Home > > Sheldan Nidle - October 22, 2013

Sheldan Nidle - 22 Οκτωβρίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf102213.htm

Dratzo! Πολλά έχουν συμβεί από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Μια σειρά από συμφωνίες έχουν τεθεί σε εφαρμογή και ένα χρονοδιάγραμμα για την επόμενη σειρά μυστικών γεγονότων έχει τελειώσει. Είμαστε ευτυχείς που αυτά τα πράγματα κινούνται προς τα εμπρός, και είναι σημαντικό το ότι μια σειρά από άλλα γεγονότα συμβαίνουν επίσης τώρα. Επί του παρόντος, το συμφωνημένο πρόγραμμα είναι σε εξέλιξη. Παρά το ότι αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να περιγραφούν σε σας με λεπτομέρειες, οι διάφορες σκοτεινές κυβερνήσεις βρίσκονται στον δρόμο της απομάκρυνσής τους. Μέχρι να επιλυθεί η τρέχουσα κατάσταση, δεν είμαστε σε θέση να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια, αλλά οι έμπρακτες παραδόσεις πολλών κεφαλαίων ευημερίας είναι πολύ κοντά. Η σημερινή κατάσταση είναι πολύ ρευστή και απαιτεί ένα βαθμό σταθερότητας πριν τα πράγματα να μπορούν να προχωρήσουν. Παρακολουθούμε στενά το θέμα αυτό και προτιθέμεθα να βοηθήσουμε όταν αυτό κριθεί σωστό. Εν τω μεταξύ, βοηθούμε σε μια σειρά συλλήψεων και ανάκτησης κεφαλαίων. Δεν μπορεί να επιτραπεί στη σκοτεινή συμμορία να παραμείνει στην εξουσία, χωρίς να γνωρίζει σαφώς, ότι βρίσκεται υπό παρακολούθηση και έλεγχο. Αυτοί οι αλαζόνες γνωρίζουν, ότι ο χρόνος τους τελειώνει και μια νέα εποχή είναι έτοιμη να ξεκινήσει!
Καθώς όλες αυτές οι διάφορες δράσεις διεκπεραιώνονται, είναι σημαντικό για σας να συνειδητοποιήσετε, ότι οι αλλαγές που πραγματοποιούνται από τον Ουρανό έχουν επιταχυνθεί. Τα τσάκρας στο κεφάλι σας πρέπει να υποστούν διεργασία προετοιμασίας. Τα τσάκρας του λαιμού και του ανώτερου σώματός σας χρειάζονται ένα τεράστιο σύνολο αναπροσαρμογών. Οι ιατρικές ομάδες μας έχουν αναφέρει, ότι αυτές οι αλλαγές στη φυσιολογία είναι τώρα σε εξέλιξη. Ως εκ τούτου, κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζουν είτε κάποιο βαθμό ζάλης, αυξανόμενες εξάρσεις λήθης ή ακόμα και μια προσωρινή απώλεια λεξιλογίου. Μαζί με αυτά τα συμπτώματα είναι η περιστασιακή θολότητα της όρασης, συνοδευόμενη σε πολλές περιπτώσεις από πονοκεφάλους. Έχουν επίσης περιγραφεί πόνοι στον αυχένα και πόνοι των ώμων. Με λίγα λόγια, το ανώτερο σώμα και το κεφάλι σας είναι τα κέντρα για μια σειρά αναβαθμίσεων. Τα πράγματα που μόλις περιγράψαμε είναι μόνο τα συμπτώματα όσων τώρα συμβαίνουν σ’ εσάς. Οι επόμενες περιοχές προσοχής θα είναι τα μέρη που επηρεάζονται περισσότερο από τις ενέργειες,, που έρχονται σ’ εσάς από την αργυρή χορδή σας. Αυτές μεταφέρουν ουράνιες πληροφορίες, που χρησιμοποιούνται από τους φύλακες των σωμάτων σας για τη διατήρηση των φυσικών (σωματικών) ουσιών σας.
Καθώς οι φυσικές ουσίες σας υφίστανται θεία προσαρμογή, θα αρχίσετε να βιώνετε όλο και υψηλότερες σωματικές δονήσεις. Αυτό θα σας επιτρέψει να ανεβάσετε την σημερινή σας συνειδητότητα. Έτσι, θα έχετε πιο ζωντανά όνειρα και το αίσθημα ενός αυξημένου επιπέδου προσδοκιών, καθώς θα συνδέεστε με τις ενέργειες της ζωής, που περιβάλλουν τον όμορφο κόσμο της διαβίωσής σας. Η Γαία επίσης αισθάνεται τη μεταβολή αυτή. Επιταχύνει πολλά από τα προκαταρκτικά φαινόμενα, που σχετίζονται με την επιστροφή της επιφάνειάς της στην προηγούμενη παρθένα κατάσταση. Αυτό το αυξανόμενο επίπεδο αλλαγής γίνεται αισθητό από τα πολυάριθμα οικοσυστήματά της. Κάθε ομάδα από στοιχειακά, αρμόδια για ένα ζωικό είδος, θα διευκολύνει την αντίδραση των ζώων στη δράση της Γαίας. Η ζωή στην επιφάνειά σας περνάει από μια σειρά τάσεων, που ασκούν μια ακραία δοκιμασία στη συνολική φύση αυτών των διαφορετικών οικοσυστημάτων. Αυτές οι τάσεις θα ηρεμήσουν μετά την αποχώρηση της ανθρωπότητας για τη μεγάλη μεταμόρφωσή της στο πεδίο της Έσω Γης. Ο χρόνος γι’ αυτές τις μεγάλες αλλαγές δεν είναι πολύ μακριά. Ένα θείο χρονικό πλαίσιο είναι σίγουρα σε ισχύ.
Είμαστε σε συντονισμό τόσο με τους γήινους συμμάχους μας όσο και με τους συνδέσμους της Αγκάρθα, για να προετοιμάσουμε αυτόν τον πλανήτη για μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Μια σειρά από ζωτικής σημασίας ανακοινώσεις θα ξεκινήσουν μια επιχείρηση, η οποία θα ρίξει την τρέχουσα πραγματικότητά σας σε μια νέα εποχή. Βρίσκεστε σε έναν ιδιαίτερο καιρό. Σύντομα θα συμβούν πράγματα, που θα μεταμορφώσουν σε τεράστιο βαθμό αυτό που σήμερα θεωρείτε σαν κάτι μόνιμο. Οι αλλαγές αυτές θα περιλαμβάνουν ένα τέλος της μυστικότητας που σας απαγόρευσε να γνωρίζετε για μας και απέκρυψε έναν τεράστιο αριθμό τοπικά ανεπτυγμένων τεχνολογιών. Οι ανακοινώσεις μας θα περιλαμβάνουν όχι μόνο μια ενημέρωση για το τι θα μάθετε, αλλά και μια πλήρη αποκάλυψη του τι έχουμε να προσφέρουμε. Χρειάζεται να καταλάβετε την απεραντοσύνη εκείνων που το σκότος έχει κρατήσει κρυμμένα από σας. Επιπλέον, χρειάζεται να κατανοήσετε τι περιμένει τον καθένα από εσάς. Η πλήρης συνείδηση είναι ένα μεγάλο δώρο, που ο Ουρανός είναι έτοιμος να παραχωρήσει. Αυτό θα σας δώσει μια πολύ θαυμάσια ευκαιρία, γιατί επιτέλους θα επανενωθείτε τόσο με την πνευματική όσο και με τη διαστημική οικογένειά σας.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε με χαρά και αισθανόμαστε ευλογημένοι από τον Ουρανό, που είμαστε σε θέση να εξηγήσουμε τώρα σ´ εσάς μερικά ζωτικής σημασίας θέματα! Για ξεκίνημα, ας συζητήσουμε για λίγο τη θεία χρονική στιγμή της Ανέλιξής σας. Εμείς υπήρξαμε εκείνοι που επέδειξαν τόσο μεγάλη ηθική εστίαση, ώστε σε καθέναν από μας δόθηκε μια ειδική παραχώρηση, που θα μας επέτρεπε να επιτύχουμε το δώρο της πλήρους συνείδησης μέσα σε λίγες ζωές. Έχουμε κυριολεκτικά «πάει πίσω στο σχολείο» και διδαχθήκαμε πώς να επιβλέψουμε και να καθοδηγήσουμε την ανθρωπότητα. Αυτή η μεγάλη ευθύνη είναι κάτι, με το οποίο ο καθένας έχει τιμηθεί κατά τη διάρκεια των αιώνων και των χιλιετιών, καθώς σας οδηγούσαμε ως το κατώφλι της ανέλιξής σας σε αυτή τη ζωή. Σύντομα θα συμβούν γεγονότα που θα παράσχουν μια μετάβαση από αυτόν τον καιρό σε εκείνον, όπου θα μπορεί πραγματικά να λάμπει το φως του Ουρανού. Χρησιμοποιείστε αυτόν το πολύτιμο χρόνο για να αφοσιωθείτε στους μετασχηματισμούς που απαιτούνται. Πρόθεσή μας είναι να σας δώσουμε οδηγίες για να εξοικειωθεί το μυαλό σας με αυτό το ζωτικό θέμα!
Τα ευλογημένα πεδία διαθέτουν μια σοφία, που πηγαίνει πολύ πέρα από τις σκέψεις αυτής της πραγματικότητας. Είναι πολύ σημαντικό να αφήσετε να φύγουν τα πράγματα που σας δένουν με αυτόν τον κόσμο. Κοιτάξτε εντός και επιτρέψτε στους πολλούς φόβους σας να υποχωρήσουν και να βγουν από το μυαλό σας. Αυτό που θα μείνει θα είναι μια άμεση σύνδεση με την «Εγώ Ειμί Παρουσία» σας. Μάθετε να συνομιλείτε με τον αληθινό εαυτό σας – με αυτό που πραγματικά είστε. Είναι γενναίος, σοφός και είναι σε θέση να ζει μέσα στις ηθικές αλήθειες, που μας δόθηκαν από τον Ουρανό. Μάθετε να ενσωματώνετε αυτά που μαθαίνετε. Γίνετε κάποιοι που θα μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτή τη σοφία και να εκδηλώσουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν. Καθώς θα κάνετε αυτό, θα αυξήσετε τις δονήσεις της ζωής σας και θα περιλάβετε αυτό που είστε. Σε αυτόν τον κόσμο, μια τέτοια επικέντρωση συχνά αποθαρρύνεται από το σχολείο, την εργασία και από πεποιθήσεις, που πολλές φορές έρχονται σε αντίθεση με αυτές που τώρα τόσο σταθερά αποκτάτε. Υπό το πρίσμα αυτό είστε ελεύθεροι και σύντομα αυτός θα είναι ο τρόπος αυτής της πραγματικότητας!
Να έχετε πάντα επίγνωση εκείνου που γίνεστε. Η εστίαση της πρόθεσης είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτό που κάνετε. Προετοιμάζετε τους εαυτούς σας, με τις δικές μας ευλογίες, για μια ζωή στην πλήρη συνείδηση. Θα είστε Άγγελοι αυτού του φυσικού πεδίου και θα υπηρετείτε με αίσθηση καθήκοντος το ένδοξο Φως του Δημιουργού! Πολλές ψυχές είναι παγιδευμένες σε συνθήκες, που απαιτούν τις ευλογίες, τις υπηρεσίες και τη σοφία σας. Θα χρησιμοποιήσετε τα θεία ταλέντα σας για να θεραπεύσετε, να ενθαρρύνετε και να κατευθύνετε αυτούς που θα βρίσκονται υπό την κηδεμονία σας. Αυτή η ιερή σειρά αλληλεπιδράσεων απαιτεί κάποιο βαθμό κατάρτισης και εμπειρίας. Πρόκειται να γίνετε μια πολύ θαυμαστή ομάδα φυσικών Αγγέλων. Ως εκ τούτου, ο Ουρανός περιμένει πολλά από εσάς. Εμείς ερχόμαστε για να σας διδάξουμε, να σας καθοδηγήσουμε και να σας προετοιμάσουμε για τις μεγάλες αποστολές, που θα σας δοθούν από τους ουράνιους ταγούς σας! Αλληλούια! Αλληλούια!

Σήμερα, συνεχίσαμε τα μηνύματά μας! Η ώρα πλησιάζει για μια μεγάλη αλλαγή σε αυτήν την πραγματικότητα. Είναι καιρός να μετατρέψουμε τον πόνο και τα βάσανα σε χαρά, ειρήνη και ευημερία! Η σκοτεινή συμμορία είχε τον χρόνο να αλλάξει με καλό τρόπο και απέτυχε. Ξημερώνει μια νέα ημέρα, που θα φέρει μια όμορφη εποχή για την ανθρωπότητα! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |