νέας διακυβέρνησης, καθώς ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για το πώς προτίθενται να εφαρμόσουν τα διάφορα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί να ξεκινήσουν από τη στιγμή που θα ανακοινωθούν ως νέοι ηγέτες της Αμερικής. Ένα σύνολο εγγράφων πέρασε ανάμεσα μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων. Η μεγαλύτερη ανησυχία μας είναι πώς θα υλοποιηθεί επισήμως κάθε μια από τις μεγάλες, σαρωτικές προτάσεις που θα ανακοινώσουν. Τους έχουμε συμβουλεύσει με βάση την εκτεταμένη μας γνώση και έχουμε καθορίσει επίσης μια ημερομηνία για την πλήρη Αποκάλυψη, κατά την οποία σκοπεύουμε να παρουσιαστούμε σε εσάς. Μεταξύ της ανάληψης των καθηκόντων αυτής της νέας κυβέρνησης και της Αποκάλυψης, σκοπεύουμε να αυξήσουμε σημαντικά τις θεάσεις των σκαφών μας κατά τη διάρκεια της ημέρας και να σας προετοιμάσουμε για το τι πρόκειται να γίνει την ίδια την ημέρα της Αποκάλυψης.

Εξετάσαμε προσεκτικά κατά πόσο έχει αλλάξει αυτή η αποστολή από τότε που πρωτοέφτασε στο ηλιακό σας σύστημα, το καλοκαίρι του Γρηγοριανού έτους του 1991. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο δεκαετιών, παρακολουθήσαμε αυτή την επιχείρηση να μεταλλάσσεται στην παρούσα κατάσταση που τώρα όλοι μοιραζόμαστε. Στην αρχή ο Ουρανός μας έδωσε ένα φαινομενικά ασαφές σύνολο οδηγιών, το οποίο στη συνέχεια μεταμορφώθηκε σε συγκεκριμένες εντολές που μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε όχι μόνο με τις Αγκάρθιους, αλλά και με μια ομάδα ετερόκλητων ανθρώπων της επιφάνειας που αποκαλούμε Γήινους συμμάχους μας. Αυτή η ομάδα δείχνει τώρα να ανασυντίθεται σε ένα ακόμη σύνολο από μικρότερες ομάδες, και έχουμε επιλέξει να επικεντρωθούν στις ιερές μυστικές κοινωνίες των Αναληφθέντων Διδασκάλων. Αυτές οι πολλές ιερές κοινωνίες είναι εδώ και καιρό μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδίου από τους Αναληφθέντες Διδασκάλους για να βοηθήσουν την απόφασή του Ουρανού να επιστρέψετε στην πλήρη συνειδητότητα. Αυτές οι ιερές κοινωνίες έχουν τόσο τους οικονομικούς όσο και τους πνευματικούς πόρους που απαιτούνται για φέρουν εις πέρας με επιτυχία αυτό το έργο.

Μαζί, ολοκληρώνουμε σήμερα τους τελικούς «ελιγμούς» για το κοινό μας σχέδιο να ανατρέψουμε τη σκοτεινή ελίτ και να σας ελευθερώσουμε από την αδιανόητη δουλεία, που αποτελούσε μέρος του προγράμματος των σκοτεινών να καταστρατηγήσουν τις συμφωνίες που τέθηκαν σε ισχύ κατά την έναρξη της βασιλείας των Anunnaki, σχεδόν 13 χιλιετίες πριν. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία χρησιμοποιεί τις ικανότητές της για να σταματήσει αυτά τα σχέδια και, αντ 'αυτού, να απομακρύνει αυτούς τους προδότες, ώστε να μην μπορούν πλέον να παρεμβαίνουν στη θεία εντολή του ουρανού για τον κόσμο σας. Η Γαία παρατηρεί όλα αυτά και είναι ιδιαίτερα ευτυχής που εκείνοι που σκόπευαν να της επιθέσουν κι άλλα απόβλητα πρόκειται να λάβουν την τιμωρία που τους αξίζει. Το διπρόσωπο οικονομικό σύστημα που έφτιαξαν αυτοί οι σκοτεινοί έχει φέρει σχεδόν σε κατάσταση πτώχευσης όλη την υδρόγειο και γιγάντιο πλούτο στους ίδιους. Αυτή η δομή θα αποσυναρμολογηθεί και μία νέα, βασισμένη στη διαφάνεια και την ευημερία θα πάρει τη θέση της. Πράγματι, τα πρώτα βήματα αυτού του σχεδίου έχουν γίνει. Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσουν να παίρνουν ανοιχτά τη θέση τους στην εξουσία οι προσωρινές διοικήσεις.

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας! Ερχόμαστε με χαρά! Ερχόμαστε με χαρά! Ειρήνη και ευλογίες του Δημιουργού λάμπουν επάνω σας. Προχωράμε πιο κοντά στις τελικές κινήσεις για το φινάλε ενός παιχνιδιού που κράτησε για σχεδόν 13.000 χρόνια. Οι συνεργάτες μας είναι στο σημείο όπου μια νέα πραγματικότητα για όλους μπορεί να επιτευχθεί. Οι επόμενες στιγμές θα αφιερωθούν στη λύση του δράματος η οποία ανατρέπει επιτέλους του σκοτεινούς από τις ψηλές κούρνιες της εξουσίας. Μην κρίνετε μόνοι σας αυτούς τους άνδρες και τις γυναίκες του σκότους! Αφήστε αυτό το ιερό καθήκον για τον Ουρανό. Εκεί, αυτοί που βλέπουν τις ζωές όλων σας ετοιμάζουν ότι είναι σωστό για αυτούς που τόσο εύκολα σας καταχράστηκαν και σας εμπόδισαν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητές σας. Κάποιοι από εσάς, έχουν πετύχει βαθμούς συνείδησης και αθανασίας σαν εμάς. Αυτό το δώρο είναι έτοιμο να επεκταθεί σε όλους, αλλά πρώτα πρέπει να υπάρξει μια μεγάλη αφύπνιση, που θα σας φέρει σε μια νέα κοσμική πραγματικότητα. Πρόκειται να είναι μια εποχή για μια μεγάλη ανανέωση των όρκων σας για τη Μητέρα Γη!

Πολύ καιρό πριν, όταν η ανθρωπότητα απέκτησε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να κατοικήσει σ 'αυτό το θαυμαστό βασίλειο, έδωσε έναν ιερό όρκο στη Γαία και την Πνευματική Ιεραρχία να την φροντίσει, να την στηρίξει και να διασφαλίσει ότι τα πολλά οικοσυστήματα της θα ανθίσουν. Αυτή η υπόσχεση πρόκειται να ανανεωθεί πλέον από την ανθρωπότητα της επιφάνειας της γης. Όταν θα φτάσετε στους με πλήρη συνειδητότητα Εαυτούς σας, θα έχει έρθει επίσης ο καιρός να σεβαστείτε και να σώσετε τη μεγάλη ποικιλομορφία της Ζωής που μοιράζεται αυτόν τον κόσμο μαζί σας. Έχει έρθει το πνεύμα που θα φέρει πολλούς από εσάς σε θέση που να μπορείτε να επανεξετάσετε ποιοι πραγματικά είστε, και στη συνέχεια να σας δείξει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε την Γαία να ανθίσει και πάλι όπως ήταν σε πολύ μακρινούς χρόνους. Έχετε την τεχνολογία και τη Θεία Θέληση που μπορεί να αλλάξει γρήγορα την ίδια την εμφάνιση του βασιλείου σας. Αυτά τα μεγάλα καθήκοντα θα είναι δικά σας όταν αρθεί ο ζυγός των σκοτεινών από την ύπαρξη σας! Αυτά είναι πράγματα που θα τα κάνουμε μαζί, δημιουργώντας μια θαυμάσια νέα εποχή για όλους μας!

Καθώς εμείς, μαζί, θα δουλέψουμε με τις πνευματικές και διαστημικές οικογένειές μας, θα αποκατασταθεί η Γαία στον παράδεισο που ήταν κάποτε στην εποχή της Λεμουρίας. Έχουμε ευλογηθεί από τον Δημιουργό, γιατί πρόκειται να αναβιώσουμε αυτόν τον όμορφο πλανήτη και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας για να ξεδιπλώσουμε το θέλημα του Δημιουργού σε αυτή την πτυχή της σωματικότητας. Εσείς, ατομικά και συλλογικά, έχετε αισθανθεί την απεραντοσύνη του τι σημαίνει πλήρη συνειδητότητα. Η ευθύνη που θα σας δοθεί είναι μεγάλη και αυτό είναι απλώς η αρχή. Εμείς, οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, ξοδέψαμε τον χρόνο μας σε αυτή την απέραντη, θεία υπηρεσία, η οποία πρόκειται τώρα να επεκταθεί για να περιλάβει κάθε ένας από σας, αφού μεταμορφωθείτε και πάλι σε πλήρως συνειδητά Όντα. Το καθήκον μας στη συνέχεια, είναι να επιβλέπουμε τι θα κάνουμε όλοι μαζί. Αυτές οι εργασίες είναι οι πρώτες από πολλές που θα οδηγήσουν στην άνοδο ενός νέου έθνους-αστέρα, κάτι που θα οδηγήσει αυτό το γαλαξία σε μια εποχή του Φωτός, της Αγάπης, και της Υπηρεσίας για το Θείο.

Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας για το ταξίδι σας σε πλήρη συνειδητότητα. Η Γαία είναι εντελώς έτοιμη να αλλάξει τον εαυτό της σε ένα πλήρως συνειδητό Ον. Τελικά, εμείς, ως άνθρωποι, διασχίζουμε αυτό το γαλαξία, εργαζόμενοι στην θεία υπηρεσία για να ξεδιπλωθεί η μαγευτική ομορφιά του θεϊκού σχεδίου του Δημιουργού. Να ξέρετε αγαπημένοι μας ότι η αμέτρητη Προσφορά και ατέρμονη Ευημερία του Ουρανού είναι πραγματικά Δική σας! Έτσι ας γίνει! Σελαματ Γκαγιουν! Σελαμάτ Για! (Στα Σειριανά: να είστε Ένα! να είστε Χαρούμενοι!)

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |