Home > Ellenika > Sheldan Nidle - June 26, 2012

26 Ιουνίου 2012

4 Imix, 14 Kayab, 8 Manik

Γειά σας! Επιστρέφουμε. Πολλά πρόκειται να συμβούν στον κόσμο σας! Τα μέλη της σκοτεινής συμμορίας έχουν αρνηθεί την προσφορά της ενδεκάτης ώρας, που τους έγινε από τους Γήινους συμμάχους μας, να παραδοθούν και να επιτρέψουν μια ομαλή και ειρηνική μετάβαση της εξουσίας. Η άρνησή τους έχει βάλει τη μπάλα στο γήπεδό μας και τώρα συνθέτουμε την απάντησή μας. Οι σύνδεσμοί μας έχουν περάσει τις τελευταίες ημέρες σχεδιάζοντας τη στρατηγική των συλλήψεων με εκείνους που θα πραγματοποιήσουν τη φυσική εκτέλεσή τους. Επιθυμούμε να το κάνουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην οδηγήσει σε αρνητική προπαγάνδα από εκείνα τα δίκτυα ειδήσεων, που είναι πιο στενά συδεδεμένα με την συμμορία. Μπορούμε, εάν χρειαστεί, να ζητήσουμε, ένας αριθμός αυτών των ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης να απαξιωθούν με τον κατάλληλο τρόπο και να κλείσουν. Είναι επίσης απαραίτητο να παραιτηθούν κυβερνητικοί αξιωματούχοι των μεγάλων καθεστώτων, που τελούν υπό την ηγεσία της συμμορίας, δεδομένου ότι είναι σημαντικό να φανεί δημοσίως, ότι συμβαίνει μια νόμιμη μεταφορά της εξουσίας. Είχαμε πολλές προκαταρκτικές συνομιλίες με τους καθορισμένους αξιωματούχους και έχουμε λάβει θετική ανταπόκριση για το συγκεκριμένο θέμα. Έχουμε την πρόθεση να εφαρμόσουμε αυτή την τακτική και να προετοιμάσουμε τις υπηρεσιακές κυβερνήσεις μας για το ξεκίνημα της επίσημης διαδικασίας μετάβασης.

Μόλις αρχίσουν οι ενέργειες αυτές, μια ειδική ομάδα θα συντονιστεί στην πολύπλοκη μεταβατική φάση με τους γήινους συμμάχους μας. Το πρώτο ζητούμενο είναι να εξουδετερωθεί οποιαδήποτε αντεπίθεση των μέσων ενημέρωσης της σκοτεινής συμμορίας. Η συμμορία κυριολεκτικά μάχεται τώρα για την ύπαρξή της και δεν μπορεί να ανεχθεί όποιον δεν πραγματοποιεί υπάκουα μια επιζήμια προπαγανδιστική εκστρατεία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο Διαδίκτυο. Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για αυτό και έχουμε ακόμη πάρει στην κατοχή μας τα σχέδια της εκστρατείας τους. Από τη στιγμή που θα αρχίσουν οι κυβερνητικές παραιτήσεις, οι πρώτες 72 ώρες θα πρέπει να τύχουν πολύ προσεκτικού χειρισμού. Έχουμε ενημερώσει τους συνδέσμους που θα συμμετάσχουν και είναι έτοιμοι να κλείσουν μια σειρά από καλωδιακά και δικτυακά μέσα, προτού να έχουν την ευκαιρία να βγουν στον αέρα. Η συμμορία έχει ένα τεράστιο δίκτυο προπαγάνδας και προτίθεται να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό. Δουλειά μας είναι να αποτρέψουμε αυτό και να εξηγήσουμε πλήρως γιατί αυτό είναι απαραίτητο. Έχουμε στα χέρια μας στοιχεία σε βίντεο, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δείξουν τους λόγους πίσω από τις ενέργειές μας. Αυτός πρόκειται να είναι καιρός κρίσης, τον οποίο είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι για να χειριστούμε. Δεν είναι εύκολο πράγμα να ανατρέψεις και να αντιστρέψεις δεκατρείς χιλιετίες μιας πλανητικής πραγματικότητας!

