Home > > Matthew Ward - 14. siječnja 2018

Matthew Ward - 14. siječnja 2018

S pozdravima punim ljubavi od svih duša na ovoj stanici, ovo je Matthew. Radosno je vidjeti tolike iz naše voljene zemaljske obitelji kako počinju godinu s povjerenjem i optimizmom - vidjet ćete da je ovaj pristup zaslužan da se tempo odvijanja počinje ubrzavati. Koliko god mi željeli da svatko ima izglede za uzdizanje, znamo da je to nekima nešto teže nego drugima.

Dugi komentar jednog čitatelja uključuje: "Ne postoji NIKAKAV znak SVJETLA koje razbija MRAK. Mrak postaje sve mračniji iz sata u sat." I završava: "Ako je sve što kaže [Matthew] istina, to će biti stoljećima i stoljećima od sada. Čak i da je plan da to možda predstoji, to je pogrešno." Osjećamo tugu za ovu dragu dušu koja je zatvorila srce i um svjetlu u nadi, pa visoke vibracije svjetla ne mogu ući da uklone obeshrabrenje koje je izrazila, prije svega o smjeru kojim ide vlada Sjedinjenih Država.

Pozdravljamo ovu čitateljevu perspektivu: "Kako nam Trumpova uloga kao predsjednika može pomoći da dođemo tamo gdje trebamo ići da budemo slobodni?" Da bismo bili sigurni, Sjedinjene Države nisu jedina zemlja u kojoj obiluje jaka podijeljenost, to jest da odluke predsjednika mogu utjecati na zemlje širom svijeta. Ono što promatrate što se tamo događa, kao i svugdje drugdje, samo je lice za javnost, da tako kažem. Iz naše svijesti o onome što se događa izvan pozornice i njenom okupljanju u Zemljinom energetskom polju potencijala, akcije koje smatrate zabrinjavajućim su katalizatori za sve intenzivnije da se uvede red iz kaosa i dovede na svjetsku pozornicu razumnu diskusiju i na kraju pomirenje.

Ono što smo rekli u poruci prije godinu dana je oblikovanje – još uvijek nebulozno, ali poprima oblik i jasnoću:

Planetarne vibracije će ojačati i unaprijediti samo nastojanja koja najbolje služe Zemlji i svim njezinim životnim oblicima; bilo što suprotno ne može biti dugotrajno.

Teško stečena prava i napredak u društvenoj pravdi ne mogu se razoriti. Nije sudbina naroda Zemlja da se vraćaju natrag, već da krenu dalje prema miru, uzajamnom poštovanju, suradnji i životu u skladu s prirodom. [9. prosinca 2016]

Iako se manifestacija tog uzvišenog svijeta ne može dogoditi u treptaj oka - jer narodi ne vjeruju da može! - neće trebati stoljeća i stoljeća. Bezbrojni oblici pomoći dalekih civilizacija, posade svemirskih letjelica u blizini i neprocjenjiva služba svjetloradnika na planetu omogućili su civilizaciji na Zemlji prijelaz iz sna u dubokom trećem denzitetu u probuđeno stanovništvo brzinom koja je u svemiru bez presedana. Čak i uz desetljeće zakašnjenja u svjesnom i duhovnom napretku, uzmite u obzir nacionalne zakone koji daju jednaka prava svim građanima, od kojih mnogi ranije nisu imali nikakvu pomoć zbog fanatizma, diskriminacije i lošeg tretmana. Doista, treba prijeći dug put prije nego što pravednost obuhvati svaku osobu na Zemlji, od kojih je svaka jednaki dio Boga i svi koje On bezuvjetno voli, ali taj se dan približava svakim danom koji prolazi.

Utopija je roman, djelo fikcije, ali život opisan u njoj proizlazi iz snage energije ljubavi koja prevladava u cjelini. Takav je Gajin izbor za svoje tijelo na Zemlji i za sav život na njoj; stoga vi i planet idete prema ravninama svjetla toliko intenzivnog da u njemu mogu postojati samo visoke vibracije ljubavi. S bezbrojnim dušama koje biraju da završe karmu trećeg denziteta i slobodnu volju svake osobe u kombinaciji, kurs je krivudao otkako je započeo prije 80-ak godina. On će postati više ravan i gladak dok Zemlja nastavlja svoje stabilno uzašašće u sukcesivno lakše astralne ravnine.

Naši komentari o klimi bit će jasni bez uključivanja vaših pitanja, a počinjemo rekavši da rekordne niske temperature i snježne padaline ne pobijaju "znanost globalnog zagrijavanja", niti to dokazuje Australijski toplotni val. Klimatske promjene točno opisuju ono što se događa, ali tvrdnja da se to događa prirodno - temeljeno na nekoć super zagrijanom planetu koji je na kraju imao naglo nastalo ledeno doba koje je otvorilo put dobu tropskih temperatura puno godina prije nego što se drugi ledeni vijek iznenada dogodio, i tako dalje – je naoko istinito. Nikad prije u zabilježenoj povijesti planeta nije bilo tehnoloških manipulacija vremenom, što je jedan od uzroka ekstremnih temperatura i neuobičajeno snažnih oluja, ili je atmosfera toliko ozbiljno zagađena toksinima, kao drugi uzrok, a niti se dogodilo prirodno.

El Nino i La Nina uopće ne pridonose klimatskim promjenama, oni su njezini učinci. Vulkanske erupcije, potresi i podrhtavanja tla povezani su s klimatskim promjenama samo u smislu da je jedan od njihova dva uzroka ljudski stvoren - teški poremećaji u tijelu Zemlje s uključenim procesima i samom ekstrakcijom fosilnih goriva. Drugi uzrok je Zemljino oslobađanje negativnosti kako se ona ne bi mogla akumulirati, ali potreba da ona to učini proizlazi iz djelovanja čovječanstva koje stvara negativnost. Ne, ni ledeno doba ni sprženi svijet nisu u Zemljinoj budućnosti, i da, ona se i dalje kreće prema globalnoj umjerenoj klimi. Da, također, "ljudsko uplitanje ometa napredak Zemlje" u tom smislu; međutim, baš kao i svi drugi aspekti života na planetu idu putem ka poboljšanju, promjenjivi klimatski proces će dobiti na brzini.

"Razumijem nevoljkost Matthewa da kaže bilo što kritično o predsjedniku Trumpu jer to bi bilo osuđivanje, a duše na njegovoj stanici to ne učine, ali može li nam reći da li je bilo dogovaranja između Trumpa i Putina?" Ako "dogovaranje" znači da su se formalno dogovorili da predsjednik Putin učini sve što može da utječe na ishod izbora u korist predsjednika Trumpa, u zamjenu da Trump ukine američke sankcije, niti jedan takav dogovor nije napravljen, pa stoga nije ni bilo dogovora. Ono što jest je ovo: predsjednik Trump je želio informacije od Rusa koje bi se mogle upotrijebiti za diskreditiranje Hillary Clinton, a on ne želi da Rusi koji znaju za njegove financijske poslove, koje nije prijavio kako se službeno traži, da otkriju sve informacije o tome. Oba predsjednika iskreno žele da njihove zemlje imaju odnos na obostranu korist.

"Mislim da informacije Matthewa zvuče vjerodostojno o tome tko se "miješao" u predsjedničke izbore 2016. godine. Postoji jedinstveno uvjerenje da su Rusija / Putin odgovorni, ali bez nepobitnih dokaza da je ovo uvjerenje opravdano. Ako postoji dokaz o tome tko je zapravo bio kriv u hakiranju računala, zašto to nije otkriveno?" To rasprostranjeno uvjerenje o Rusiji, što je napad na državu od strane Iluminata, jer kažnjavaju predsjednika Putina zbog odbijanja suradnje s njima, zbog nedostatka znanja o istini. Osim samog Putina i čitatelja naših poruka, jedini pojedinci koji su sigurni da nije naredio "uplitanje" su iz obavještajne agencije Iluminata koji su izvršili hakiranje i naši članovi specijalnih snaga u istim agencijama; pa bismo rekli da ono što se obično vjeruje u ovoj stvari izvrstan je primjer kako sve što se često ponavlja postaje "činjenica". Dokazi koji su ukazivali na kolege Iluminate od Hillary Clinton u Demokratskom nacionalnom komitetu bili su dostupni prije predsjedničkih izbora. Oni ne žele da dokazi ikad budu poznati javnosti ili da se Rusija oslobodi optužbe, i kroz podmićivanje, ucjene, prijetnje smrću i ubojstva, oni su zadržali dokaze u tajnosti, ali istina će izaći.

"Nadam se da će filmski isječci o vanzemaljskim letjelicama na američkim vijestima značiti da vlada završava s prikrivanjem i da će razotkrivanje biti uskoro!" To je bio ohrabrujući prvi korak, a vlada će na kraju priznati postojanje drugih civilizacija; međutim, budući da je ta administracija u prilično burnoj situaciji, službeno priopćavanje vanzemaljske prisutnosti nije na dnevnom redu i nije jasno kada će postati prioritet. Puno razotkrivanje uključuje slijetanje svemirske letjelice i uvođenje svemirskih članova obitelji koji žive među vama, a mi ne znamo kada će to biti - Bog je zadužen za vrijeme, jer samo on zna kada se sigurnost može osigurati za sve.

Iz naših zapažanja, vlada Sjedinjenih Država puno je više zainteresirana za otkrivanje informacija o pitanjima koja nemaju nikakve veze s postojanjem drugih civilizacija. Neki članovi sudjeluju u međunarodnom nastojanju da izlože i pozovu na odgovornost one koji stoje iza ropstva i pedofilskih krugova; ilegalnom trgovinom droge; manipulacijama globalnom ekonomijom putem kontrole kreditnih institucija, poreza i tržišta dionica; kontrole glavnih medija; utjecaj u vladama, religiji, obrazovanju i području zabave; krađe novca na velikoj skali, od kojih neki financiraju terorističke skupine; i potiču nemire diljem svijeta. Ukratko, iskorjenjivanje Iluminata i njihovih podanika. Kad god se svjetlucanje istine o nekoj od tih zlonamjernih djelatnosti pojavilo, Illuminati su to označili kao "teoriju zavjere", pojam koji je namijenjen da ih pošalje na gomilu smeća, čime se zadržava netaknutom njihova razrađena web prijevara. Sada kada se web brzo razvija i mnoga su uhićenja provedena, Illuminati će nastaviti padati poput reda domina.

Preplavljeni ste s povijesnom količinom informacija koje uključuju kontradiktorna izvješća, izobličenje i izostavljanje relevantnih činjenica, pogrešno prevođenje jezika, mišljenja ili pogrešna tumačenja koja prolaze kao činjenična i velika količina namjerne neistine. Dakle, da, "info asimilacija i procjena izgaranja" mogla bi se dogoditi vama. Ali, umjesto da izbjegavate svijest o događanjima u svijetu, ograničite svoje izvore na one za koje smatrate da su najvjerodostojniji. Odvojite žito od kukolja pooštravajući svoju sposobnost razlučivanja i pitajući unutar sebe - vaša duša zna što je istina a što nije.

I, dragi moji, nemojmo se emocionalno uvlačiti u "vijesti". Živjeli smo u jezovitim svjetovima poput vašeg u ovom trenutku, i znamo da je teško sve staviti u kontekst koji mase duša doživljavaju u onom što su izabrale da bi postigle ravnotežu i da evoluiraju. Suosjećanje, simpatija i briga ne zahtijevaju emocionalno uključivanje u globalnu dinamiku. Jednostavno pošaljite ljubav-svjetlo svima na Zemlji i osjećajte se miran - energija mira u sebi stvara miran svijet.

Sva svjetlosna bića u ovom svemiru podupiru vas bezuvjetnom ljubavlju i bodre vas kao nikad dosad.

______________________________________

LJUBAV i MIR

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

Preveo: Fredi


Share |