Home > > Mike Quinsey - 1. veljace 2019

Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 1. veljace 2019

Mike Quinsey

Vrata su široko otvorena onima koji traže više informacija, a one se daju na nacin koji omogucuje vece razumijevanje. Sve to su pripreme za vaš napredak u više vibracije i eventualno uzašašce. Dosad smo davali samo ono što je bilo dovoljno da se odgovori na vaša pitanja, ali sada je vaše razumijevanje takvo da ga možete proširiti. Vrijeme je da napravite veliki korak naprijed, i nema granica za dobitke koje cete moci ostvariti. Izmedu sada i uzašašca trebate mnogo toga nauciti, ali kad budete za to spremni, postat cete majstori u svojim pravima. Napokon ne postoji ništa što bi vas moglo zadržati i vaši vodici su vam spremni pomoci i sposobni zadovoljiti vaše potrebe.

Razdoblje neposredno pred nama bit ce brza traka kako bi se omogucilo napredovanje da vas se odvede u postojanje koje su namjerno odgadali Iluminati. Cinjenica da je napredak vec postignut znaci da, iako zaostajete više od pedeset godina ili više za vremenom, njegovo uvodenje ce biti vrlo brzo i kvaliteta vašeg života ce biti podignuta. Ono što cete zapaziti je da ce veliki konglomerati biti prisiljeni smanjiti velicinu jer "veliki" nisu lijepi niti potrebni. Neovisne jedinice ce obilovati i naci cete se u malim zajednicama koje su u velikoj mjeri samoinicijativne. Naravno, te se promjene ne mogu dogoditi preko noci, ali možete biti spremni za tako dalekosežne promjene. Stari nacini više nece adekvatno služiti svojoj izvornoj svrsi, a promjene ce doci iz nužde.

Vaša dostignuca su takva da su stekla sveopce priznanje i pohvale, jer kad ste se dobrovoljno javili da se odvojite od svog Boga, niste imali pojma koliko ce težak biti izazov. Znajuci da pomoc nikada ne bi bila daleko, sigurno ste krenuli naprijed i brzo ostali bez sjecanja na vaše pravo Ja. Zapravo, tijekom vremena ste imali toliko života, dotakli ste dubine niskih vibracija i doživjeli najtraumaticnija vremena, a ipak zadržali svoj najdublji osjecaj pripadnosti Svjetlu. Vaša su vas iskustva ucinila jacima i sposobnijima da se suprotstavite tim bicima nižih vibracija. Ne želim zvucati previše dramaticno, ali neke su duše ojacane u vatri pakla. Doista, pakao kao takav ne postoji, ali iskustva u najnižoj od niskih vibracija su bez sumnje odgovorna za takav opis. Budite sigurni da vas takva iskustva ne ocekuju sada dok slijedite svoj put do Uzašašca, jer ste vec u podrucjima Svjetla koje se nastavlja uzdizati dok probijate svoj put u fotonski pojas.

Tu je nešto o bitci koja se dogada izmedu Svjetla i tame, jer Svjetlo je sada dominantna sila za dobro, a mracni nece odustati dok pogrešno vjeruju da još uvijek imaju šanse okrenuti plimu. Njihovi dani su odbrojani, ali nastavljaju igrati svoje igre cak i ako je ocito da gube tlo i moc. Oni od vas koji su podigli svoje vibracije ne moraju ih se bojati, jer vas ne mogu dotaknuti dok vi ostajete jaki u višim vibracijama. Njihova sudbina je zapecacena, ali im slobodna volja još uvijek dopušta da ispune svoje želje. Uskoro ce više mracnih biti uhiceno kao dio cišcenja koje ce ocistiti put korisnim promjenama. One su svakako spremne da pocnu, ali kao što smo vam cesto govorili, mora biti pravo vrijeme da bi se promjene dogodile.

Više energije uznemiruju one s nižim vibracijama zbog kojih neki od njih postaju toliko uznemireni da djeluju iracionalno i gube kontrolu nad sobom. Tada su najopasniji, i kao što ste vec iskusili, samo jedna osoba može prouzrociti toliko teških povreda, oštecenja i gubitaka života. Takva dogadanja rezultiraju opsežnijim mjerama sigurnosti, a na kraju ce zaustaviti takva dogadanja prije nego što pocnu. Takvi postupci, medutim, dopuštaju da se karma ocisti i bude postavljena u um. Shvatite da ponekad sve strane ukljucene u negativna djela uce lekcije koje trebaju da bi mogle krenuti naprijed u Svjetlo.

Gledajuci na svjetliju stranu života, sve više duša se budi i shvacaju da ono što možete nazvati normalnim nacinom života nedostaje na mnogo nacina, te traže novi i prihvatljiviji pristup životu na Zemlji. Mlade generacije su apsolutno protiv ideje ratova medu narodima i vide ga kao odredeni nacin uništavanja vaše civilizacije. One žele mir za svakoga i imaju vlastite ideje o tome kako se to najbolje može postici. Mir ce doci i mnogo prije nego što možete ocekivati, pa mislite pozitivno i pridonosite rastucim vibracijama, i svjetski mir ce brže doci.

Postoje vremena koja dolaze u ne tako dalekoj buducnosti kada ce vaše misli biti u stanju odmah manifestirati stvari. Na slican nacin u vašem sadašnjem vremenu, ono što poželite, najvjerojatnije ce zaživjeti i ovisi o vašoj individualnoj moci da se usredotocite na ono što to jest. To znaci da cete morati nauciti kontrolirati svoje misli u onoj mjeri u kojoj je jednostavno “razmišljanje” o necemu znatno drugacije od davanja potrebne energije za stvaranje forme. Vec smo to spomenuli, jer sada morate poceti kontrolirati misli, biti svjesni svoje potencijalne moci. Oni od vas koji su bili ili su još uvijek iscjelitelji, znaju što se time misli, kao što je to, na primjer, kada je energija negativne prirode, možete izgubiti kontrolu nad njom zbog njene naravi i odaslati tako mocne energije koje su štetne. Budite svjesni da, kad su usmjerene prema nekome tko je zašticen, one ce se „odbiti“ natrag vama s rezultatom koji ste donijeli sebi.

S vremenom ce se takoder moci izlijeciti snagom misli ili izgovorene rijeci. Takoreci vi ste glavni i kad zapovjedite svom tijelu da se izlijeci, ono ce odgovoriti jer ste vi šef. Neki od vas su bez sumnje vec u kontaktu sa svojim Višim Ja i radeci zajedno možete postici mnogo više. Redovito razgovarajte sa svojim Višim Ja, tako da to postane savršeno prirodna stvar, i proširite to na vaše Urodeno koje uvijek ceka na kontakt s vama, i sa uspjehom razgovara s vašim DNK. Možda ce nekima od vas to zvucati cudno, ali prirodno je komunicirati s dijelovima "sebe" i korisno je za vas.

Promjene idu dalje i kako se mracni sve više i više dovode pod kontrolu, tako ce njihov utjecaj i sposobnost da se uplicu u vaš rad prestati. Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka Svjetlo obasja vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje božansko Ja, i svaka duša ima istu vezu s Bogom u sebi.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |