Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 3, 2012

SaLuSa, February 3, 2012


Možda mislite da će se svatko interesirati za budućnost, ali sadržaj mnogih duša je lutati bez ikakvih ambicija da učine nešto drugačije. U stvari nekima se čini da život uopće nema svrhu. Ipak, u okviru svoje male niše na Zemlji, oni promatraju drugi život i u nekom trenutku postaju nemirni, jer oni u sebi znaju da bi moglo biti puno bolje. Dragi naši, to je nalet, početak njihovog buđenja, i toliko toga se događa u ovom trenutku da to predstavlja nadu za njihov napredak. Život moli odgovore na pitanja o tome zašto je tako nezadovoljavajuće stanje u kreiranju i davanju najosnovnijih životnih potreba za sve ljude. Podsvjesno svi vi znate da ste jedno, i da bi svatko od vas trebao imati koristi od svih Zemljinih darova. U ovom vremenu, tamni su otišli još dalje nego prije u uskraćivanju vama vašeg pravednog udjela, čak i u oduzimanju još malo onoga što ste već imali. Oni drsko vjeruju da vas mogu potpuno porobiti i nailaze na malo otpora njihovim planovima. Međutim, oni ne računaju na brzi rasta svijesti, u dijelu koji se odnosi na prvorazredni rad radnika svjetlosti. Ipak je došlo do eksplozije svjetlosti koja je zahvatila cijeli svijet, a to nije daleko od istine. Količina energije koja se zrači na Zemlju eksponencijalno raste, i distribuira kroz ta razvijena bića koja mogu tu energiju spustiti na Zemlju. Taj proces je otišao daleko izvan točke da se može zaustaviti, te vam je dopustio da iskoračite na put ka uzašašću.

Kao što smo prije naveli, svi ste na različitim stadijima evolucije, i za očekivati je da će biti različitih reakcija na ono što se događa u vašem svijetu. Kako se penjete po ljestvama, tako uzdižete i druge jer će i oni imati koristi od povećane razine svijesti. Pitanje je, da li će svatko to napraviti i uzdići se, i to ovisi sasvim od vaših dragovoljnih izbora. Dakle, neke duše će nastaviti lutati okolo i biti prilično zadovoljne gledati kako svijet prolazi. Njihov tempo napretka je očito puno sporiji nego kod većini drugih ljudi, ali to nema utjecaja na njihovu sposobnost da s vremenom dožive uzlazak. Činjenica je da sve duše imaju DNA gene koji im daju poticaj da traže istinu, a to će ih neminovno izazvati da ju i dalje traže. Nagon obično dolazi s pitanjem o svrsi života, a to ih nosi naprijed na dugom putu avanture.

Za one od vas koji ste pronašli put kući, život iznenada počinje teći glatko i problemi više ne uzrokuje velike sukobe, jer se nosite s njima s lakoćom jer ih razumijete. Znajući kako to sve funkcionira pomaže vam da prebrodite sve prepreke na koje naiđete, a vaš ego i dalje zauzima zadnje sjedalo bez uplitanja. Vaš ego stvara mjesta vašem Višem Ja, a to ste pravi Vi. Dakle vidite dragi naši, vi imate odgovornost da se uzdignete jer nitko drugi to neće učiniti umjesto vas. Ostali mogu pomoći, ali u završnom računu je vaša odluka koji će odrediti kako ćete napredovati. Morate imati jaku namjeru za spajanjem s vašim Višim Ja, a to znači da trebate slijediti put koji tretira sve duše kao jednu. Na Zemlji, to je lakše reći nego učiniti, ali to se ipak postiže tako da je moguće ako fokusirate vaš um na to.

U međuvremenu, neki od vas još uvijek teško vjeruju da ste tako blizu završetka, ipak on se približava brže nego ikada. To ne ovisi o vanjskim događanjima jer su oni željeni uvjeti koji će dovesti do velikog skoka naprijed kada je u pitanju životni standard. Vi sada znate da ste ozbiljno zadržavani i popunjavanjem praznine, prijelaz će biti gladak i prihvatljiviji. Na kraju ćete imati koristi od preseljenja u višoj dimenzije, gdje će vam prednosti dobivene kroz navedene nove tehnologije biti na neki način poznate. Posvuda će se vidjeti kvantni skok prema naprijed i malo će ostati od vašeg starog načina života. To se odnosi na sustav intenzivnog rada, koji vas je držao u ropstvu s malo vremena za svoje vlastite kreativne želje. To će dovesti do velikih promjena u vašim životima, i biti ćete u mogućnosti u potpunosti sudjelovati u onim poslovima koje vam pružaju užitak.

Vaši sadašnji životi su stvarno toliko ograničeni i kontrolirani, to se također odnosi i na zakone koji će biti pomno ispitati i izmijenjeni, kako bi se izbacili oni koji su nepravedni i protuzakoniti. Vratiti će se na Ustav zemlje s dodanom koristi koja proizlaze iz vašeg nadolazećeg Uzašašća. U svim stvarima ste pripremani za vaše uzdignuće i naši saveznici su približavaju nekim većih dostignućima. Ništa od toga nije lako jer se radi o svjetskim problemima, posebice kad je u pitanju financijski sektor. Međutim, moraju se izvršiti dalekosežne promjene monetarne politike koja u protivnom neće biti stabilna, a mi ćemo osigurati da ne bude povratka na centralizirani sustav koji je djelomično uzrokovao svoju propast. Banke će biti manje i odgovornije za svoje postupke.

Galaktička Federacija je spremna čekati svoje saveznike, jer oni vuku poteze da privedu neke stvari do kraja. Vrijeme je da se napiše zadnje poglavlje o ljudskoj rasi i njenom putu kroz dualnost. To će biti jedna od pobjeda postignutih kroz potpuno nastojanje i predanost Svjetlu. Čak ćete se i vi iznenaditi kada jednom naučite kakve su čudne stvari spremane protiv vas. Ipak, vi ste ustrajali i vaša vjera vas nosi naprijed i često ste radili u izolaciji, ali ste ipak ispunili svoju misiju. To je čudesna pobjeda i ono što sada vidite su samo zadnji pokušaji tamnih da se nose sa svojim nevoljama. To je sve pod našom kontrolom i uskoro će oni biti pozvani na odgovornost za svoje postupke tijekom tisuća godina. I dalje idite jaki kao i uvijek i ne propuštajte da čvrsto držite svoj fokus na Uzašašću. Svakom od vas koji tako čini će se pomoći kako bi se osiguralo da se sve ostvari onako kako smo namjeravali i nećete biti sami jer vas mi pratimo tijekom ovih posljednjih nekoliko mjeseci, čak i ako toga niste svjesni. Naša pozicija je da smo u mogućnosti pratiti sve što se događa na Zemlji, i možemo čuti razgovore i vidjeti sasvim jasno kao da smo bili tamo. U stvari možemo prodrijeti i pod zemlju i vidjeti sve u podzemnim bazama koje su tamni izgradili. Ništa ne može izbjeći našoj pozornost i ne može biti skriveno od nas. Vi ste zato sigurni i s vremenom će sve vojne baze bit zatvorene zauvijek.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa i drago nam je da možemo osigurati vaš siguran prolaz do Uzašašća. To će biti najznačajniji napredak kojeg ste ikada iskusili. Šaljemo vam našu ljubav i blagoslove za sve vas.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko
Share |