Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 3, 2011

SaLuSa, August 3, 2011

Ne dopustite nikome da Vam oduzme Vašu vjeru u budućnost, za koju postoje razne verzije. Držite se jedne koja rezonira s Vašim razumijevanjem i uskoro ćete otkriti da se zbivaju događaji koji će pokazivati put kojim će Vaša civilizacija krenuti. Ipak ne budite pretvrdi i kada možete, prihvatite promjene koje su u skladu s Vašim razumijevanjem i dopustite im da se dogode. Sve će postati jasno u ne tako dalekoj budućnosti i dovesti će do zbližavanja ljudi sličnog razmišljanja. Alternativa Uzašašća će neke ljude ostaviti u zaboravu i vjerojatno će voditi stanju koje treba izbjegavati, a koje ulijeva strah u njihove umove. Kako god vidite kraj vremena bitno je da imate cilj prema kojemu težite. Neizbježan zaključak trenutno je da se Vaša civilizacija slama i Vaši vođe ne vide niti žele razmotriti velike promjene koje su potrebne da bi se stvari ispravile. Nekim političarima treba zapljeskati radi njihovih uvida, no njih je premalo da bi mogli utjecati na mase koje se drže pravila društva unatoč situaciji.

Međutim, mi smo vrlo svjesni onih duša koje su se posvetile dovođenju promjena za dobrobit svih, i njihova čestita namjera će ih s vremenom dovesti do položaja vođa. Oni su se inkarnirali u ovom posebnom vremenu i njihove sposobnosti i duhovna težnja da ostvare najbolje za čovječanstvo neće biti protraćeni. Oni čekaju povoljnu priliku i intuitivno znaju da neće proći dugo prije nego budu pozvani u akciju. Dragi, Vi ste svi ovdje u ovo vrijeme jer to je važno vrijeme u vašoj evoluciji, ali niste svi ključni igrači u konačnoj utrci prema Uzašašću. Većina Vas je zapravo ovdje da bi jednostavno bili od Svjetla i širili ga gdjegod da idu. Kada se pitate što možete učiniti da pomognete, ovo je sve što trebate činiti i to će pomoći u podizanju vibracija na Zemlji. Slijedite svoju intuiciju i ako trebate služiti u određenoj mjeri budite sigurni da ćete to znati. Kada drugi pokazuju strah djelujte smirujuće na njih i pomognite im da shvate kako će sve biti u redu.

Naravno, kada mi iz Galaktičke Federacije budemo službeno priznati, to će samo po sebi pomoći da porastu nade ljudi. Postati će jasno zašto Vam se približavamo i doći će do velikog uzdizanja kada se shvati da Vam donosimo mir u svijetu. Ovo je naravno samo početak jer puno toga nam je činiti kad je su u pitanju pripreme za čišćenje Zemlje. To će također biti vrijeme puno posla koje će osigurati da svaka duša razumije značaj kraja vremena. Međutim, to je zadatak koji je u našoj mogućnosti, i postojati će redovni programi koji će dati sve detalje opcija koje Vam se otvaraju. Mi razumijemo važnost Vaše slobodne volje kao i da ste Vi suverena Bića, i činjenice će Vam biti predstavljene da bi Vas informirali. Konačan izbor će uvijek biti Vaš kada je u pitanju Vaša duhovna evolucija.

Pogledajte iza trenutnih problema u Vašem svijetu jer su oni tek privremeni i otvorit će put Novom Dobu koje će Vas dovesti u više dimenzije. To je prirodan oblik napretka, kao i sve što se kreće prema Izvoru Svega Što Jeste. Kao što ste do sada već morali shvatiti, Vaš Univerzum je taj koji se uzdiže i Zemlja ne može zadržati neizbježno i željeno uzdignuće. To je božanska odluka i ništa neće zaustaviti njen napredak jedino ako bi Kreator donio novu odluku. Čuda evolucije su uistinu zapanjujuća, iako Vi možda ne možete shvatiti važnost onoga što se događa. Postoje velika Bića s neizmjernom moći koja su uključena u ovo što će se zbiti, i nemoguće je to objasniti da biste Vi u potpunosti shvatili.

Oni koji nisu od Svjetla već naginju prema mračnoj strani su u strahu kada vide kako se svijet raspada, za razliku od Vas koji ste od Svjetla i imate se čemu radovati. Oni će vjerojatno još više upasti u blato, tražeći utjehu i piću i drogama. Srećom kada istina o nama i Uzašašću bude poznata mnogi mogu biti ohrabreni da traže Svjetlo na putu povratka u normalnost. Možda neće učiniti dovoljno da bi podigli svoje vibracije na potrebnu razinu, ali svaki napredak učinjen sada će biti važan kada započnu svoj slijedeći ciklus. Ni jedna duša neće izgubiti ništa što je dobila podižući svoje razine svijesti. Sve dok napredujete, nikada Vas se neće smatrati neuspješnima, jer napredak može biti onoliko spor ili brz koliko vi odlučite.

S brzim približavanjem kraja vremena duše mogu izabrati da preuzmu sva preostala karmička iskustva. Za mnoge je stoga ovo iscrpljujuće vrijeme, posebno na osobnoj razini. Kada uzađete karma će biti očišćena Vašim vlastitim „otpisivanjem“ kroz Zakon Milosti. Jer vi ćete biti na mnogo višoj vibracijskoj razini gdje postoje ravnoteža i harmonija, zapravo nema ničega što bi prouzrokovalo da ponovo stvorite karmu. Na tom nivou, vaše misli i akcije će prirodno teći s višim vibracijama, a niže misaone forme će biti očišćene iz vaše svijesti. To je povratak Vašem normalnom stanju bivanja, u kojemu ste bili prije nego ste se spustili u treću dimenziju.

Zapravo Vi već počinjete odbacivati ove neželjene i nepotrebne misaone forme kako upijate sve više Svjetla, jer one nisu primjerene. Zbog toga je sve lakše nositi se s takvim problemima kako putujete sve dalje putem Uzašašća. 2012.-tu ćete započeti s uzdižućim vibracijama koje su rezultat 11.11.11 (11.11.2011., važan datum op.p), i promjene će stoga doći učestalo i brzo. To će svakako biti godina vrijedna pamćenja, i bit ćete dobro informirani o aktivnostima u Vašem Solarnom Sistemu, jer ćemo dijeliti informacije s Vama. Mi nemamo tajni i želimo da možete potpuno uživati ove prilike s nama. Trenutno Vas se još drži u mraku kada su mnoge stvari u pitanju, ali to će se uskoro promijeniti. Mračni su ponekad naivni i izgleda ne razumiju da se ništa ne može skriti od nas. Ako je potrebno možemo se vratiti u vremenu da dokažemo nešto, što će možda biti potrebno kad je Vaša povijest u pitanju. Vi ste uistinu bili ozbiljno zavaravani, i mi ćemo se pobrinuti da sve saznate prije nego uzađete.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i znam da sve više Vas doživljava ubrzanje vremena, i naizgled imate manje vremena za svakodnevne potrebe. To je također utješno, jer tjedni i mjeseci prolaze vrtoglavom brzinom. Prije nego primijetite gdje ste, ugledat ćete Uzašašće.

Hvala SaLuSa.

Mike Quinsey.

Prevela s engleskog: Maja
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Croatian Team- Civilizacija SvjetlostiShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.