11 & 22 Δεκεμβρίου, Μαζικός Παγκόσμιος Οραματισμός για μια Υπέρβαση

Συνοδεύστε μας οποιαδήποτε στιγμή στις 11 & 22 Δεκεμβρίου
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ή ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ 
Θα επιμείνουμε μέχρι να τα καταφέρουμε!
(Ας αισθανθούμε ότι το έχουμε ήδη πετύχει, έχει γίνει.)


Αγαπητέ αναγνώστη,

Ζούμε σε ένα όμορφο πλανήτη. Έχει τόση αγάπη και ομορφιά. Όμως οι δυνάμεις που τον κυβερνούν, οι κυβερνήσεις και η ελίτ, φαίνεται ότι απλά δεν θέλουν κάνουν αυτό που είναι το σωστό. Η μητέρα Γη παράγει αρκετά για να επιτρέψει σε τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια ανθρώπους να ζήσουν σε ειρήνη και αφθονία, αλλά όλοι μας οι διοικούντες σκέφτονται πώς να διατηρήσουν την ισχύ τους, να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και πολέμους και μας κάνουν να πληρώνουμε ολοένα και περισσότερο. Μέσα από τις σκοτεινές αδελφότητες και τις μυστικές επιχειρήσεις αγνοούν την επιθυμία του κόσμου. Προσπαθούν να μας κρατήσουν σε μια κατάσταση εξάρτησης και φόβου μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ελέγχουν.

Δεν ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό; Δεν ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε ΕΜΕΙΣ πώς θα λειτουργεί ο πλανήτης μας; Είναι πιο εύκολο απ’ ότι νομίζετε. Ναι, πράγματι. Υπάρχει ένα νόμος της φυσικής για τον οποίο μπορεί να έχετε ήδη ακούσει, που είναι τέλειος για να διαλύσουμε αυτό το παλιό κατεστημένο, αυτό το παλιό και φθαρμένο σύστημα όπου οι λίγοι πλούσιοι ελέγχουν τους υπόλοιπους από εμάς. Αυτός ο νόμος λέγεται «Νόμος της Έλξης». Λέει ότι όταν εστιάζεις σε κάτι που θέλεις και το αισθάνεσαι πραγματικά στην καρδιά σου, το ελκύεις σε σένα. Απλά ψάξτε το στο διαδίκτυο ή στην βιβλιοθήκη (διαβαστε «Το Μυστικό» για παράδειγμα), υπάρχουν πάρα πολλές ιστορίες ανθρώπων που άλλαξαν τη ζωή τους επιτυχώς με αυτόν τον τρόπο.

Η μέθοδος για να το χρησιμοποιήσετε είναι η νοερή απεικόνιση. Όταν βλέπετε νοερά κάτι που θέλετε και αισθάνεστε τη χαρά ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ, τότε θα εμφανιστεί.

Μπορείτε να το εφαρμόσετε στην προσωπική σας ζωή, αλλά και για το ευρύτερο καλό του πλανήτη μας και του ανθρώπινου είδους. Όσο περισσότεροι άνθρωποι εστιάζουν σε κάτι, τόσο πιο δυνατή γίνεται η ενέργεια. Η ενέργεια που στέλνει μια ομάδα ανθρώπων πολλαπλασιάζεται, γίνεται πιο δυνατή απ’ ότι το άθροισμα της σαν μεμονωμένων ατόμων. Μην βασίζεστε απλά στα λόγια μας γι’ αυτό, έχει αποδειχτεί επιστημονικά. Δείτε ένα βίντεο που κάναμε γι’ αυτό, μπορείτε να το βρείτε εδώ:

www.VisualizeDaily.com

Μέχρι τώρα έχουν ήδη γίνει πολλοί ομαδικοί οραματισμοί και διαλογισμοί. Για την Παγκόσμια Ειρήνη για παράδειγμα. Ακόμη, δεν υπάρχει ειρήνη. Δεν λειτουργούν αυτές οι δράσεις; Σίγουρα λειτουργούν! Μπορείτε να το δείτε στο βίντεο μας. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις η ειρηνική ενέργεια κάνει τη δουλειά της, αν εντωμεταξύ οι κυβερνούσες δυνάμεις δουλεύουν προς την αντίθετη κατεύθυνση, τα πάντα γυρνούν ξανά στην παλιά κατάσταση. Στρατιώτες διατάσσονται να ξαναπάρουν τα όπλα τους που είχαν αφήσει κάτω, η εγκληματικότητα ανεβαίνει ξανά λόγω της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρίσκονται ακόμη οι άνθρωποι, κ.λ.π.

Γι’ αυτό πρέπει να εστιάσουμε σε κάτι που δεν μπορεί να ανατραπεί. Ποτέ.

Και αυτό είναι: μια ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Μην ανησυχείτε για το πού ακριβώς εστιάζετε, η ενέργεια είναι κάτι έξυπνο, θα βρει τον δρόμο της. Όπως θα μπορούσατε να δείτε στο βίντεο μας, όταν οι άνθρωποι οραματίζονται ειρήνη, μειώνονται και τα εγκλήματα κατά των ανθρώπων, τα κυκλοφοριακά ατυχήματα, οι επισκέψεις στα επείγοντα των νοσοκομείων, ενώ το χρηματιστήριο ανεβαίνει. Η ειρήνη είναι ειρήνη, μία υπέρβαση είναι μια υπέρβαση. Η ενέργεια ξέρει που να πάει. Αν εστιάσουμε σε μια υπέρβαση, θα βρει τον πιο αδύναμο κρίκο στην αλυσίδα που κρατάει ακόμη αυτό το φθαρμένο κατεστημένο. Και θα τον ΣΠΑΣΕΙ.

Όταν αρκετοί άνθρωποι το οραματίζονται και το αισθάνονται πραγματικά μέσα στις καρδιές τους, θα συμβεί. Μπορεί να είναι ο 6578ος συμμετέχων που δίνει την τελευταία μικρή σπρωξιά ή μπορεί να είναι ο 10234ος, αλλά θα καταρριφθεί. Περιμένετε και θα δείτε.

Εστιάστε σε κάτι που θα σας κάνει πολύ πολύ χαρούμενους. Και ζήστε το συναίσθημα σαν να έχει ήδη συμβεί. Μπορεί να είναι ο Ομπάμα που ανακοινώνει την αποκάλυψη για τα UFO, η ότι η ελεύθερη ενέργεια είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό, ένας μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός ή εφημερίδα που αποκαλύπτει ότι η 9/11 ήταν συνομωσία ή κάτι άλλο σημαντικό. Όλα καταλήγουν στο ίδιο πράγμα: το τέλος του σκοτεινού κατεστημένου. Απλώς διαλέξτε :)

Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η χαρά που θα αισθανόσασταν αν αυτή η υπέρβαση είχε μόλις συμβεί. Οραματιστείτε για παράδειγμα, τον πόλεμο και την πείνα να δίνουν τη θέση τους στην ειρήνη και την αφθονία σε όλο τον πλανήτη. Τα απελπισμένα παιδιά να αποκτούν καινούριες ελπίδες. Το άγχος και ο φόβος να δίνουν τη θέση τους στην ευτυχία και τον χρόνο με τους αγαπημένους σας. Διεφθαρμένοι πολιτικοί και αναποτελεσματικά συστήματα υγείας να δίνουν τη θέση τους σε εμπνευσμένους αρχηγούς και σε πραγματική θεραπεία. Τα τοξικά τρόφιμα και η βιομηχανία του πετρελαίου να δίνουν τη θέση τους στο υγιεινό φαγητό και την ελεύθερη ενέργεια. Όλα αυτά τα πράγματα ΉΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στον πλανήτη μας, αλλά ακόμη παρακρατούνται από το σύστημα των σκοτεινών. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε μια υπέρβαση. Και θα την κάνουμε να συμβεί!

Έχουμε αυτές τις ημερομηνίες 11/12/2011 & 22/12/2011 να ενώσουμε μαζικά τις ενέργειες μας.

Δεν έχει σημασία για πόσο θα το κάνετε, 5 δευτερόλεπτα είναι αρκετά. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να αισθανθείτε πραγματικά την χαρά από αυτή την Υπέρβαση, σαν να είχε ήδη συμβεί. Αυτό είναι αρκετό για να βάλετε τη δική σας μικρή (αλλά ΜΕΓΑΛΗ) συνεισφορά στον κβαντικό δρόμο με τον οποίο λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης. Μαζί θα την κάνουμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ δύναμη που θα αλλάξει τον κόσμο για πάντα, για το καλό των ανθρώπων.

Και τώρα το δεύτερο σημαντικό κομμάτι. Αυτό το πρότζεκτ δουλεύει με την αρχή «όλοι γνωρίζουν όλους». Λέγεται ότι με έξι προωθήσεις ένα μήνυμα μπορεί να φτάσει σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη. Γι αυτό, σας ζητάμε να κάνετε προώθηση αυτού του email σε ΟΛΟΥΣ στο βιβλίο διευθύνσεων σας που θεωρείται ότι θα ήθελαν να συμμετέχουν σ’ αυτή τη δράση. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τεράστιο στρατό του φωτός, ακόμη και σε μια μέρα!

Ευχαριστούμε πολύ που συμμετέχετε σ’ αυτή τη δράση. Η μητέρα Γη και όλοι εμείς που λαχταρούμε για ειρήνη και αρμονία, όπως ακριβώς κι εσείς, θα σας είμαστε ευγνώμονες. Και σε οποιονδήποτε άλλο που μας συνόδευσε, γιατί αυτό το κάνουμε ΜΑΖΙ! Προωθήστε αυτό το email τώρα. Μην το αναβάλλετε, ΤΩΡΑ είναι η στιγμή.

Σας ευχαριστούμε!!!

Adriano, Boogy, Guillermo, Jimena, Ale, Teddy, Eduardo, Cristian, Kiki, Stephan, Martin, Ute, Alain, Luνsa, Kees, Alexandre, Andrι, Winny, Milna, Puk, Per, Cagga, Diana, Dana, Gertie, Mara, U2awaking, Camelia, Gloria, Steve, Krystal, Elizabeth, Livia, Siniša, Leif, Sorin, Danusa, Yonghun, Takuya, Toni, Gloria, Charlotte, Guillermo, Maja, Zeljka, Haim, Claudio, Bιnιdicte, Stella, Darko, Slava, Javier, Michelle, Louise, Anneliese, Casandra, Eniko, Tauno, Pierre, Paco, Light River, Edward, Marijana, Petra, Alessandro, Vasiliki (αν θέλετε προσθέστε το όνομα σας)

ΥΓ Αφού σπάσουμε το κατεστημένο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την συλλογική μας δύναμη και για άλλες περιπτώσεις. Όπως να καθαρίσουμε τον πλανήτη, να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σε ανάγκη, κ.λ.π. Αν θέλετε να συμμετέχετε και σ’ αυτές τις δράσεις επίσης, παρακαλούμε αφήστε το όνομα σας στο τέλος της σελίδας μας www.VisualizeDaily.com.


Share |