Home > Ellenika > Sheldan Nidle - September 18, 2012

18 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία


Γεια σας! Επιστρέφουμε!
Ο κόσμος σας εξακολουθεί να είναι εγκλωβισμένος στη σύγκρουση μεταξύ της σκοτεινής συμμορίας και των επίγειων δυνάμεών μας. Χρησιμοποιούμε τους πόρους μας για να κρατάμε τη συμμορία καθηλωμένη, αλλά παρ' όλα αυτά επιμένει στην επιδίωξη μιας σειράς στόχων, που αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση των προσπαθειών των συμμάχων μας ή να προκαλέσουν έναν άλλο πλήρους κλίμακας πόλεμο. Για παράδειγμα, έχει επεκτείνει την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή και δημιούργησε καταστάσεις, που κάποτε θα οδηγούσαν σε σοβαρές διπλωματικές διενέξεις. Στον πυρήνα αυτής της κατάστασης βρίσκεται η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι «φίλοι» της των ειδικών συμφερόντων.

Έχουμε στείλει διπλωματικούς συνδέσμους στη Μέση Ανατολή και έχουμε συγκαλέσει μια σειρά συναντήσεων με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, για να τονίσουμε την αντιπολεμική πολιτική μας. Στο ίδιο πνεύμα, διασφαλίζουμε τις συναντήσεις μας με τις περιφερειακές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή και αυτές θα καθορίσουν τη βασική πολιτική για την επίλυση της κρίσης της Συρίας. Έχουμε την πρόθεση να αρχίσουμε την επίλυση αυτής της κατάστασης με την αντιμετώπιση των σημερινών προβλημάτων και παρακολουθούμε επίσης τις δυσκολίες του Ιράν. Καθώς η νέα διακυβέρνηση έχει οριστεί να ξεκινήσει σύντομα, θέλουμε να δημιουργήσουμε σταθερά τις παραμέτρους για μια νέα εποχή ειρήνης.

Η ειρήνη πρόκειται να αποτελέσει τη βάση για το νέο οικονομικό σύστημα και για την αποκάλυψη. Ο σκοπός της επίσημης άφιξής μας είναι να μας δώσει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε ανοιχτά με τις κυβερνήσεις σας και μαζί σας. Μια σειρά από ανακοινώσεις θα σας ενημερώσουν σχετικά με την ανάγκη για μετάβαση από έναν κόσμο που κυβερνιέται από τη σκοτεινή συμμορία σε ένα που θα είναι απαλλαγμένος από τα βάρη που οδηγούν στον πόλεμο, το μίσος, τις διαιρέσεις και σε μια οικονομία βασισμένη στο χρέος και την ένδεια.
Είστε έτοιμοι να εισέλθετε σε μια μεταβατική περίοδο, κατά την οποία θα αρχίσετε να δέχεστε τις θεμελιώδεις αλήθειες της ιστορίας σας, την καταγωγή σας και το λαμπρό μέλλον σας στην πλήρη συνείδηση. Ερχόμαστε ως ουράνιοι παράγοντες αυτού του μετασχηματισμού. Η πρώτη επαφή μας μαζί σας θα σας μετακινήσει σε ένα μονοπάτι, που μπορεί κυριολεκτικά να σας πάει στην πλήρη συνείδηση. Για το σκοπό αυτό, χρειάστηκε να ενωθούμε με τους Αγκαρθινούς γείτονές σας, για να επινοήσουμε έναν τρόπο για την επίτευξη των υψηλών στόχων μας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να λειτουργήσουμε ως κύριοι πρωταγωνιστές πίσω από τη σκηνή και, στη συνέχεια, ως ανοικτοί εταίροι μ’ εσάς, σε μια μαζική αναμόρφωση της παγκόσμιας κοινωνίας σας.

Οι διάφορες αυτές επιχειρήσεις είναι μόνο το μισό από αυτό που πρέπει να κάνουμε εδώ. Ένα άλλο μέρος σας προετοιμάζει πλήρως για την ένταξή σας στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Επί του παρόντος, οι Αγκαρθινοί είναι οι μόνοι εκπρόσωποι αυτού του ηλιακού συστήματος στο Κεντρικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιό μας – ένας ρόλος που τον διατηρούν από τότε που αυτό το ηλιακό σύστημα προστέθηκε στα μέλη μας, περίπου 50.000 χρόνια πριν. Η άνοδος της Ατλαντίδας και η επακόλουθη καταστροφή της έριξε ένα σύννεφο πάνω από τη φύση αυτού του μέλους. Εκείνο που πρόκειται τώρα να συμβεί, είναι η επανένωση των λαών της επιφάνειας και της Έσω Γης και αυτό θα επιτρέψει στο ηλιακό σας σύστημα να επιστρέψει στην πρώην άριστη κατάστασή του και επίσης θα δημιουργήσει το μέσο για την επιστροφή του αστρικού έθνους σας την παλιά του αίγλη.

Σε αυτό το αναδομημένο αστρικό έθνος έχει ανατεθεί από τον Ουρανό μια ειδική σειρά από καθήκοντα. Εσείς, ως λαός, έχετε τη δυνατότητα να «κλειδώσετε» τη γαλαξιακή ειρήνη και να προσφέρετε μια όμορφη τοποθεσία για τις συνεχείς συσκέψεις μας με πολλούς διαγαλαξιακούς γείτονές μας. Πολλοί από τους μακρινούς φίλους μας έχουν ταξιδέψει από άλλους γαλαξίες για να γίνουν μάρτυρες της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση.

Αυτό που κάνετε είναι πάρα πολύ ασυνήθιστο. Σας έχουμε δει να προοδεύετε γρήγορα σε γνώση και δύναμη στη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών. Δεν είναι εύκολο πράγμα να υπερβείς μια δύναμη, που σε έχει κυβερνήσει τόσο αμείλικτα για τόσον πολύ καιρό. Χαιρετίζουμε το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας και τώρα η συσσωρευμένη σοφία σας, σας έχει φέρει στο σημείο της τεράστιας επιτυχίας! Τώρα είναι η σειρά μας να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνολογία μας για να ολοκληρώσουμε αυτό, που, σχεδόν μόνοι σας, έχετε πετύχει.

Ο Ουρανός καταλαβαίνει σαφώς πόσο αλαζονικά ανόητοι είναι πραγματικά οι αφέντες σας, η σκοτεινή συμμορία. Έχει χρειαστεί ένας πεισματικά κερδισμένος σεβασμός και μια αποδεδειγμένη τεχνολογική υπεροχή για να καμφθούν αυτοί οι ξεροκέφαλοι και τα στοιχεία αυτά στάθηκε αναγκαίο να τα χρησιμοποιήσουμε κατά κόρον, όταν ήταν απαραίτητο.

Οι Γήινοι σύμμαχοί μας τώρα στηρίζονται πλήρως σ’ εμάς, για να τελειώσει αυτό που τόσο γενναία ξεκίνησαν. Έχουμε την πρόθεση να χρησιμοποιήσουμε μια σειρά από τεχνικές, για να εξαναγκάσουμε τη σκοτεινή συμμορία σε επίσημη παράδοση. Η θεία ώρα έχει έρθει για να μετακινήσουμε αυτόν τον επιφανειακό κόσμο, μέσω της μεταβατικής φάσης του, προς ένα βασίλειο ειρήνης, Αγάπης και ευημερίας.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας και ερχόμαστε με περισσότερες καλές ειδήσεις! Τα προγράμματα για την προώθηση του νέου οικονομικού συστήματος προχωρούν σε παγκόσμια κλίμακα. Οι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να επεκτείνουν τον τρόπο, με τον οποίο τα στοιχεία αυτού του νέου συστήματος θα παρουσιαστούν ανοιχτά σ’ εσάς. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν τη θέσπιση ενός συστήματος ευημερίας και κατάργησης του χρέους.

Έχουμε μυστικά ενημερώσει πολλές κυβερνήσεις, που τώρα πιέζονται από τα τραπεζικά ιδρύματα του κόσμου σας να είναι υπομονετικές και να μην ενδώσουμε στην αυξανόμενη πίεση, που προέρχεται από τη σκοτεινή συμμορία. Αυτές οι στιβαρές τακτικές θα σταματήσουν σύντομα, με την αποκάλυψη του νέου συστήματος σκληρών νομισμάτων. Επιπλέον έχουμε ακυρώσει κάποιους νομισματικούς πόρους για να μετατρέψουμε το χρέος σας σε ευημερία. Είναι ζωτικής σημασίας να εξαγγελθεί ο N.E.S.A.R.A. στην Αμερική και να εφαρμοστεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχουμε δώσει οδηγίες σ’ εκείνους που πρόκειται να αποτελέσουν τις υπηρεσιακές κυβερνήσεις, να ακολουθήσουν τις διάφορες κατευθυντήριες γραμμές του.

Οι υπεύθυνοι των παγκόσμιων αποθετηρίων πολύτιμων μετάλλων ετοιμάζουν τα προγράμματα, που θα στηρίξουν το νέο οικονομικό σύστημα. Αυτό το σύστημα αποτελείται από διάφορα περιφερειακά νομίσματα, τα οποία θα χρησιμεύσουν ως τα «κύρια μέσα συναλλαγής». Καθώς θα κυκλοφορούν, αυτά τα βασικά νομίσματα θα γίνουν τα μέσα σταθεροποίησης, η οποία θα εξασφαλίσει ένα τέλος στον μαζικό πληθωρισμό, που χαρακτηρίζει το τρέχον σύστημά σας και που μαστίζει τις κοινωνίες σας για τόσον πολύ καιρό.
Έχετε κατά νου, ότι αυτό το επερχόμενο οικονομικό σύστημα προορίζεται να είναι ένας μεταβατικός σύνδεσμος προς μια αχρήματη κοινωνία και προς την θέσπιση μιας ανεξίτηλης και μόνιμης ευημερίας, καθώς η διαστημική οικογένειά μας πρόκειται να μας εφοδιάσει με την τεχνολογία που θα εξασφαλίζει την τροφή μας, την ένδυσή μας, και τη στέγαση ολόκληρου του πλανητικού πληθυσμού. Η πρόθεση είναι να περάσουμε από τη σημερινή κατάσταση της φοβερής ανέχειας σε μια αληθινή πνευματική και φυσική αφθονία, δεδομένου ότι αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα στο πνευματικό ταξίδι σας.

Οι Ευλογημένοι μας στον Ουρανό θέτουν επίσης την παγκόσμια σκηνή για μια σειρά από ανακοινώσεις, που θα γίνουν μετά την τοποθέτηση της νέας διακυβέρνησης στη θέση της. Ο Ουρανός επιθυμεί ο καθένας να είναι σε μια κατάσταση χαράς και σε ειρήνη με τις νέες συνθήκες, που πρόκειται να εκδηλωθούν στον πλανήτη σας, γιατί αυτές οι βαθιές μεταβολές θα έχουν τη δυναμική να είναι συγκλονιστικές για πολλούς. Με αυτό κατά νου, έχει προταθεί να προηγηθεί αυτής της νέας εποχής για την ανθρωπότητα μια ειδική σειρά γεγονότων. Αυτά έχουν συμφωνηθεί και έτσι έχει συνταχθεί ένας κατάλογος αυτών των γεγονότων. Έχουμε επίσης συμβουλέψει τους συνεργάτες μας, να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές με έναν ήπιο και ορισμένο τρόπο. Αυτό το σενάριο μπαίνει τώρα σε εφαρμογή και αναμένουμε ότι αυτές οι ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα ευρέως γνωστές σ’ εσάς.

Σήμερα σας δώσαμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ετοιμάζεται να σκάσει μπροστά στα μάτια σας. Είμαστε όλοι προσηλωμένοι στην πρώτη επαφή και σ’ εκείνα τα γεγονότα που θα συμβούν πριν από αυτήν. Το τέλος του τρέχοντος Γρηγοριανού έτους είναι απλώς η αρχή των γεγονότων, που πρόκειται να σας φέρουν στην πλήρη συνείδηση. Ο χρόνος για την νέα πραγματικότητά σας έχει φθάσει! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |