Home > Ellenika > Sheldan Nidle - April 17, 2012

17 Απριλίου 2012

1 Ben, 6 Kank'in, 8 Manik

Γειά σας! Επιστρέφουμε! Η μεγάλη μετάβαση, στην οποία υποβάλλεται ο κόσμος σας, προβλέφθηκε για πρώτη φορά από τους Αρχαίους πάνω από 13.000 χρόνια πριν. Είναι μέρος αυτού που ονόμασαν «το μεγάλο γαλαξιακό έτος». Ο Ουρανός θα τιμήσει αυτή την εποχή με την εγκαθίδρυση ενός μεγάλου Φωτός, το οποίο θα διώξει το σκότος και όλα τα τσιράκια του. Μας ζητήθηκε, πάνω από 20 δικά σας χρόνια πριν, να έρθουμε εδώ και να είμαστε έτοιμοι, σε καθορισμένη χρονική στιγμή, να προβούμε σε μια μαζική προσγείωση του προσωπικού μας στις πολύτιμες εκτάσεις σας. Κι έτσι ήρθαμε, και στη συνέχεια είδαμε, ότι οι ημερομηνίες του Ουρανού γι’ αυτή την επιχείρηση ήσαν κάπως ασαφείς. Έτσι προσαρμοστήκαμε και προχωρήσαμε στο να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις στιγμές για να σας γνωρίσουμε καλύτερα. Από την άφιξή μας εδώ, έχουμε γίνει μέρος ενός ιερού κινήματος για την προετοιμασία των ανθρώπων της επιφάνειας της Γαίας για τις απαιτήσεις των θείων εντολών γι’ αυτόν τον πλανήτη. Μία από αυτές προσδιορίζει την ανάγκη να επιλυθεί το ζήτημα του λαβυρινθώδους ελέγχου των υποτακτικών του σκότους στον πλανήτη σας, μέσω ιερής κάθαρσης. Κατά κύριο λόγο, αυτό θα ξεκινήσει με μια επίσημη, τεράστια αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των κοινωνιών σας και στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη φύση της πραγματικότητάς σας.

Αυτή η μεγάλη μεταμόρφωση της πραγματικότητάς σας έχει, ουσιαστικά, επιτευχθεί ήδη στον Ουρανό και ό,τι απομένει είναι να εκδηλωθεί στη φυσική δημιουργία. Θεμελιώδη τμήματα των μεγαλύτερων κυβερνήσεών σας έχουν ενωθεί με πολλές ιερές μυστικές κοινότητες και έχουν διαμορφώσει συμμαχίες, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα μεγάλο αριθμό εθνικών κρατών. Αυτή η ένωση έχει επιτύχει τις νομικές και ηθικές συμφωνίες, οι οποίες θέτουν τη βάση για μια σημαντική δράση, που πρόκειται να συμβεί μέσα σ’ αυτή την άνοιξη. Έχουμε φέρει αυτόν τον συνασπισμό και συγχωνεύσαμε τις προθέσεις του με εκείνες της Έσω Γης. Όλοι μας είμαστε αφιερωμένοι στο να εκτελέσουμε επιμελώς το καθήκον μας και, στην κατάλληλη στιγμή, να απομακρύνουμε το σκότος και τους πράκτορές του από τις θέσεις της εξουσίας τους στον κόσμο σας. Η δράση αυτή θα ανοίξει το δρόμο για μια έντονη δραστηριότητα, με αποκορύφωμα τις μαζικές προσγειώσεις μας στον πλανήτη σας. Τότε θα μπορέσουμε να σας προετοιμάσουμε γρήγορα για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση και την επανένωσή σας με την πνευματική και διαστημική οικογένειά σας της Έσω Γης. Όλα αυτά εντάσσονται σε ένα πολύ μεγαλύτερο και πιο μακροπρόθεσμο σχέδιο: Να μεταστραφεί αυτός ο γαλαξίας προς το Φως.

Από τότε που επικράτησε ειρήνη στον γαλαξία μας, ο Ουρανός κατόρθωσε να συγχωνεύσει την Ομοσπονδία μας με την πρώην Συμμαχία Του Ανκάρα. Αυτή η διευρυμένη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός είναι τώρα επικεντρωμένη στο να σας φέρει στην πλήρη συνείδηση. Από πολλές απόψεις εσείς αποτελείτε ένα μεγάλο σύμβολο για τα πρώην μέλη της σκοτεινής Συμμαχίας Του Ανκάρα, τα οποία καθημερινά μας ζητούν λεπτομέρειες σχετικά με το τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Είναι πολύ πρόθυμοι να σας δεχθούν και να τους βοηθήσετε στη δική τους μοναδική διαδικασία ανόδου, πράγμα που είναι και ο λόγος για το ότι σχεδόν το ήμισυ του στόλου μας στο ηλιακό σας σύστημα αποτελείται από τα σκάφη αυτών των αστρικών εθνών, που πρόσφατα ενώθηκαν μαζί μας. Οι σύνδεσμοί μας έχουν διατηρήσει μια σταθερή ανταλλαγή δεδομένων και συναντήσεις μαζί τους, για να συζητούν τις εξελίξεις στον πλανήτη σας. Αυτή τη στιγμή, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με αυτό που πρόκειται να συμβεί σύντομα. Διάφορες στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις ετοιμάζονται για τις μαζικές συλλήψεις σημαντικών μελών των κυβερνήσεών σας, των παγκόσμιων οικονομικών δικτύων και μεγάλων τραπεζών σε όλο τον κόσμο σας. Οι συλλήψεις αυτές θα αποτελέσουν την αρχική ώθηση μιας τεράστιας επιχείρησης ανακατασκευής της πραγματικότητάς σας.

Η ανακατασκευή της πραγματικότητάς σας θα μας επιτρέψει να έρθουμε και να εργαστούμε ανοιχτά στον κόσμο σας. Δεκαετίες πριν επιτρέψατε στο πυρηνικό «τζίνι» να αναπτυχθεί σε ένα δίκτυο πυρηνικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής, που σήμερα χρησιμεύουν ως βασικές πηγές ηλεκτρικής ενέργειας. Δυστυχώς, αυτοί χτίστηκαν σύμφωνα με ελαττωματικά σχέδια και καθημερινά διαχέουν επικίνδυνα ποσά ακτινοβολίας στον αέρα, στο νερό και στο έδαφός σας. Είναι σημαντικό αυτοί οι σταθμοί να κλείσουν και όλες οι περιοχές αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων να εξουδετερωθούν. Επί του παρόντος, διάφορα πυρηνικά εργοστάσια στην Ιαπωνία έχουν σκορπίσει μεγάλες ποσότητες ακτινοβολίας στον Ειρηνικό και γύρω από τον κόσμο σας. Ένα μεγάλο μέρος αυτού του ραδιενεργού δηλητηρίου εξάγεται κρυφά κάθε μέρα από τις θάλασσες και τον αέρας σας από το προσωπικό μας, αλλά ένας τέτοιος εν δυνάμει κίνδυνος της υγείας χρειάζεται μια πολύ πιο δραστική αντιμετώπιση από το δίκτυο των σκαφών μας.
Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τις νέες κυβερνήσεις σας να προβούν στην αποκάλυψή μας μέσα σε λίγες ημέρες από την ανάληψη της εξουσίας παρά σε εβδομάδες, όπως νωρίτερα είχε προγραμματιστεί. Έχουμε πολλά να εξαγγείλουμε σ’ αυτές τις εκπομπές για το πώς θα εξουδετερώσετε αυτούς τους σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και πώς θα καθαρίσετε τον αέρα, το νερό και το χώμα.

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε με ειδήσεις σχετικά με την πρόοδο των συνεργατών μας στην εκδήλωση της ευημερίας σας και της νέας διακυβέρνησής σας. Οι μαζικές συλλήψεις είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίησή τους. Πολλά πρόσωπα στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα έχουν ήδη παραιτηθεί από ένα ευρύ φάσμα ιδρυμάτων σε όλον τον κόσμο και τώρα αυτά τα γεγονότα, που ελάχιστα δημοσιεύονται, περιλαμβάνουν την ανώτερη διοίκηση ορισμένων μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Οι συνεργάτες μας περιορίζουν τις κινήσεις πολλών υψηλόβαθμων αξιωματούχων στο πλαίσιο της προετοιμασίας γι’ αυτό που πρόκειται να συμβεί. Οι αλλαγές στην κυβέρνηση θα γίνουν δημόσια γνωστές μόνο αφού έχουμε εξασφαλίσει τον έλεγχο ενός αριθμού μεγάλων τραπεζικών επιχειρήσεων και έχουμε αναλάβει έναν εποπτικό ρόλο στη λειτουργία διαφόρων βασικών κεντρικών τραπεζών.

Η πρόθεσή μας είναι να καταρρίψουμε το σημερινό διεφθαρμένο οικονομικό σύστημα και να καθαρίσουμε τις εμπορικές αγορές της παγκόσμιας κοινωνίας σας. Οι επιχειρήσεις και οι πολλές χειραγωγήσεις των μετοχών τους και η ανέντιμη κερδοσκοπία μέσω εμπορεύσιμων αγαθών χρειάζονται να μεταμορφωθούν δραστικά. Για να βγείτε από την ένδεια και τη στέρηση σε ένα βασίλειο απέραντης ευημερίας, η οικονομία σας χρειάζεται και βαθύ καθαρισμό και συνολική αναδιαμόρφωση. Το τέλος των παράνομων φορολογιών και η εφαρμογή διαφόρων νέων τεχνολογιών που εμπνέουν δέος, θα είναι μια καλή αρχή. Η λειτουργία των μεγάλων οικονομικών ιδρυμάτων σας θα αλλάξει γρήγορα πέρα από κάθε αναγνώριση. Θα γίνουν τα μέσα, που θα επιτρέψουν την υλοποίηση και τη διαχείριση των βαθύτερων ονείρων σας, οδηγώντας σε ένα άριστο περιβάλλον για τη δική σας μεταμόρφωση σε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός.

Όσον αφορά στη διακυβέρνησή σας, είναι σε απελπιστική ανάγκη μιας πλήρους αναθεώρησης! Οι πολιτικοί και τα κόμματά τους, από αμνημόνευτους καιρούς, χρειάζονταν να συγκεντρώνουν χρήματα για να εκλεγούν ή να διατηρούν δημόσιο αξίωμα. Η απαίτηση αυτή είναι μια ανοικτή πρόσκληση για ηθικούς συμβιβασμούς, κακοδιαχείριση σε υψηλά αξιώματα, ή ακόμα και πλήρη ανάληψη της εξουσίας από «ειδικά συμφέροντα». Η νέα διακυβέρνησή σας θα κινηθεί γρήγορα πέρα από τέτοιες θεωρήσεις και θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον, που θα αποθαρρύνει τέτοιες δραστηριότητες. Αυτό θα γίνει μέσω της θέσπισης ενός τεράστιου δημόσιου δικτύου φυλάκων, που θα εμπνέεται από μια νέα στάση απέναντι στη διακυβέρνηση και από τη μεγάλη ευκολία πρόσβασης στην κυβέρνηση και στην αλληλεπίδραση μεταξύ αξιωματούχων και λαού. Ένα πλήρως ενημερωμένο και εκπαιδευμένο κοινό και μια γρήγορα αναπτυσσόμενη διαφάνεια στην κυβέρνηση θα μεταμορφώσουν το σημερινό τέλμα. Έχουμε την πρόθεση να παρακολουθούμε στενά πώς προχωρούν τα πράγματα και να σας ενημερώνουμε για το πόσο ορθά ενεργείτε, προκειμένου να κάνετε την κυβέρνηση να συμμορφώνεται με τις ανάγκες σας.

Σήμερα παρουσιάσαμε ορισμένα από τα στοιχεία, τα οποία οδηγούν στα γεγονότα που θα αλλάξουν τον κόσμο σας προς το καλύτερο. Συζητήσαμε, επίσης, ορισμένες πτυχές του τι πρέπει να κάνουμε για να καθαρίσουμε τα οικοσυστήματα της Γαίας. Η ώρα πλησιάζει για την εκδήλωση μερικών πολυπόθητων γεγονότων! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακές φράσεις που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |