Home > > Matthew Ward, December 10, 2011

Matthew Ward, December 10, 2011


Božićna poruka


1. Ovo je Matthew, sa ljubaznim pozdravima svih duša sa ove stanice. Svake godine ovo godišnje doba na vašem svijetu je posebno uzbudljivo, kad sretnici mogu gledati prema naprijed u razmjeni darova, ukrašavanju domova, u iščekivanju vjerskih služenja, možda putujući na proslave s obitelji ili očekujući goste. Za njih, ovo vrijeme je donijelo užitak i veselje. Za one manje sretne, one koji su žalosni ili bolesni, usamljeni, gladni ili su beskućnici, ispunjeni su tugom i sve većim očajanjem.

2. Ove godine čak mnogi od sretnika su opsjednuti zbrkom i strahovima vezanim na nestabilne političke i ekonomske situacije u njihovim zemljama, i ima više tužnih i očajnih duša u odnosu na bolja vremena. Kako se vaša 2011 godina bliži kraju, mi vidimo mnogo, mnogo potištenih duša.

3. Kako bismo željeli da svi znaju da će iduće godine u ovo vrijeme Zemlja biti na pragu njenog Zlatnog Doba burna prijelazna faza transformacije vašeg svijeta će biti završena i sav mrak uništen! Svako srce će biti uzdignuto u očekivanju ovog veličanstvenog svijeta kojeg ste već ko-kreirali u kontinuumu!

4. S obzirom na to neobično uposleno vrijeme kad toliko toga privlači vašu pažnju, naša današnja poruka je kratka: kratak podsjetnik ranije ponuđenog prosvjetljenja. Molimo vas da prihvatite naš dar kao što je namijenjen, da vam posluži, s povjerenjem, sigurnosti i uzbuđenjem kad uđete u novu godinu.
Svjetlost, ista ta energija kao i ljubav, je put do mira, sklada i ravnoteže svakog pojedinca i cijelog svijeta.
Apsorbirajte svjetlo svake vrste, iskreno, suosjećajno, opraštajući velikodušno, i svjetlo osmijeha ima nemjerljive valovite utjecaje.
Pomoć za održavanje ili vraćanje ravnoteže uključuje meditaciju, umirujuću glazbu, šetnje u prirodi i u društvu sa životinjama.
Vi imate urođenu mudrost i duhovnu snagu da uspješno upravljate bez obzira na što naišli i da pomognete svima koji su prijemljivi.
Svaka duša ima mnogo prilika kao što je potreba da zagrle svjetlost i evoluiraju duhovno.
Energija ljubavi će ujediniti vas i one ljude i vama drage životinje koje su se preselile.
Fokusirajući se na ono što želite u svom životu je ključ za manifestaciju toga.
Sve što želite da znate je unutar vas. Pitajte, budite tihi, i poslušajte svoje vodstvo duha savjest, intuiciju, instinkt, inspiraciju, aspiraciju.
U svakom trenutku vašeg duhovnog i fizičkog putovanja kroz ovaj svemir imate pomoć svjetlosnih bića.
5. Naša bezuvjetna ljubav i beskrajni blagoslovi svemira su sa vama dok se pripremate da radosno pozdravite 2012. Godinu.

LJUBAV i MIR
Suzanne Ward

(Napomena od Suzy: Blagoslovljeni blagdani svima!)


Email: suzy@matthewbooks.com
Website: The Matthew Books

Preveo sa engleskog: FrediShare |