Αυτή η φάση της μετάβασης γίνεται πιο δύσκολη για τους γήινους συμμάχους μας και γι' αυτό έχουμε παρέμβει. Η έδρα μας για τη φάση αυτή είναι το κύριο Μητρικό Σκάφος μας. Οι ομάδες συνδέσμων, που έχουν ανατεθεί σε κάθε τομέα των γήινων συμμάχων μας, χρησιμοποιούν τώρα τεχνικά μέσα που διαθέτει το σκάφος, για να παρακολουθούν τις ομάδες της συμμορίας και να κάνουν ακρόαση των προφορικών και γραπτών επικοινωνιών τους, και επίσης παρατηρούν τηλεπαθητικά τους ηγέτες αυτών των σκοτεινών ομάδων. Αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά πόσο εξαιρετικά ύπουλοι μπορούν να είναι αυτοί οι ηγέτες. Αλλά να είστε βέβαιοι, ότι είμαστε ενήμεροι για ό,τι πιστεύουν, σκέπτονται και κάνουν. Επιπλέον, έχουμε την πρόθεση να θέσουμε σε εφαρμογή μια συγκεκριμένη τεχνολογία, που θα εξασφαλίσει μια γρήγορη, ομαλή παράδοση. Έχουμε εμπλακεί σε αυτό το βαθύτερο επίπεδο παρέμβασης, λόγω της ανάγκης να παραμεριστεί αυτό το σημερινό εμπόδιο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο Ουρανός μας έχει δώσει μια θεϊκή εντολή, που ουσιαστικά ζητάει από εμάς να κινήσουμε αυτόν τον κόσμο προς τα εμπρός, μέχρι το σημείο του μετασχηματισμού.

Η ομάδα προσγείωσης εργάζεται τώρα με το πώς και πότε να προσεδαφίσει τους «ειδικούς» τεχνικούς, οι οποίοι θα εγκαταστήσουν τεχνολογίες όπως οι αναπαραγωγείς, επικοινωνιστές και οι συσκευές θεραπείας. Οι τεχνολογίες αυτές λειτουργούν κυρίως με τη χρήση της τηλεπάθειας και χρειάζεται να σας δείξουμε πώς θα αποκαταστήσετε την ικανότητα αυτή στους εγκεφάλους σας, καθώς αυτό θα καταστήσει επίσης πολύ πιο εύκολη για σας την επικοινωνία μαζί μας. Βλέπουμε αυτή την αποκατάσταση μιας από τις φυσικές ικανότητές σας ως το πρώτο συγκεκριμένο βήμα σας στην πορεία προς την πλήρη συνείδηση. Αυτά τα ζώντα Όντα (οι τεχνικοί) θα σας διδάξουν, επίσης, για τις διάφορες πραγματικότητες που θα εκδηλωθούν από τη στιγμή που θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις συσκευές. Θα μπορούσατε να πείτε, ότι αυτή η μεταφορά τεχνολογίας σηματοδοτεί τη στιγμή, που πραγματικά θα αρχίσει για σας η επιστροφή στην πλήρη συνείδηση. Ο Ουρανός σκοπεύει να επιταχύνει σε μεγάλο βαθμό τα πολλά πράγματα που τώρα συμβαίνουν σ’ εσάς αλλά και εντός σας. Καθίσταται ολοένα και πιο φανερό, ότι όχι μόνο έχει επιταχυνθεί ο χρόνος, αλλά και η νέα συνείδησή σας φτάνει σε ένα σημείο, όπου θα πρέπει να μετακινηθείτε, λίγο μετά την άφιξή μας, στους αντίστοιχους Φωτοθαλάμους σας, στην Έσω Γη.

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Οι συνεργάτες μας είναι απασχολημένοι με τα επακόλουθα της απόρριψης από μέρους της σκοτεινής συμμορίας της προσφοράς του να παραδοθεί στο Φως. Με πολλούς τρόπους ήταν αναμενόμενο. Γνωρίζαμε ότι η σκοτεινή συμμορία, παρά τη δεδηλωμένη από μέρους της έγκριση των σχεδίων μας, ήταν στην πραγματικότητα αποφασισμένη να εξαπολύσει μια σειρά από εκστρατείες παραπληροφόρησης, σκοπός των οποίων ήταν να προκαλέσει σύγχυση και αρνητικότητα σ’ εκείνους που ακολουθούν διάφορες πηγές πληροφόρησης στο Διαδίκτυο σχετικά με τις Αλλαγές. Ήλπιζαν να σπείρουν ανησυχία και αμφιβολία με μια ολοένα εντεινόμενη επίθεση κατά της αλήθειας. Οι συνεργάτες μας, επίσης, γνωρίζουν καλά αυτά τα συστήματα και θέτουν σε κίνηση μια σειρά δράσεων, που θα απομακρύνουν γρήγορα το σκότος και τους αδιάλλακτους συμμάχους του. Ο ρόλος μας εδώ είναι απλά να ετοιμάσουμε ένα σχέδιο, που να εκπληρώσει τις ευγενείς εντολές του Ουρανού και να σας απαλλάξει από την λαβή του σκότους, που επί χιλιετίες έχετε υποστεί.

Όπως καλά γνωρίζετε τώρα, το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει ένα νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα και νέα διακυβέρνηση. Όλα αυτά είναι πολύ κοντά στο να υλοποιηθούν. Οι συνεργάτες μας ολοκληρώνουν τα μέσα, με τα οποία θα σας ενημερώσουν σωστά και πλήρως για το πώς αυτά τα σχέδια πρόκειται να εφαρμοστούν. Έχουμε έτοιμες μια σειρά από επίσημες ανακοινώσεις, που θα αρχίσουν μόλις οι σκοτεινοί απομακρυνθούν από την εξουσία παντού στον πλανήτη. Για να το κάνουμε αυτό, θέτουμε σε εφαρμογή ορισμένες τεχνικές, που αποτελούν μέρος ενός πρωτοκόλλου που μας παρουσιάστηκε από τους Αγκαρθινούς της Έσω Γης και τους γαλαξιακούς φίλους τους. Αυτό θα εξομαλύνει το δρόμο και θα επιτρέψει την εκκίνηση της φάσης των συλλήψεων. Μόλις συμβεί αυτό, θα μπορούμε να προχωρήσουμε στο υπόλοιπο των σχεδίων, στα οποία αναφερθήκαμε προηγουμένως. Η ελευθερία σας σύντομα θα σας χορηγηθεί και τα προδοτικά σχέδια του σκότους θα αποκλειστούν από το Φως!

Έχουμε την ευλογία Μητέρα Γη και όλων των λαών της καθημερινά. Σας ζητούμε να ενωθούν μαζί μας σε αυτό το θεϊκό δραστηριότητα. Έχετε κάνει αυτό ως επί το πλείστον τυχαία, και αυτό που ζητούν τώρα είναι για σας να έρθουν μαζί και να επιλέξουν ελεύθερα τον ένα χρόνο για ένα κύμα ευλογίας που προορίζεται για κάθε ημέρα περικυκλώνουν τον κόσμο. Χρησιμοποιήστε την υπέροχη συνέργειά σας για να καθορίσετε μια ώρα για αυτό, και στη συνέχεια να αρχίσει αυτή η ισχυρή πρακτική. Μόλις αρχίσετε το θέμα αυτό, θα βρεθούμε με σας. Αυτή η ευλογία είναι από όλες τις καρδιές μας. Ας το χρησιμοποιήσουμε για να φέρει την ειρήνη και χαρά σε όλους. Αυτή η υπέροχη ενέργεια μπορεί να ενοποιήσει όλους μας να εκδηλωθεί μια νέα και ιερή δρόμο για τη Μητέρα Γη! Ουρανός μας δίνει ένα θεϊκό σχέδιο που μας ελευθερώνει από την εποχή της σκοτεινής και επιστρέφει μας σε πλήρη συνείδηση. Ας είναι έπαινος του Φωτός και άπειρη θαύματα!

Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα σας. Τα γεγονότα είναι σε εξέλιξη τώρα που πρόκειται σύντομα να αλλάξει την ίδια τη φύση αυτής της πραγματικότητας και να σας επιστρέψει σε πλήρη συνείδηση. Είμαστε πιο ευχαριστημένοι που μπορούμε να κάνουμε σύντομα μέρος μας σε αυτό.

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |