Home > Ελληνικά > Wanderer of the Skies, March 14, 2012

Wanderer of the Skies, March 14, 2012

Χαιρετισμούς από την Ομοσπονδία:

Τι άλλο μπορεί να πει κανείς για όλα αυτά που διαπνέουν τον πλανήτη σας σήμερα. Σας έχουμε πει γι 'αυτά τα επερχόμενα γεγονότα και πώς θα γίνουν γρήγορα και διαδοχικά. Εσείς μόλις τώρα αρχίζετε να βλέπετε αυτό το ντόμινο όλων αυτών που θα συμβούν.

Σύντομα, οι ηγέτες πολλών χωρών θα συναντηθούν κρυφά για να συζητήσουν και πάλι το θέμα της αποκάλυψης, που είχε αναβληθεί στο πρόσφατο παρελθόν για να ασχοληθούν με άλλα θέματα και γεγονότα που θεωρούνταν πιο πιεστικά γι’ αυτά τα άτομα και τα εθνικά τους συμφέροντα. Τώρα, όμως, η αποκάλυψη είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή και θα συζητηθεί πιο έντονα μεταξύ αυτών των συμμετεχόντων. Εμείς, ωστόσο, δεν θεωρούμε ότι οι ενέργειές τους θα συμβάλλουν σε οποιαδήποτε αλλαγή, όπως τους έχουμε δει να προχωράνε στο παρελθόν. Αρκετά θέματα που τους αφορούν τους έχουν φέρει στο τραπέζι για άλλη μια φορά.

Ένα από τα θέματα αυτά είναι η ανακάλυψη των ανωμαλιών μέσα και γύρω από τον ήλιο, που δεν μπορούν να εξηγηθούν από τους επιστήμονες σας. Θεωρείται στις αίθουσες της εξουσίας ότι αυτό είναι ένα σημάδι της άμεσης παρέμβασης της Ομοσπονδίας σε γήινες υποθέσεις σε μια πιο άμεση βάση, και έτσι το θέμα έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο.

Ένα άλλο ζήτημα που έχει προκύψει είναι η άμεση επαφή της Ομοσπονδίας με χώρες του τρίτου κόσμου, που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους Illuminati. Το βλέπουν αυτό σαν μια μεγάλη στροφή στην ισορροπία δυνάμεων, και σε συνδυασμό με την απώλεια της θέσης και της δύναμής τους στις χρηματοπιστωτικές αγορές, αλλά και την επερχόμενη θύελλα μιας εξαιρετικά οργανωμένης και ισχυρής αντιπαράθεσης προς αυτούς από όλο τον κόσμο, πανικοβάλλονται με την διαφορετική μεθοδολογική τους προσέγγιση ώστε να παίξουν το τελευταίο τους παιχνίδι στη δημιουργία της παγκόσμιας κυβέρνησής τους.

Έχετε πολλά να περιμένετε ανυπόμονα τις επόμενες ημέρες, καθώς όλο και περισσότερα ντόμινο πέφτουν με πολύ μεγαλύτερο και επιταχυνόμενο ρυθμό. Ήδη, αρχίζετε να βλέπετε τη στροφή της τύχης στο οικονομικό μέτωπο. Αυτό θα το ακολουθήσουν γρήγορα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπου πολλοί θα αρχίσουν να πληρώνουν τα εγκλήματά τους και πολλοί περισσότεροι θα στραφούν προς τις ανοιχτές, ειλικρινείς και ερευνητικές αναφορές. Αυτό, με τη σειρά του, θα το ακολουθήσει μια κίνηση για εκκαθάριση του οίκου με τους πολιτικούς σας ηγέτες και την προώθηση αυτών που έχουν αρχίσει συνειδητά να ξυπνάνε μέσα στους κόλπους της εξουσίας σε πολλές κυβερνήσεις σας σε ρόλους ως θεματοφύλακες της κοινωνίας.

Αυτή είναι μια στιγμή που η δικαιοσύνη θα ακουστεί και η απελπισία θα κάνει στην άκρη. Είστε ταιριαστοί και αξιοπρόσεχτοι. Εμείς παρακολουθούμε με απόλυτη έκπληξη αυτή τη διαδικασία, και δεν μπορούν να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας για αυτό που έρχεται σε όλους και προς όφελος ολόκληρου του σύμπαντος.

Μια πιο οριστική απόδειξη της ύπαρξής μας σε εσάς είναι στα σκαριά και περισσότερα για το θέμα αυτό θα αποκαλυφθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μπορείτε, φυσικά, να αναμένετε την αύξηση των θεάσεων μας σε όλο τον κόσμο. Έχουμε συγκεντρωθεί τελευταίως σε συγκεκριμένες χώρες του τρίτου κόσμου σαν μέρος του σχεδίου που έχουμε για άμεση επικοινωνία με αυτές τις περιοχές. Τώρα, όμως, φέρουμε την προσοχή μας πίσω σε εκείνες τις χώρες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη διαδικασία της Αποκάλυψης. Αναμείνετε τώρα καταπληκτικές θεάσεις που θα εμπνέουν δέος, οι οποίες θα γίνονται με συνεχώς αυξανόμενη συχνότητα.

Είμαστε μαζί σας περισσότερο από ποτέ σε αυτές τις πιο συναρπαστικές στιγμές. Αυτό είναι για το οποίο ζήσατε πολλές ζωές, για το οποίο έχετε προγραμματίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, και αυτό που βιώνετε τώρα. Είναι δικαίωμά σας και το αξίζετε. Είμαστε μαζί σας στην αγάπη, το σεβασμό και το δέος των απίστευτων ικανοτήτων σας.

ΕιρήνηΚανάλι: Wanderer of the Skies
Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.