Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, April 4, 2012

SaLuSa, 4. travnja 2012


Željeli ste akciju, željeli ste rezultate i sada ih imate ukoliko slijedite određene ljude koji su stekli reputaciju da uspješno otkrivaju istinu. Nevjerovatna postava stotina različitog osoblja je postavljena i spremna privesti kriminalce koji stoje iza većine nedavnih ciničnih i profitabilnih zločina protiv vas. Razmjeri ovog projekta će osigurati da sve to zamjete i poprate mediji jer će biti nemoguće sve ignorirati. To će biti početak otvorenijeg izvještavanja koje će biti utemeljeno na istini, a ne priređeno na način da mu je jedina svrha šokirati. Napokon će uslijediti proboj, daleko van rokova. Važno je da ostanete mirni i da ne dopustite da ta otkrića stvore lažni osjećaj onoga što je dio njih. Vrijeme će pokazati da oni koji su umješani u privođenju osumnjičenih pravdi djeluju u ime naroda i da nemaju skrivenih namjera.

Čišćenje se obavlja na mnogo različitih područja života, a čist put za prelaznu vladu je osnovni preduvjet ukoliko želimo da promjene proteku glatko. Budite sigurni da u potpunosti razumijemo način na koji razmišljate i radite i to znači da možemo pojmiti kako će se stvari razvijati. Naši saveznici su dobro uvježbani u njihovim različitim odgovornostima i mi očekujemo da će ti početni događaji proteći uspješno. Najteži izazov je prvi na koji nailazimo i bit će to svima pravo otvaranje očiju. Što god sada znate, bit će daleko od cijele istine o tome što se doista događalo. Teško da postoji i jedan dio vašeg društva ili poslovanja koji nije ukaljan djelima Mračnih. Ponekad su čak i pošteni ljudi bili nenamjerno uvučeni u njihove aktivnosti, no oni nam neće biti mete.

Dragi, glavna bitka je počela, ali budući da smo mi u usponu, imamo svaki razlog očekivati veličanstvenu pobjedu. I vi možete imati svoj udio lovorika jer bez vas i vaše odllučnosti da provedete neophodne promjene, mi nebismo bili tu gdje smo danas. Veliki broj Svjetloradnika je na novim vrhuncima utvrđujući put prema Uzašašću. Razine svjesnosti nastavljaju rasti i to je još jedan znak kako dobro ste obavili zadatak pripreme za Uzašašće. U malo vremena koje je preostalo prije nego vas stigne kraj godine, shvatit ćete da je ona prepuna akcije i da vam je dano mnogo vodstva.

Mnoge različite zemlje i njihove vlade su već uvjerene da se mora prestati s agresijom te da imamo ovlaštenje poduzeti sve korake neophodne da bismo osigurali mir. Nadalje, naša intervencija u vaše ime bila je ograničena zbog karmičkih razloga, no sada nam je Božanskim dekretom omogućeno da pojačamo naše planove za vašu duhovnu evoluciju. Uvidjet ćete da će uslijediti iznenadni napredak koji će iznenaditi Mračne koji nikada ne bi dopustili da se on dogodi. Pojačavamo aktivnosti i znamo da je sada vrijeme da Svjetlo preuzme vlast i da započne društveni poredak u kojem može biti očitovana njegova sloboda stvaranja novog miroljubivog puta napretka. Naravno, neće se morati mijenjati svi zakoni, no mnogi su nelegalni ili su bili donešeni pod lažiranim okolnostima. Događaji poput 11. rujna su rezultirali mnogim nepravednim i neispravnim promjenama, usmjerenima prema navodnim teroristima koji nisu bili odgovorni za te događaje. Događali su se slični incidenti i svaki puta su korišteni da bi se pojačala kontrola nad vama.

Od ovog vremena pa nadalje, postajat ćete sve svjesniji što se događa i bit ćete izvještavani kroz razne izvore informacija sve dok nećemo moći prenositi kroz one koji su uhodani i provjereni. Namjeravamo otvoriti naš vlastiti kanal i tako osigurati da su vam pruženo sve što je potrebno da biste proveli prekrasan ostatak vaše godine. Nemojte se brinuti oko malih konfrontacija jer one neće prerasti u bilo što opasnije. Stoga, nakon gledanja nekih znakova da stvari napreduju, bit će obilje dokaza koji će to i potkrijepiti. Još uvijek ima nekih izvora koji su tu da bi širili dezinformacije, stoga koristite vaš razbor i intuiciju da razlulite koji od njih su vjerodostojni.

Pitat ćete “što trebamo činiti dok se odvijaju promjene“ i mi vam predlažemo da što više pokušate živjeti svoje živote kao i prije. Ipak, budite svjesni da ukoliko će se uskoro dogoditi kratki prekid tijekom kojeg bi vam životi mogli biti ometeni, zaštitite se tako što ćete si osigurati hrane i ostalih neophodnosti za tek nekoliko dana. Što god se dogodilo, mi ćemo uz naše saveznike pobrinuti da operacije budu efikasno okončane sa što je moguće manje neugodnosti. Kao što možete očekivati, mi imamo sve pod kontrolom, a to uključuje i vašu sigurnost. Mračni će se boriti do zadnjeg trenutku pa čak i sada planiraju zlodjela, ali budući smo ih mi svjesni, spriječit ćemo da se ona i odigraju.

Ulazite u finalne faze Uzašašća i ne bi trebalo biti zaboravljeno da su promjene dio priprema koje se odvijaju već dugo vremena. Kao i uvijek, važno je da dok ne budemo u mogućnosti imati otvorene medije, da ne nasjednete lažnim izvješćima koja se mogu očekivati ne bi li se stvorio strah. Nešto kaosa je neizbježno, ali istovremeno, on neće potrajati. Znajte da vojne aktivnosti neće biti usmjerene protiv ljudi, već u njihovu korist. Naše operacije su provedene da bi vas se što je brže moguće potaknulo prema Uzašašću. Kao što vam često govorimo, mi iz Galaktičke Federacije smo od Svjetla i provodimo naredbe Viših Bića koje će oblikovati vašu sudbinu.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i toliko sam zadovoljan da stvari sada mogu biti vidljive očima javnosti. Infomacije se sada mogu objavljivati znajući da će stiči do vas, a u budućnosti će postojati još direktniji način. Nemamo što skrivati već zbog očiglednih razloga ne otkrivamo naše postupke zbog Mračnih. Kakve god informacije im bile dostupne, oni če biti nemoćni prodrijeti u naš sustav jer smo tehnički superiorniji. U stvarnosti je sasvim drugačije, mi imamo pristup njihovoj komunikaciji i ništa nam nije tajno ili van dosega. Uvijek smo korak ispred njih, a to je i zašto smo puni povjerenjea u ishod naših aktivnosti. Pobjeda je naša i mi s vama dijelimo radost.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko - Svjetloradnici

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge