Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 2. prosinca 2016


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 2. prosinca 2016

Mike Quinsey

Jasno je da čim prije se napravi najava potvrđujući da se valuta mijenja na bolje, tako će se osloboditi napetosti i zabrinutosti oni koji čekaju prijeko potrebna sredstva. Dobre vijesti se uvijek brzo šire, ali uvijek postoje sumnjivci koji nerado vjeruju da su takve promjene moguće. Tu je mnogo više iznenađenja koja čekaju da budu uvedena i sva su dio plana da vas se brzo uvede u Novo doba. Stari načini su imali svoj dan, jer kontrola iluminata se uklanja kako bi se ljudima omogućilo da uživaju u svojoj novopronađenoj slobodi. Svaka faza će biti uvedena na takav način da će teći s promjenama i uzrokovati najmanje problema prije nego što se stabilizira, i ničemu neće biti dopušteno da se u to miješa ili odgodi. Vrijeme za njihovo uvođenje je odavno prošlo, ali kao što znate, uvijek postoji "pravo" vrijeme da se naprave velike promjene, a najveća briga je uplitanje tih mračnih snaga. Međutim, vas štite galaktičke snage koje će osigurati da sve teče kako treba i uz minimalan napor.

Ne zadugo novinska izdanja će moći izvješćivati stvarne i istinite vijesti što im je bilo uskraćeno eonima vremena. Vi ste živjeli u lažnoj paradigmi toliko dugo i nije vam bilo dopušteno da napredujete kao što se namjeravalo. Vama je bio uskraćen napredak koji bi vam donio način života koji bi bio oko 50 godina ispred onoga gdje ste sada. Budite uvjereni da vam neće trebati ni blizu toliko vremena da to nadoknadite i planovi da se pomaknete naprijed već se sprovode. U prikladno vrijeme kad, da tako kažemo, teren bude očišćen i bude sigurno da se to učini, mnogo vaših galaktičkih prijatelja će se otvoreno pojaviti na zemlji i pomoći vam da nadoknadite izgubljeno vrijeme. Novo doba vas čeka i to vam se više ne može uskratiti, i brzo će se vidjeti kako se stari načini rada zamjenjuju s automatskim i robotskim metodama. Naravno da će trebati vremena da bi vam se omogućilo da imate sve pogodnosti od promjena, ali s metodama s kojima niste upoznati bit ćete ugodno iznenađeni kojom brzinom se stvari obrađuju.

Međutim, ne smije se zaboraviti da će se neposredno iza tog razdoblja odbaciti sve ono čemu nema mjesta u budućnosti. Fokus će biti na promjenama koje će vas osloboditi napornih i dugih sati rada za svoj život. Mnogi poslovi koji su ropske prirode više će biti nepotrebni, a mnogi će se obavljati automatski. Uvođenjem suvremenih metoda veliki dio vaših svakodnevnih potreba više neće zahtijevati fizički rad, a neki će biti obuhvaćeni uvođenjem novih načina života. Dakle, kad se govori o Novom dobu to je upravo ono što ono znači, jer je staro sada odslužilo svojoj svrsi.

Ono što je još mnogo važnije su promjene unutar sebe jer ne smijete izgubiti iz vida činjenicu da sve vodi do uzašašća. Kako se vibracije povećavaju i vi ćete to isto učiniti pod uvjetom da se koncentrirate na vlastite potrebe. Staro čovječanstvo ekstremnog dualiteta trebalo bi se mijenjati s novim vibracijama ostavljajući stare vibracije za sobom. Shvatite da kad god djelujete koristeći niske vibracije vi snižavate intenzitet svog svjetla. U vrijeme kad bi trebali podizati sebe, važno je da ostanete na svom putu i da možete proći kroz niže vibracije bez utjecaja na vas. Pokušajte da ne budete uvučeni u radnje ili da sudjelujete u neželjenim aktivnostima za koje znate da nisu povezane sa svjetlom, jer tijekom vrlo dugog vremenskog razdoblja mračni su pametno usmjerili vaše zanimanje u ono što je od nižih vibracija. Uvijek postoji jednostavno pravilo da se utvrdi što nije od svjetla, a to je da će sve ono što ne donosi mir i harmoniju u vaš život najvjerojatnije imati suprotan učinak.

Promjene koje ste spremni pozdraviti biti će raširene u razdoblju od dvadesetak godina ili tako nešto, a do tada bi trebali imati sve prednosti o kojima se govorilo. Razdoblje neposredno nakon promjena pokrit će najvažnije potrebe onima kojima je hitno potrebna pomoć. Toliko mnogo ljudi živi u krajnjoj bijedi, bez izgleda da budu u mogućnosti da se iz nje izvuku. Jasno je da će oni biti među prvima koji će imati koristi od promjena koje će biti moguće uskoro brzo sprovesti. Suština svega onoga što se događa biti će da se podigne vaš životni standard, sve dok svi konačno budu mogli živjeti život pokriven sa svim osnovnim potrebama.

Teško da ste propustili to da su čak i životinje na Zemlji zahvaćene promjenama. Klimatske promjene su vidljive i u određenim područjima, prisiljavaju ih da se presele ili da uginu, i to će se tako nastaviti s određenim vrstama koje sve izumiru. Ono što učite je kako promjene na Zemlji mogu biti kritične, a one također mogu utjecati na čovječanstvo. Kroz cijelu vašu povijest one su se događale tijekom kojih se čak i čovjek morao prilagođavati. Vi sada čak imate inteligentan život koji živi u zemljinoj kori i nakon dolazećih promjena oni će vam se predstaviti.

Najuzbudljivija vremena leže pred vama i vi ćete se uskoro izvući iz svojih sadašnjih nevolja i uživati u brzoj transformaciji koja vodi do mirnog života. Gotovo sigurno, jedan od vaših trenutaka zadovoljstva će biti kad oružje za ratovanje i sve povezano s njim bude utišano zauvijek. Više se novac neće uzalud trošiti na oružje za rat, a zaštita vaše Zemlje će se postići drugim sredstvima. Na primjer, neki planeti će imati zaštitni štit oko sebe u koji se ne može prodrijeti.

Vaši oceani pokrivaju više od 70% Zemlje, te i oni će biti očišćeni. Takav zadatak vam se čini nemogućim, ali s naprednim tehnologijama trebati će malo vremena. Na kraju će sva mora i kopno biti kao novi, a svi oblici života živjeti će u miru. Već različite vrste se počinju udruživati i stvarati nevjerojatne veze. Puno je toga što vas čeka u budućnosti kad ćete doživjeti savršeni mir. Budite u miru i ljubavi, dijeleći to sa svim živim bićima kao da su svi Jedno.

Ni jedan dan neće proći bez nekih događanja koja su povezana s potrebnim promjenama koje su u stalnom porastu dok napredujete. Staro će otići, ali ponekad ne bez borbe, i biti će dobrodošli pokreti od strane ljudi. Oni su svjesni da se nešto neobično događa, a za neke je to zastrašujuće, jer ono na što su navikli se mijenja. Znajte da je sve to za najbolje razloge, i kako vrijeme prolazi to će vam postati jasno.

Ostanite vjerni svojim uvjerenjima, a date prilike podijelite s drugima, kad je izražen interes za njih. Nova godina se brzo približava i to je godina koja obećava da će biti vrlo zanimljiva i ispunjavajuća, jer mnoge dugo očekivane promjene konačno će se dogoditi.

Ljubav i blagoslovi od mog Višeg Ja, i da dobijete sve što vam je potrebno kako bi čvrsto ostali u svjetlu.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey

Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge