Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Blossom Goodchild - 15.siječnja, 2015.

Blossom Goodchild, kanaliziranje Federacije svijetla, 15.siječnja, 2015.

Blossom: Pozdravljam vas dragi prijatelji. Mogu li odmah preći na stvar? Vidjeli smo video o svjetlosnom brodu i pet sjajnih letjelica koje su se spustile iz njega. Na početku, Jeste li ovdje?

 

Federacija svijetla (Federation of light): Dobrodošla nam u voljeni zagrljaj, ti i tvoja dilema.

 

Uistinu je to dilema….jer kao što znate, ja ću vas odmah pitati…da li je to istina ili prijevara?

 

FOL: U svoj svojoj istini kažemo ti da ovaj svjetlosni događaj nije onaj na kojeg bismo stavili naše ime.

 

Blossom: Drugim riječima, to je prijevara?

 

FOL: Zapravo, vrlo mudra….nije li?

 

Blossom: Uistinu. U redu…dakle, razmišljala sam o tome ali je ovisilo o vašem odgovoru. Dio mene si može dozvoliti da ga nervira prevarant. Drugi dio mene razmišlja…”To je sigurno (sudeći po mom poštanskom sandučiću)podiglo mnoge nade, dok je trajalo”…. Prema tome…govorim vam…ako prijevara može pokrenuti toliko ushita (a onda razočaranja kad se otkrije istina).. vidite li koliko bi pozitivno djelovao VAŠ PRAVI SVJETLOSNI SHOW. Ja sam bila TOLIKO uzbuđena kad sam sinoć išla spavati…zamišljajući sve više takvih događaja. OSJEĆALA sam da bi to učinilo  veliku promjenu planetu i njegovoj vibraciji. Samo kažem! Samo ponavljam ono što stalno govorim….”NEŠTO KAO TO….MOŽDA ČAK i VEĆE….S VAŠE STRANE…UČINILO BI ZA NAS….PUNO DOBROG” 

 

FOL: Primamo ono što nam govoriš

 

Blossom: Nema smisla da nastavljam. Tim putem smo išli već mnogo puta. Ali, molim vas, vodite računa kako su svi bili uzbuđeni i SPREMNI. Prije nego što krenemo dalje željela bih vam se zahvaliti na vašem odgovoru. Iz očitih razloga sam bila malo naporna s pitanjima.

 

FOL: Ali mi u tebi OSJEĆAMO…tvoje iskreno razočarenje

 

Blossom: Da, u stvari, nakon što sam bila toliko oduševljena, sad se osjećam STVARNO ispražnjeno. Iskreno, ne bih se trebala toliko vezati… prije nego sam započela (s kanaliziranjem), morala sam dugo meditirati, jer sam ionako ovo jutro bila pod stresom. Predpostavljam da je to bio samo još jedan doprinos tome. Krenimo dalje s ljepšim stvarima!

 

FOL: Ima toga puno. Molimo te da ne dozvoliš da ti nečije zabave i igre snize tvoju Vibraciju. Jer svako od vas ZNA da ste iznad toga  što se zbiva. Bez sumnje, vi možete…OSJETITI PROMJENU U ENERGIJI KOJA SE SNAŽNO UČVRŠĆUJE NA VAŠEM PLANETU, na radost mnogih. Vi ste svjesni, da će ono što će doći jako ushititi vaša srca.

 

Rekla si nam ono očito…što se tiče ushićenosti srca koja je donio ovaj video…i stvarno, mi ponovno kažemo da će toga biti puno više…ali s pozicije koja je ISTINA.

 

Blosom, činjenice su….da će vam nadolazeća godina razotkriti…toliko mnogo više od onoga za čim ste čeznuli i uistinu iščekivali. Prema tome, držite se za svoje kape.

 

Blossom: U dužno poštovanje…. ali moja kapa se raspala još prije nekoliko godina

 

FOL: Osjećaš se bolje, zar ne? Tvoj humor ima magičan utjecaj na tebe…kao i na mnoge druge.

 

Blossom: Dobro, da ostanem pozitivna ja ću samo reći….Jako se veselim tome!

 

FOL: Ne bi li mnogi od vas rekli kako osjećaju promjenu u (razmišljanju o) “što mislite tko ste?....pokušavamo to bolje objasnili.

 

VI OSJEĆATE…..VIŠE NEGO ŠTO MISLITE.

 

Vi dozvoljavate tom osjećaju da vas sve više preuzima i tako treba biti.

 

To je kao “Poziv” na kojeg odgovara vaše srce, koji vam daje na ZNANJE da je sve stvarno spremno za ubrzanje u Vibraciji i ritmu. Vi ste umorni od toga što niste imali reaktivnu (ona koja reagira)…

 

Blossom: ne reaktivnu, što? Došlo je do prekida…još uvijek ništa…je li sve u redu?

 

FOL: Sve je u najboljem redu. Prekid u komunikacijama je bio radi potrebe pronalaženja primjerenih riječi koje opisuju ono što pokušavamo izraziti.

 

Vi niste reagirali (aktivirali) svoje sposobnosti…u mnogim segmentima svojih života i to vas je dovelo do osjećaja razočarenja i gubitka iluzija. Sada…dok se veo diže i ulaze ove moćne Energije…vi ćete osjetiti da vaša duhovna bića puno bolje REAGIRAJU NA SVE ONO ŠTO STE VI…a to će vam s druge strane… donijeti darove neiskazanih bogatstava.

 

S onim čemu ćete moći pristupiti iznutra moći ćete sve više i više iznenaditi sebe i druge.

 

Još jednom naglašavamo važnost….samo(vlastitim) izborom…ulaska u sebe. Tišina unutar vas…prostor ničega prema kojem putujete…tijekom meditacije znači da ste u stanju kontaktirati viši dio sebe koji ČEZNE da ga čujete.

 

SAD JE VRIJEME

 

SADA…MOŽETE TOLIKO TOGA VIŠE SVJEDOČITI O SEBI

 

TO JE TAKO UZBUDLJIVO VRIJEME…i SVE ŠTO POSTOJI UNUTAR NJEGA…LEŽI DUBOKO U VAMA…ČEKAJUĆI DA SE POZOVE i POŠALJE/IZVEDE NAPOLJE

 

Blossom: Uistinu zvuči uzbudljivo. Zašto upravo sada?

 

FOL: Radi toga jer je vaše vibracijsko povlačenje Zemlje doseglo točku koja omogućava Višim energijama da se spoje i stvore promjenu u vama.

Ta promjena…kad joj se pristupi iznutra…omogućit će…da se materijalizira… Promjena izvana.

 

Blossom: Dakle jednostavno kroz meditaciju…tako će se sve dogoditi?

 

FOL: To je za vas mnogo više nego meditacija. U šali…rekli bismo također…postoji jedino potreba za disanjem i to je sve što vam je potrebno.

 

Blossom: Puno govorite o disanju…što mi je promaklo?

 

FOL: Činjenica da ono sadrži mnogo više nego automatski mehanizam kojeg uzimate zdravo za gotovo.

 

Blossom: Na koji način?

 

FOL: Tako da “daje život”. Nije li istina da ako prestane disati…vaše tijelo prestaje funkcinirati?

 

Blossom: Da.

 

FOL: Dakle, ne bi li pomislila da takav mehanizam sadrži daleko više tajni, u vrijednosti svoje svrhe, nego samo udisanje i izdisanje radi preživljavanja?

 

Blossom: Ja sam o tome više razmišljala kroz razgovore s vama, i kod dubokog disanja tijekom meditacije…ali još ne mogu shvatiti.

 

FOL: Onda kažemo…da dah ima tajne koje će vam otkriti. Slušaj zvuk svog daha. Dozvoli da te odvede daleko od svjetovnog znanja, i uključi znanje za kojim tvoja duša čezne da ga se prihvati.

 

Čak i kad se bavimo svakodnevnim poslovima…zahvalite se svom disanju. Budite svjesni…odvojite trenutak da se proširite unutar njega…i da se povežete u Ljubavi koja je dah.

 

Blossom: Čekajte malo….dah je LJUBAV? Smijem se jer znam što mi želite reći…

 

FOL: BINGO!

 

KAO ŠTO ZNATE LJUBAV JE SVE,

PREMA TOME, SVAKI DAH KOJI UDAHNETE JE LJUBAV.

 

Uskladite li se s tim ZNANJEM…ako ste u potpunosti svjesni…u svakom trenutku, da dišete u LJUBAVI…, tako da ZNANJE o tome postane automatsko kao i samo disanje…osjetit ćete promjenu u onome tko ste.

 

Tko ste vi….LJUBAV….će tada odgovarati u svakom dahu kojeg udahnete. To će vas podići na višu razinu sebstva. JEDNOSTAVNO.

 

Blossom: Predpostavljam da je to tako…prema tome, mi samo trebamo to ZNATI. Zar ne?

 

FOL: ZNATI je ključ svega što vaša duša sama želi BITI. Kad ZNATE da STE VI LJUBAV…kad ZNATE da svakim dahom kojeg udahnete…upijate više LJUBAVI…zamislite onda, spajanje njih dvoje i kako će vas to podići…SAMO RADI TOG ZNANJA.

 

Blossom: Dobro, radit ću na tome. Ne mogu si pomoći nego da se ponovno vratim na početak našeg razgovora i prijevaru. Pretpostavljam da bi pozitivan način gledanja na tu stvar….bilo da jedan dan….kao što kažete….mi ćemo ZNATI…da ono što vidimo ne može biti prijevara. To će biti tako ISTINSKO…TAKO POSEBNO…TAKO STVARNO. Dakle vi ste apsolutno sigurni da to nije bilo vaše? Smijem se…jer jednostavno ne želim odbaciti sliku…tako sam željela da to bude ISTINA.

 

FOL: Kategorički tvrdimo…da je ova mala intevencija…ta mala igra…bila planirana da uzbudi…ali nije s naše strane.

 

Blossom: Provjerimo još jednom…Kad kažete “nije s naše strane”…pritom mislite općenito na galaktičku obitelj?

 

FOL: Tako je.

 

Blossom: Ups, sad je na meni….mom izboru…da danas zadržim visoku vibraciju i nastavim sa svojim očekivanjima da će jednog dana…tada čak i neću s  vama trebati provjeravati nešto takvo….jer ćemo jednostavno ZNATI da je to ISTINA…radi same ogromnosti događaja.

 

FOL: U međuvremenu, naši zemaljski prijatelji… naše svjetlosne duše koje su tako plemenito ostale u svojoj ISTINI…čak i tijekom vremena kad je ISTINA bila nejasna i izvrnuta…mi vam se ZAHVALJUJEMO.

 

ZAHVALJUJEMO VAM SE…da STE oni na “glavnoj palubi”…koji trebaju proživjeti sve oluje…a opet to čine….sa srcem tako čvrsto privezanim za SVOJU ISTINU….jer vi ZNATE da se mirne vode, i ljepota mirnoće koja vas okružuje…približavaju…kroz vas…kao vi….za vas.

 

Nemojte biti razočarani još jednim planom da vas se zavara…šaljite LJUBAV toj duši…to će “srediti stvari”!

 

Blossom: Znam, znam da ste u pravu…hvala za sve što nam pružate. Hvala za sve što jeste. Iako sam se nadala da ćete reći da to nije bila prijevara, zahvalna sam za Istinu, a opet bez obzira na sve, malo razočarana.

 

FOL: NEMOJ BITI! NAJBOLJE TEK DOLAZI.

 

Blossom: Onda se nadam da će stići brzo. Za sada vas pozdravljam.

S ljubavlju i zahvalnošću

Blossom GoodchildWebsite: Blossom Goodchild
Превод :Igor

< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge