Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 2. ožujka 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 2. ožujka 2018

Mike Quinsey

Dragi prijatelji,

Još jednom šaljem izvode iz Kryonove poruke, za koje osjećam da će svaka duša imati koristi. One daju jasne smjernice o tome kako biste trebali pristupiti ovom novom ciklusu da bi imali veliku korist od njega. Sada ste praktički slobodni od pažnje i uplitanja mračnih, pa zgrabite ovu priliku objeručke uz potpunu sigurnost uspjeha.

S obzirom na poticajne informacije koje sada dolaze kroz Kryonove poruke, čini se očiglednim da će s vremena na vrijeme biti objavljeno više otkrića kako bi pomogla našem napretku, tako da budemo svjesni koliko toga će nam se vjerojatno još dati zajedno s našim novim sposobnostima. Neke informacije poput sljedeće su toliko važne da osjećam da je od vitalne važnosti da što je moguće više duša dobije priliku da barem pročitaju ono što smatram najbitnije točke ove poruke. Očigledno je da smo još od 2012. godine u potpuno novoj paradigmi koja nam daje slobodu i „odobrenje“ da napredujemo brzinom bez presedana i bez straha, i uz punu potporu onih od svjetla. Siguran sam da će mnoge duše dočekati priliku da svoj budući napredak uzmu u svoje ruke, znajući da su čak i njihovi vodiči još uvijek tu ako bude potrebna pomoć. Novo doba sada je jasno uzletjelo i na nama je kao pojedincima da preuzmemo kontrolu nad našom budućnošću, jer mi utvrđujemo kojim smjerom trebamo ići i odabrati sve što trebamo doživjeti na putu prema uzašašću.

Da bih olakšao čitanje ovih izvadaka, preformulirao sam neke male dijelove tako da oni zajedno teku bez gubljenja izvorne namjere ili značenja.

Izvadci iz Kryonove poruke „Za zaustavljanje starenja tijela“.

„Iskre“ kao što im je dopušteno da učine su stvari koje vas potiču da nađete informaciju, a dolaze s intuicijom. Postoji nova paradigma koja ne koristi alate stare energije, a postoji i nova frekvencija na koju se možete podesiti, recimo „dopustit ću novim stvarima da uđu“. Počinjete imati otkrića, recimo „ja mogu kontrolirati moj život i ne trebam odobrenje da kažem „da“ ili „ne“ bilo čemu, ili stvoriti stvarnost koja je potpuno vaša“. Postoji spoj energija koje izglađuju stvari. Recimo: „Ja sam slobodan, mogu kontrolirati tko sam, i zaustaviti starenje mog tijela, radit ćemo drugačije, a ja upravljam!“ Vi ste vječni i sada možete zaustaviti starenje, recite to svojoj staničnoj strukturi. Shvatite da ste vi šef, to je vaša briga. Nema veće snage na planetu od svijesti čovječanstva. Možete odbaciti svoju karmu jer vi imate kontrolu nad tom vrstom stvari. Odbacite je u potpunosti i kažite: „Ja mogu kontrolirati svoju vlastitu stvarnost – i odbaciti svoju karmu“. Bog nije stavio ovdje patnju – nema razloga ponovno stvoriti staru energiju patnje da biste napredovali. Bog je ljubav, Bog je unutar vas – patnju je stvorio čovjek. Pitate je li ispravno da trebamo malo patiti. Ne! A urođeno će vam reći, i Više Ja će vam reći da će patnja biti zamijenjena radošću. Oni će vam reći da ona dolazi iz stare energije. Recite: „Za mene nema više patnje“ i neka vam vaša intuicija to kaže. Nema uopće razloga stvarati staru energiju patnje da krenete naprijed kao stara duša. Proglasite od ovog trenutka dalje: „ja odbacujem svoju karmu, ja imam kontrolu, nemam više karme koja bi stvorila loše stvari koje se događaju u starim dušama“. Počinjete li shvaćati tko ima kontrolu, vi i vaše Više Ja, zato što upravljate iskrama, i dajete im dopuštenje i svijest da počnu mijenjati vašu stvarnost. Ima onih koji kažu da samo Bog može to učiniti i složit ću se s tim. Govoreći: „Ti si Bog „ što je bogohuljenje, ali danas nova energija će biti zajednička mantra starih duša. Kažite: „U meni je dio Stvoritelja koji je vječan i to je ono što slijedim – Boga iznutra, i to je čisto i sve što imam. Ja kontroliram s namjerom da slušam taj glas i budem ono što znam da je u skladu s Kreativnim Izvorom, koji je u meni i govori mi, a to je zato što neću stariti, jer sam uklonio karmu, i ja imam kontrolu“.

Iskra otkrivenja obitelji – duhovne obitelji je čista i vječna, a ne može biti u vašoj biološkoj obitelji. Želim da ustanete i nađete je, jer to će vam promijeniti život, to će izgladiti stvari, to će stvoriti dobrohotnost u vašoj kontroli svog vlastitog života, jer imate obitelj koja vas poznaje i voli vas, i prati Kreativni Izvor unutar njih također, i možete pogledati tog člana obitelji i vidjeti Boga u njemu i potvrditi to u sebi. To je obitelj i ako imate dovoljno sreće da to imate u biološkoj obitelji, vi ste tako sretni i nije slučajno da su dovedeni ovdje da znaju da njihova majka i njihov otac, ili sestre i braća imaju nešto i bit će motivirani da da odu to pronaći u vama i tamo sjednu. Stare duše ne dolaze nužno sa starim dušama. Vi počinjete preuzimati odgovornost za svjetlo, i spremni ste krenuti naprijed i pogoditi svjetlo iskrom, i znate da ono može kontrolirati sve o vama. Recite: „Dragi Akaša, drago Više Ja, drago urođeno, draga tjelesna strukturo slušajte, ne postoji strah u meni, jer sada sam u energiji koja me podupire umjesto one koja je bila protiv mene, strah pripada staroj energiji, ne ovoj energiji. – Ja sam slobodan“.

KRAJ IZVATKA IZ KRYONOVE PORUKE.

Hvala vam što ste odvojili vremena da pročitate ove izvatke, a naravno cijela poruka će proširiti neke aspekte toga. U svakom trenutku ja dodajem svom osobnom popisu najbolje od Kryonovih poruka, pa ste dobrodošli da zatražite kopiju. Kryon je plodan govornik kroz Lee Carroll, a dok je na turneji teško je pratiti veliki broj poruka koje dolaze kroz njega.

Znajte da otkad smo prošli marker 2012. godine uspješno smo stavili budućnost u vlastite ruke, imajući mnogo više toga za reći ne samo o tome kako napredujemo, nego i kojom brzinom se to odvija. Savez sfera već je stacioniran u našem Sunčevom sustavu, a sada mu je dozvoljeno da se približi bliže i izravno nadgleda naš napredak. Oni će osigurati da izbori koje napravimo budu podržani i neće dopustiti drugim grupama entiteta da ometaju ili mijenjaju ishod događaja. Imamo zlatnu priliku da postavimo budućnost na način koji smatramo prihvatljivim, i da ispunimo svoje želje.

Bez sumnje, velike promjene se počinju događati na Zemlji, i vidjet ćemo da su pozitivne i da su dobrodošle. Nove energije će donijeti promjene koje se ne mogu spriječiti, a one će nas odvesti u „obećanu zemlju“.

Ova poruka uglavnom dolazi kroz moje Više Ja, a ja vas ostavljam s ljubavlju i blagoslovima.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge