Home > Ellenika > Sheldan Nidle - November 20, 2012

 20 Νοεμβρίου 2012

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

Γειά σας! Επιστρέφουμε με ειδήσεις για το τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Στο πλαίσιο της πιο άμεσης ανάμιξής μας στις υποθέσεις της Γης, ζητάμε από τους συμμάχους μας να ξεκινήσουν μια περίοδο συσκότισης (σ.τ.μ.: blackout στο πρωτότυπο) προκειμένου να αποτραπεί μια γενικευμένη διάδοση των πληροφοριών σχετικά με την ολοκλήρωση των διαφόρων έργων, τα οποία παρακολουθούμε και η διάρκεια αυτής της συσκότισης δεν μπορεί να τεθεί σε συζήτηση. Αυτό που θέλουμε να εξακριβώσουμε είναι γιατί συμβαίνουν αυτές οι διαρροές. Οι διάφορες κυβερνήσεις που ελέγχονται από τη συμμορία χρησιμοποιούν τις επικοινωνιακές τεχνολογίες τους για να κατασκοπεύουν τα έργα αυτά και εμείς έχουμε αναγκαστεί από καιρό σε καιρό να δώσουμε στους δορυφόρους τους και σε άλλες εξωτικές συσκευές ακρόασης παραπληροφόρηση καθοριστικής σημασίας. Αυτά τα λανθασμένα δεδομένα υποστηρίζονται με πληροφορίες από πράκτορες στο εσωτερικό των οργανώσεων των συμμάχων μας και χρησιμεύουν στην εκτροπή της προσοχής του σκότους. Πρωταρχικός σκοπός μας εδώ είναι, να προκαλέσουμε σύγχυση και να καταστήσουμε άχρηστα πολλά από τα μέσα ελέγχου και στάθμισης, που χρησιμοποιούνται από τις σκοτεινές κυβερνήσεις, για την επικύρωση αυτών των δεδομένων. Αυτή η επιχείρηση εντείνεται τώρα και θα λειτουργεί σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο για το ορατό μέλλον. Θα προστατεύσουμε τους συμμάχους μας από περαιτέρω δολιοφθορά εκ μέρους των διαφόρων σκοτεινών κυβερνήσεων.

Η ολοκλήρωση ορισμένων σημαντικών έργων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία των επόμενων βημάτων, τα οποία συνιστούν το δικό μας μέρος στην επίτευξη μιας επιτυχημένης πρώτης επαφής μαζί σας. Το επικοινωνιακό προσωπικό μας έχει αυξήσει την εποπτεία του πάνω στις επιχειρήσεις, που έχουν προγραμματιστεί να τεθούν σε εφαρμογή στο επόμενο στάδιο και οι ιεροί σύμμαχοί μας είναι αφοσιωμένοι στο καθήκον τους για να υλοποιήσουν ό,τι είναι να συμβεί στη συνέχεια. Η συνειδησιακή μεταβολή την οποία περνάτε, κοντεύει να φτάσει σε κάποιους πολύ σημαντικούς κόμβους, οι οποίοι θα σας προετοιμάσουν για τη μαζική επανάταξη, που πρόκειται να λάβει χώρα προς το τέλος του τρέχοντος Γρηγοριανού έτους. Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, ετοιμάζουμε μια σειρά από εκπλήξεις για το σκότος, για τις οποίες θα συζητήσουμε μαζί σας μόνον αφού έχουν συμβεί. Η πρόθεσή μας είναι να καταστήσουμε ανενεργά μια σειρά αντιμέτρων, που το σκότος έχει θέσει σε εφαρμογή. Μόλις τα έργα τους έχουν φτάσει σε ένα ορισμένο σημείο, θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ενέργειες, που θα δημιουργηθούν από αυτές τις αρνητικές περιπέτειες, εναντίον τους. Στόχος μας είναι να κάνουμε ευκολότερη για τους πολλούς συμμάχους μας την απώθηση του σκότους από την εξουσία και να δημιουργήσουμε μια μεταβατική περίοδο, που θα σας συνδέσει με μια νέα πραγματικότητα.

Το τέλος του κάθε Γρηγοριανού έτους σας εδώ και πολύν καιρό χρησιμοποιείται από το σκότος, για να διασφαλίσει, ότι η εξουσία του επάνω σας παραμένει ισχυρή. Έτσι, οι πολυάριθμοι εορτασμοί που τελείτε είναι, στην πραγματικότητα, μέρος μιας διαδικασίας, που χρησιμοποιείται εδώ και χιλιετίες, για να ενισχύσει τις δικές τους προσπάθειες να διατηρήσουν τον πλανητικό έλεγχό τους. Αυτή τη φορά, αυτές οι ασκήσεις θα παραγάγουν ένα αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς θα χρησιμοποιηθούν για να αποδυναμώσουν σοβαρά τα δεσμά, που το σκότος σας έχει επιβάλει. Έχουμε την πρόθεση να συντρίψουμε οριστικά αυτά τα τεχνητά δεσμά και να ανοίξουμε το δρόμο για νέα έθιμα και γιορτές, που έχουν σχεδιαστεί για να σας απελευθερώσουν. Σε αυτό το νέο περιβάλλον, το σκότος θα βρεθεί έκθετο και το Φως θα μπορεί να χρησιμοποιήσει επιτέλους τους δυνατούς τρόπους του, για να σας προετοιμάσει να δεχτείτε σωματικά τα θαύματα της πλήρους συνείδησης! Οι λεπτομέρειες αυτού του θέματος απαιτούν ένα βαθμό μυστικότητας αυτή τη στιγμή, για λόγους που θίξαμε παραπάνω, όμως μπορούμε να κάνουμε γενικές δηλώσεις σχετικά με το τι κάνουμε. Είναι σημαντικό το ότι κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα, για να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε τις ενέργειές σας ψηλά, και να διατηρήσετε την υπέροχη δουλειά που κάνετε, προκειμένου να οραματίζεστε την ένδοξη νέα εποχή, στην οποία πρόκειται να εισέλθετε.

Πάντα να έχετε κατά νου, ότι έχει φτάσει μια πολύ υπέροχη στιγμή στην ιστορία σας. Ετοιμάζονται να εκδηλωθούν γεγονότα, που μπορούν «εν ριπή οφθαλμού» να εμφανιστούν μπροστά σας. Αυτά τα πράγματα είναι στ’ αλήθεια ένα ιδιαίτερο δώρο, από εσάς προς τους εαυτούς σας. Για να το θέσουμε αλλιώς, εμείς είμαστε απλά οι μεγαλύτεροι Εαυτοί σας. Εσείς και εμείς είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με την υπέροχη Αγάπη και το Φως, που έπλασαν αυτό το σύμπαν και δημιούργησαν αυτόν τον γαλαξία. Είμαστε απλώς ιεροί πράκτορες του Φωτός, που ήρθαν από τα πέρατα του γαλαξία για να σας ελευθερώσουν από μια σκοτεινή δουλεία, που έχει διαρκέσει πάρα πολύ καιρό. Είστε οι αδελφοί και οι αδελφές μας! Ευχόμαστε μόνο τη χαρούμενη και ακοπίαστη μεταμόρφωσή σας στην πλήρη συνείδηση. Οι Αγκαρθινοί γείτονές σας ομοίως συνδέονται με εσάς και έχουν την πρόθεση να παράσχουν τον χώρο και τα μέσα, για να διασφαλιστεί η επιτυχής ολοκλήρωση αυτής της ιερής Ανέλιξης στην πλήρη συνείδηση. Ο χρόνος για να γίνει αυτό έχει έρθει. Προχωράμε μπροστά, επομένως, με πλήρη ταχύτητα, για να δούμε, ότι αυτό το ιερό χρονοδιάγραμμα υλοποιείται σύμφωνα με την εντολή του Δημιουργού. Αυτή είναι μια ιερή πράξη και τα υπόλοιπα βήματά της θα είναι γεμάτα από χαρά και θα ολοκληρωθούν με μια μεγάλη γιορτή!

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Φέρνουμε μαζί μας πολύ καλά νέα! Οι υποστηρικτές μας έχουν αρχίσει κάποιες ειδικές δραστηριότητες, για τις οποίες έχουμε συμφωνήσει να πούμε πολύ λίγα πράγματα. Χιλιετίες πριν, οι κοινωνίες σας σφραγίστηκαν με ένα ιεραρχικό μοντέλο, που σχεδιάστηκε από τους Ανουννάκι. Ξεκίνησαν να πειραματίζονται με αυτό το μοντέλο μετά από κάθε χρυσή εποχή*, πριν τελικά υιοθετήσουν ένα σχέδιο, που έκτοτε είναι το πρότυπο για κάθε περιοχή του κόσμου σας. Με τον τρόπο αυτό, σας έχει εντυπωθεί ένα ελεγχόμενο εύρος αντιλήψεων, οι οποίες διαμορφώνουν έναν ορισμένο τύπο πραγματικότητας, που εσείς θεωρείτε ότι είναι αρκετά «φυσικός», αφού δεν έχετε γνωρίσει τίποτε άλλο. Στην πραγματικότητα, αυτή η σειρά από αλληλένδετες αντιλήψεις σχεδιάστηκε για να ελέγχει τις περισσότερες πτυχές της ύπαρξής σας. Εμείς του Φωτός, βλέπουμε ως ευλογημένο καθήκον μας να σας προσφέρουμε ένα άλλο μοντέλο της πραγματικότητας, βασισμένο στη θεία χάρη και στους ιερούς τρόπους του Ουρανού και να διαδώσουμε αυτά τα «καλά νέα» για να προετοιμάσουμε την ανθρωπότητα για την επερχόμενη μεταμόρφωσή της σε πλήρως συνειδητά Όντα. Αυτός είναι ο λόγος, που, μέσα από τα καλά μας έργα, δεν παραιτηθήκαμε ποτέ από το να σας προβάλουμε τη δύναμη της δόξας του Δημιουργού.

Αυτή η προσφορά υπηρεσιών τόσων γενεών πρόκειται τώρα να αποδώσει έναν πολύ ιερό καρπό και θέλουμε να επαινέσουμε και να ευχαριστήσουμε εκείνους, που τόσο θαρραλέα και προσφέροντας θεία υπηρεσία έχουν έρθει εδώ, για να βοηθήσουν τους λαούς της επιφάνειας της Μητέρας Γης. Κάθε ένας από σας ξέρει τι έχετε κάνει και πώς αυτό βοήθησε αυτή τη μεγάλη υπόθεση. Ένα τεράστιο κύμα Φωτός εξαπλώνεται σε όλον τον πλανήτη και έχει το κάθε ένα από τα ονόματά σας γραμμένο μέσα του. Η υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα στους Αγκαρθινούς και στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία να μας δώσουν τα μέσα, για να ξεπεράσουμε τελικά την τεράστια αντίσταση που προβάλλεται κάθε μέρα από την σκοτεινή συμμορία και τις φαινομενικά ατελείωτες ορδές των συμμάχων της. Αυτό που ετοιμάζεται να συμβεί θα αλλάξει, στην κατάλληλη θεϊκή στιγμή, αυτή την πραγματικότητα με ένα πολύ βαθύ τρόπο. Οι σκοτεινοί καταλαβαίνουν τι πρόκειται να συμβεί και όμως αρνούνται στους εαυτούς τους τη σωτηρία της επιείκειας, που τους προσφέρουμε ξανά και ξανά. Δεν αφήνουν άλλη επιλογή για τους εαυτούς τους από το να υποστούν την πλήρη έκταση της τιμωρίας, που θα επιβληθεί από εκείνους, που έχουν την αρμοδιότητα να δημιουργήσουν τις νέες θέσεις του Φωτός.

Ο χαρακτήρας αυτής της νέας πραγματικότητας δεν είναι τόσο πολύ εκείνος της κρίσης όσο του ανοίγματος της επιφανειακής ανθρωπότητας στην αλήθεια πολλών πραγμάτων. Αυτό θα οδηγήσει σε ένα ολόκληρο νέο φάσμα πεποιθήσεων και απόψεων, που κυρίως θα έρχονται σε αντίθεση με αυτές, που τόσο εύγλωττα και τόσο απατηλά κηρύχθηκαν από τους υποστηρικτές του σκότους σε κάθε πτυχή της φιλοσοφίας και της επιστήμης σας. Το λέμε αυτό για να σας προετοιμάσουμε για ό,τι έρχεται, ακριβώς όπως αυτά τα μηνύματα προσπαθούν να σας δώσουν μια γεύση από την ένδοξη πραγματικότητα της πλήρους συνείδησης. Θέλουμε να σας προετοιμάσουμε για το τι θα ανακοινωθεί από την νέα διακυβέρνησή σας, συμπεριλαμβανομένης της ανακήρυξης ενός νέου συμφώνου ανάμεσα στον Δημιουργό, τον Ουρανό και εσάς. Αυτό το ιερό Σύμφωνο θα συζητηθεί ανοιχτά μόλις μας επιτραπεί με τον ορθό τρόπο να απευθυνθούμε σ’ εσάς δημοσίως και σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτό θα ακολουθηθεί από πολύ περισσότερες εκπομπές, των οποίων το αντικείμενο μπορεί να είναι ανησυχητικό για σας, καθώς ο σκοπός τους θα είναι να έρθουν σε μετωπική σύγκρουση με μερικές από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις, με τις οποίες έχετε επιβαρυνθεί. Αυτά θα αποτελούν το «εκπαιδευτικό όχημα» του Νέου Εαυτού σας.

Σήμερα, συνεχίσαμε τα μηνύματά μας για το τι συμβαίνει γύρω σας, καθώς η πνευματική και η διαστημική οικογένειά σας εργάζονται για να σας ελευθερώσουν από την δουλεία της περιορισμένης συνείδησης, που σας επιβλήθηκε πριν από σχεδόν δεκατρείς χιλιετίες. Αυτή η ιερή αποστολή πρόκειται να ολοκληρωθεί από εκείνους που είναι αφιερωμένοι στο Φως! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

*Σχετικά με την έννοια αυτού του σημείου είναι χρήσιμη η ανάγνωση των μηνυμάτων της 6ης Δεκεμβρίου 2011 και 31ης Ιανουαρίου 2012, στις διευθύνσεις, αντίστοιχα, https://docs.google.com/file/d/0B60wlwks09vKdWpVd1NPUGxybFk/edit και https://docs.google.com/file/d/0B60wlwks09vKbi1EQTVyTW1PSG8/edit

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

http://paoweb.com/uf111312.htm


Share |