Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 4, 2013

SaLuSa 4. siječanj 2013.

U mnogim životima kroz krug dualnosti sretali ste nebrojene izazove i kao rezultat ste sve više rasli na duhovnom levelu. Sada dualnost kakvu poznajete gubi svoju snagu nad vama i odlazi u pozadinu. Dok se hrvate sa utjecajem koji je ta snaga imala na vas i čistite sebe od vezanosti za niže energije, srećete se sa jakim izazovom. Mi znamo da je teško odbaciti stavove, ideje i vjerovanja, bazirane na onom kako ste odgajani vjerovati. Međutim, unutar sebe imate svo znanje i trebate pogledati unutra za naći istinu i ne oklijevajte pomaknuti se u novo razumijevanje čak i ako ste malo u sumnji. Bilo je lako u prošlosti prosuđivati, biti prosudben, jer tako su ljudi djelovali, ali sada se želite pomaknuti u novu poziciju gdje umjesto prosudbe vidite sve duše kao dio Jednog.

Odvojenost je bila igra Tamnih kojom su činili da držite jedan drugog za grlo, ali sada možete odbiti nastaviti živjeti njihovu laž da ste svi drugačiji. Zaboravite fizičke različitosti, uobičajena i religijska vjerovanja jer iza svega toga su prekrasne duše Svjetla potpuno kao što ste i vi. U prepoznavanju Jedinstva Svega vi zauzimate mjesto uz one koji su spremni pomaknuti se naprijed uz stazu Uzašašća. Sada znate da tragate za savršenstvom koje nikad ne završava, sve dok se konačno ne vratite Izvoru Svega Što Jest. Svaki na svoj način, uspjeli ste prevazići sve pokušaje koji su vas htjeli odvući od istine. Prepoznajete da ćete uvijek biti dio Jedne Istine u kojoj je vaš doprinos važan jednako kao i bilo čiji, ali bez vas to bi bilo nekompletno.

Možda ostavljate za sobom neke nedovršene poslove, ali to više nije važno s obzirom da je 2012 vidjela kompletiranje kruga dualnosti. Karmički rečeno, već ste se imali baviti važnim pitanjima i sve dok Zakon Milosti djeluje u ovim vremenima sve je kako vi to znate reći “oprošteno”. Naučili ste svoje lekcije koje su vam podigle vibracije i učinile nepotrebnim daljnja iskustva u dualnosti.

2013 postaje godina ispunjenja kako uspostavljate novu i smisleniju povezanost sa Višim Sobom. To znači da za razliku od prije možete dotaknuti fontanu znanja koju Više Ja ima i nećete dalje trebati oslanjati se na druge za dobiti to znanje ili razumijevanje.

Zar vam nismo rekli da sadržite svo znanje unutar sebe? Vjerujte u vodstvo samih sebe i znat ćete intuitivno svaki put kada činite pravilnu odluku. Ova godina će biti jedna od velikih dobitaka za vas kako budete prihvaćali svetekuću struju visokih energija koje nastavljaju zahvaćati Zemlju. Sve se ubrzava, čak i juri, a vrijeme će postupno prestati imati isti značaj kao prije. Sljedeći dio vašeg Uzašašća je sa Majkom Zemljom i sa našom pomoći da kreirate novu Zemlju sa prigodnim dušama koje rastu eksponencijalno i postaju potpuno svjesna bića. Bit ćete tada sposobni sebe nazivati “Galaktičkim Bićima”, a vrata će biti otvorena čak i većim mogućnostima od onih koje ste ikad iskusili. Stopa napretka potpuno ovisi o vama, a jednom kada ste donijeli odluku, imat ćete puno pomoći od nas.

Najvažnija osoba na Zemlji si ti; kao što si ti onaj tko određuje kamo te tvoje putovanje vodi. Biraš između mnogih opcija koje su ti dostupne i zato je preduzeta pažnja da se osigura da znaš što su oni. Brinuti se za sebe i svoje potrebe ne znači ignorirati druge. Dio posla svih Svjetloradnika je, također, brinuti se za potrebe drugih. Svaka duša sada ima odgovornost pripremiti se za primanje najveće količine Svjetla da se njihova razina svjesnosti nastavi širiti. To će vas čvrsto držati na stazi višeg razumijevanja i pomoći da se nastavite kretati u višu dimenziju. Staza je pred vama, a napredak precizno birajte brzinom koja vam odgovara. Kao što smo rekli, vi ste besmrtni i imate svu vječnost u kojoj evoluirate. Niste pod pritiskom napretka, osim po stopi s kojom se osjećate ugodno.

Zgotovili ste težak posao otpuštajući niže energije koje su vas vezivale za dualnost. Sada smijete biti ambiciozniji i podignuti svoja opažanja puno više nego prije. Napor kojeg ste uložili kroz tisućljeće, a naročito tijekom nekoliko prošlih godina je dao puno uspjeha. Nema potrebe osjećati da ste nekako ipak promašili samo zato jer Uzašašće nije srelo vaša očekivanja. U stvari, prilično je drugačije ako podižete vibracije tako da nadolazeće energije mogu biti uzemljene kroz vas. To postavlja “grid” (grid - rešetka, koordinantna mreža) na mjesto koje je pogodno da vas podigne još naprijed, da preuzmete “Ljubav”, a to je vaše osiguranje da ćete se sada unaprijediti puno brže i primiti prednosti Novog Doba. Mnoga odgađanja i opstrukcije koje su Tamni koristili da zaustave progres ne mogu se nastaviti. Nemaju snage ili organizacije za tako nešto, a njihove aktivnosti su prepoznate kao ono što zaista jesu.

Tražimo da nastavite svoj život sa istim fokusom kojeg ste imali do sada, mislite pozitivno, mislite kako sve egzistira u “Sada” i čeka vas da manifestirate točno ono za čime čeznete. U različita vremena vam je bilo dano dovoljno detalja da znate što očekivati, a kako se nova paradigma podiže, imate svaku mogućnost da beneficirate ulazak u Novo Doba. Sadašnji period neizvjesnosti će biti kratkog vijeka, a uskoro ćete iskusiti dvoje; primijetit ćete i osjetiti promjene koje zauzimaju mjesto. Ono što bi trebali registrirati je rezultat generalnog podizanja u razini svijesti jer to će donijeti nov stav i spremnost pomaknuti vašu civilizaciju u Novo Doba svom brzinom. Prihvatite da su neke neugodnosti neizbježne da bi stupanj na skali promjena bio prilično daleko postavljen. Međutim, mi od Galaktičke Federacije smo spremni kao uvijek, podešavajući naše planove sa vašim nadolazećim potrebama. Nakon što smo započeli, brzi napredak će biti učinjen, daleko iznad bilo čega što ste trenutno u mogućnosti.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, zadovoljan što je vaša ukupna reakcija na Uzašašće bila ona od primanja i razumijete da niste izgubljeni izvan tog procesa. Sve se nastavlja kako treba i prekrasna budućnost je osigurana baš kako iskušavate taj pravac ka njoj. Naša ljubav ide uz vas gdje god išli i uvijek će ići.

Hvala vam, SaLuSa

Mike Quinsey.

preveo: Elvis


Website: Tree of the Golden Light